Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
Subject: Re: Spoileri Sat 9 Apr 2011 - 9:10
evo me sa prevodom:) Događaj koji Ezela pomjera iz temelja.Koji mu postavlja isto pitanje:Ko si ti Ezele?Ko si sada zapravo? Niko ne zna šta se desilo Ramizu.Kenan dolazi sa novom ponudom.Sa Ramizovim riječima u mislima Ezel započinje novi put.Ovoga puta će završiti sa svojom transformacijom.Ubistava Kenanova su za njim.Tragovi prošlosti.bol je za njim.Niko ne zna gdje i koliko daleko će da ide.Niti njegovi drugovi Ali i Tevfik. Ali svako an kraju razumije,Ezel ne ide nigdje on se zapravo vraća.
ovo sam ja nakon što sam pročitala :: ::
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: Spoileri Sat 9 Apr 2011 - 10:15
Tek sad nista nisam razumela, mislim da ce odustati od osvete, ako se vraca, a ne odlazi, to mi jedino prolazi kroz glavu, malo mi se ne svidja to da zaboravi proslost, ali ako je tako, zelim da zaboravi i
zvjezdica TVNovele Pričalica
Subject: Re: Spoileri Sat 9 Apr 2011 - 11:11
ja sam i dalje :: mislim da on nastavlja ramizovim putem,da je postaje njegov naslednik,ma nemam pojma..ništa ne mogu zaključiti iz ovog gore
Subject: Re: Spoileri Sat 9 Apr 2011 - 11:16
Zamisli da krene tako da osvaja kocarnice kao ramiz kad je bio mlad, mislim ::
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Spoileri Sat 9 Apr 2011 - 11:22
ja vise mislim da se vraca kao Omer jer spominje da zavrasaca transformacju i da sviju znaju da nigdje neide nego da se vraca ..to mi nekako ima smisla
Subject: Re: Spoileri Sat 9 Apr 2011 - 11:32
jeste vjerovatno to Fato,Omera skoro da vise i nema u njemu
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
Subject: Re: Spoileri Sat 9 Apr 2011 - 11:37
bilo je i vrijeme da se vrati jer promijenio se od Mertove smrti....
Subject: Re: Spoileri Sat 9 Apr 2011 - 11:49
ja tek sada vidim da si ti napisala da se vraca kao omer,ja mislim da nije to u pitanju i da u njemu vise i nemam Omera,nekako mi je previse toga prosao da bi mogao da ponovo bude on
Subject: Re: Spoileri Sat 9 Apr 2011 - 11:57
ima toga sto kazes Jelena u pravu si .........moram reci da sam zbunjena :: jedino sam tako to uspjela sebi objasniti a sad nista nerazumijem .....ostaje jos puno posla za ezela treba srediti kenana i dzengu
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
Subject: Re: Spoileri Sat 9 Apr 2011 - 19:58
Joj sad ste me jos vise zbunili sa ovim recenicama,nista mi nije jasno vise ::
Subject: Re: Spoileri Sun 10 Apr 2011 - 0:23
Andjelak wrote:
Joj sad ste me jos vise zbunili sa ovim recenicama,nista mi nije jasno vise ::
vjeruj da smo svi zbunjeni a ipak mi je barem meni logicno da se prica vrati na pocetak odnosno ejsan i omera/ezela ..normalno da fizicki on nemoze biti kao omer ali njegova osObnost zivi u njemu samo sto je trenutno sad potisnuta i mislim da samo ga ejsan moze probuditi omera u njemu ......z
Subject: Re: Spoileri Sun 10 Apr 2011 - 6:49
Quote :
mislim da samo ga ejsan moze probuditi omera u njemu
a i ona s njim moze da bude ona ejsan kakva je bila kada su se upoznali... pred nama je vidjećemo šta su nam scenaristi smućkali
Subject: Re: Spoileri Sun 10 Apr 2011 - 10:39
zvjezdica wrote:
Quote :
mislim da samo ga ejsan moze probuditi omera u njemu
a i ona s njim moze da bude ona ejsan kakva je bila kada su se upoznali... pred nama je vidjećemo šta su nam scenaristi smućkali
nadam se da su nesto lijepo smuckali : kao sto je Cansu rekla u onom intervju za ezela i ejsan da je to velika duboka ljubav i da cemo to vidjeti..... mozda sam previse romanticana ali vjerujem da ce ljubav pobijediti jednostavno vjerujem u tu ljubav :
Subject: Re: Spoileri Sun 10 Apr 2011 - 11:15
i ja isto...valjda će uslišiti naše želje :
Subject: Re: Spoileri Sun 10 Apr 2011 - 16:42
Ja sam posle svega vidjenog prestala da budem optimista nazalost :
Subject: Re: Spoileri Sun 10 Apr 2011 - 21:06
I ja sam prestala da verujem u sretan kraj, ali ako bi bio, bila mi sretna... Meni je nekako i nelogicno da mogu biti srecni posle svih izdaja, prevara ... Valjda neko zaglavi i u zatvor... Ne moze da su svi srecni .. ::
Subject: Re: Spoileri Sun 10 Apr 2011 - 21:51
Promo-Epizoda 62(Turska)
"Čekaćeš...
u autu,na krevetu..onog koga ćeš se bojati sam ja! Zašto...Strah je ušao u tvoju kuću... Ljutnja očajnog i ludilo nisu njegova...samo su moja..Onaj koji je planirao i napravio sve..Ne onaj koji ubija neke siledžije..Nego onaj koji te može pronaći čim poželi... Svi set ubili Ujaka. I ja ću vas sve oderati..."
