| Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 2:43 | |
| Tirske serije zavladale.. Ali latino su naj i uvek ce da budu to je prvi pronalazak i one se najvise prodaju uvek. Ja mislim da ce ova serija biti dobra, mada mi je glupo sto ona umire u serji i to bash mrzim. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 2:51 | |
| Ja mrzim kad umire glavna uloga ... ali je opet jos veci dozivljaj, nerviras se i tako to .. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 2:58 | |
| Ne volim ni ja to. Ali opet nekad mi i ude dosta serija u kojoj znamo kraji glavni junaci uvijek skupa na kraju, uvijek HAPPY END Nekad mi bude zao kad zavrsi nesrecom serija kao sto je ova, ali i bolje :/ |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 5:34 | |
| Upravo gledam seriju :D Ne cini se lose,Emina je prelijepa |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 6:04 | |
| snimano je u kuci u kojoj je snimana i Gumuš...
|
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 6:19 | |
| - mimimimimimi wrote:
- snimano je u kuci u kojoj je snimana i Gumuš...
To sam i ja primetio, je l' je stvarno tako ili mi se čini? |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 6:23 | |
| Ja nisam primetila da je to ista kuca..xD Svidja mi se za pocetak. Emina je prelepa, glas joj je potpuno drugaciji. Nije isti kao kada prica srpski ;) |
|
| |
***goga*** TVNovele Novi član
Broj postova : 236 Godina : 29 Lokacija : iza suma..iza gora..iza rijeka..iza mora :D
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 6:50 | |
| Pogledala sam 1. epizodu Svidja mi se serija...Emina je predivna |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 6:52 | |
| - Stefy wrote:
- mimimimimimi wrote:
- snimano je u kuci u kojoj je snimana i Gumuš...
To sam i ja primetio, je l' je stvarno tako ili mi se čini? ja mislim da je tako...bas se lepo videlo dvoriste i bazen... meni je ta kuca bas lepa, na savrsenom mestu! |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 7:44 | |
| previse pateticno za moj ukus,nista posebno al Emina stvarno lepo izgleda ovde,malo cudno prica |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 8:05 | |
| Ja nastavljam gledat. Meni se svidja, Emina odlicno glumi. Tolghan je isto vrh |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 8:12 | |
| pa to i nije njen glas,to je ona i rekla da je od neke druge glumice glas |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 8:55 | |
| Nije njen glas i malo mi to gubi volju, inace mi se svidja njena gluma, samo se nadam da nece da bude neka pateticna kao Gumus, ako bude prekidam da je gledam sigurno, pa da mi i mama glumi u seriju, a ne Emina. |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 8:59 | |
| Pogledao sam nekih 10ak minuta.Valja se svadjati sa majkom koja hoce da gleda dnevnik :D A mene mrzelo da idem u drugu sobu da gledam.Emina je prelijepa.To oko glasa se vidi da nije njen ali da zapravo ne znam kakav joj je glas nikad ne bih primijetio jer je super uklopljeno sa njenim ustima.Vecinu sam joj u usta gledao xD Valjda cu gledati ponekad,barem zbog Emine |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 9:16 | |
| Meni se sviđa melodija iz uvodne špice, a od telenovele sam odgledao 4-5min. xD Smaraju me turske serije čim počnu, uglavnom mi se dopadaju melodije i pesme, a serija nikada. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 9:31 | |
| Pa jeste to njen glas barem sam ja tako citala samo su ga malo preuredili da zvuci kao da pravilnije izgovara :D Tako sam ja citala. |
|
| |
***goga*** TVNovele Novi član
Broj postova : 236 Godina : 29 Lokacija : iza suma..iza gora..iza rijeka..iza mora :D
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 10:32 | |
| Procitala sam da serija ima 80 epizoda To mi se svidja, taman kad pocne smarati dodje kraj Evo ovde intervju Ima to za glas [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 19:53 | |
| Meni je ona simpaticna skroz, gledacu jos malo,videcu kako ce biti ... :Good: |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 22:35 | |
| Meni se serija puno svidela...i bas su lep par Emina i Cinar..malo me nervira ona njena sestra...ali cu gledati seriju svidja mi se.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 22:39 | |
| Mene ona njena sestra bas ne nervira, simpaticna mi je skroz, u jednoj sceni mi je bila ruznjikava, ali onda mi je simpaticna. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 23:15 | |
| jel to turskih 80..znaci kod nas 160... ili 40 turskih,nasih 80..? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 23:27 | |
| Jeste ako budu seckali kao Prva. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 23:32 | |
| znaci 160 pa nije lose...nema bas puno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 23:37 | |
| Ma nemaju oni puno epizoda, i njima tamo je to nekako taman kad ide jedna epizoda nedeljno koja traje malo duze, 90 min, bilo bi glupo da ide jednom nedeljno, a da traje pola sata... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... Mon 18 Apr 2011 - 23:51 | |
| da i to sto kazes..samo to mnogo dugo..evo lisce vec tamo 5 godina traje.... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
| |
|
| |
| Komentari na epizode, slike, novosti i ostalo ... | |
|