Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Jan 2011 - 22:51
AnGel_Perroni wrote:
Pa nisu mng poginuli u poazaru..xD
Ne, samo troje i Margot, ali ona nije u požaru. xD
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari serije Fri 21 Jan 2011 - 23:13
a i ja jedva cekam ponedeljak
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Sat 22 Jan 2011 - 2:11
I ja takodje jedva cekam ponedeljak..xD E nije valjda i Marijela poginula u pozar? Tako sam procitala gde je Stefy pisao.
TSM TVNovele Zavisnik
Broj postova : 693 Godina : 30 Lokacija : Miami & L. A.
Subject: Re: Komentari serije Sat 22 Jan 2011 - 2:25
Da, i ona je poginula...
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Sat 22 Jan 2011 - 3:44
OMG, pa ona nije bila u njihovoj kuci tada... ::
Stefy TVNovele Administrator
Subject: Re: Komentari serije Sat 22 Jan 2011 - 5:54
AnGel_Perroni wrote:
OMG, pa ona nije bila u njihovoj kuci tada... ::
Jeste, videćeš u ponedeljak.
Subject: Re: Komentari serije Sat 22 Jan 2011 - 6:33
Aaa nee :’(: Okii videcu...bash sam radoznala, kako ce da se Laura spasi...no videcemo u ponedeljak.
TSM TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari serije Sat 22 Jan 2011 - 9:48
Za Lauru i meni nije jasno, jeste da sam davno gledao tu famoznu epku, ali mi nije jasno KAKO se ona spasila? Poslednja scena (koliko se ja sećam) sa njom u prvoj etapi bila je ona kad ona beži od Benhamina negde u lavirintu, pobegne mu i on kao nešto priča i to je to... Videćete.. :jajaja:
Subject: Re: Komentari serije Sat 22 Jan 2011 - 11:35
TSM wrote:
Za Lauru i meni nije jasno, jeste da sam davno gledao tu famoznu epku, ali mi nije jasno KAKO se ona spasila? Poslednja scena (koliko se ja sećam) sa njom u prvoj etapi bila je ona kad ona beži od Benhamina negde u lavirintu, pobegne mu i on kao nešto priča i to je to... Videćete.. :jajaja:
Da, znam. Nisam hteo da pišem jer je ovde zabranjeno spojlovanje.
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Komentari serije Sun 23 Jan 2011 - 2:47
jaaooo bas mi zao sto ce marijela da pogine u pozaru : : :’(: ona mi je super, jedna od meni boljih likova u seriji mada mi nije jasno kako ce se ona naci tamo
Subject: Re: Komentari serije Sun 23 Jan 2011 - 5:30
anahi 4ever! wrote:
jaaooo bas mi zao sto ce marijela da pogine u pozaru : : :’(: ona mi je super, jedna od meni boljih likova u seriji mada mi nije jasno kako ce se ona naci tamo
KO NE ŽELI DA ZNA ŠTA ĆE SE DESITI, NEKA NE OTVARA SPOJLER!
Spoiler:
Marijela i Tomas će saznati da je požar u vili Hiron i otići će tamo kako bi spasili Elenu. Ući će u kuću, pa će ispred Marijele nešto eksplodirati i ona će odleteti na drugu stranu, a Tomas će onesvestiti.
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Komentari serije Sun 23 Jan 2011 - 6:27
Hvala stefy na informaciji, bas mi je zao sto je tako zavrisla :
TSM TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari serije Sun 23 Jan 2011 - 6:41
Malo glup način, doduše, ali tako je kako je...
Subject: Re: Komentari serije Sun 23 Jan 2011 - 6:59
Najava za sutra:
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari serije Mon 24 Jan 2011 - 3:23
zanimljivo :Good: znaci sad konacno pocela elena protiv elene
TSM TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari serije Mon 24 Jan 2011 - 3:39
Znači, danas je bila epizoda "Požar"... Bio sam ubeđen da je bila u petak, lepo.. Jedva čekam da počne "borba"..
Subject: Re: Komentari serije Mon 24 Jan 2011 - 3:57
Bash mi ej bilo zao Marijele :( Jel su to oni danas neke scene skratili ili sta? Zato sto nisu prikazivali kako je Elena reagovala kada je videla svoje roditelje, pa onda kako se Laura izvukla...
TSM TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari serije Mon 24 Jan 2011 - 4:12
Ne, koliko se ja sećam.. Možda Stefy zna više...
Subject: Re: Komentari serije Mon 24 Jan 2011 - 6:32
AnGel_Perroni wrote:
Bash mi ej bilo zao Marijele :( Jel su to oni danas neke scene skratili ili sta? Zato sto nisu prikazivali kako je Elena reagovala kada je videla svoje roditelje, pa onda kako se Laura izvukla...
Te scene nisu nikada bile emitovane ni na Telemundu, međutim postoji video prezentacije telenovele gde ima scena koje se nikad nisu prikazivale, tj. scene koje su se trebale prikazivati ako ne bi radnja serije bila promenjena. Ono što je prikazano na Prvoj, to je bilo i na Telemundu. ;)
Subject: Re: Komentari serije Mon 24 Jan 2011 - 6:35
Ahammm...glupo je to, trebali su da prikazu.
Subject: Re: Komentari serije Mon 24 Jan 2011 - 6:40
AnGel_Perroni wrote:
Ahammm...glupo je to, trebali su da prikazu.
Pa nisu mogli jer bi sa tim scenama bio podsticaj za nastavak i ispalo bi još gluplje nego što je ispalo. A za sutra se spremite, Elena se suočava sa celom porodicom:
Subject: Re: Komentari serije Mon 24 Jan 2011 - 6:44
aa bice sooper...) Stefy mozes mi reci sa kim ce Andreja biti na kraju? (Moze u spojleru)
TSM TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari serije Mon 24 Jan 2011 - 6:46
Jedva čekam sutra!
TSM TVNovele Zavisnik
Subject: Re: Komentari serije Mon 24 Jan 2011 - 6:48
Andrea će na kraju biti sa
Spoiler:
Valterom :Good:
Subject: Re: Komentari serije Tue 25 Jan 2011 - 4:13