| Saznajte unapred šta će se desiti... | |
|
|
Author | Message |
---|
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 27 Dec 2010 - 3:50 | |
| Koji je naziv prve etape? |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 27 Dec 2010 - 4:06 | |
| U pravu je Ejpril.Spamujes bzv OVDE PITAS STA CE BITI SA OVIM ONIM/OVIM ALI DA SE TICE RADNJE A NE O NAZIVIMA,FORUMIMA I OSTALIM GLUPOSTIMA Jel si cuo za wikiediu? Tamo odes i ukucas El Fantasma de Elena i sve ti izadje |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 27 Dec 2010 - 4:16 | |
| ša jesam.....xD ali na vikipedii dosta lažu...... odi sam i provjeri.... pise da je latonino ime antonia, a zapravo nie (tak mi reko stefy) |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 27 Dec 2010 - 4:33 | |
| Pa ali verovatno nece za EFDE seriju napisati da se zove nekako drugacije I ne postoji citava wikipedia na 'net Ma ne znam ni sta se uospte trudim da ti obijasnim U buduce brisem postove i zabole me uvo iskreno " longdesc="22" /> |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 27 Dec 2010 - 9:28 | |
| - Alejandro wrote:
- Stefy, možeš li mi reći zašto je dulce u komi i ako bi bio tako ljubazan (mada mislim da i ti to nekužiš) kako je moguće da je daniela pala s prozora kad se vidi da stoji na zgradi xD
Doživela je nesreću automobilom na autoputu, udarila je u kamion. La Kalkanjo joj je uništila kočnice. EDIT: - Alejandro wrote:
- moze help....zast se ssad kalaknjo u 107 avance tam nabila periku i od kog bježi.....i štaje nakraju bilo sa bombom
Bomba je bila postavljena u podrumu Margotine kuće. La Kalkanjo i Dulse su pozvale Elenu, Eduarda, Alana, Rut, Lauru, Rebeku i Latonju da dođu u kuću kako bi ih svi eksplodirali. La Kalkanjo zove Eduarda i govori mu da je Tomasito u podrumu i da mora da ukuca tri cifre ako hoće da ga uzme. Svi odlaze u podrumu i videa krevetac ispod kog se nalazi bomba. Eduardo govori svima da izađu i na kraju se oprašta sa Elenom koja se onesvešćuje. Leonor izlazi kroz prozor i odlazi do Panča na hacijendu i govori mu da nabavi čamac kako bi izbavili ljude iz Margotine kuće. Svi iz kuće odlaze i ostaje samo Eduardo. On ukucava tri cifre i bomba počinje da odbrojava 30 sekundi. La Kalkanjo i Dulse beže od kuće, a Eduardo razbija staklo iza koje se nalazio krevetac. Ulazi iza stakla i vidi da u krevetcu nema bebe, već lutke. Eduardo beži iz podruma, kuća eksplodira i tu mu se gubi trag. Kasnije će ispasti da je živ. La Kalkanjo ima periku jer se prerušila i beži od policije pošto je Greko rekao Montekristu da ne želi više da pregovara s njim i da odu iz kuće u kojoj su bili. Dulse uzima novac od La Kalkanjo i preti joj pištoljem, odlazi iz prostorije gde su odsedale, i La Kalkanjo govori da će Dulse umreti na autoputu jer ima mnogo krivina. |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
Broj postova : 676 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Uvek SRBIJA !!!
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 27 Dec 2010 - 9:50 | |
| Ali ne razumem, jel su Dulse i Eelena K. prijateljice ili...? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 27 Dec 2010 - 11:16 | |
| - -DULE- wrote:
- Ali ne razumem, jel su Dulse i Eelena K. prijateljice ili...?
Saveznice će biti. Kada policija bude otkrila sve zločine La Kalkanje, ona će otići kod Dulse, jer ih je prethodno upoznao Montekristo zato što su njih troje hteli da se dokopaju bogatstva od Margot i hacijende. Onda je La Kalkanjo tražila od Dulse da joj iskopa rupu jer je htela da ubije Latonju, Nenu, Anakleta i Aguasa, ali na kraju nije uspela. Onda, posle što otkriju njene zločine, ona će otići kod Dulse i ona će joj pomoći tako što će je prerušiti u služavku iz Rusije, Ninočku pošto Rut ne poznaje La Kalkanju. Kada budu tražile od Rut da potpiše papire za punomoć, Rut će snimati kako DUlse govori koga je sve ubila. Policija je na putu do vile i La Kalkanjo beži i krade sav nakit od Dulse kako bi prodala. Zato su se posvađale i zato joj je Dulse ukrala novac, ali je ova još pre toga uništila kočnice. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 29 Dec 2010 - 4:41 | |
| Latonju je davila Elena Kalkanjo,pošto je Daniela mrtva |
|
| |
Maya... TVNovele Redovan član
Broj postova : 3004 Fan-gif : Lokacija : Ko da te zanima...
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 29 Dec 2010 - 4:42 | |
| Aha,hvala..Ja sam mislila da je Danijela,ali znala sam da nijem moguce jer je Danijela mirnija |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 1 Jan 2011 - 9:04 | |
| Ja sam odgledao samo do 30 epizode, hoću da nastavim da gledam od 100, pa ako neko ko prati seriju hoće samo ukratko, u nekoliko rečenica, ono najbitnije da mi prepriča šta se dešava od 30 do 100 epizode, bio bih mu mnogo zahvalan! |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 1 Jan 2011 - 9:19 | |
| - -DULE- wrote:
- Ja sam odgledao samo do 30 epizode, hoću da nastavim da gledam od 100, pa ako neko ko prati seriju hoće samo ukratko, u nekoliko rečenica, ono najbitnije da mi prepriča šta se dešava od 30 do 100 epizode, bio bih mu mnogo zahvalan!
