| Saznajte unapred šta će se desiti... | |
|
|
Author | Message |
---|
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Fri 10 Dec 2010 - 4:01 | |
| - Andjelak wrote:
- O Gospode Boze kako morbidno,jos je samo i les falio
Da i meni je ta scena bas strasna bila kad sam gledao,ona ulazi onako u onaj podrum i pocne da grli les : : btw stefy iseci onu scenu sa katie i stavi je na yt pls : |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Fri 10 Dec 2010 - 4:10 | |
| swstaa...xDD Jel se Eduardo zaista zaljubio u Elenu LAfe na prvi pogled? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Fri 10 Dec 2010 - 4:15 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- swstaa...xDD
Jel se Eduardo zaista zaljubio u Elenu LAfe na prvi pogled? Jeste :D |
|
| |
♥ nenalevy ♥ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1153 Godina : 34 Fan-gif : Lokacija : La casa LOMBARDO... :)
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Fri 10 Dec 2010 - 4:38 | |
| E imam ko gleda seriju na netu nek mi odg jel Eduardovo y Elenino dete u seriji Kaley, ja mislim da jeste ali nisam sigurna???? |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Fri 10 Dec 2010 - 4:42 | |
| - ♥ nenalevy ♥ wrote:
- E imam ko gleda seriju na netu nek mi odg jel Eduardovo y Elenino dete u seriji Kaley, ja mislim da jeste ali nisam sigurna????
Ja gledam. Nije, bre. : : |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 2:37 | |
| RAZJAŠNJENO! Za sve koji su pitali kako je umrla Danijela Kalkanjo sada imam odgovor, u epizodi koja se pre nekoliko dana emitovala na Telemundu, sve je objašnjeno, mada ne baš najbolje.
Posle što je Eduardo ostavio na oltaru, Elena Kalkanjo se vratila u svoju sobu. U sobi je bila Danijela. Elena joj je rekla kako joj poklanja venčanicu ako joj se sviđa. Zatim je izašla iz sobe. Danijela je, želeći da proživi bar trenutak osećaja da se treba venčati, obukla venčanicu. Približila se prozoru i zamišljala kako porodica gleda na nju kao mladu. Zatim je osetila da je još neko u sobi. Nije se ni okrenula, već je samo osetila ruke na njenim leđima. Elena Kalkanjo ju je gurnula sa prozora i Danijela je tako umrla.
Svi ćete sada pitati kako to sa prozora, kada je sa tornja. Zapravo, nije. U prvoj epizodi, u nijednom trenutku nije bila prikazana Danijela kako stoji na tornju, ili kako se baca s tornja, već samo kako pada u vazduhu. Teško mi je bilo da shvatim kako je s prozora, ali je tako. Danijela Kalkanjo se uopšte nije bacila s tornja, već ju je Elena gurnula s prozora.
Naravno, to se sve dogodilo zbog nove etape (opet ponavljam). Posle prve epizode, svi likovi su govorili kako se Danijela bacila sa tornja, a tokom nove etape niko to nije spominjao i s toga se Danijela nije bacila s tornja, već je gurnuta kroz prozor.
Neopisivo sam razočaran zbog ovoga, stvarno užasno i glupo objašnjenje, a mislim kao i svi mi. |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 2:39 | |
| A to je bilo kada je Korina sa Walterom otisla kod Nene i Saida i Nena je kao Danijela to pricala? Bas sam prije slucajno usao na efde stranicu na telemundovom sajtu i pogledao to
|
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 2:41 | |
| - hari_95 wrote:
- A to je bilo kada je Korina sa Walterom otisla kod Nene i Saida i Nena je kao Danijela to pricala?
Bas sam prije slucajno usao na efde stranicu na telemundovom sajtu i pogledao to
Da, to je to. |
|
| |
Stephy Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 804 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Con Levyrroni
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 4:41 | |
| - Stefy wrote:
- Alejandro wrote:
- joj porgiješio sam....mislim na Dulce.....to sam za nju vidio....šta će biti?
Dulse neće umreti niti će je pronaći mrtvu. :S Na kraju će završiti u zatvoru. Sada je pobegla iz zatvora... Kako se zove ta zena sto prica sa duhovima sto treba Korina da ide kod nje???? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 5:05 | |
| La Nena Ochoa Moj omiljeni lik u seriji |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 5:54 | |
| - Stefy wrote:
- RAZJAŠNJENO! Za sve koji su pitali kako je umrla Danijela Kalkanjo sada imam odgovor, u epizodi koja se pre nekoliko dana emitovala na Telemundu, sve je objašnjeno, mada ne baš najbolje.
Posle što je Eduardo ostavio na oltaru, Elena Kalkanjo se vratila u svoju sobu. U sobi je bila Danijela. Elena joj je rekla kako joj poklanja venčanicu ako joj se sviđa. Zatim je izašla iz sobe. Danijela je, želeći da proživi bar trenutak osećaja da se treba venčati, obukla venčanicu. Približila se prozoru i zamišljala kako porodica gleda na nju kao mladu. Zatim je osetila da je još neko u sobi. Nije se ni okrenula, već je samo osetila ruke na njenim leđima. Elena Kalkanjo ju je gurnula sa prozora i Danijela je tako umrla.
