Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 10 Apr 2011 - 8:42
Aham slazem se to sam ja sa mamom danas komentarisala da em prelijepo se obukla em joj lijepo stoji kad podigne kosu ^^ [You must be registered and logged in to see this link.]
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 10 Apr 2011 - 8:46
to sam i ja s mamom pričala,zajedno smo gledale : moraću sutra da gledam da vidim hoće li ostati..a ona bebica je tako medena,i bas je porasla
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 10 Apr 2011 - 8:55
Aham da jeste porasla ^^ poslije kad prohoda bice jos medenija beba Ja gledala na yt neke snimke A ova glvna glumica takodje ima i svoje pjesme (: Aaa i mene to zaanima ^^ bas jedva cekam sutra :$ Ja mislim da ce ju je poljubiti sutra :
zvjezdica TVNovele Pričalica
Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 10 Apr 2011 - 9:31
Može biti,koja je to epizoda sutra? ovde su mi baš slatki [You must be registered and logged in to see this link.]
Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 10 Apr 2011 - 9:46
Pa sutra je kod nas 11 epka, vidim po forumima da haman i u Hrvatskoj se negdje emituje ova serija nisam sigurna :/ ufff svasta ce se izdesavat
Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 10 Apr 2011 - 10:09
nemam pojma da li se emituje u hrvatskoj,ja od hrvatskih programa imam novu,rtl i hrt 1 i 2.a na njima je nema,mada je na novoj brzo gumus kraj pa mozda umjesto nje počne
Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 10 Apr 2011 - 10:13
Aham ma sad ja citala nesh na Hvrvatskom nekom forumu I postavljaju ono tekstualno sto ce se desavat u epkama Postavljala bi ja to ovdje, ali bice sve strpano
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 10 Apr 2011 - 10:48
danas sam na uvodnoj spici vidjela da ce ovdje i glumiti keram iz 1001noci il mozda grijesim i ona ezelova bivsa ovdje glumi ali nisam ukopcala koja je da nije ona savaseva prijateljica? p.s poslije gumus ide seriaj Majka! :Ok:
Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 10 Apr 2011 - 11:06
Majka?prvi put čujem za to.. nisam ni ja skontala ta bivša od ezela koga glumi... ako dođe Kerem,biću divno,njega sam voljela u 1001 noći
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 10 Apr 2011 - 22:24
Kategorija serije se otvara, oca tema ide na lock, i bice prebacena u kategoriju o ovoj seriji.