| Por tu amor/U ime ljubavi | |
|
|
Author | Message |
---|
reygiane TVNovele Novi član
Broj postova : 116
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Fri 1 Jun 2012 - 22:48 | |
| a baš su je obojica povrijedila na isti način ali opet nekako ju super gledat ljubomornu |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Sat 2 Jun 2012 - 1:03 | |
| da .......ma pukla je ona totalno na njeg a.kako se samo brine o njemu kada je bio ranjen ! |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Sun 3 Jun 2012 - 11:09 | |
| Meni iskreno najbolji dio serije je ovaj.Joj,tako crkavam na njihove svade,ne mogu ostati ravnodusna,kemija Dobro je rekla neka od vas dvije,inate se previse,pjesma iz uvodne spice ih bas opisuje Cielo je popustila prema Marcu,joooooooj ! Ima predobrih scena za pamcenje u ovom periodu |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Mon 4 Jun 2012 - 10:46 | |
| ufffff yaaaaaaaaaa kako je bio danasnji kraj bio predivan hoces da te preklinjem da me neostavljas .da ti kazem da ni jednu nisam volio kao tebe ! ma bravo Marco ...ma da nije Cijelo onako skočila na tebe ......ja bih sigurno |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Mon 4 Jun 2012 - 22:16 | |
| Svaka cast Cielo,tu u iskusenju zenska i izdrzala da ne skoci na MArca |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Mon 4 Jun 2012 - 22:23 | |
| stvarno bi morao biti jak da izdrzis da ne skosis na njega ... al meni je bilo predobro kada joj onako Marco prica nije bilo sladunjavo nego vec da moras htio ili ne skociti kao sto je to uradila Cielo .... samo mi je zao sto to nece dugo trajati njihova sreca mislim da ce se sad razdvojiti ako se dobro sjecam samo se nesjecam zbog cega sta ce seto desiti? |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 5 Jun 2012 - 8:32 | |
| Marco je takav sarmer Pa Marco je vidjeti Cielo i Sergia kako se ljube u uredu. Ali mislim se Boze..Marco je bas nagao i osvetoljubic covjek.Ne bi mu se zeljela zamjeriti,ali je mmmm |
|
| |
majadj980 TVNovele Novi član
Broj postova : 464 Godina : 43 Lokacija : BG
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 5 Jun 2012 - 8:54 | |
| - reygiane wrote:
- mislim da će to neko snimat sa Dome,pa možda postavi na net sa hrvatskim titlovima
Ja bih to jako volela,gledala sam ovu seriju i odlična je volela bi ponovo da je gledam ali sa prevodom naravno. |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 5 Jun 2012 - 8:59 | |
| @maja-znam da je jedna cura snimala,ne znam dali vise. I ima na oyo.hr,ne znam jeli moze iz inozemstva |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 5 Jun 2012 - 11:07 | |
| ovo je bilo danas prebolno gledati jadna Cielo kako ju je Marco samo povrijedio |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 5 Jun 2012 - 21:59 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 6 Jun 2012 - 4:07 | |
| meni je onop jučer bilo bolno za gledat,baš je osvetoljubiv i povrijedio ju je strašno.Meni ju je bilo tako žao gledat najbolnija scena je bila ona u uredu i onda kad je došla baki doma sva u plaču ali priznajem im da su odlično odglumili svaku scenu,baš ko da se ozbiljno desilo.Meni baš bilo koma za gledat a ona je bila tako sretna na početku epizode Ja sam pročitala na jednoj stranici kako će neke cure postavljat seriju na jedan forum kad serija završi na Doma tv,tako da svi vi koji želite seriju gledat strpite se još jedno 2 do 3 tjedna jer će serija iscurit i to naravno sa prijevodom |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 6 Jun 2012 - 10:29 | |
