| Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 21 Apr 2011 - 7:47 | |
| Repriza telenovele vam je svakog radnog dana u 06.00h ujutru. ;) Je l' može neko da postavi celu uvodnu melodiju ako ima? |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 21 Apr 2011 - 8:17 | |
| Mirela pa i nije nista posebno sem toga Danas je bila okej epkica. Dopalo mi se to kad su ulazi kod Cinara u kucu kako se drze za rukice slatko I kad su otisli u Luna Park tako su medeni |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 21 Apr 2011 - 9:41 | |
| Ja jos isam odgledala ni jednu epiku uvek me nesto spreci..Moram gledati u oetak obavezno.. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 21 Apr 2011 - 10:49 | |
| - Stefy wrote:
- Repriza telenovele vam je svakog radnog dana u 06.00h ujutru.
Je l' može neko da postavi celu uvodnu melodiju ako ima? U potrazi sam, ako nadjem postavljam :Good: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 21 Apr 2011 - 19:56 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 21 Apr 2011 - 20:50 | |
| Mene majka od Lale mnogo nervira, strasnooooo :S Ide mi stvarno na zivce, majka od Chinara mislim da nije losa.
Sto se tice ostalog, sta reci ... Slatki su. Nesto radnja serije jos uvek nije nista posebno, ali meni simpaticno da gledam. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Fri 22 Apr 2011 - 0:55 | |
| Ma jeste meni je gora mama od Cinara. Ova je bar prihvatila Cinara kako tako xD i ako je vise iz koristi. Ovi nece da prihvate Lale nikako kako sam ja skontala. Mene nervira sestra od Lale. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Fri 22 Apr 2011 - 2:51 | |
| Mene ona ne nervira, ona izgleda uopste nije losa, nego je ovde prikazuju na pocetku kao nekog ko je ljubomoran... Nadam se da cemo promeniti misljenje uskoro o njoj, slatka je mala skroz.. :D E da... ne znam sta sam htela da vam kazem.. Jedva cekam nocas da gledam. I pocela sam da radim capture, vec sam uradila pola prve epizode i postavila. Nemam sa prevodom jer niko ne postavlja seriju jos uvek nigde... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Fri 22 Apr 2011 - 3:23 | |
| Aham ma mene nervira kako se sminka od Lale sestra nekako sva vjestacka. Lale mi je preedivna jedino u seriji A Cinar je vrrh. Neznam postoji li neki Turski glumac da nije dobar. |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Fri 22 Apr 2011 - 8:28 | |
| joj ljudi nikako da odgledam jer imaju epike na netu... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Fri 22 Apr 2011 - 9:17 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Fri 22 Apr 2011 - 19:53 | |
| Molim Stefy, prelepa je muzika stvarno. Ja nastavljam da pravim captutice .. ) Sinosnja epizoda umereno nesto.. Iznervirala me Chinarova mama, mislim da ce ih razdvojiti sad .. :S |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Sat 23 Apr 2011 - 1:05 | |
| Jos otisla kod Lale. Bas me zanima sta ce biti :P |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Sat 23 Apr 2011 - 3:49 | |
| Sad ce se njih dvoje razdvojiti, sigurna sam :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 25 Apr 2011 - 6:31 | |
| Videla sam samo do dela kad Lale nece da se javi Cinaru jer smatra da je izdao, sta je bilo dalje ? Detaljni izvestaj : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 25 Apr 2011 - 8:33 | |
| Pa on jadan trazio je cijeli dan. Njegov onaj stric jel zvao da vidi dali je izasla iz zemlje nije, obavjestili policiju.. A ona otisla kod svoje dadilje mislim kad je bila mala bila joj dadilja. Jadna samo place, a i Cinar sav slomljen Uff jest me iznervirala njegova mama danas kako bi je |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 25 Apr 2011 - 21:33 | |
| Joj njegova majka je prava vestica... Ubila bih je : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 26 Apr 2011 - 4:14 | |
| I ja takodje x) tako me nervira, a i njena sestra je prava vjestica |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 26 Apr 2011 - 4:42 | |
| Meni njena sestra nije, nekako opusteno mi je slatka. A majka Lalina je ocajna, kao i xCinarova, bas me nerviraju. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 26 Apr 2011 - 6:03 | |
| Meni je njena sestra antipaticna. A brat nekako ruzan.x.D |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 26 Apr 2011 - 6:43 | |
| Jooj koja glupost, tacno se vidi da nije ono Eminin glas. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 26 Apr 2011 - 9:59 | |
| Malo preuredjen. Aaaaa ona danasnja scena kad su se svdjali pa je poljubii jeee def naaajljepsa od pocetka serije |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 26 Apr 2011 - 11:41 | |
| - ღJacqueline Bracamontesღ wrote:
- Malo preuredjen.
Aaaaa ona danasnja scena kad su se svdjali pa je poljubii jeee def naaajljepsa od pocetka serije Slazem se, divnaaaa scena. Bas bas, inace muzika je predobra u ovoj seriji, ona dosta daje car svemu. |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 26 Apr 2011 - 23:31 | |
| Bas mi je drago sto su se pomirili Cinar i Lala....bas su slatki...prelep su par....Bas me nervira sestra od Lale...ne razumem sta pokusava ne svidja joj se sto joj je sestra srecna...vec se buni..a njihova majka gleda samo gde su pare...sto je bas pateticno...Cinar je bas..brte otkida... :Good: |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 27 Apr 2011 - 1:18 | |
| Ne pratim.Jedni kazu da je dobra , drugi da je losa... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
| |
|
| |
| Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
|