| Saznajte unapred šta će se desiti... | |
|
|
Author | Message |
---|
TSM TVNovele Zavisnik
Broj postova : 693 Godina : 30 Lokacija : Miami & L. A.
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 25 Dec 2010 - 2:27 | |
| Felipa je super.. Pa Dulce je u komi, u bolnici verovatno će tamo i umreti.. |
|
| |
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 25 Dec 2010 - 2:31 | |
| ma mislim od ćeg je u komi.....i jel istina da kad je serija tek startala nije imala pjesmu za netradu neg je sam išla glazba? |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 25 Dec 2010 - 2:37 | |
| Jeste, samo je neka muzikica bila u pozadini, sad ne znam koja je pesma. :D Ali na pocetak je tako bilo uz entradu. |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 25 Dec 2010 - 2:40 | |
| - Alejandro wrote:
- e....a sta su to zaboli dulce u nogu i zbog ćeg je ona u bolnici?
To joj je zabila Elena Lafe da bi se uverila da ne moze da hodi i da nije pri svijesti |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 25 Dec 2010 - 2:44 | |
| zanimljivo, zanimljivo....samo HARI, u onom topicu ELENA I U HR si napisao 2 puta da ima 130 epizoda, a ima 111 |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 25 Dec 2010 - 2:46 | |
| - Alejandro wrote:
- zanimljivo, zanimljivo....samo HARI, u onom topicu ELENA I U HR si napisao 2 puta da ima 130 epizoda, a ima 111
2x ? Pise samo u provm postu,a i to nisam ja sastavljao vec na kraju etxta imas link,klikni pa vidi da sam pise " longdesc="22" /> |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 25 Dec 2010 - 2:50 | |
| copy-paste...a? : |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 25 Dec 2010 - 2:56 | |
| Ne nego sam video clanak,a kako sam ja kao i uvijek posten i fin naravno,gledao sam clanak i sam kucao. 'el ti mene zajebavas ili sta ?Preuzeto je sa sajta na kojem serija pocinje i stavio sma link na kraju kao izvor odakle je uzeto : : |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 25 Dec 2010 - 3:04 | |
| ne..... .....sala....don't be mad |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 25 Dec 2010 - 4:19 | |
| Jel posle ima celu entradu sa muzikom i da peva neko, a ne samo muzika neka...xD ? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sat 25 Dec 2010 - 4:24 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Jel posle ima celu entradu sa muzikom i da peva neko, a ne samo muzika neka... ?
Ima i u pocetku cijele entrada samo sto je instrumental,kasnije ima druga isto cela entrada ali sa pesmom.Ne znam odakle vam to da nije bilo cele entrade : : Uzgred ovde se pise o radnji ako nekoga zanima,a ne o drugim topicima,entradama,kad imate izvore,yt i ostalo |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 26 Dec 2010 - 0:35 | |
| hih okiis ;P Zanima me, videla sam na jednoj slici da Elena LAfe drzi pistoj prema Montekrista, stooo? |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 26 Dec 2010 - 2:07 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- hih okiis ;P
Zanima me, videla sam na jednoj slici da Elena LAfe drzi pistoj prema Montekrista, stooo? To je Stefy nedje napisao On ce,kada Elena izgubi pamcenje,uzeti je i povesti na neko mjesto mafijasa i reci joj da je to zivot kojim su stalno ziveli.Svijet mafije,krimilana,kocke i njoj kaze da je bila prostituka.Imas na nekoj od prethodnih strana sve detaqljno opisano :D |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 26 Dec 2010 - 2:40 | |
| Ja sam sve pisao, samo nema ko da čita, uvek pitate 100 puta jedno isto pitanje, ako čitate temu ispočetka znaćete šta će biti u celoj seriji. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 26 Dec 2010 - 3:51 | |
| Stefy, možeš li mi reći zašto je dulce u komi i ako bi bio tako ljubazan (mada mislim da i ti to nekužiš) kako je moguće da je daniela pala s prozora kad se vidi da stoji na zgradi xD |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 26 Dec 2010 - 4:12 | |
| - Alejandro wrote:
- Stefy, možeš li mi reći zašto je dulce u komi i ako bi bio tako ljubazan (mada mislim da i ti to nekužiš) kako je moguće da je daniela pala s prozora kad se vidi da stoji na zgradi xD
