| Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) | |
|
|
Author | Message |
---|
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sat 2 Apr 2011 - 10:10 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sat 2 Apr 2011 - 10:15 | |
| |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sat 2 Apr 2011 - 19:05 | |
| hahaha...dobra si... e da, procitala sam sve sta si napisala o seriji, bice tu svasta...nego iskreno, ja cekam epke kad ce njih dvoje biti u zajedno u epizodama pa makar se i svadjali, samo da ih ima zajedno u scenama... |
|
| |
Aldina Drexell TVNovele Novi član
Broj postova : 19 Godina : 30 Lokacija : I want to hold you and touch you taste you and make you want no one but me! ♥
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sat 2 Apr 2011 - 23:53 | |
| Znate li šta će bit na kraju? Ja bi voljela da čiček i savaš ostanu zajedno |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 0:17 | |
| hehe ko se ne bi pogubio kad bi ga sreo :D
ja glasam da on i Jasemin budu zajedno i da bude happy end... mora on da bude sa svojom pepeljugom zar ne mislite tako? |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 0:20 | |
| Da naravno slazem se sa tobom Samo molim bga da ne bude tragicna serija, i da ostanu skupa na kraju Preeedivni su skupa i plus njih dvoje veze sin kojeg ce Yasemin roditi. |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 1:04 | |
| moramo pronaci kraj... jel zavrseno snimanje? ako saznam da je tragican necu je gledati...pa ja vise to ne mogu da podnesem... |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 1:11 | |
| Ah neznam mozda i nije :/ Neznam jel zavrseno jer je serija pise poceta sa snjimanjem 2010 :/ |
|
| |
Broj postova : 19 Godina : 30 Lokacija : I want to hold you and touch you taste you and make you want no one but me! ♥
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 1:51 | |
| Ja navijam za čiček i savašaaaa |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 2:00 | |
| na tabanu sam procitala u komentarima da se jos snima i da ima 77 epizoda |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 2:18 | |
| Aham dobro je Samo neka nije tragedija A kakvi to Savas nju tj Cicek je rekao da ce uvijek samo gledat kao snahu. I plus nece da spava sa njom u sobi A misli na Yasemin svakog trena :hoPhOp: |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 2:22 | |
| ma gde Cicek... pristajem samo na Pepeljugu!!! :DDD (kao da ce mene da pitaju)
Yasemin radja i u trenutku ocaja odluci dati bebu, bilo je tu komplikacija, da vas sad ne pilam s detaljima, ali uspije u pola epke vratiti bebu, napokon shvacajuci koliko joj znaci. Kako ona nije radila duze vrijeme, novac se istopio i mora naci neki posao. U Istanbulu njenoj bivsoj agenciji ide lose, klijenti zele Yasemin, ne uspijevaju je naci. Nakon nekog vremena Sevgi ipak dodje do nje, kaze joj kakva je situacija, da im je potrebna te da trazi od Bore, sefa, ne vecu placu, nego partnerski udio u firmi, ona je poslusa i Bora je toliko ocajan da pristane. Kolege, zavidni, nisu sretni s tom vijescu, pocele price kako je to dobila.. Sina Omera odluci barem neko vrijeme ostaviti sa mamom u Bodrumu (inace beba koja ga 'glumi' je nesto najsladje sto sam ja u zivotu vidjela, bas tako mogu zamislit Muratovog sina). Cijela ekipa iz firme izlazi u jedan od Cemovih barova i jednu vecer on prepozna Yasemin i zove Savasa da je Pepeljuga tu, on je tako zove..on naravno kao lud vozi da dodje tamo, ali ona u medjuvremenu odlazi. Razocaran, ali sada barem zna kako je naci.. Jednu vecer je uspije vidjeti u baru, ali odluci da nije pravi trenutak da joj pridje. Umjesto toga odluci angazirati njenu agenciju na rebrandiranju svog proizvoda. Yasemin nista ne sumnjajuci dolazi cijela uzbudjena zbog projekta u prostorije njegove firme, dok on u svom uredu nestrpljivo iscekuje kad ce se vise susresti s njom oci u oci. Cijela ekipa je u konferencijskoj Sali, Sevgi, Bora, Yasemin, Nadija..jos se samo ceka sef. Ulazi on, medjusobno se pozdravljaju, ali njih dvoje fiksiraju jedno drugo pogledom, potpuno nesvjesni svijeta oko sebe. Yasemin u totalnom soku, promjena raspolozenja za 180.. On sjeda na celo stola u jednoj ruci vrteci onaj njen lancin sa andjelom, ona to shvati i tek joj tad nista nije jasno. Nakon sastanka Yasemin kaze Sevgi i Bori da vise ne zeli raditi na projektu za firmu Baldar, razlog..ne svidja joj se vlasnik On ne odustaje, uspijeva je nagovoriti da se nadju. Govori mu, ne znam tko si, za mene ne postojis, izbrisala sam te iz svog sjecanja..on njoj, ja tebe nisam, ne mogu te zaboraviti od one veceri, svugdje sam te trazio. Zeli da joj vrati njen lancic, on odbija jer se vezao za njega, a i dobar mu je izgovor da se opet vide.
ovo je valjda naredna epka...ako te zanima sta ce sve biti u napred...ima dosta toga na forum.hr sapunice
|
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 4:11 | |
| Mene zanima hoće li on ostati s čičekk na samom krajuu nađi tooo |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 4:18 | |
| na googlu ukucas forum.hr sapunice, pa pretrazi. sam kraj neces naci jer se jos uvek snima, bar tako pise. |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 6:31 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 6:39 | |
| bas je sladak mali!!! maleni glumci su im med medeni! (mali sa slike, Kan iz Šeherezade, Defne iz Gumuš...dve devojcice iz Asi) |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 9:16 | |
| Da imaju preedivnu djecu to se slazem sa tobom. Ja bi posebno istaka ovog malca i Kana Da mi bi takvu djecu imat ^^ [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 9:33 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 9:37 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 9:38 | |
| Joj kako je covek sladakkkkk |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 9:39 | |
| Pricaj mi o tome :$ Preeesladaak je ^^pogledaj na gifovima aaaaaaaaaaaaaaa |
|
| |
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 13:35 | |
| on nije sladak nego to nije zdravo. pocela sam i ovu seriju da gledam. ja ne znam sta da radim, il da slomim ovaj kompjuter, ili da odem da se dozivotno odjavim sa neta. moje srce ovo vise ne moze da podnese brate. ja sam se i u njega zaljubila. boze boze, ja postadoh rekorder. |
|
| |
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 19:02 | |
| a oci kakve ima covek ... nije mi dobro... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) Sun 3 Apr 2011 - 21:59 | |
| Ja sam zaljubljena u samo jednog Ali ovaj je tako dobar... zato i ne pocinjem ovo da gledam, ne mogu da se zaljubljujem u vise njih, nije zanimljivo, haha Ali je stvarno bomboncic >D |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) | |
| |
|
| |
| Ask ve ceza ( Ljubav i kazna) | |
|