| da a meni inace kada ih gledam Marca i Cijelo imam osjecaj da je to stvarno nemas dojam da je to gluma .....dok recimo likovi Abigail,otac od Marife nisu opusteni pred kamara nisu uzivljeni ! a kraj mi je vrh .......Marco jednostavno nije mogao odoljeti kada je vidio Cielo a da je nepoljubi ! malo mi je pao u ocima dok je god s onom vzmijom od Mirande ! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 7 Jun 2012 - 0:18 | |
| a kiss je bio lijep nakraju iako je nasilu i pobrat će pljusku danas ma oni i kad se samo pogledaju meni su :enamorado:nisu mogli bolje glumce nač za tu ulogu,baš me zanima dal će ikad radit remeak ove serije |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 7 Jun 2012 - 7:28 | |
| ma nek urade koliko zele remjkova al saul i gaby su neponovljivi bas me zanima kako su fukcionisali u onoj seriji gdje je ona kratko osisana i crvenokosa ......tu bih voljela pogledati nisam imla prilke pa me bas zanima jesu li kao u Za tvoju ljubav gdje je kemija i vise nego odlicna ! edit.i to kakvu je pobro u bistvu mislim da je to uradio jer se malo nadao pomirenju i zelio je to vidi se na njegovom izrazu lica na reakciju poljubca od Cielo pa je onda po svom standarnom poceo vrijeđati da nebi ispao papak Cielo je trudna kako ce m ova serija faliti! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 7 Jun 2012 - 14:32 | |
| - dervisevic fata wrote:
- ma nek urade koliko zele remjkova al saul i gaby su neponovljivi
bas me zanima kako su fukcionisali u onoj seriji gdje je ona kratko osisana i crvenokosa ......tu bih voljela pogledati nisam imla prilke pa me bas zanima jesu li kao u Za tvoju ljubav gdje je kemija i vise nego odlicna !
edit.i to kakvu je pobro u bistvu mislim da je to uradio jer se malo nadao pomirenju i zelio je to vidi se na njegovom izrazu lica na reakciju poljubca od Cielo pa je onda po svom standarnom poceo vrijeđati da nebi ispao papak Cielo je trudna kako ce m ova serija faliti! ma ja sam gledal TDP gdje su glumili i imaju kemiju ali nije to to,to je serija sa previše nastavaka po meni ali ne nije to ko PTA nekako je ovo drugačija priča oni dvoje ko likovi su savršeni u ovoj seriji a i nekako su u PTA bili i fizički najlješi,oboje su bili u tim godinama kad su savršeno izgledali i hvala Meksikancima šta su njih dvoje spojili jednostavni imaju tu neku kemiju ko rijetko koji par i sad ih oboje mrzim šta se inate i prave idioti jedan prema drugom e ovu seriju sam si snimila morama je imat kolekciji |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 7 Jun 2012 - 23:10 | |
| e vala bas su zakomplicirali stvari .....ja sinoc onako gledala unaprijed neke epke i oci mi stale da ce se Cielo udati za onog ljigavog Juliana a Marco ozeniti Mirandu bila sam te stvari zaboravila ! i da slazem se s tobom, svaka cast meksikancima ikao on nije los ni kao David odlican je s onom Lorenom sinoc sam bacila malo oko i na tu seriju ..nadam se da ce Doma i tu seriju prikazati bilo bi mi kao da gledam nanovo jer prakticki se nicega nesjecam ..mozda sam imala deset godina kada se je prikazivala jos uz to dodaj da sam bila tad vise u skoli .pa mi mama bas nije dala da gledam jer bio je scena koje bas nisu primjerene za djecu za tu dob! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Fri 8 Jun 2012 - 1:03 | |
| - dervisevic fata wrote:
- e vala bas su zakomplicirali stvari .....ja sinoc onako gledala unaprijed neke epke i oci mi stale da ce se Cielo udati za onog ljigavog Juliana a Marco ozeniti Mirandu bila sam te stvari zaboravila !