Za prvo ne znam jer nisam gledao, a što se tiče Danijele, tako je. U epizodi gde Danijela ulazi u Nenu, Danijela govori kako se približila prozoru i kako je osetila da je neko u sobi, a zatim ju je Elena gurnula. |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 26 Dec 2010 - 4:14 | |
| - Alejandro wrote:
- Stefy, možeš li mi reći zašto je dulce u komi i ako bi bio tako ljubazan (mada mislim da i ti to nekužiš) kako je moguće da je daniela pala s prozora kad se vidi da stoji na zgradi
Za Dulce ne znam,ali mislim da je zbog bombe,nisam ni sam pogledao tu epizodu Sto se tice Danijele,ova je gurnula sa prozora,mada se zapravo i ne vidi da ona stoji,nego dok je svadba trajala oni nju u rozoj (mislim ) haljini prikazu i Eduardo ostavlja Elenu i ova se spustila sa vrha kuce i obukla vencanicu i Elena je gurnula.U redu,priznajem:D ni sam ne znam sta sam rekao Valjda shvatas : |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 26 Dec 2010 - 5:37 | |
| - Stefy wrote:
- RAZJAŠNJENO! Za sve koji su pitali kako je umrla Danijela Kalkanjo sada imam odgovor, u epizodi koja se pre nekoliko dana emitovala na Telemundu, sve je objašnjeno, mada ne baš najbolje.
Posle što je Eduardo ostavio na oltaru, Elena Kalkanjo se vratila u svoju sobu. U sobi je bila Danijela. Elena joj je rekla kako joj poklanja venčanicu ako joj se sviđa. Zatim je izašla iz sobe. Danijela je, želeći da proživi bar trenutak osećaja da se treba venčati, obukla venčanicu. Približila se prozoru i zamišljala kako porodica gleda na nju kao mladu. Zatim je osetila da je još neko u sobi. Nije se ni okrenula, već je samo osetila ruke na njenim leđima. Elena Kalkanjo ju je gurnula sa prozora i Danijela je tako umrla.
Svi ćete sada pitati kako to sa prozora, kada je sa tornja. Zapravo, nije. U prvoj epizodi, u nijednom trenutku nije bila prikazana Danijela kako stoji na tornju, ili kako se baca s tornja, već samo kako pada u vazduhu. Teško mi je bilo da shvatim kako je s prozora, ali je tako. Danijela Kalkanjo se uopšte nije bacila s tornja, već ju je Elena gurnula s prozora.
Naravno, to se sve dogodilo zbog nove etape (opet ponavljam). Posle prve epizode, svi likovi su govorili kako se Danijela bacila sa tornja, a tokom nove etape niko to nije spominjao i s toga se Danijela nije bacila s tornja, već je gurnuta kroz prozor.
Neopisivo sam razočaran zbog ovoga, stvarno užasno i glupo objašnjenje, a mislim kao i svi mi. Imaš tu sve do detalja. |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 26 Dec 2010 - 6:26 | |
| Ja sam vec to procitala sto je Stefy napisao, izvinjavam se sto sam pitala, malo sam pomesala stvari...xDD |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 26 Dec 2010 - 7:50 | |
| Ne morate da mi se izvinjavate, vi možete da mislite da ja ne mogu da budem ljubazan, ali brate, kada 5 putas pitate isto i 5 puta vam odgovorim, neću opet. -.- Ljudi s kojima sam bliže s 'neta znaju kakav sam, vi mislite šta hoćete. :P |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 26 Dec 2010 - 8:00 | |
| hm?......neznam sta da mislim -.-'' |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Sun 26 Dec 2010 - 8:26 | |
| Ma misli šta hoćeš, baš me boli uvo. |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 27 Dec 2010 - 1:48 | |
| Uskoro počinje! Idem da gledam epizode sa Telemunda dok se snima sa Prve. :D |
|
| |
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 27 Dec 2010 - 2:04 | |
| daj mi link tvog foruma o eli |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... Mon 27 Dec 2010 - 3:06 | |
| Alejandro,nemoj vise spamovati svugde spamujes nenormalno od sad svaki post koji nije na mestu-brisem evo link [You must be registered and logged in to see this link.]ako neko ima avance za sledecu epizodu na prvoj nek postavi Edit: Stefy Promenio sam link, .com domen je istekao. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Saznajte unapred šta će se desiti... | |
| |
|
| |
| Saznajte unapred šta će se desiti... | |
|