| Saznajte unapred šta će se desiti... | |
|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 9:32 | |
| - -DULE- wrote:
- Jel ce Laura otkriti da nema duha?
Ja sam odgledao do 25 epizode,to je kada otkrije onaj tunel,neznam da li da idem dalje,neki kazu da je posle mnogo zanimljivo,a neki da je dosadno.
Jeste, Laura će prva otkriti i reći svima da duh ne postoji. Prvo će mu iscepati deo haljine i pipnuti ga, a zatim će pobeći od Benhamina, izgubiti se u tunelima i sresti duha oči u oči. Duh će se onesvestiti, i ona će videti da ima masku da bi izgledao kao Elena Kalkanjo. Serija JESTE dosadna posle toga, tj. kada počne nova etapa, bar meni. Upropastili su je jer su celu priču izvrnuli, čak i smrt Danijele Kalkanjo, još ne mogu da verujem da na kraju ispada da je gurnuta kroz prozor. |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
Broj postova : 6774 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 9:36 | |
| cekajte,znaci dh uopste ne postoji???to sve radi ova likusa iz ludnice??????? : : : |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 9:40 | |
| - Dunja wrote:
- cekajte,znaci dh uopste ne postoji???to sve radi ova likusa iz ludnice??????? :: :
Ne, već jedna devojka koju je Benhamin drogirao i stavio joj masku da plaši ukućane. :Good: |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 10:01 | |
| aaaaaaaa koja glupost a elena za koju se mislilo da je mrtva je u ludnici??? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 10:04 | |
| |
|
| |
Dunja TVNovele Pričalica
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 10:10 | |
| a sta ce se desiti kad ovaj glavni(zaboravila sam kako se zove) sazna da mu je zena ziva,da ustvari ima dvezene?? : : |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 10:11 | |
| Njemu Elena Kalkanjo nije zena,nisu se vencali (valjda). |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 10:25 | |
| - Dunja wrote:
- a sta ce se desiti kad ovaj glavni(zaboravila sam kako se zove) sazna da mu je zena ziva,da ustvari ima dvezene?? ::
Elena C mu nije zena,jer se nisu crkveno vencali.Ali jesu u opstini.Crkveno je Eduardo vencan sa Lafe Kada on sazna nece nista uraditi,vec Lafe ce da kaze da ne moze da zivi sa njom u istoj kuci i htece da se osveti Eduardu jer ce misliti da je prevario sa Calcano tako sto ce da mu uzme hacijendu,kucu i sve sto ima |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 10:37 | |
| - hari_95 wrote:
- Dunja wrote:
- a sta ce se desiti kad ovaj glavni(zaboravila sam kako se zove) sazna da mu je zena ziva,da ustvari ima dvezene?? ::
Elena C mu nije zena,jer se nisu crkveno vencali.Ali jesu u opstini.Crkveno je Eduardo vencan sa Lafe Kada on sazna nece nista uraditi,vec Lafe ce da kaze da ne moze da zivi sa njom u istoj kuci i htece da se osveti Eduardu jer ce misliti da je prevario sa Calcano tako sto ce da mu uzme hacijendu,kucu i sve sto ima Elena Kalkanjo će drogirati Eduarda i odvesti ga u štalu i skinuti ga. Elena Lafe će doći i videti ih zajedno i misliće da su vodili ljubav, a u stvari nisu. Tada je puna besa i odlučuje da mu se osveti, rekao je Hari iznad kako. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 12:27 | |
| A šta će biti sa Corinom,felipom i rebekom? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 22:57 | |
| - Don Pio wrote:
- A šta će biti sa Corinom,felipom i rebekom?
Mislim da sam to negde već napisao. Korina će u novoj etapi postati dobra i radiće kao igračica u baru i svojom platom će pomoći renovaciji kuće. Zaljubiće se u Valtera (koji je zaljubljen u Andreu) i biće s njim u vezi. Rebeka će biti u zatvoru gde će je mučiti, zatim će pokušati da pobegne sa Viki i Boderflaj, ali će Boderflaj ubiti Viki i onda će ih policija uhvatiti i vratiće se u zatvor. Zatim će posle nekoliko epizoda Rebeka da izađe uz pomoć Elene. Felipa će da bude policajka u zatvoru gde je Rebeka i mučiće je, a kasnije će joj Dario platiti da čuva Rebeku. I kada Rebeka bude izašla iz zatvora, Felipa će zajedno s njom kao njena lična asistentkinja zato što je Dario platio Felipi da bude pored nje kako ne bi rekla da su Dulse, Dario i Tulijo umešani u Margotinu smrt. |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 23:05 | |
| Kada Margota umire, dali ce da ostavi nasledstvo Eleni Lafe? Jer to je njena baka. |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 23:09 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Kada Margota umire, dali ce da ostavi nasledstvo Eleni Lafe?
