| Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
|
|
Author | Message |
---|
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 11 May 2011 - 8:17 | |
| Meni je bas neobicno,prestala sam skroz da pratim ovu seriju,zbog sinhronizacije... |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 11 May 2011 - 8:22 | |
| Ja sam primjetila da dosta i grijese u imenima, i nekad kazu dobro snaho a nekad snaha xD dosta gresaka |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 11 May 2011 - 9:44 | |
| Neobično jer nikada do sada nisu bile sinhronizovane cele epizode. Meni se iskreno to ne dopada, svi misle da je to kvalitetnije. Npr. da su nam sinhronizovali latino-američke telenovele, nikada ne bi naučili jezik. :/ Glupo mi je, lepše mi je sa prevodom. Je l' se i u BiH sinhronizuje? Je l' je Eminin glas na srpskoj sinhronizaciji? |
|
| |
Dijana87 TVNovele Novi član
Broj postova : 15
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 11 May 2011 - 10:13 | |
| U BIH se ne sihnorizuje hvala Bogu ja kad sam vidjela onu sihnoriczaciju umrla sam od smjeha ne znam koja je poenta toga ??? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 11 May 2011 - 17:12 | |
| - Dijana87 wrote:
- U BIH se ne sihnorizuje hvala Bogu ja kad sam vidjela onu sihnoriczaciju umrla sam od smjeha ne znam koja je poenta toga ???
Da se starije žene (da ne nazovem, babe) ne muče oko čitanja prevoda, nego samo da slušaju. -.- |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Wed 11 May 2011 - 22:00 | |
| Heheh, mogu reci da moja nana sad uziva, svi smo joj citali GUmus, ovako sad samo slusa ALi je nevalitetno odradjeno... Ne umeju nasi glumci to. |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 12 May 2011 - 0:26 | |
| ni meni se ne sviđa,ja sam sada vidjela na netu kako to izgled..baš mi nešto bezveze,valjda im ta sinhronizacije neće preći u naviku : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 12 May 2011 - 0:55 | |
| Ma ocajno... Sta da ti kazem... :( A nije losa serija uopste, ovim ce samo da srozaju gledanost. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 12 May 2011 - 2:10 | |
| A hoće baš..ja sma pogledala par epizoda i ok mi je skroz,samo mi ne odgovara termin pa je ne gledam a ovu glupost što rade pa ne bi j nikada pogledala i da mi odgovara termin..ne znam ko im je dao takvu ideju,svašta : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 12 May 2011 - 2:37 | |
| Ma oni se samo takmice sa prvomTV, i onda gledaju da urade nesto jedinstveno. I sinhronaizacije u Makedaniju uvek rade, ni jedna serija ne ide sa prevodom, nego sa sinhronizacijom... Dosada ziva. Meni je EMina prelepa tu, bas mi se svidja |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 12 May 2011 - 2:49 | |
| I meni se isto sviđa,i fino mi glumi,šteta što je odlučila da napusti...ma slatka mi je skroz,baš mi je draga |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 12 May 2011 - 3:43 | |
| Pa morala je napustiti, ona je rekla da bi volila da je mogla nastaviti do kraja. A ni meni se ne svidja to kod vas. Kod nas nije tako i bolje bgm |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 12 May 2011 - 5:25 | |
| Znam da je morala,ali mi opet zao:) Bolje,bolje kod nas,samo da i njima ne padne napamet da to rade:) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Thu 12 May 2011 - 9:07 | |
| Ma ne vjerujem da ce do sada bi sigurno to uradili da oce |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Fri 13 May 2011 - 7:11 | |
| Meni je zao sto sam prestala da gledam seriju,ali jednostavno ne mogu da podnesem ovu sinhronizaciju... |
|
| |
candy_girl xD TVNovele Novi član
Broj postova : 16
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Fri 13 May 2011 - 9:05 | |
| Iz dana u dan sve gore i gore... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Sat 14 May 2011 - 2:40 | |
| I meni je zao, serija je dobra, ali kad izadjes iz koloseka malo je lose... No to nije razlog da ne podrzavam Eminu u ovom projektu, majsotrski je to odradila za svoju prvu ulogu u karijeri :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Sun 15 May 2011 - 11:17 | |
| Mirelice slazem se. I nadam se da cemo Eminu gledat jos u kojoj seriji. jer je stvarno odlicna. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 16 May 2011 - 4:35 | |
| Mince mi je prelepa na onom slikanju kad su se slikali za casopis, pa prikazuju njene noge, lice, osmeh... prelepa je Nadoknadjujem epizode na net |
|
| |
verara TVNovele Novi član
Broj postova : 94
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 16 May 2011 - 6:04 | |
| Samo da je nisu sinhronizovali!!!!!! |
|
| |
jednoludomajo TVNovele Novi član
Broj postova : 349 Godina : 35 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 16 May 2011 - 8:26 | |
| Gdje nece biti gore i gore,evo sad su propricali i srpski ahahahaahhaaahhaaha,koji ocaj jbte A bas mi je bila zanimljiva Emina,al sad ni ne gledam cim vidim da pocinje prebacujem.Uzas.... |
|
| |
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 16 May 2011 - 10:47 | |
| Ima li neko naslovnu numeru za download? |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 16 May 2011 - 23:45 | |
| Sta je nasima da sinhronizuju ovu seriju? Ja sam umro od smeha kada sam ih cuo... |
|
| |
Kaca Annie TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2087 Godina : 31 Lokacija : En Vendaval
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 17 May 2011 - 2:57 | |
| Ma nasi su poludeli skroz.Sinhronizacija je |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Tue 17 May 2011 - 3:57 | |
| Stvarno je smesna, ali dobro kad se uzivis, i gledas zbog Minceta, sasvim je nebitno kojim jezikom pricaju, ona mi je divna... i ta prica mi se skroz svidja, njena prizvrenost bratu i sestri i ako joj nisu rodjeni, sve je dirljivo. Ona i Cinar su lepo preneli emocije, mada je Mince izjavila da nije bilo timskog rada, i da su je omalovazavali na snimanju, to se uopste ne vidi u seriji, tako da mogu komonto da kazem da je profesionalac za mene :Good: Izjavila je da ako bude bilo prilike, i bude dobila zanimljivu ulogu neku ponovo cemo je videti na ekranu, daj Boze da uskoro padne ta zanimljiva uloga za nju |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
| |
|
| |
| Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
|