Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 8:40
AnGel_Perroni wrote:
A pa zbog toga je Tomas rekao da ga mng podseca na tog coveka..x.DD A ona sto je sada uplasila prvi put Elenu Lafe, je Elena K ili ko vec?? Meni nije jasno to...
E, ovo je stvarno više preterano. Čitajte malo prošle postove, 100 puta sam odgovorio na to pitanje, imaš odgovor na prvoj strani gde ste postavljali pitanja šta će biti unapred.
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 10:10
sta je ovo u avance 5? neki vrisak? premotavo sam i jos nejerujem :jajaja: :jajaja: :jajaja: :jajaja:
Stefy TVNovele Administrator
Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 10:47
Rečenice iz avance-a za sutra: "Elena recivio la primera visita del fantasma, pero no le dio la cara, ahora, en una segunda visita, las cosas van a llegar mas lejos, Elena tendra que enfrentar, no solo a un fantasma, a una bruja, tambien. Las cartas estan echadas, y lo que a de pasar, pasara".
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 10:52
odlicna danas epizoda,ove na pocetku su super secam se kao da je bilo juce letos kad sam ih gledala
Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 10:56
I ja se sećam kada sam ih gledao kada sam se vratio sa mora jer sam propustio prvih 9 epizoda, serija me je tada oduševila. :D
Guest Guest
Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 11:00
Ja sam fasciniran serijom.Iako nisam želeo da je gledam u početku,zbog termina i duha..kada sam pročitao da igraju Nury i Zury morao sam se uključiti...
Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 11:29
Don Pio wrote:
Ja sam fasciniran serijom.Iako nisam želeo da je gledam u početku,zbog termina i duha..kada sam pročitao da igraju Nury i Zury morao sam se uključiti...
Zullyna uloga je u početku ok, ali je glupo što će je posle ponovo ubaciti. :/ I ja sam bio tako fasciniran letos kada sam gledao na Telemundu, ali nova etapa me je totalno razočarala, sada mi je krivo kada samo pomislim kako je serija mogla biti bez te nove etape, da održi svoju prvobitnu radnju.
Guest Guest
Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 11:48
Pa nije valda skroz promenjena priča?
Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 11:54
Don Pio wrote:
Pa nije valda skroz promenjena priča?
Videćeš već, na temi je da sudiš, jer svako ima drugačije mišljenje. Uglavnom je sve mnogo promenjeno i ima mnogo ispada između nove i stare etape i zato je sada sve tako nejasno, kasnije će se sve to zaboraviti i gotovo.
Guest Guest
Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 11:56
Očigledno se nismo razumeli....
Hajde ovako da postavim pitanje:
Da li i dalje ostaje telenovela ili je nešto tipa sezone u CSI?
Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 11:59
Don Pio wrote:
Očigledno se nismo razumeli....
Hajde ovako da postavim pitanje:
Da li i dalje ostaje telenovela ili je nešto tipa sezone u CSI?
Nisam gledao CSI. Serija ne ostaje ista, priča se menja, mada se kasnije pojavljuje pravi duh, ali će biti zabačeno skroz u drugi plan.
Guest Guest
Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 12:04
Šaljem ti pp da ne spamujem
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 12:06
jel moze neko da mi preprica sta se desava u seriji, posto ovde nedelje nisam gledala zbog skole
Subject: Re: Komentari serije Wed 15 Dec 2010 - 12:16
anahi 4ever! wrote:
jel moze neko da mi preprica sta se desava u seriji, posto ovde nedelje nisam gledala zbog skole
Odgovoriću ti sutra (ako ti neko do tada ne odgovori detaljno), sada sam umoran.
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Dec 2010 - 3:02
Super epizoda bila danas,ona prorocica ce bas opeljesiti Korinu :jajaja:
Stephy Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 804 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Con Levyrroni
Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Dec 2010 - 4:06
Andjelak (Čet 16 Dec - 15:02) wrote:
A za*ebava je tek tako..."Ta zena je bacila cini na njega"xDDDDDDDD
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Dec 2010 - 4:10
Izgleda da je ova serija najvise komplikovana
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Dec 2010 - 4:11
Ma meni je ona kraljica.Videces kasnije u nekoj sceni Nena : Vidim,vidim Corina : Pravi znatizeljnu facu Nena : Ali to ce puno kostati,vidim,vidim.ALi to je mnogo novca A ova kao luda pise cekove
:jajaja: :jajaja: :jajaja:
Kasnije ce mi biti super sa njenim brzim pricanjem i ceskanjem :
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Dec 2010 - 4:33
aha OMG kako je samo naivna ova Corina :P
Guest Guest
Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Dec 2010 - 5:54
Šta je danas bilo?
Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Dec 2010 - 8:23
Don Pio wrote:
Šta je danas bilo?
Elena čuje klavir iz salona i penje se na sprat i stiže do sobe od Kalkanje. Kada stigne pojavljuje se Latonja koja joj govori da je Elena mrtva i da možda svira samo za nju sa one strane sveta kako bi joj prebacila to što je uradila. Elena odlazi besna. Sandra zakazuje sastanak Korini sa Nenom i ona odlazi kod nje. Nena joj govori kako je Elena bacila čini na Eduarda da bi ga zadržila i Korina sve veruje. Elena pada s konja i pojavljuje se Montekristo koji joj se udvara, međutim, ona ga odbija. Eduardo i Dario razgovaraju o Margotinoj unuci, i Eduardo govori da će je on pronaći. Elena se raspituje kod Valtera o Kalkanji, ali joj on ništa ne govori. Elena zove Lauru i govori joj šta se desilo, Laura prekida vezu i govori da Tomas mora da sazna za ovo.
To je to, da ne zaboravim najavicu za sutra:
Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Dec 2010 - 8:24
hari_95 wrote:
Ma meni je ona kraljica.Videces kasnije u nekoj sceni Nena : Vidim,vidim Corina : Pravi znatizeljnu facu Nena : Ali to ce puno kostati,vidim,vidim.ALi to je mnogo novca A ova kao luda pise cekove
:jajaja: :jajaja: :jajaja:
Kasnije ce mi biti super sa njenim brzim pricanjem i ceskanjem :
Meni je Nena presmešna u početku, samom pojavom njenom počnem da plačem od smeha, a i u novoj etapi ne zaostaje (kad bije Anakleta). Najjače mi je bilo danas kad je rekla onim čudnim glasom "Te... Tengo queee haceeer unaaa cosaaaa".
Guest Guest
Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Dec 2010 - 8:27
Hvala,gledam noćas obavezno...
Subject: Re: Komentari serije Thu 16 Dec 2010 - 8:29