|
|
Author | Message |
---|
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 2:40 | |
| Gledala sam prvu,ali,nazalost,ne odgovara mi termin.Mnogo mojih najneomiljenijih glumaca,ali meni to ne smeta,ako je serija dobra!Upravo sam procitala da se nije ubila Elena,nego njena sestra : : Zanimljiv zaplet.Mene zanima da li je ova serija rimejk,uzasno mi lici na nesto sto sam gledala? Imam samo jednu zamerku.Kuca-izgleda kao maketa u vecini scena. |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 2:52 | |
| - discobaby wrote:
- Gledala sam prvu,ali,nazalost,ne odgovara mi termin.Mnogo mojih najneomiljenijih glumaca,ali meni to ne smeta,ako je serija dobra!Upravo sam procitala da se nije ubila Elena,nego njena sestra :: Zanimljiv zaplet.Mene zanima da li je ova serija rimejk,uzasno mi lici na nesto sto sam gledala?
Imam samo jednu zamerku.Kuca-izgleda kao maketa u vecini scena. Rimejk je neke serije "Julia" iz ne znam koje godine, ali novom etapom ne čini više rimejk. |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 3:03 | |
| u koliko sati je pocela?? ja sam pocela da gledam od 14"05 al se nesto brzo zavrsila |
|
| |
Stephy Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 804 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Con Levyrroni
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 3:05 | |
| Svidela mi se prva epizoda EL je vec pocela da smara a Rebeka sa onim - Quote :
- "Como estan? Bien? Estan muy bien acomodados? Que bien... Me da... Me da... Mucho gusto..."
najace.... |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 3:09 | |
| Pogledala prvu epku i skroz sam se izgubila,nisam znala da imaju dve Elene.. : : Moracu procitati komentare do sada da vidim o cemu se radi u seriji... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 3:23 | |
| - anahi 4ever! wrote:
- u koliko sati je pocela?? ja sam pocela da gledam od 14"05 al se nesto brzo zavrsila
Oko 13.40h |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 3:44 | |
| - Stefy wrote:
- hari_95 wrote:
- Stefy wrote:
- Mene Rebeka toliko smara poslednje 20-30 epizode da je to strašno. Uopšte je više ne volim kao na početku, sada samo plače i priča kako voli Andreu i neće da je izgubi. -.-
Meni je ona najbolja u prvoj epizodi kada je bila scena ode edu ode elena,a ona kao zabavlja goste.Stefy to znas sta je pricala :jajaja: rekao si jednom na egs jedva cekam opet da vidim tu scenu : "Como estan? Bien? Estan muy bien acomodados? Que bien... Me da... Me da... Mucho gusto..." :jajaja: Znaci umro sam na tu scenu kada sam je god gledao I ya como estan todos por aqui ? .... Mucho gusto Cekam da stefy postavi ep da pogledam prvu ep iako je debilna |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 3:46 | |
| gledao sam samo zadnje dve scene...Ono sa konjem je bilo fantastično.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 3:48 | |
| - Don Pio wrote:
- gledao sam samo zadnje dve scene...Ono sa konjem je bilo fantastično..
Nemoj reci da ti se to svidja ? To je meni stvarno previse fantazije da se on pretvara u konja : : Al ajde nece vise biti toga |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 3:51 | |
| Nisam rekao da mi se sviđa.Naravno da je pomalo preterano i nerealno,ali je dobro snimljeno-fantastično odrađeno....
e a ko je onaj bradonja?? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 3:52 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 3:53 | |
| U sceni pre nego što Elena jaše konja,ima neko bradonja sa nekom ženskom koja mu priča kako je srećna što je našla pored njega ljubav... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 3:54 | |
| - Don Pio wrote:
- U sceni pre nego što Elena jaše konja,ima neko bradonja sa nekom ženskom koja mu priča kako je srećna što je našla pored njega ljubav...
Tomas naj smarac u seriji Elenin otac |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 3:56 | |
| Što je smarač?Jer komičan lik ili?? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 3:58 | |
| - Don Pio wrote:
- Što je smarač?Jer komičan lik ili??
Ma smarac kakav komicar,videces vec : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 4:15 | |
| Zaboravih da kazem kako mi je onaj pad sa tornja bio skroz neubedljiv... :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 4:16 | |
| - Andjelak wrote:
- Zaboravih da kazem kako mi je onaj pad sa tornja bio skroz neubedljiv... :Out:
Ocajno napravljeno A najbolje su mi njene face u letu :jajaja: Pad sa pilota sa Andreo lopez je mnogo bolje napravljen |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 4:18 | |
| A face su mi bile komicne skroz,pada a kao da nezeli da padne,ma uzas bre : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 4:19 | |
| - Andjelak wrote:
- A face su mi bile komicne skroz,pada a kao da nezeli da padne,ma uzas bre ::
Da,al ajde kontam da nije lako ni onome ko se odluci baciti :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 4:20 | |
| Tu si u pravu,al onaj ko odluci da se ubije sigurno nepravi takve face,bolje da je zazmurila nego ovo :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 4:27 | |
| I jos nesto,ja sam tek po vasim komentarima skontala da se konj pretvorio u Eduarda,to mi je tek glupo ako je tako,mislim ipak previse naucno-fantastike za moj ukus : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 5:42 | |
| - Andjelak wrote:
- I jos nesto,ja sam tek po vasim komentarima skontala da se konj pretvorio u Eduarda,to mi je tek glupo ako je tako,mislim ipak previse naucno-fantastike za moj ukus :
pa zar nisi videla kraj epizode ? Kada Elena krene za konjem i vidi se ona svetlost? Ali to je samo tad |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 5:55 | |
| Ma nisam skontala uopste,videla sam samo da je konj pobegao nakon sto mu je ona dala vode da pije,i onda ona trci za njim i ispred onog drveta vidi Eduarda kako lezi... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 6:01 | |
| Evo setio sam se da je Stefy negdje postavio slike od toga - Stefy wrote:
- Primetio sam nešto. Danas sam tražio nešto u prvoj epizodi i odgledao sam kraj. Onaj beli konj koga Elena prati je u stvari Eduardo. Zato što je taj konj imao ranu, i kada je stigao do onog drveta pojavila se ona plava svetlost i Eduardo je bio tamo sa istom ranom. Zato Eduardo izbegava da priča sa Elenom o tom konju jer je to u stvari on.
|
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Dec 2010 - 6:05 | |
| Joj ja jedva čekam da nakupim na onom forumu postove pa da skidam i gledam..Zaražen sam serijom |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|