| Saznajte unapred šta će se desiti... | |
|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 13 Jan 2011 - 15:14 | |
| - MISA wrote:
- Kako onda znaš?
Pa... Jednostavno znam, gledaj seriju i biće ti jasno, sam ćeš doći do tog zaključka. Ako te zanima duh i sve to, pročitaj komentare na prvim stranama, napisao sam sve detaljno. :Good: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 13 Jan 2011 - 21:07 | |
| E na zadnjim epizodama, gledala sam slike...na njima je Elena C i izgleda Danijela kao u vencanici. Jel to ona proganja svoju sestru Elenu...? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 13 Jan 2011 - 21:19 | |
| I ja sam pogledala taj kraj Angel, i mene to bas zanima, inace Eli je preslatka sa kovrdzavom kosom na kraju, ipak joj taj friz najlepse stoji :Good: |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 13 Jan 2011 - 21:27 | |
| Ahaam, ma ona je preslatka na ove zadnje epizode nema veze dali joj je kosa kovrdzava ili ne..xD I zanima me kada dolazi Andrea? (Cerka od Daria i Rebeke) |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Fri 14 Jan 2011 - 2:30 | |
| Da, Danijelin duh će prvo da ulazi u Nenu i tako će je odvesti do Latonje, pa će uz pomoć Latonje Nena i Anakleto da saznaju sve što je uradila Kalkanjo. A to na kraju serije je Danijelin duh kog može samo Nena da vidi, ona će je proganjati tokom serije, uglavnom kada hoće nekog da ubije, duh će je sprečiti. |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Fri 14 Jan 2011 - 2:55 | |
| Hah, pa zar duh postoji, ipak je Nena postala stvarno vracara..xD |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 15 Jan 2011 - 8:07 | |
| Ma,serija je konfuzna...ali je zanimljiva )! |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 16 Jan 2011 - 22:01 | |
| Tko je nena, neš sam se pogubio xD |
|
| |
majcegu TVNovele Novi član
Broj postova : 265
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 16 Jan 2011 - 22:06 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 17 Jan 2011 - 0:58 | |
| |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 17 Jan 2011 - 1:19 | |
| ona je ona sto Korini stalno prica da ce Eduardo biti njen,a ova joj daje pare da joj izvodi vrazbine a sve je to laz |
|
| |
majcegu TVNovele Novi član
Broj postova : 265
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 17 Jan 2011 - 1:24 | |
| a ona je Nena...nemam pojma, malo sam se pogubila |
|
| |
tresglamour TVNovele Novi član
Broj postova : 3 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 25 Jan 2011 - 9:54 | |
| Mene zanima sta ce biti sa Walterom i Andreom... i Corinom? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 26 Jan 2011 - 1:54 | |
| Valter ce biti sa Andreom...a za Corinu nzm. To ce ti reci Stefy |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 26 Jan 2011 - 1:56 | |
| - tresglamour wrote:
- Mene zanima sta ce biti sa Walterom i Andreom... i Corinom?
Valter će radom stvoriti fabriku za prozivodnju jaja i biće sa Andreom, a Korina će da dobije ponudu da ide na turneju u Evropi da igra koju će prihvatiti i postaje plesačica. |
|
| |
Stephy Levy TVNovele Zavisnik
Broj postova : 804 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Con Levyrroni
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 26 Jan 2011 - 2:02 | |
| Zar nece Corina biti sa Valterom??? O.o |
|
| |
TSM TVNovele Zavisnik
Broj postova : 693 Godina : 30 Lokacija : Miami & L. A.
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 26 Jan 2011 - 2:03 | |
| - Stephy Levy wrote:
- Zar nece Corina biti sa Valterom??? O.o
Na kraju, neće.. |
|
| |
*~tea-anahi~* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 659 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Fri 28 Jan 2011 - 4:32 | |
| danas nisam gledala može li neko da mi kaže kako to da elena k. ima pravo na nasledstvo elene l??? i hoće li elena kupiti hacijendu i hoće li ova druga elena klečati pred njom kao što ona mašta xD |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Fri 28 Jan 2011 - 7:34 | |
| - *~tea-anahi~* wrote:
- danas nisam gledala može li neko da mi kaže kako to da elena k. ima pravo na nasledstvo elene l???
