Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 7:35
E sooper, ) vidim da u ove epizode ima neke scene koje su bash smesne. Ali meni je bila bolja prva etapa.
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 10:28
meni je najvise drago sto su izbacili lik Benhamina to je stvarno bio retard -.-
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 10:37
Meni je malo krivo, Benhamin mi je bio super lik.
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 10:41
meni je on pravi psihopata xD i njegov izgled me je plasio, onaj ludacki pogled, ma odvratan mi je u svakom smislu
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Feb 2011 - 2:33
Stefy wrote:
Meni je malo krivo, Benhamin mi je bio super lik.
slazem se, on je bash pravio zamke ;) to mi se jako svidelo.
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Feb 2011 - 5:50
Mnogo mi se sviđaju epizode koje su se emitovale ove nedelje...
Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Feb 2011 - 6:42
MStefan wrote:
Mnogo mi se sviđaju epizode koje su se emitovale ove nedelje...
Tek slede dobre epizode. Mislim da će se u toku sledeće nedelje vratiti Nena i Anakleto.
Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Feb 2011 - 6:56
e sooper, dosadno je bez njih. Elena pravi ljubomornog Eduarda a ona vise sebi nanosi bol.
Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Feb 2011 - 7:01
AnGel_Perroni wrote:
e sooper, dosadno je bez njih. Elena pravi ljubomornog Eduarda a ona vise sebi nanosi bol.
Da, meni se mnogo svidela scena gde Elena Kalkanjo ljubi Eduarda, a ova umire od ljubomore. Fora je u tome što je ona trebala da pokaže da voli Montekrista i da ga poljubi, a ne samo da objave venčanje i gotovo, malo su to glupo uradili.
Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Feb 2011 - 11:46
jbg ja nisam gledala danasnju epizodu, a vidim po komentarima da je bila dobra :(
Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Feb 2011 - 20:20
anahi 4ever! wrote:
jbg ja nisam gledala danasnju epizodu, a vidim po komentarima da je bila dobra :(
Subject: Re: Komentari serije Fri 4 Feb 2011 - 23:02
i meni je bila odlicna,jedva cekam dalje steta sto izmedju Elene i Montekrista nece biti nista
Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Feb 2011 - 1:17
Joj kako je bila Rebeka smesna sinoc, sto je krala odecu.
Jovana01 TVNovele Novi član
Broj postova : 200
Subject: Re: Komentari serije Sat 5 Feb 2011 - 4:55
Serija je OK.
Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 2:47
napokon su pustili uz entradu neku pesmu, i bash je dobra entrda ;)
Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 2:48
Meni se više sviđa prva, ne znam zašto, nekako mi više odgovara ovoj seriji. Jeste da mi prva entrada kada je serija počela letos bila užasna, ali nekako je više volim od ove druge. Nisam snimao, snimam reprizu sutra.
Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 3:08
Ova epizoda je najjjbolja...ubili su drugaricu od rebeku, i ranili Valtera.
Subject: Re: Komentari serije Tue 8 Feb 2011 - 4:35
Meni je isto ok epizoda, nije smorna, izuzev scena gde Hesusa plače. -.- Meni je omiljena predzadnja, tj. 116. epizoda, mnogo mi se dopada.
Subject: Re: Komentari serije Thu 10 Feb 2011 - 11:02
Kako mi je zapala za oko danas (i juče) rečenica iz prevoda na kraju epizode "Elena je išla na test za trudnoću". Je l' može neko da objasni kako je to Elena išla na test za trudnoću, popela se na test pa je otišla? Kako glup prevod, mada se ne žalim mnogo, bolji je od Pinkovog, ali morao sam ovo da stavim.
Subject: Re: Komentari serije Thu 10 Feb 2011 - 12:07
Hahaha...i ja sam se valjao :DDD Toliko su neprofesionalni ti prevodioci telenovela,da je to strasno... Ova 2. etapa jeste zanimljiva,preokreti i sve to....ali ipak bi mnogo bolje bilo da je do kraja ostala misterija oko duha..Serija bi bila atipicna,a ovako je postala tipicna Telemundova sapunica... Stvarno steta,ne znam sta bi Kiku,koji se uvek do kraja drzao jedne teme ,i od toga pravio telenovele za pamcenje... I mnogo glupo ispade ,cak Daniela obukla Eleninu vencanicu da bi skocila s tornja,koju je ova bacila da bi otisla do toaleta... I ako vise nije hteo da serija bude nerealna,zasto je onda Neni "podario moc" da komunicira s mrtvima?! Bas bzv...