Oko 30. epizode, Danijela je u vili, Benhamin doživljava napad kada je ugleda jer je potajno zaljubljen u Elenu Kalkanjo. Laura otkriva tajni prolaz koji vodi u podrumu kuće Hiron, Benhamin je muči. Ona sreće duha i vidi da to nije duh, već neka devojka. Danijela pali celu kuću i u požaru umiru Samuel, Benhamin, "duh" i Marijela. Posle 10 meseci, Danijeli se vraća svest i shvata da je u stvari Elena Kalkanjo, a ne Danijela. Vraća se u vilu i započinje osvetu protiv Elene. Drogira Eduarda i namešta da ih Elena vidi zajedno. Kada ih Elena ugleda, ona biva razočarana i oduzima Eduardu hacijendu i sve što ima, zatim ga stavlja da živi u Montekristovoj kući i venčava se s Montekristom. Rebeka i Viki pokušavaju da pobegnu iz zatvora, ali ne uspevaju. Viki biva ubijena od strane Boderflaj. Elena Kalkanjo saznaje da je Elena trudna i pretpostavlja da je dete Eduardovo. Hesusa govori Milejdi da joj nije prava majka, već da joj je majka druga žena. Elena sve ubeđuje da je njeno dete Montekristovo. Montekristo i La Kalkanjo prave dogovor da zamene Elenino dete sa nekim drugim. La Kalkanjo se pravi da je trudna i nosi veštački stomak. Posle nekoliko meseci, zamenjuje dete sa Eleninim, a Elena doživljava poremećaj kada vidi mrtvo dete koje su joj zamenili. Ona odlazi iz kolibe gde se porađala i pronalazi Rut, njenu baba-tetku, ali ne zna jer nije svesna toga. Kasnije je Eduardo pronalazi i ona gubi pamćenje. Odlazi sa Laurom u Kajose gde je Montekristo sreće i priča s njom. Uverava joj da joj je muž i vodi je sa sobom. Kidnapuje je, a zatim je Eduardo spašava od Montekrista i oni bivaju zajedno. To je to, ukratko, za druge likove me mrzi da pišem. |
|
| |
-DULE- TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 1 Jan 2011 - 9:36 | |
| Ok, hvala ti punoo, u koliko mi tokom gledanja nešto ne bude jasno, pitaću.
|
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 3 Jan 2011 - 5:36 | |
| Ono dete od Montekrista i Dulce, kazu da je posebno, stoo?
|
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 3 Jan 2011 - 11:14 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Ono dete od Montekrista i Dulce, kazu da je posebno, stoo?
Ja ne znam da Dulse i Montekristo imaju dete, znam da Dario i Dulse imaju sina Eduardita. :S Ako misliš na njega, to govore samo u početku jer je i on kao jak kao konj jer ima krv Hironovih, ne obaziri se na to. |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 3 Jan 2011 - 21:46 | |
| Heh Pardon, Dario...xD Samo me jos nesto zanima, jel to neko prokletstvo od njihovog oca? I kako je dobio... |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 4 Jan 2011 - 0:00 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Heh Pardon, Dario...xD
Samo me jos nesto zanima, jel to neko prokletstvo od njihovog oca? I kako je dobio... Ne zna se. |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 4 Jan 2011 - 1:47 | |
| Pitanje: Ugledo sam tu u ovim 'finlnim epizodama' da je ona baba koju glumi Zully živa....ček, šta nju nisu kilnili^^ Hahah, stefy, si vidio Layevsku kao babu....i tam priča engleski...lol |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 4 Jan 2011 - 3:02 | |
| - Alejandro wrote:
- Pitanje: Ugledo sam tu u ovim 'finlnim epizodama' da je ona baba koju glumi Zully živa....ček, šta nju nisu kilnili^^
Hahah, stefy, si vidio Layevsku kao babu....i tam priča engleski...lol To je Rut, Margotina polu-sestra koja živi na ulici jer je njen otac (koji je takođe Margotin) bankrotirao. |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 4 Jan 2011 - 4:08 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 4 Jan 2011 - 4:32 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Zar Zully glumi tu Rut?
Da, Zully glumi dve ličnosti - Margot i Rut. Glumica koja glumi Valterovu majku, takođe glumi dve ličnosti, mada veoma sporedne i nevažne, ali to je ispad. I još jedna glumica ima tako dve ličnosti. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 4 Jan 2011 - 5:48 | |
| Hah OMG!!! sta sve radeee, strasno. Marijela i otac od Elene umiru?...znam za njenog oca, a Marijela u pozaru umire..? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 4 Jan 2011 - 5:50 | |
| kako komentiras Layevskin engleski? ta ženska samo fura na perike hahaha |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 4 Jan 2011 - 6:22 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Hah OMG!!! sta sve radeee, strasno.
Marijela i otac od Elene umiru?...znam za njenog oca, a Marijela u pozaru umire..? Da, Marijela umire u požaru. Alejandro, prestani da pitaš takva glupa pitanja koja nisu vezana za seriju, još nisam ni gledao tu epizodu. :Out: |
|
| |
Volturi TVNovele Novi član
Broj postova : 6
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 5 Jan 2011 - 8:32 | |
| Meni se ne svidja sto Benhamin umire :’(: :’(: :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 6 Jan 2011 - 4:54 | |
| Pošto je kod nas 3 epizoda,zanima me kad dolazi dulce i kako se pojavljuje? ukratko, njena priča :D |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... | |
| |
|
| |
| Saznajte unapred šta će se desiti... | |
|