|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Dec 2010 - 7:56 | |
| - Girl Swan wrote:
- Juce sam gledala,jer se nije islo u skolu i mogla sam,bas mi se dopalo... Steta sto sam druga smena,i zavrsice se do Nove,je li? :
U Srbiji ne, u Americi da. |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 6:45 | |
| Obozavam seriju,odlicna je! A termin je uzasan,nzm kako cu sad na raspustu da ustajem da gledam... : |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 6:47 | |
| Pa ustanes valjda do 14h ? xD |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 6:48 | |
| Ima u 14? xD Joj,nisam znala,isla sam ceo mesec posle podne u skolu i samo sam ujutru gledala... |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 9:20 | |
| U kolko sati ima ujutru? : Sto ne kazete ljudi? :hoPhOp: Svidja mi se serija,samo sto mi se ne svidja sto nije realna... Msm,da neko namesta pomocu tehnologije ili holograma Elenu,skapirala bi... Ali ako je pravi duh.... Ok... Trajace serija i posle Nove? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 9:33 | |
| - Girl Swan wrote:
- U kolko sati ima ujutru? : Sto ne kazete ljudi? :hoPhOp: Svidja mi se serija,samo sto mi se ne svidja sto nije realna... Msm,da neko namesta pomocu tehnologije ili holograma Elenu,skapirala bi... Ali ako je pravi duh.... Ok... Trajace serija i posle Nove?
Hoće, napisao sam gore, nemoj ponavljati. U 07.15h ujutru ima repriza. |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 9:58 | |
| moze help....zast se ssad kalaknjo u 107 avance tam nabila periku i od kog bježi.....i štaje nakraju bilo sa bombom |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 12:50 | |
| Jaoj,ja sam poludeo za ovom serijom...Jedva čekam da se pojavi Felipa......Ima neko njenu sliku iz serije ovde? |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 13:26 | |
| Danas sam uhvatio po prvi put seriju(pustili nas ranije iz sk) ... Svidja mi se ova nerealnost,misterija,horor koji je prisutan..tj. celokupna radnja....Samo mi se ne svidja Elyna gluma zrtve(kad je bezala od duha) u danasnjoj epki....znc katastrofa -.- da li je ta zena nekad pogledala neki horor film? Znc ovakva joj uloga uopste ne lezi...Na nerve mi je islo njeno plakanje dok se krila...Totalno je izvestacena.. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 13:28 | |
| Meni je baš dobro odradila posao... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 13:30 | |
| Jeste perfektno odradila sapunjarske delove...Samo kazem za ove,gde glumi zrtvu... -.- |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 13:32 | |
| Meni je sve sjajno ovde kod nje... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 13:37 | |
| O ukusima ne treba raspravljati...Kazem ovo,jer sam odgledao sve moguce americke horore... I da...kucu su mogli malo bolje da srede...S prozora mnogo bije neka zelena svetlost...Tacno se stice utisak da je snimano u studiju... |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 13:38 | |
| Oke,ali ovo ipak nije horor film,već telenovela. :Good:
Zar ne?
Meni je krivo što nisam pogledao tuču između eduarda i Montekrista |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 13:42 | |
| Ali sama tematika ove telenovele na pocetku je "duh"(koji drzi noz,to necu ni da komentarisem ) koji proganja Elenu Lafe,dakle,nije cista telenovela...Nego drama/misterija/scfi/horor...smatram da bi glumci trebalo da nam na najbolji moguci nacin docaraju svaki od ovih zanrova,ako je vec tako osmisljena telenovela |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 13:45 | |
| Da,ali ako bi preterali u plašenju onda više ne bi imalo smisla... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 13:53 | |
| Bas je bila do jaja tuca,steta sto nisi gledao..xD Imalo bi,brt...Mnogo bi bolje prosla telenovela u Americi(prica se da je rejting ocajan,a da je gluma najveci krivac)...Amerikanci se loze na razne zanrove-retko na telenovele-,na dobru glumu,i veliki su kriticari...Dok je u Mexicu suprotno,i ovakve stvari se slabo gledaju...Zato jedino Telemundo pravi telenovele koje sadrze i ostale zanrove,da bi u Americi a i sire telenovelu mogli gledati ljudi razlicitih ukusa...S toga,gluma mora biti perfektna,ako bi se hteo postici neki veliki rejting |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Dec 2010 - 13:57 | |
| |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Dec 2010 - 0:37 | |
| - Alejandro wrote:
- moze help....zast se ssad kalaknjo u 107 avance tam nabila periku i od kog bježi.....i štaje nakraju bilo sa bombom
i ti bi meni pomogao kada bi shvatio da tema postoji za one koji pitaju st se desava sa serijom na netu.Da ti ovde odgovorim odma' ce da bude pa to je spojler nismo hteli da znamo,nekom nije zanimljivo posle da gleda [You must be registered and logged in to see this link.]Ubuduce brisem postove - FanSte Pall Mall wrote:
- O ukusima ne treba raspravljati...Kazem ovo,jer sam odgledao sve moguce americke horore... I da...kucu su mogli malo bolje da srede...S prozora mnogo bije neka zelena svetlost...Tacno se stice utisak da je snimano u studiju...