Jer to je njena baka. Hoce ostavice joj nasledstvo Posto Eduardo duguje Margot dosta novca,kada Lafe misli da je prevario sa Calcano uzece mu hacijendu,kucu i ostalo jer on,posle Margotine smrti,duguje Eleni jer je ona naslednica...A Eduardo ima da radi na svom (tada Eleninom) imanju : |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 23:10 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Kada Margota umire, dali ce da ostavi nasledstvo Eleni Lafe?
Jer to je njena baka. Margot umire u 34. epizodi kada počinje nova etapa. Dulse će je drogirati i na kraju će umreti pre vremena i Dulse, Dario i Tulijo nisu imali vremena da izvuku nasledstvo od nje i sve ostaje Eleni. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 23:15 | |
| hah soooper, smesno mi je sto ce Eduardo da radi na tom imanju.
A jel imanje od MArgot ce isto pripasti Eleni L, kao i imanje od Eduarda...? Pa onda ce biti mng bogata.xD |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 23:36 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- hah soooper, smesno mi je sto ce Eduardo da radi na tom imanju.
A jel imanje od MArgot ce isto pripasti Eleni L, kao i imanje od Eduarda...? Pa onda ce biti mng bogata.xD Ne, nego će Elena kupiti imanje Hironovih zato što oni duguju Margot mnogo novca koji im je pozajmila, pa će to biti kao za uzvrat od te pozajmice. Kupiće celo imanje i postaće vlasnica svega toga. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 12 Dec 2010 - 0:55 | |
| |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 12 Dec 2010 - 3:01 | |
| stefy....nije mi jasno ono da je daniela pala sa prozora, a vidi se dobro da stoji na tornju |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 12 Dec 2010 - 3:11 | |
| - Alejandro wrote:
- stefy....nije mi jasno ono da je daniela pala sa prozora, a vidi se dobro da stoji na tornju
Zapravo se ne vidi, u prvoj epizodi ni u jednom trenutku nisu prikazali Danijelu kako stoji na tornju, već samo kako pada u vazduhu. Čitaj moj post na prethodnoj strani. Mada, istina je da je neobično jer su svi ukućani govorili kako se ona bacila s tornja, ali to ipak u epizodi nije prikazano i mislim da su zbog toga napravili ovo. Bar sam ja tako skontao, jer drugog objašnjenja nema. |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 12 Dec 2010 - 6:56 | |
| Cije imanje ce da Elena K, da unisti? |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 12 Dec 2010 - 7:15 | |
| |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 12 Dec 2010 - 11:24 | |
| Nikako da skontam,jel su Eduardo,Dario i Montekristo rodjena braca,zasto on ne zivi sa njima? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 12 Dec 2010 - 11:32 | |
| - -DULE- wrote:
- Nikako da skontam,jel su Eduardo,Dario i Montekristo rodjena braca,zasto on ne zivi sa njima?
Eduardo i Dario su rođena braća, Montekristo im je brat po ocu. Njihov otac je nasledstvo ostavio Eduardu i Dariu, ali zakonom pripada i Montekristu jer mu je sin, međutim, Eduardio i Dario ne žele nikakav kontakt sa Montekristom jer je prostak i ne smatraju ga bratom. |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 13 Dec 2010 - 1:20 | |
| Jel ce se Elena L uda za Montekrista ili sta? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 13 Dec 2010 - 1:28 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Jel ce se Elena L uda za Montekrista ili sta?
Da, hoće. Uradiće to da bi se osvetila Eduardu jer ju je prevario sa La Kalkanjo. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... | |
| |
|
| |
| Saznajte unapred šta će se desiti... | |
|