Svi ćete sada pitati kako to sa prozora, kada je sa tornja. Zapravo, nije. U prvoj epizodi, u nijednom trenutku nije bila prikazana Danijela kako stoji na tornju, ili kako se baca s tornja, već samo kako pada u vazduhu. Teško mi je bilo da shvatim kako je s prozora, ali je tako. Danijela Kalkanjo se uopšte nije bacila s tornja, već ju je Elena gurnula s prozora.
Naravno, to se sve dogodilo zbog nove etape (opet ponavljam). Posle prve epizode, svi likovi su govorili kako se Danijela bacila sa tornja, a tokom nove etape niko to nije spominjao i s toga se Danijela nije bacila s tornja, već je gurnuta kroz prozor.
Neopisivo sam razočaran zbog ovoga, stvarno užasno i glupo objašnjenje, a mislim kao i svi mi. OMG koliko komplikacija U drugoj etapi saznace se da je Danijela, sto je sada u ludnicu.. u stvari Elena? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 5:56 | |
| Da Ona tada izlazi iz bolnice |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 7:33 | |
| - Stephy Levy wrote:
- Stefy wrote:
- Alejandro wrote:
- joj porgiješio sam....mislim na Dulce.....to sam za nju vidio....šta će biti?
Dulse neće umreti niti će je pronaći mrtvu. :S Na kraju će završiti u zatvoru. Sada je pobegla iz zatvora... Kako se zove ta zena sto prica sa duhovima sto treba Korina da ide kod nje???? Carmen Ochoa, zvana "La Nena Ochoa". |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 8:29 | |
| Ko je gurnuo Danijelu sa one kule? |
|
| |
Stephy Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 804 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Con Levyrroni
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 8:34 | |
| - -DULE- wrote:
- Ko je gurnuo Danijelu sa one kule?
Elena Calcano... - Quote :
- RAZJAŠNJENO! Za sve koji su pitali kako je umrla Danijela Kalkanjo sada imam odgovor, u epizodi koja se pre nekoliko dana emitovala na Telemundu, sve je objašnjeno, mada ne baš najbolje.
Neopisivo sam razočaran zbog ovoga, stvarno užasno i glupo objašnjenje, a mislim kao i svi mi. |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 8:45 | |
| - hari_95 wrote:
- Da
Ona tada izlazi iz bolnice Pa jel ona nije sad pobegla iz bolnice i dola u kucu? : : I nisu mi jasne te etape,sta je prva a sta druga etapa? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 8:54 | |
| - Andjelak wrote:
- hari_95 wrote:
- Da
Ona tada izlazi iz bolnice Pa jel ona nije sad pobegla iz bolnice i dola u kucu? :: I nisu mi jasne te etape,sta je prva a sta druga etapa? Da jeste sad.Pobegla.Ali u 39 epizodi mislim (mozda epizoda prije,kasnije.Nije ni bitno) izlazi iz bolnice jer je izlijecena i tada se saznaje da je to Elena a ne Danijela.Sada svi misle da je Danijela i ona je pobegla iz kuce za sada A sto se tice etapa druga etapa serije je od 40 epizode kada se potpuni tok radnje mijenja.Znaci umiru neki likovi u pozaru,neki novi dolaze i radnja se malo (vise) mijenja.Zbog loseg rejtinga naravno Sad ako tebe zanimaju detalji za ovu seriju i njenu drugu etapu pitaj : |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 8:57 | |
| Hehe ma mene sve zanima,ja sve sto gledam volim znati sto ce se unapred desavati :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 9:00 | |
| - Andjelak wrote:
- Hehe ma mene sve zanima,ja sve sto gledam volim znati sto ce se unapred desavati :jajaja:
Znaci Elena C (tada se jos misli da je Danijela) posto je Latonja dovela u kucu krijuci od ostalih zapali citavu kuci i imanje.Umiru:Benjamin,Samuel,Marijela i Margot umire ali ne zbog pozara vec u svojoj kuci. U drugoj etapi su se ostavili paranormalnosti i pocela je onako klasicna prica sa ukradenim detetom,osvetom Lafe sto je ovaj prevario sa Calcano (a nije jer mu ova sipala nesto u pice i Lafe ih videla) naravno to do sada nismo nidje videli : dok sada pri kraju ima bas akcije Sad ako te jos nesto konkretno zanima pitaj : |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 9:02 | |
| Znaci ipak ce biti zanimljivo : Odlicno,onda nastavljam gledati,pa cu usput pitati sta ce se desavati : |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 9:06 | |
| Bice bice Ma samo sacekaj da se pojavi Nena :Good: Ona je najblesaviji lik,ima da joj umires od smijeha |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 9:07 | |
| Hocu :da: Koliko sam skontala Nena je prorocica jel da ? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 9:09 | |
| Aha al' laze.Ima da za*ebava Corinu : |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 9:20 | |
| Mislim da se mnogima neće svideti nova etapa. Meni se prvenstveno, uopšte ne dopada, serija umesto da postane bolja, postaće gora i to mnogo gora. Dolaskom Klare, Mičela i Lusije počinje smaranje. -.- |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 11 Dec 2010 - 9:27 | |
| Jel ce Laura otkriti da nema duha? Ja sam odgledao do 25 epizode,to je kada otkrije onaj tunel,neznam da li da idem dalje,neki kazu da je posle mnogo zanimljivo,a neki da je dosadno.
|
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... | |
| |
|
| |
| Saznajte unapred šta će se desiti... | |
|