i hoće li elena kupiti hacijendu i hoće li ova druga elena klečati pred njom kao što ona mašta Elena Kalkanjo nema u stvari prava na nasledstvo jer je taj dokument zastareo i ne važi više. Elena Lafe neće klečati pred Elenom Kalkanjo, a ni Elena Kalkanjo, već će voditi međusobni rat - ELENA PROTIV ELENE. :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 16 Feb 2011 - 2:55 | |
| Milejdi se to zaljubila u svog brata? |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Wed 16 Feb 2011 - 4:07 | |
| - Stefy wrote:
- hari_95 wrote:
- Stefy ko je majka od Miledyi ? Koja Clara? o.O
Joj. -.- Hesusa nije Milejdina prava majka i ona govori to Eduardu, a malo posle toga i Milejdi. Milejdi traži da upozna svoju pravu majku i ona pronalazi osobu koja joj je predala dete. Ta osoba je Felipa Ćaparo, policajka koji muči Rebeku u zatvoru. Felipa traži novac od Hesuse ako hoće ime Milejdine majke. Hesusa joj daje novac i ona joj na papiru napiše "Klara Bertuol". Hesusa istražuje i saznaje da ni manje ni više, nego je Klara Bertuol majka Lusije i Mičela, i oni su braća, a Milejdi i Mičel su zaljubljeni. Na kraju ispada da je Mičel usvojen, pa se pojavljuje Milejdin otac, oni su samo da produže epizode, znaš koliko smaraju. |
|
| |
hrizantemma TVNovele Novi član
Broj postova : 1
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 24 Feb 2011 - 7:43 | |
| pratim seriju od prve epizode i ne treba nista posebno da mi objasnjavate...znaci,micel nije milejdin brat nego je usvojen??? a zanima me da li ce nena reci eleni C. za ono po telu i da daniela ulayi u ocou???? hwala unapred.... :Aleee: :da: |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Thu 24 Feb 2011 - 7:49 | |
| - hrizantemma wrote:
- pratim seriju od prve epizode i ne treba nista posebno da mi objasnjavate...znaci,micel nije milejdin brat nego je usvojen???
a zanima me da li ce nena reci eleni C. za ono po telu i da daniela ulayi u ocou???? hwala unapred.... :Aleee: :da: Da, Mičel nije Milejdin brat jer ga je Klara usvojila, a kasnije rodila Lusiju. Neće, Nena neće više hteti da razgovara sa Elenom Kalkanjo, ali će se sresti kasnije pod drugim okolnostima. Da, u Nenu ulazi Danijelin duh. |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 8 Mar 2011 - 9:26 | |
| Dragi stefy, maloću bit dosadan želim da mi napišeš sve šta će elena c. napraviti latonji (da se pripremim ) i zašto misliš da latonja to zaslužuje? puno hvala. pozdrav |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Tue 8 Mar 2011 - 9:50 | |
| - hari_95 wrote:
- Dunja wrote:
- Elena K ce biti negativka??Koliko zla ce biti?? :
Uh gadna Bas ce biti okrutna.Prema Eleni L manje vise,ali ce Latonju da muci.Prije pozara,kada bude htela da zapali kucu Latonja pokusava da je spreci ali je ona baca sa stepenica i ona pada dole i ova pali kucu.Posle toga ona bude nepokretna a gemela ce je muciti.Gurnuce je onako nepokretnu sa sve kolicima u onu malu rijeku ispred kuce (imas scenu na entradi 2),onda ce je necim metalnim (mislim ?) prebiti po ruci,posle po toj prebijenoj ruci stiskati i tako :jajaja: i mnogo toga i njoj i ostalima (Stefy dodaj sta ako znas ) AL stvarno je meni super.Ona i Monte su mi super.Dulce ne volim (stefy don't kill me :PP)
- Stefy wrote:
- Dunja wrote:
- Ja to nisam pitala,nemoj svima
Pitam ponovo(otkrila sam da ce biti zla)koliko ce zla biti,kakve ce sve gadosti da napravi?? Uh, uh, La Kalkanjo će biti veoma okrutna. Hari je već nabrojao neke stvari, ali evo dodaću. Mučiće Latonju zato što joj je rekla da joj je majka, a La Kalkanjo je mrzi zato što je prodala nju i Danijelu na rođenju. Ubaciće joj makaze ispod noktiju nekoliko puta i stiskaće, zatim će joj staviti kesu kako ne bi mogla da diše, gurnuće je u živo blato, pa će se zatim vratiti po nju i tako prljavu je oprati hladnom vodom noću. Teraće je da gleda kako uzima dete Eleni. Biće veoma okrutna, ona je najgora negativka, ja je obožavam. Nju, Montekrista i moju Dulse <3. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... | |
| |
|
| |
| Saznajte unapred šta će se desiti... | |
|