|
|
Author | Message |
---|
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 3:03 | |
| Hoce li Elena uskoro prodati imanje Eduardu ili ce on kupiti neko drugo imanje???? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 3:22 | |
| Moja mama svako jutro gleda ovo kad ustanem da idem na posao, a kad je ona druga smena pa je tu ujutru, svidja joj se cela prica i bas jedva cekam da je druga smena, ustaje da gleda, kad ustanem na posao vidim ono po neku scenu. Fina je serija, mada je u pocetku bila mnogo bolja, ja sam jedva cekala da pocne kad su bile najave, i gledala sam po premijeri, ali ono, izmenili su radnju posle i nekako vise nije bilo to to. |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 3:24 | |
| Meni je sad bolja,nego ranije....... |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 5:24 | |
| - tica wrote:
- Hoce li Elena uskoro prodati imanje Eduardu ili ce on kupiti neko drugo imanje????
Elena nece prodati Eduardu imanje,a on drugo nece kupovati |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 7:16 | |
| Hvala Hari ...... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 7:43 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 20:47 | |
| Stefy taj tvoj rad stvarno mora da se pohvali!! Svaka cast za sve avance ... Mislim predobro su odredjene, ja sam ih skoro sve odgledala na EGS kanalu ) |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 17 Feb 2011 - 21:59 | |
| dosadila mi serija..nmg vise da gledam..bolja mi je ninos ricos a i gledam vec previse serija nema gde da stane...mozda ponekad kad uhvatim |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 4:08 | |
| Ja je gledam kad god mogu.... Jer zbog skole ne mogu redovno da je gledam...... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 7:12 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Stefy taj tvoj rad stvarno mora da se pohvali!! Svaka cast za sve avance ... Mislim predobro su odredjene, ja sam ih skoro sve odgledala na EGS kanalu )
Hvala, imam ja još nekoliko unapred prevednih, ali me mrzi da ubacujem. -.- |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 7:28 | |
| Bolja je bila serija na pocetku, zanimljiva je jedino Danijela Kalkanjo-njen duh ulazi u Nenu...xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 18 Feb 2011 - 7:42 | |
| Meni su uglavnom ti delovi kada Danijela ulazi u Nenu najgori, najjače mi je bilo kada su kidnapovali Latonju, a ovo ostalo je mnogo glupo, serija je otišla do granica gluposti i nerealnosti. -.- Omiljeni likovi su mi Kalkanjo, Dulse i Montekristo, pogotovo od početka nove etape, jedva čekam da Dulse ubije Tulija, mnogo su dobre te scene. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 3:30 | |
| Prva etapa je bilja mnogo bolja. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 4:52 | |
| I ja sam perstala da gledam seriju, juce sam malo nesto gledala posle dugo vremena, i smorila se, prva etapa je bila ODLICNA, nisu trebali ovako da upropaste |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 9:39 | |
| Serija me sve više oduševljava, postao ja ovisnik :DD nego, nije mi jasno zašt je elena lafe onako poludila u 10. epizodi i porazbijala stvari! Ipak se latonja zove antonija, onaj detektiv joj tak vikno i ona se odazvala ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 9:42 | |
| - Alejandro wrote:
- Serija me sve više oduševljava, postao ja ovisnik :DD
nego, nije mi jasno zašt je elena lafe onako poludila u 10. epizodi i porazbijala stvari! Ipak se latonja zove antonija, onaj detektiv joj tak vikno i ona se odazvala ;) Zato što je Danijelin duh ušao u nju. |
|
| |
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 9:58 | |
| Iskreno sa mnogo uzbudjenja sam cekao ovu serija da pocne na telemundu i da vidim kako ce se eli snaci u ulozi,prvih 10 epizoda su mi bile super ali odatlen sve je krenulo naopako ima jako puno nerealnih dogadjaja i neobjasnjenih stvari i uopste serija mi nije ispunila ocekivanja.Nadam se da ce sledeca serija u kojoj bude glumila eli biti mnogo bolja. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Sat 19 Feb 2011 - 10:04 | |
| Alehandro gde ti gledas?odavno prosla 10 i kod nas i u Hrvatskoj |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari serije Sun 20 Feb 2011 - 6:11 | |
| ma ja ti skidam, jer nisam te epizode mogao pratiti na telki ;) Osim tog, ova latonja mi je stvarno 'poremećena' okopala je elenu....mislim...... pa ja sam i mislio da jopj je ona mama |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 21 Feb 2011 - 0:01 | |
| - Alejandro wrote:
- ma ja ti skidam, jer nisam te epizode mogao pratiti na telki ;)
Osim tog, ova latonja mi je stvarno 'poremećena' okopala je elenu....mislim...... pa ja sam i mislio da jopj je ona mama Pa i jeste Latonja majka bliznakinja. :S |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
| Subject: Re: Komentari serije Mon 21 Feb 2011 - 4:03 | |
| Kako su se dana s poljubili Elena i eduardo ....... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 21 Feb 2011 - 8:22 | |
| Da, i kako je Eduardo ponizio Elenu Kalkanjo kada joj je bacio onaj ček u facu, i posle na kraju kažete da oni to ne zaslužuju, pogledajte šta joj sve radi. -.- |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Feb 2011 - 22:34 | |
| malo su vise preterali u seriji... ali kad imam vremena pogledam da vidim sta se desava... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 22 Feb 2011 - 23:37 | |
| - mimimimimimi wrote:
- malo su vise preterali u seriji... ali kad imam vremena pogledam da vidim sta se desava...
Da, posle izbacivanja duha postala je prava ŠPANSKA serija '90ih gde ne znaš ko ti je majka, a ko ti je sestra, a na kraju ti je brat od tetke tata. -.- I meni je mnogo preterivanja. |
|
| |
laki12 TVNovele Novi član
Broj postova : 199
| Subject: Re: Komentari serije Thu 24 Feb 2011 - 2:26 | |
| Prvu etapu da ne komentarišem, druga je za kafenisanje. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|