i da slazem se s tobom, svaka cast meksikancima ikao on nije los ni kao David odlican je s onom Lorenom sinoc sam bacila malo oko i na tu seriju ..nadam se da ce Doma i tu seriju prikazati bilo bi mi kao da gledam nanovo jer prakticki se nicega nesjecam ..mozda sam imala deset godina kada se je prikazivala jos uz to dodaj da sam bila tad vise u skoli .pa mi mama bas nije dala da gledam jer bio je scena koje bas nisu primjerene za djecu za tu dob! meni je ta serija Acapulco s njim bila odlična imo je super kemiju sa glavnom glumicom isto iako mi je sa Spaničkom ipak br.1 ja se isto nadam da će Acapulco pustit baš sam gledala... tu seriju nemožeš uopće nač na netu za skinut,sve serije možeš ali tu ne |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Fri 8 Jun 2012 - 11:24 | |
| a dal imas tekst i prevod za pjesmu Por tu amor? |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Sat 9 Jun 2012 - 5:42 | |
| Joj,plakala sam sa Cielom Jadnica,tako je bila sretna,i onda sve to palo u vodu Radije bi da se poubiju,ali barem da budu skupa nego ovako rastavljeni,a pate. Fale mi razdobolje njihovog medenog mjeseca,nazalost toga vise nece biti Julian mi je odvratan pogotovo jer znam sto ce se dogoditi sve,ali *ebote Cielo se dva uta udala bez ljubavi Za tvoju ljubav i za tvoje oči , koje su poput sna. Za tvoj osmijeh i za tvoj mir , koji sam zavolio. Da te volim jedne noći bez pritiska , šta bi sve dao. Za tvoju ljubav , da te osvojim , otišao bi do neba. Za te usne , ah šta bih sve dao , da me probude. Ali ponos mi ne da , da ti priznam koliko te volim. I ako mi ponestane riječi , i ne uspijem ti priznati , koliko mi nedostaješ. Kada te ugledam , sunce odjednom izađe. Kada me pogledaš , znaš da sam cijelog života plakao. Za tvoju ljubav. Za tvoju ljubav. Za tvoju ljubav. Por tu amor y por tus ojos que son como un sueno Por tu sonrisa y tu paz que te acarisian Y por amarte una noche sin pensar lo que diera yo Por tu amor por conquistar y llegar a tu playa Por que te entrges a mi anamorada ay lo que no diera yo Traigo el orgullo da gana para decirte cuanto te amo Y se me van las palabras sin confesarte que te extrano Que cuando te tengo enfrente el sol sale asi de repente Y cuando me miras ya sabes que yo doy mi vida Por tu amor, por tu amor, por tu amor Por tu amor por conquistar te y llegar a ese cielo Y asus labios que quitan el sueno ay lo que no diera yo Pero el orgullo me gana para decirte cuanto te amo Y se me van las palabras sin confesarte que te extrano Que cuando te tengo al frente el sol sale asi de repente Y que cuando me miras ya sabes que yo doy mio vida Por tu amor, por tu amor, por tu amor Prijevodi pripadaju clanici Jacky87-curi koja je prije postavljala Por tu amor. P.S.Mislim da nije cijela prevedena,nije problem,ja cu kasnije |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Sat 9 Jun 2012 - 9:31 | |
| ajme pjesma je totalno za njih,svaka riječ opisuje njihovu vezu "Ali ponos mi ne da , da ti priznam koliko te volim." ovaj stih kolko si dugo nisu priznali ništa |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Sun 10 Jun 2012 - 7:54 | |
| Da,bas sam razmisljala o tome,pjesma je stvorena za njih. Ponos je je*ena stvar,pogotovo kod njih.Sad bi sve bilo u redu da nisu ponosni,ali to ne bi bili Marco i Cielo da nisu takvi |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Sun 10 Jun 2012 - 10:25 | |
| hvala na prevodu Rose .slazem se s vam da svaka rijec ove pjesme ih opisuje |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 14 Jun 2012 - 9:55 | |
| e sad ju je konačno vidio trudnu pa slijedi pomirenje falit će mi serija,još sam sljedeći tjedan iako ju snimam ima neš posebno u tom da čekam svaki dan pola 6 |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Fri 15 Jun 2012 - 10:55 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi | |
| |
|