Pa da.U pilotu su koristili predobar pravi dvorac, i onda u Miami uzeli kucu u kojoj se snimala ECDD :jajaja: |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Fri 24 Dec 2010 - 5:43 | |
| moze neko da mi isprica sta je bilo danas |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 26 Dec 2010 - 12:42 | |
| - hari_95 wrote:
- FanSte Pall Mall wrote:
- O ukusima ne treba raspravljati...Kazem ovo,jer sam odgledao sve moguce americke horore... I da...kucu su mogli malo bolje da srede...S prozora mnogo bije neka zelena svetlost...Tacno se stice utisak da je snimano u studiju...
Pa da.U pilotu su koristili predobar pravi dvorac, i onda u Miami uzeli kucu u kojoj se snimala ECDD :jajaja: Ma katastrofa...Da je ubacen onaj dvorac iz pilota,bilo bi mnogo stvarnije nekako,lepse bi se dozivela ta prica da je tako staromodan....Ovako mi sve nekako izvestaceno.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Dec 2010 - 1:40 | |
| - FanSte Pall Mall wrote:
- hari_95 wrote:
- FanSte Pall Mall wrote:
Pa da.U pilotu su koristili predobar pravi dvorac, i onda u Miami uzeli kucu u kojoj se snimala ECDD :jajaja: Ma katastrofa...Da je ubacen onaj dvorac iz pilota,bilo bi mnogo stvarnije nekako,lepse bi se dozivela ta prica da je tako staromodan....Ovako mi sve nekako izvestaceno.. I meni se mnoooogo više svideo taj dvorac i sinopsis iz pilota, kako je Eduardo doživeo brodolom, pa ga je Elena pronašla, a ne ovako. Ali šta je - tu je. |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Dec 2010 - 2:06 | |
| |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Dec 2010 - 7:43 | |
| Ja sam pogledala zadnje dve epizode,jer sam imala vremena,inace termin serije je uzasan,kao i onih na Pinku.Mislim,ko ce gledati seriju u 12 popodne... Inace,mislila sam da gledam,ali mi se glumci ne svidjaju,pa cu da odustanem.Ne znam o kom zamku pricate,naci cu na YT,ali ova kuca u kojoj je snimano,kad se snima od napolje,deluje kao maketa.To mi totalno kvari osecaj...Glupo mi je sto se tako jasno vidi da nije prava.Kad zamislim zamak,bilo bi fenomenalno,sigurno.Delovalo bi jezivo,a ne nerealno.. Eduardo mi je stvarno los glumac.Samo pravi neke face i ima cudne tikove.. : Kao da ne moze da prica ako ne podigne obrve. A sto se tice Elizabeth...boze,ja sam je gledala samo malo u Analiji,ali ovo ovde mi je nemoguce.Ja ne znam da li zena tako prica zaista,ali taj pacenicki glas joj ni malo ne lezi.Osim toga,gluma joj je ocajna.Ovo danas sto sam videla...Bas sam slusala,uopste ne podize ton kad prica,niti ga snizava,celu recenicu i teks koji ima,zena izgovori istim tonom. Ali,dobro,ja se drzim onog,ako ti se ne svidja,nemoj da gledas,tako da i ja stajem ovde sa ovom serijom. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Mon 27 Dec 2010 - 8:22 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |