|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Jun 2011 - 19:13 | |
| Gledacu danas kraj, nmg da verujem da na kraju Viktorija nije sa Osvalda. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Jun 2011 - 22:51 | |
| odgledala sam kraj juce malo na preskok cika dreka Himena,Giljermo,Bernarda |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Jun 2011 - 0:00 | |
| Gledala i ja...uzass, nmg da cerujem koliko je Mehija glup. Paa zar na kraju da nam ode Osvaldo |
|
| |
El Diablo TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1042 Godina : 31 Lokacija : Skoplje
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Jun 2011 - 2:16 | |
| Triunfo del amor je konacno zavrsila i zabiljezila najgoru prosecnu gledanost svih telenovela dotad emitiranih u 21:00 sat. Bas mi je drago zbog ta skupa samozvanih glumca i glumica,i zbog Mehijinog ega :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Jun 2011 - 2:35 | |
| Aaa neee, Levyrroni :’(: :’(: |
|
| |
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Jun 2011 - 3:24 | |
| odgledala sam kraj,..i bas mi nije nesto...steta za osvalda bio je celu seriju i na kraju ode ma...uzas za tog mehiju :da: samo se nadam da ce ikada vise May i Wili biti par mada... : |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Jun 2011 - 3:42 | |
| Nije tu Osvaldo Rios alias Osvaldo Sandoval krv nego oni sto su napisali seriju. Zao mi je :( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Jun 2011 - 4:06 | |
| - Cokolatina* wrote:
- odgledala sam kraj,..i bas mi nije nesto...steta za osvalda bio je celu seriju i na kraju ode ma...uzas za tog mehiju :da:
samo se nadam da ce ikada vise May i Wili biti par mada... : Prica se da se iza kamere ne podnose Kako god,meni oni uopce ne pasu kao par,i nadam se da nece biti treca ''sreca'',i da ih opet vidimo u istoj seriji. William je napomenuo da ce se posvetiti kinematografiji (hvala bogu,bar ga nece biti telenovelama ),a Maite...Pa dobro,nije ona tako losa,mislim nije bog zna sta,ali sa dobrim producentom moze proci.Nadam se da ce u buducnost pazljivo birati projekte. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Jun 2011 - 4:16 | |
| Podnose se, msm da je to zbog toga sto je Vill kasnio. : Aaaaa jaa se nadam da ce biti treca sreca, ii sigurna sam da hoce. bash kao sto sam bila sigurna kada se CCEA zavrsila, tako da ce biti treca sreca, nece uskoro ali bice, cak i da proce 10 god..xDDD Aa ja nzm zavrsila sa serijom Gledam na Pink. Na netu samo sam gledala neke delove..xDd Yeye!! |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Jun 2011 - 6:55 | |
| meni jedino zao Maite nije trebala ovde da glumi,kad je taman imala sve sa mi pecado trebala je ciljat na bolje |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Jun 2011 - 7:32 | |
| Maa ako je pristala, takodje i Viliam. Meni je drago sto ponovo glume zajedno. Aa mogli su bolju seriju da odaberu, i sigurna sam da su oboje veoma trazeni kao par. |
|
| |
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Jun 2011 - 9:10 | |
| ja bih volela da Williama gledam ponovo u nekoj telenoveli, a volela bih i da ponovo bude par sa Maite. Nadam se nekom novom njihovom projektu, a posebno da cemo ponovo gledati Willa. |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Jun 2011 - 10:47 | |
| Nego sta ce biti na kraju sa ocem od Marije, onim svestenikom ? |
|
| |
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Jun 2011 - 11:23 | |
| - Ejpril wrote:
- meni jedino zao Maite
nije trebala ovde da glumi,kad je taman imala sve sa mi pecado trebala je ciljat na bolje Slazem se.Maite vazda glumi neke slicnije uloge(osim u MP i u epizodnoj ulogi u Ma3) Mejia htio neki drukciji kraj pa zato na kraju nije ostavio Victoriu Ruffo i Osvalda. Idiot zesci,ko njega moze da skonta : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Jun 2011 - 20:45 | |
| Ee nzm sta ce biti sa Juan Pabla na kraju, nsm daj deo gledala...pa sigurno ce ostati svestenik... Ma oni su najj par ikada Ta ideja je totalno bila glupa, msm Osvaldo je mnogoo bolji od Cesara, barem meni : P.S Ja bih volela da vidim Mai i Wiliama kao negativce. |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Jun 2011 - 3:34 | |
| Maite ne bira uloge prema tome kako ce se one svidjeti nekome,vec koliko ce oni njoj da plate za to.Ona obavlja svoj posao najbolje sto moze i trazi najvecu mogucu placu,sasvim logicno. Ja je obozavam kao i Williama,ali ova serija ne valja -.- |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Jun 2011 - 3:52 | |
| Williama mogu zamisliti kao nagativca i leglo bi mu, ali Maite nikako mislim da bi tu kiksala.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Jun 2011 - 5:40 | |
| - ~Blair&Chuck~ wrote:
- Maite ne bira uloge prema tome kako ce se one svidjeti nekome,vec koliko ce oni njoj da plate za to.Ona obavlja svoj posao najbolje sto moze i trazi najvecu mogucu placu,sasvim logicno.
Ja je obozavam kao i Williama,ali ova serija ne valja -.- Dobro,za nje jeste logicno,s obzirom da je pre par godina pocela protagonizirati,ali neke glumice,obicno one sa vecom karijerom,ne prihvacauju svasta.Tipican je primer Lucero. |
|
| |
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...Nole Lokacija : Belgrade...
| Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Jun 2011 - 23:54 | |
| serija i nije nesto, nema neku posebnu radnju bzvz, i sto je najgluplje ispostavlja se da je Maksov sin (kojeg je imao sa Himenom) u stvari njegov polubrat..koja glupost -.-' |
|
| |
Cokolatina* TVNovele Novi član
Broj postova : 358 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 2:46 | |
| slazem se sa vama : mislim da je gosn mehijica ovu seriju bas upropastio,ma...na karju je gora nego sto je bila na pocetku a sto se tice May pa mislim da joj ova uloga nije bas jedna od boljih...ali kad vec dobija dobre parice za nju,onda ok ali definitivno mi nije ovde bas nesto " longdesc="22" /> |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 3:32 | |
| Ima i gorih serija od ove : Naj uloga joj je bila u CCEA. |
|
| |
uros car TV Novele Zlatni član
Broj postova : 9801 Godina : 33 Lokacija : Ahs, LQLVMR, CI, Raising Hope.
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 4:08 | |
| Kad ce ona Bernarda u zatvor vise? Dojadila mi je, nije normalna.. Ukrala dete da bi napravila od njega novog svestenika.. Ajoj budale |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 7:32 | |
| Trebala bi uskoro, ali nece biti dugo. Danasnja epizoda, kada Marija i Viktorija govore da im bog ucini cudo, heh extraa : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 13:13 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Ima i gorih serija od ove :
Naj uloga joj je bila u CCEA. Ma kakvih.Marichuy me je strahovito iritirala svojim neukim ponasanjem i naivnoscu.Za sad,Lucrecia joj je najbolja uloga.U Mi Pecado je dokazada da njene glumacke afinitete mogu doci do izrazaja uz pristojnu ulogu i pristojnog producenta. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 30 Jun 2011 - 23:16 | |
| Svako ima svoje misljenje. Uloga u MP je odlicna stvarno. Necemo vise o Mai. Ovo je tema o TDA. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|