| Por tu amor/U ime ljubavi | |
|
|
Author | Message |
---|
reygiane TVNovele Novi član
Broj postova : 116
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 27 Mar 2012 - 6:00 | |
| - MStefan wrote:
- Meni je vise puta bilo zao sto nemam DOMA TV... Npr. zbog ''Amor sin limites'' , ''En nombre del amor'' , ''Rosalinda'' , ''Tormenta en el Paraiso'' a sada i zbog ove serije...
pa registriraj se gore na oyo.hr i može seriju gledat sa dome s prijevodom.Savršena ti je slika |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 27 Mar 2012 - 6:03 | |
| Na zalost,ne moze van granica Hrvatske... |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 27 Mar 2012 - 6:19 | |
| - MStefan wrote:
- Na zalost,ne moze van granica Hrvatske...
a joj to nisam znala |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 27 Mar 2012 - 10:44 | |
| ma koji je Marco kralj kaze on Mariji del Cielo Nečeš se udat za mene,nečeš ić samnom na večeru...ovako nečemo nigdje stići" a kad su se stari i Marco odvalili od smijeha na prošnju a Cielo ih ljuto gleda! Marko "želim upoznat svog suparnika" a Lazaro ga gleda ko luđaka pa onda ide njemu u ured da ga samo upozna pa onda vjezba govor jer zna da ce imati posjet Marije del Cijele ! a ona sva ljuta upada u njegovu sobu! |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 27 Mar 2012 - 12:06 | |
| Halo,halo Evo i ja se pridruzujem,odsada cu stalno komentirati. Prve dvije epizode-fantasticne!Odusevljena sam,pogotovo sa Gabi i Saulom kako funkcioniraju kao par.Saul je THE FRAJER ! Gabi je prelijepa,mislim da ce mi ova serija postati njezina najdraza Inace,Marco legenda.Smijala sam se,prvo prosidbi Cielo nakon 5 minuta poznanstva,pa komentara njezinom tati "nagla je" i ono sa vecerom..hahahahahhahahahahahahaha Ima i likova koji pilaju zivce,to je neizbjezno,sila protiv koje ne mogu |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 28 Mar 2012 - 1:06 | |
| Rose meni je ova serija jedna od drzi i koju pamtim! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 28 Mar 2012 - 1:37 | |
| ma serija mi je vrh radi njih dvoje,jednostavno njihova komunikacija je presmiješna Smiješno mi je gledat nju tako živčanu a njega tako smirenog dok je podjebava Saul je definitivno tip koji ima šmeka ima jedna cura koja uploada seriju na youtube sa dome tv ali zasad je samo jedan dio prve epke stavila jel nestigne,ali bit će serija na youtubu sigurno.Tako da oni koji neprimaju Novu budu moglu gledat samo se trebaju strpit. ona priroda i more su prekrasni a ono kad joj je reko "šta nečeš ni šampanjac probat" a kad joj je reko za zaručnika "ma nije on niko bitan" |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 28 Mar 2012 - 3:40 | |
| steta sto ide samo jednu epku ..nekako me brzo prođe! ah Marco volim takve vrstu muskaraca koji su sigurni u sebe! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 28 Mar 2012 - 8:15 | |
| @Fata,cao Ja nisam imala priliku prije,ali sad definitvno ne propustam - Quote :
- Smiješno mi je gledat nju tako živčanu a njega tako smirenog dok je podjebava
Upravo to.I za ovu seriju me najvise njih dvoje drze - Quote :
- steta sto ide samo jednu epku ..nekako me brzo prođe!