Subject: Re: Komentari serije Thu 10 Feb 2011 - 12:58
FanSte Pall Mall wrote:
Hahaha...i ja sam se valjao :DDD Toliko su neprofesionalni ti prevodioci telenovela,da je to strasno... Ova 2. etapa jeste zanimljiva,preokreti i sve to....ali ipak bi mnogo bolje bilo da je do kraja ostala misterija oko duha..Serija bi bila atipicna,a ovako je postala tipicna Telemundova sapunica... Stvarno steta,ne znam sta bi Kiku,koji se uvek do kraja drzao jedne teme ,i od toga pravio telenovele za pamcenje... I mnogo glupo ispade ,cak Daniela obukla Eleninu vencanicu da bi skocila s tornja,koju je ova bacila da bi otisla do toaleta... I ako vise nije hteo da serija bude nerealna,zasto je onda Neni "podario moc" da komunicira s mrtvima?! Bas bzv...
Ima baš mnogo ispada, i uopšte se Danijelina smrt nije odigrala tako kako je Elena danas ispričala Eduardu, već ju je Elena Kalkanjo gurnula kroz prozor, toranj se na kraju nigde ne spominje, to je meni najgluplja glupost koju su mogli da naprave, a u celoj seriji je prikazuju na tornju i na kraju ispada da je gurnuta KROZ PROZOR. -.- I ima još jedan ispad, Nena i Anakleto su se danas vratili sa operacije nogu i Nena je "prvi put" prohodala posle dužeg vremena. Zar Nena nije glumila da je nepokretna za mušterije? Sećate se kada je videla duha, ustala i pobegla, a zatim uverila Korinu da je bilo čudo? I kasnije, na kraju etape, kada baci Korinu u more, isto je mogla hodati? ;) To je isto ispad.
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
Subject: Re: Komentari serije Thu 10 Feb 2011 - 15:05
Ako se na kraju ispostavi da je gurnuta kroz prozor,onda je to stvarno vrhunac ispada xDD Ni u jednoj seriji nisam video gluplji scenario,aman,jel je taj Kiko postao senilan?! Pa brt,moglo je jednostavno da se ispostavi da ju je gurnula s tornja -.- ..tacno,o ovome za Nenu nisam ni razmisljao -.- Ispada milion... P.s. svidja mi se gran final,i zavrsetak prokletinje Elene :D Po ovakvoj neprofesionalnosti u pisanju scenarija,mislio sam da ce postati dobra ,ali zavrsila je tamo gde je i trebala da ostane cele serije :DDD ...
-Jednostavno,serija je dobra ako u svakoj epki zatvorimo oci na prethodnu epku :D Odgledacu je do kraja ,makar to bilo zbog Ely :D
Subject: Re: Komentari serije Fri 11 Feb 2011 - 6:57
FanSte Pall Mall wrote:
Ako se na kraju ispostavi da je gurnuta kroz prozor,onda je to stvarno vrhunac ispada xDD Ni u jednoj seriji nisam video gluplji scenario,aman,jel je taj Kiko postao senilan?! Pa brt,moglo je jednostavno da se ispostavi da ju je gurnula s tornja -.- ..tacno,o ovome za Nenu nisam ni razmisljao -.- Ispada milion... P.s. svidja mi se gran final,i zavrsetak prokletinje Elene Po ovakvoj neprofesionalnosti u pisanju scenarija,mislio sam da ce postati dobra ,ali zavrsila je tamo gde je i trebala da ostane cele serije :DDD ...
-Jednostavno,serija je dobra ako u svakoj epki zatvorimo oci na prethodnu epku Odgledacu je do kraja ,makar to bilo zbog Ely
Da, znam, ja nisam mogao da verujem kada sma odgledao epizodu gde Danijelin duh priča Korini kako je umrla. -.- Takođe je ispad ono kada Latonja uzme onaj leš iz groba i ide do njega, posle toga se leš uopšte više ne spominje nego samo Gandika saznaje da je možda prodan, a u kući je bio, što znači da je leš Danijele ostao u kući Hiron? :Out:
joca TVNovele Zavisnik
Broj postova : 937 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Nis
Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Feb 2011 - 2:49
Ne svidja mi se uopste!
Subject: Re: Komentari serije Sat 12 Feb 2011 - 11:57