Subject: Re: Spoileri Sun 10 Apr 2011 - 22:21
Aii, ne volim da Ezel bude toliko negatican, ne svidja mi se to .. >S
Subject: Re: Spoileri Sun 10 Apr 2011 - 22:39
meni se ovaj promo zadnji ne sviđa uopšte..
Subject: Re: Spoileri Sun 10 Apr 2011 - 23:54
Imam osecaj da ce umreti osvecujuci sve redom, zato me i nervira ... I meni se isto ne svidja... ne znam sta da ocekujem, jos jednu osvetu :: malo li je ...
Subject: Re: Spoileri Mon 11 Apr 2011 - 3:53
ljubav je lijepa,a u seriji,nažalost,kao često i u životu puno ljudi se trudi,a nekad i uspije da ljubav pokvare. ni u ovoj ljubavi nije bilo matematike ni kalkulacija,dok neko drugi ucjenama pa onda ostalim stvarima ovu ljubav nije pokušao upropastiti. da nije bilo uplitanja,ovo dvoje bi u svojoj kućici sretno živjeli i odgajali svog sina. svaka ljubav ima neke probleme,ova između e-ey ogromne,ali ako ljubav pobijedi sve te probleme onda je to prava ljubav i pozitivan kraj.ako ljubav uspiju ubiti svi ovi negativni likovi,onda je to pobjeda negativnog.
Subject: Re: Spoileri Mon 11 Apr 2011 - 4:44
dervisevic fata wrote:
ljubav je lijepa,a u seriji,nažalost,kao često i u životu puno ljudi se trudi,a nekad i uspije da ljubav pokvare. ni u ovoj ljubavi nije bilo matematike ni kalkulacija,dok neko drugi ucjenama pa onda ostalim stvarima ovu ljubav nije pokušao upropastiti. da nije bilo uplitanja,ovo dvoje bi u svojoj kućici sretno živjeli i odgajali svog sina. svaka ljubav ima neke probleme,ova između e-ey ogromne,ali ako ljubav pobijedi sve te probleme onda je to prava ljubav i pozitivan kraj.ako ljubav uspiju ubiti svi ovi negativni likovi,onda je to pobjeda negativnog.
a jooj fato kako si ovo lijepo napisala
Subject: Re: Spoileri Mon 11 Apr 2011 - 5:05
Joj cure moje ni meni se ovaj promo uopste nesvidja...mili Boze kako li ce se sve ovo zavrsiti :’(:
Subject: Re: Spoileri Mon 11 Apr 2011 - 11:26
ni meni se nesviđa promo ali kao sto je Mirela rekla bilo je za ocekivati da slijedi jos jedna osveta i mislim da ce i te kako biti krvava ,ja sta sam najvise uocila je ovaj ezelov pogled koji je odlucan u namjeri i da ovaj put on sam uzima pravdu u svoje ruke ..drugo mu nista i ne preostaje nego da postupa prema zakonima mafije jer je i on dio tog mracnog svijeta od onog trenutka kada je upoznao Ramiza i prihvatio njegovu pomoc .....ezel nemoze biti "cist" u tom svijetu to sam jos shvatila kada je ubio sekiza ......
-Lili- TVNovele Administrator
Broj postova : 7883 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : na mestu Cataline... u ovoj kadi :))))))
Subject: Re: Spoileri Mon 11 Apr 2011 - 21:57
ovde se bas svassta izdesavalo.nisam ulazila nekoliko dana.
oni su ga uprtljali, pa to niko rasprtljat ne moze. ma znate bilo bi i previse, da posle ovoliko smrti i osvete na kraju bude happy end. srecni do kraja zivota. i da kao inace zbandaju da se sve resi u poslednjoj epizodi i oni negde na havaje, dobili jos jedno dete. zamislite takav kraj. serija bi izgubila svoj dojam totalno. ne da ja ne bih volela sretan kraj, ako bude tuzan, ja cu prva zaliti, kao i uvek, ne mogu da se oporavim mesec, kao da je to stvarnost. mada kako je radnja tekla , i kako se sad odvija, nekako mi je logicnije da ce se tragicno zavrsiti. osveta je jebena stvar, ona je hladnokrvni ubica, unistava sve, a najvise onoga ko je cini. serija nam u stvari to i porucuje. sve navodi na to kad jednom udjes u zacarani krug izlaska nema, sem zna se kako. e sad, ko zna. mozda ljubav uspije sve to promeniti, ko zna. ja vjerujem u njenu jacinu.