Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: Komentari serije Sat 11 Dec 2010 - 22:58
Ma u Crnoj Gori su ukinuli. :Good:
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Dec 2010 - 0:08
Aaa, uh ja mislila ovde :
Chris Halliwell TVNovele Novi član
Broj postova : 32
Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Dec 2010 - 0:40
Ja nemam ovde u Nemačkoj prvu tv i ne mogu gledati,ali mislim da će biti dobra serija.
Stefy TVNovele Administrator
Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Dec 2010 - 1:04
Malopre sam gledao tuču između Latonje i Elene u 10. epizodi. Jedva čekam da bude to na Prvoj.
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Dec 2010 - 3:12
Jedva cekam da pocnem da gledam... Kad ima repriza?
Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Dec 2010 - 3:18
Odgledao sam do 98. epizode. Jedino sam razočaran pričom kako je Danijela ubijena, ostatak serije je manje-više ok. Dulse mi je definitvno najbolji lik, kako je samo tukla Boderflaj u zatvoru. Baš mi je drago što je izašla, Montekristo i ona su mi prelep par. Kako je samo dobra scena kada joj Montekristo sipa vino na nozi. La Kalkanjo je stvarno luda, još uvek ne mogu da verujem da se prerušila u radnika, mnogo je ružna. Šteta što nije ubila onog glupog popa, smorio me je više. Stvarno je kul što će uzeti bombu da uništi celu hacijendu, mislim da će tu biti haos. Elena Lafe je bila extra kada je isprskala parfem onom u lice i posle pucala u Montekrista. Moja omiljena scena s njom u celoj seriji (pored one tuče s Latonjom na početku serije), stvarno je prelepa kada je tako bitch. Latonja konačno prohodala i progovorila, malo mi je glupo ono kada priča sa Danijelom i posle toga prohoda. Eduardo mi je bio smešan sa onim pištoljima kada je poubijao one ljude tamo, na trenutak sam se setio Lare Kroft. xD Ali mi nije jasno, Dulse je bilo jedno 10ak ljudi, a on je ubio celu onu zgradu i ne ide u zatvor. :S Baš me zanima kako će Eduardito oderagovati kada vidi da će ga izdržavati žena koja ga je pregazila. Avance za 99. je odličan, jedva čekam da gledam. Dulse je prelepa u onom odelu i jedva čekam da La Kalkanjo raznese celu hacijendu.
Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Dec 2010 - 3:18
Girl Swan wrote:
Jedva cekam da pocnem da gledam... Kad ima repriza?
U 07.15h na Prvoj, a u 14.00h je epizoda.
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Dec 2010 - 9:52
Odgledao sam do 30 epizode, svidja mi se, nadam se da ce sada Elena Kalkanjo imati malo aktivniju ulogu nego do sada, da se malo cesce pojavljuje. Kada bih mogo gledao bih po 10 epizoda dnevno da vas stignem, ali ne mogu, gledam samo po 2, zbog skolskih obaveza, za zimski zaspust cu nadam se malo vise odgledati.
Jel je Eduardo negativac?
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Dec 2010 - 10:03
omg.....kako se elena kalkanjo prerušila....ogavno....hahahhahh nevjerujem............ma nek ih sve poubija..... a dulce mi se nesviđa....preplastična mi je, ali.....svatko ima svoj ukus!
Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Dec 2010 - 10:05
-DULE- wrote:
Odgledao sam do 30 epizode, svidja mi se, nadam se da ce sada Elena Kalkanjo imati malo aktivniju ulogu nego do sada, da se malo cesce pojavljuje. Kada bih mogo gledao bih po 10 epizoda dnevno da vas stignem, ali ne mogu, gledam samo po 2, zbog skolskih obaveza, za zimski zaspust cu nadam se malo vise odgledati.
Jel je Eduardo negativac?
Ne.
Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Dec 2010 - 11:37
Za vas koji gledate na Prvoj, mala najava za sutra:
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Dec 2010 - 11:44
O Boze vec sutra ce se vencati???Pa tek su se upoznali ::
Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Dec 2010 - 18:05
Andjelak wrote:
O Boze vec sutra ce se vencati???Pa tek su se upoznali ::
Proći će nedelju dana, čini mi se.
Guest Guest
Subject: Re: Komentari serije Sun 12 Dec 2010 - 20:26
Odgledao treću epizodu.Elena mi izgleda super kad je zaljubljena....Onaj detektiv je vrlo zanimljiv....A Elenina drugarica je baš super..
P.S.Hari kakav mi je avatar?
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Dec 2010 - 1:20
Don Pio wrote:
Odgledao treću epizodu.Elena mi izgleda super kad je zaljubljena....Onaj detektiv je vrlo zanimljiv....A Elenina drugarica je baš super..
Tebi detektiv super ? Ma meni je on iritiran do bola,njuskalo : P.S jesi siguran da zelis da cujes moje misljenje :
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Dec 2010 - 1:23
Koliko se to oni brzo zaljubili, ni dan nije prosao..XD
Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Dec 2010 - 1:29
hari_95 wrote:
Don Pio wrote:
Tebi detektiv super ? Ma meni je on iritiran do bola,njuskalo : P.S jesi siguran da zelis da cujes moje misljenje :
I meni je detektiv u početku mnogo antipatičan i dosadan. Kasnije je ok, ali isto smara.
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Dec 2010 - 1:30
U seriji jeste,mada po epizodama bas i ne
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Dec 2010 - 1:48
Meni je najglupsi pocetak kad se zaljube na prvi pogled, ali bio je cilj da se kasnije predstavi njihov zivot, tako da to zaljubljivanje na prvi pogled moze da prodje. Znaci u prvoj seriji su se sreli, u drugoj poljubili, u trecoj zakacili, u cetvrtoj pomirili, u petoj se vencali, u sestoj otisli da zive u onoj vili .. Nigde logike, ali procice i to :P
Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Dec 2010 - 1:52
Jedino je to malo prosto i glupo, ae posle je sooper.
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Dec 2010 - 1:57
Nije prosto, ni glupo, vise je nelogicno Ali kasnije.. Mislim meni se oni stvarno istinski ljube, i super glume u tim scenama, ima hemije
Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Dec 2010 - 1:58
heh, msm retko tako da bude u nekoj seriji i malo vise je cudno.
Guest Guest
Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Dec 2010 - 3:18
Ja sam se danas uključio u 14..šta je bilo do tada?
TSM TVNovele Zavisnik
Broj postova : 693 Godina : 30 Lokacija : Miami & L. A.
Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Dec 2010 - 3:32
Današnja baš lepa epka, venčanje Lafe i Eduarda i dolazak u kuću... Jedva čekam sutra!
Subject: Re: Komentari serije Mon 13 Dec 2010 - 3:36
Don Pio wrote:
Ja sam se danas uključio u 14..šta je bilo do tada?
Na početku je Eduardo pričao sa Tomasom i Marijelom i pozvao ih na ručak. Korina kupuje venčanicu za svoje venčanje sa Eduardom. Elena govori Eduardu kako ne može da bude zaljubljena u njega jer ga poznaje tek dva dana. Hesusa i Milejdi su u sobi Elene Kalkanjo i Hesusa vidi da u sobi nema ništa, kada izađe kaže "Počivaj u miru, Elena Kalkanjo", i pokazuju Eleninu sliku. Ronald govori Latonji da je razlog Danijelinog bega njena opsesija za Eduardom.
To je to.
EDIT:
TSM wrote:
Današnja baš lepa epka, venčanje Lafe i Eduarda i dolazak u kuću... Jedva čekam sutra!