Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 17:16
Eee...i ja sam juce,a i danas gledao seriju posle duuugog vremena...i nije mi jasno sta je sa Latonjom?...Ko biljka xDDD Ali kako mi je bilo zao kad ju je ova smrdljiva Elena gurnula u jezero :( A sta je sve cinila za nju...ni to mi nije jasno,zasto je sad Elena takva prema njoj?!
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Tue 1 Feb 2011 - 21:27
Pa ELen aKalkanjo je takva prema Latonji, zato sto je saznala da joj je ona prava majka...a njoj je kao sramota. Pa one noci je ona gurnula niz stepenice.
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 2:35
Eee hvalaa :DD Kako je samo odvratna Elena ://
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 3:07
Korina i Vlater su mi baas slatkii
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 5:01
Aa meni bash nisu, zao mi je Andree..:(
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 5:09
Mene Andrea malo nervira u tom delu kada se lomi između Valtera i Mičela, a Mičel je zaljubljen u Milejdi. Elena Kalkanjo je super, uopšte nije odvratna. Meni je drago što radi sve to Latonji jer ona to zslužuje. Već sam napisao na drugoj strani zašto.
Nadina TVNovele Novi član
Broj postova : 208
Subject: Re: Komentari serije Wed 2 Feb 2011 - 21:31
Super serija
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 3:04
Koja je epizoda danas bila?
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 3:45
danas je bila 42. epizoda bas mi je drago zbog Korine i Valtera :hoPhOp: :hoPhOp: :hoPhOp: preslatki su ali njegova majka je bila zesca, kad je pitala korinu je l zna da muze krave :jajaja:
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 4:07
Hah najjaca scena...i jos slepi misevi joj kroz prozor ulaze :
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 4:16
jadna Korina, baba je dobro isprepadala xDDD
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 4:22
Tako i treba, da ode od valtera...xD Hah i DArio je danas bio smesan, kaze on da mu je Rebeka zena i kako je mogao onaj advokat da uradi to, a Dulce pa ja sam ti valjda zena..xDD
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 4:36
xDD Neka ja volim Korinu i Valtera : ) a i Dario je bio dobar xDD Ta scena kad je napao Tulia, je supuer :DDDD
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 4:44
Meni je ta scena bila malo glupa jer su Tulijo i Dario izgledao kao neki gejevi, skaču jedni na druge. -.- Danas mi je najjača scena bila (ako je uopšte bila, jer nisam gledao do kraja) kada se Elena Kalkanjo poljubi s Eduardom pred Eduardom.
Mundonovelas TVNovele Novi član
Broj postova : 81
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 5:09
La telenovela comienza en Georgia desde 10 de Febrero 19:50
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 6:23
Que bien, disfruten la novela, es muy buena! ;)
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 6:45
StefyYes i know, i have already seen 52 series, and this novela is really Great :Good:
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 6:46
Mundonovelas wrote:
StefyYes i know, i have already seen 52 series, and this novela is really Great :Good:
In Serbia, today was the 42 episode of the novel.
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 6:53
Quote :
i have seen 52 Serie in Spanish , but at 10 February i will see it again in Georgian
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 6:57
Mundonovelas wrote:
Quote :
i have seen 52 Serie in Spanish , but at 10 February i will see it again in Georgian
Good for you.
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 7:02
Stefy wrote:
Meni je ta scena bila malo glupa jer su Tulijo i Dario izgledao kao neki gejevi, skaču jedni na druge. -.- Danas mi je najjača scena bila (ako je uopšte bila, jer nisam gledao do kraja) kada se Elena Kalkanjo poljubi s Eduardom pred Eduardom.
hahah kako to Stefy??xD
Msm kada se Elena Kalkanjo poljubi sa Edurdom pred Eduarda...xD
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 7:03
AnGel_Perroni wrote:
Stefy wrote:
hahah kako to Stefy??
Msm kada se Elena Kalkanjo poljubi sa Edurdom pred Eduarda...
Jao, Bože, tek sad sam provalio. Hteo sam da kažem kada se Elena kalkanjo poljubi s Eduardom pred Elenom. Zbunim se više, sve neki na E. O Bože, koji lapsus. xDD :jajaja:
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 7:06
aaa kako si me dobro nasmejao..x.DD Ma nmvz svako gresi... :
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 7:10
AnGel_Perroni wrote:
aaa kako si me dobro nasmejao..x.DD Ma nmvz svako gresi... :
Sutra će biti ta scena, malopre sam pogledao avance. Danas mi je najjače bilo kada je Elena Kalkanjo rekla Eduardu "Elenita mostro ser una mujer cruel, despiadada y capaz de haver cualquier cosa por hacerte sufrir". Mnogo dobra izgovorena rečenica. :Good:
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
Subject: Re: Komentari serije Thu 3 Feb 2011 - 7:32
Nekako mi je sad serija bolja,nego ranije,izbacili su sve one lose glumce....