a bolje za nas Duze ce trajati,serija ima 90 i nesto epizoda,ako se ne varam,pa bi prosla za nekih mjesec dana da se emitiraju dvije epizode. Da prode brzo kao Sortilegio,za mjesec dana,cak i mane. http://gifsoup.com/view/3553719/ipoiopipi.htmlhahhahahahaha |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 28 Mar 2012 - 9:30 | |
| za gif imas pravo duze ce trajati ! ah danasnji susret Marca i Marije del Cielo kad je reko "dolazim u miru" a napravio je s prstima upravo suprotno on "ali ja sam došo tu gradit hotel...." a ona odmah daje do znanja "mene vaši planovi nezanimaju jos joj Marco zeza za izlaz da je u drugom smijeru jer se jadna marija del Cielo pogubila! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 28 Mar 2012 - 9:46 | |
| Nisam pogledala danasnju epizodu,ali sutra cu reprizu. Vec zamisljam sto ce biti Inace,ima Marco dobrih provala,samo ga ne mogu citirati,ne mogu se sjetiti |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 28 Mar 2012 - 9:51 | |
| on je njoj jos rekao da pravi zabavu u njenu cast i nada se da ce doci!al ao on je nju "uvrijedio" kada ju je zaprosio ovo je danas bilo! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 28 Mar 2012 - 10:09 | |
| ha ha Marco je kralj kako je frajer prca ono za izlaz je u drugom smijeru ma cijeli razgovor je presmiješan. A kad je onako pogledo "jel vaša veza ozbiljna ili ne" a ona njemu facu "naravno da da" pa on neku facu napravio,a baš ima neku prcatotorsku facu Marco a kad ga je izvrijeđala a on njoj "kako lijepo ti oči sjaju" on nedoživljava njezino vrijeđanje evo scene ko oče još pogledat https://www.youtube.com/watch?v=NUYLmVDee8A |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 28 Mar 2012 - 10:20 | |
| mislim da ona ipak pretjeruje covjek je samo divi njezinoj ljepoti cak ni njegov prilazaku onoj trgovini kada su se serli nije ucinio nista lose ! pa da bude uvrijeđena i ohola! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 28 Mar 2012 - 10:29 | |
| - dervisevic fata wrote:
- mislim da ona ipak pretjeruje covjek je samo divi njezinoj ljepoti
cak ni njegov prilazaku onoj trgovini kada su se serli nije ucinio nista lose ! pa da bude uvrijeđena i ohola! e a tako to ide kod nas žena,kad nam se neko jako sviđa onda nas i malo živcira tako i kod nje očito ali definitivno je tak puno zabavnije nego da je ona sva plaha i mirna,nebi to bilo to |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 28 Mar 2012 - 10:43 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 29 Mar 2012 - 8:51 | |
| Pogledala sam jucerasnju epizodu. Ipak Cielo pretjeruje,ali ne bi bilo zabavno da je "tiha",kao sto je rekla cura povise mene Ali Marko,kako je prca. - Quote :
- a kad ga je izvrijeđala a on njoj "kako lijepo ti oči sjaju" on nedoživljava njezino vrijeđanje
Obozavam sto je tako smiren,to njoj jos vise podize tlak |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 29 Mar 2012 - 10:08 | |
| al sve u svemu zanimljivo je ih je gledati takve ona sva plaha a on kao sto kaze Rose miran i to nju samo jos vise ljuti! kemija je vise i nego ocita! samo je nemogu vidjeti s ljigavim Sergijem sva se najezim ..a da negovorim o danasnjem pokusaju da udari Mraca zanimljivo je kao navodno voli Mariju del Cielo a nije puno oklijevao kada se Brisa bacila na njega! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 29 Mar 2012 - 11:01 | |
| joj taj Marco je tak ufffffffff Sergio je sav mlitav,baš mi je ljigav e sutra će mu morat dat objašnjenje zašto nije bila na zabavi odvratno je da spava sa sestrom zaručnice i još jedva punoljetnom |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 29 Mar 2012 - 21:03 | |
| slazem se bas je za svu osudu ....on je meni inace antipatican glumac! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Fri 30 Mar 2012 - 8:40 | |
| danas njihov razgovor presmiješan kako je on uporan samo ,baš je frajer kad se zaderala na njega nakraju da isde u krivom smijeru |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Fri 30 Mar 2012 - 8:53 | |
| Odusevljava me serija...pratim je na Doma tv jer nisam na pinku 2001. goodine... |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Fri 30 Mar 2012 - 9:27 | |
| - Lex wrote:
- Odusevljava me serija...pratim je na Doma tv jer nisam na pinku 2001. goodine...
ma posebna je serija radi njih dvoje to mi je jedini par koji mogu 500 puta gledat da mi nedosadi(naravno uz Ezela i Ejšan) Marco i Lazaro razgovori su isto presmiješni jedan samo razmišlja o poslu a drugi o ženama |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Fri 30 Mar 2012 - 10:27 | |
| ja nisam danas uspijela pogledati .....moram vidjeti kada je repriza! znaci u danasnjoj su se epki susreli! jedva cekam pogledati! Lex ako ces pratiti mozes ponekad baciti komentar s nama! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Fri 30 Mar 2012 - 11:07 | |
| - dervisevic fata wrote:
- ja nisam danas uspijela pogledati .....moram vidjeti kada je repriza!
znaci u danasnjoj su se epki susreli! jedva cekam pogledati!
Lex ako ces pratiti mozes ponekad baciti komentar s nama!
u ponedjeljak ujutro je repriza oko pola 11 a ovo je današnji razgovor https://www.youtube.com/watch?v=IYVKAxtriVA stvarno su simpa naravno što više komentatora bolje |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi | |
| |
|
| |
| Por tu amor/U ime ljubavi | |
|