| Por tu amor/U ime ljubavi | |
|
|
Author | Message |
---|
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 26 Apr 2012 - 10:47 | |
| Ne skidam sa neta... stigla sam do 69 epizode i nisam se makla Slazem se sa tobom da je jedna od najlepsih ljubavnih prica.Svidja mi se sto je malo drugacija od ostalih sapunica upravo zbog toga sto se ljubav izmedju glavnih junaka razvijala postepeno... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 26 Apr 2012 - 10:56 | |
| Najbolja scena kada je Marko presavio Cielo preko kolena i krenuo da je kao bije... |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Fri 27 Apr 2012 - 2:16 | |
| Pio i meni je ta najdraza kao malo dijete . skroz drugaciji par koji sam imala prilike gledati u meksickim serijama i zato su mi tako posebni ..vole se a nezele to priznati ? pa se inate |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Fri 27 Apr 2012 - 2:25 | |
| |
|
| |
reygiane TVNovele Novi član
Broj postova : 116
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 1 May 2012 - 6:22 | |
| presmješni su sa ovim glumljenjem da su zaručeni najbolje mi kad se pred svima onako kese na silu he he kao mu je bacila onu čašu za nazdravit |
|
| |
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 1 May 2012 - 10:33 | |
| uuuuuf yaaaaa svasta se je izdesavala prvo da komentiram kako je Cielo isamarala Sergia i to koja dva samra dobro je Cielo rekla sta on njoj ima sta prigovarati ! Meni je bila najbolja Mirandina ta provala da šta Cielo radi u 3 sata noći u gradu, kao u San Carlosu nema noćnog života i ona je pristojna, ...a onda mislim sta je onda ona radila u to doba ...to se nitko nije zapitao! i scer na karaju kada je Cielo pristal se udati i ona Marcova neprocjenivi izrau lica i bilo mi je uzasno smijesno kada je nabrajala uvjete i kaze mu da je nece taknuti a on kaze pa neznam bas ! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 2 May 2012 - 11:19 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 3 May 2012 - 5:56 | |
| - dervisevic fata wrote:
poljubac kak ju je zgrabio pa se morala odmaknut fora mi bila scena kad Cielo baci čašu pred Sergiom kao "dala sam i tebi srce pa si ga zgazio,šta još mogu izgubit" Lazaro i Marco kako volim vidit Marca kad tuče Sergia |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Mon 7 May 2012 - 10:22 | |
| danasnja epizoda je stvarno bilo komicna medeni mjesce o kakvom svi sanjaju i onda kada Marco govori svom zaposleniku da neka samo donese namirnice najpotrebnije jer njegova žena voli kuhat ili ako nečeš spavat samnom evo ti deka,jastuk i odi na kauč" "nemaš WC ni vode,poljski WC ti je vani ili kada se jadna Cielo otisla kupati ili kada je zgrabila onaj komad kruha kao da nije jela mjesec dana al bilo mi ju je malo zao al zasluzila je zbog svog bahatog ponasnja ! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 8 May 2012 - 4:05 | |
| ma jučer je svaka scena bila pišaona taj rudnik je savršen kako se prema njoj ponio ja sam rikavala,smješno mi bilo kad joj je reko da će spavat na kauču i ono sa poljskim WC-om a njezine face sva je bila jadna uzrujana ma tako joj i treba kad se ponaša prema njemu ko k**ka a ovaj kraj kad joj je ponestalo vode jedva čekam danas,bit će ludo |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 8 May 2012 - 9:59 | |
| haha kada je oprala plahte .kao nije znala koliko ide praška! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 9 May 2012 - 4:17 | |
| he he a i on isto kao nije ni primjetio da je gola ma jučer mi bilo legendarno kako je naredio svima da Cielo uvjere kako je on loš gazda i maltretira radnike koji kralj a ona sve popušila ha ha a ono sa praškom nije mogla bez osvete |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 9 May 2012 - 11:06 | |
| stvarno su urnebesni al moram reci da mi je zao Ciele prvo pokvraila se konjska kola i na to sve ugriz zmije al zato je tu Marco d spasi stvar ! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Fri 11 May 2012 - 23:47 | |
| a ribica kako pazi na nju i jedini neide spavat cijelu noć ovog Sergia nemogu organski podnjet a vidim da i Marco čim ga vidi nastrelji pogledom a kako baka brani Marca pred Cielo joj sad kad je odvedeu onu kuću na plaži |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Mon 14 May 2012 - 11:07 | |
| meni se srce slama kada god Cielo u svom bunilu zaziva Sergia a Marco govori da ga nespominje stvarno se vidi da ga to boli ! ma dusica cak me je to i nerviralo sto ga toliko zove tog ljigavca |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 15 May 2012 - 8:46 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 15 May 2012 - 10:07 | |
| da vec je nekoliko epiozoda u njoj .. stvarno se oboje previse inate .iako mi Cielo djeluje vise bahato a on nezeli pokazti svoje osjecaje da nebi ispao jadan! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 17 May 2012 - 11:42 | |
| preslatki su danas bili kemija frca 100 na sat ljubomorna Cielo na Mirandu pa malo baci vazu zamalo kiss pa danas ono svađanje dal da ju nosi ili ne |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 17 May 2012 - 20:36 | |
| bas je u toj sceni bila kao dijete ..pruza ruke i pravi grimsu za odvaliti od smijeha |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Thu 17 May 2012 - 22:01 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Fri 18 May 2012 - 2:48 | |
| ma on je meni uvijek cool tamam su se malo poceli slagati al cini mi da ce to Miranda pomrsiti nije uzalud dosla na onaj mol! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 22 May 2012 - 21:40 | |
| joj kako ju je primio i po guzici tuko a ona jadna viće "životinjo!!!!!!!" Cielo je presmješna sa svojim neposluhom,nebi ona slušala muža ni kad je u pravu najbolje šta je morala reć da će odmah krenut u lov na škampe sa drugim brodom i dalje se on brine o njoj a neće priznat da mu je stalo već govori da ga je tata poslo po nju dnas ju je zaključo da neizlazi van iz sobe |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Wed 23 May 2012 - 1:10 | |
| stvarno ih je zasluzila .mislim covjek prosao oluju da bi dosao do nje a ona onako bahata ! |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Mon 28 May 2012 - 22:59 | |
| sve savršeno vih dana ono kad ga je branila pred svima u tvornici,pa zamalo se poljubili,pa otkantavanje Sergia vidi se da ga totalno zaboravila sad su spavali zajedno pa Cielo neželi priznat da joj je bilo dobro he he,sad će bit ljubomorna ko ris na Mirandu a on će je prcat |
|
| |
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi Tue 29 May 2012 - 11:01 | |
| bilo mi ju je danas zao kada joj je Marco priznao da je bio s Mirandom pa kada je rekla da je gad kao onaj drugi tu je u pravu |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Por tu amor/U ime ljubavi | |
| |
|
| |
| Por tu amor/U ime ljubavi | |
|