|
|
Author | Message |
---|
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 6:18 | |
| Hvala hari sad mi je jasnije sve : Lazo nerazumem te,kakve postove da nakupis? |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 6:23 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 6:27 | |
| Pa nije mi jasno,kakve veze imaju postovi sa skidanjem?Dovoljno je samo da si registrovan.. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 6:54 | |
| Obooooooo ovu seriju : |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 7:27 | |
| Užasno mi je žao što nisam gledala 1. epizodu! : Da li ima neko da snima ili da ima negde da se gleda??? |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 7:30 | |
| - ♥Diablita♥ wrote:
- Užasno mi je žao što nisam gledala 1. epizodu! :
Da li ima neko da snima ili da ima negde da se gleda??? Snima Stefy postavlja na forumu o Eli i potrebno je da imas 200 postova da bi videla download : |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 7:31 | |
| Mozes na youtube da gledas, samo bez prevoda. |
|
| |
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 7:36 | |
| - hari_95 wrote:
- ♥Diablita♥ wrote:
- Užasno mi je žao što nisam gledala 1. epizodu! :
Da li ima neko da snima ili da ima negde da se gleda??? Snima Stefy postavlja na forumu o Eli i potrebno je da imas 200 postova da bi videla download : Uh... Znači, to propada - AnGel_Perroni wrote:
- Mozes na youtube da gledas, samo bez prevoda.
Pa da. Mislila sam negde gde ima cele epizode, ali ako ne nađem, onda ću tamo : |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 8:03 | |
| - Stefy wrote:
- discobaby wrote:
- Gledala sam prvu,ali,nazalost,ne odgovara mi termin.Mnogo mojih najneomiljenijih glumaca,ali meni to ne smeta,ako je serija dobra!Upravo sam procitala da se nije ubila Elena,nego njena sestra :: Zanimljiv zaplet.Mene zanima da li je ova serija rimejk,uzasno mi lici na nesto sto sam gledala?
Imam samo jednu zamerku.Kuca-izgleda kao maketa u vecini scena. Rimejk je neke serije "Julia" iz ne znam koje godine, ali novom etapom ne čini više rimejk. Hvala, Stefy. :Aleee: Pogledacu sta stignem,zbog termina,mada mi je ovo sa konjem bilo malo previse : : |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 8:05 | |
| Pa to je samo u prvoj epizodi vezano za Eudarda,posle se nece transformisati xD |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 8:09 | |
| Nikada mi nije bilo jasno to vezano za konje, ali neće ni biti više toga, samo u prvoj epizodi i gotovo. |
|
| |
Stephy Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 804 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Con Levyrroni
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 8:49 | |
| - hari_95 wrote:
- Evo setio sam se da je Stefy negdje postavio slike od toga
- Stefy wrote:
- Primetio sam nešto. Danas sam tražio nešto u prvoj epizodi i odgledao sam kraj. Onaj beli konj koga Elena prati je u stvari Eduardo. Zato što je taj konj imao ranu, i kada je stigao do onog drveta pojavila se ona plava svetlost i Eduardo je bio tamo sa istom ranom. Zato Eduardo izbegava da priča sa Elenom o tom konju jer je to u stvari on.
Uff...Brt!!! Preterali su... |
|
| |
Mundonovelas TVNovele Novi član
Broj postova : 81
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 9:15 | |
| Yo no encontre capitulos y promo en serbia language. Alguien ayudame porfavor :’(: |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Dec 2010 - 0:01 | |
| može pitanje.....kako je elena calcano ubila danijelu kasnije....s čim? eh da.....btw. na googlu sam našo sliku di se točno vidi da je elena sa tornja gurnuta |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Dec 2010 - 3:06 | |
| Svidela mi se današnja epizoda.Ali zanimaju me neke stvari:
1.Ko čini porodicu Hiron? 2.da li je Montekristo brat po majci eduardu i dariu? 3.Ko je Darieva supruga? 4.A gde su im roditelji??
Meni je Kamilba odlično jezov... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Dec 2010 - 3:12 | |
| Pogledala i danasnju epizodu i nisam nesto preterano odusevljena,nista mi nije jasno...U sta se pretvara Montekristo kad su mu onakve oci bile??? : : I onaj Eduardo brate ko neki divljak,prvo gura Elenu od sebe,a posle je ljubi ,bas bezveze :Out: I on mora da je konj cim onako moze da smiri konja :jajaja: I jos jedno pitanje,kakva je to boles od koje boluju muskarci u toj porodici? : : |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Dec 2010 - 3:14 | |
| Izmišljena bolest za potrebe serije Mislim da se pretvara u pantera ili neku divlju mačku-MISLIM eduardo jeste konj.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Dec 2010 - 3:20 | |
| - Alejandro wrote:
- može pitanje.....kako je elena calcano ubila danijelu kasnije....s čim?
eh da.....btw. na googlu sam našo sliku di se točno vidi da je elena sa tornja gurnuta - Don Pio wrote:
- Svidela mi se današnja epizoda.Ali zanimaju me neke stvari:
1.Ko čini porodicu Hiron? 2.da li je Montekristo brat po majci eduardu i dariu? 3.Ko je Darieva supruga? 4.A gde su im roditelji??
Meni je Kamilba odlično jezov... - Andjelak wrote:
- Pogledala i danasnju epizodu i nisam nesto preterano odusevljena,nista mi nije jasno...U sta se pretvara Montekristo kad su mu onakve oci bile??? ::
I onaj Eduardo brate ko neki divljak,prvo gura Elenu od sebe,a posle je ljubi ,bas bezveze :Out: I on mora da je konj cim onako moze da smiri konja :jajaja: I jos jedno pitanje,kakva je to boles od koje boluju muskarci u toj porodici? :: Sve ću vam odgovoriti ovde: [You must be registered and logged in to see this link.] , i molim vas nemojte više postavljati pitanja ovde u budućim dešavanjima u seriji jer neki ne žele d aznaju šta će biti! |
|
| |
tica TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12835 Fan-gif : Lokacija : ツ ❥ Sometimes, life will kick you around, but sooner or later, you realize you're not just a survivor. You're a warrior, and you're stronger than anything life throws your way. ❥
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Dec 2010 - 3:53 | |
| Odgledala sam danasnju ep i nije losa.....
Nervira me onaj Indijanac.... Onaj Montekristo kao neki sektas i ludak sa onim ocima na kraju.....
|
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Dec 2010 - 4:02 | |
| ja cu ipak nastaviti da gledam na netu,ovaj termin od prve mi nije bas zgodan |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Dec 2010 - 5:02 | |
| alguien tiene promo en serbian language? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Dec 2010 - 5:24 | |
| - Mundonovelas wrote:
- alguien tiene promo en serbian language?
Promo no fue realziado, la televison que transmite la novela no puso ningun promo. :Out: |
|
| |
lika TVNovele Novi član
Broj postova : 2
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Dec 2010 - 6:09 | |
| - Stefy wrote:
- Mundonovelas wrote:
- alguien tiene promo en serbian language?
Promo no fue realziado, la televison que transmite la novela no puso ningun promo. :Out: hola giorgi . como estas? :Ok: |
|
| |
Neelaalikhan TVNovele Novi član
Broj postova : 226 Lokacija : Europa
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Dec 2010 - 7:05 | |
| stvarno je pucnjava od Eduarda neubedljiva. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Dec 2010 - 7:23 | |
| - Stefy wrote:
Promo no fue realziado, la televison que transmite la novela no puso ningun promo. :Out: que triste :’(: Y donde estan los capitulos en serbia language? : quero ver la |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|