REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
AuthorMessage
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 15 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

Komentari serije - Page 15 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptyFri 10 Dec 2010 - 21:45

Swasta se moze ocekuje od Mehije.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 15 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptyFri 10 Dec 2010 - 22:55

Danasnja epizoda mi se nije svidela,nije bila ni jedna scena sa M&M....
Ne znam da li je tacno,pa ne mogu da stavim na vesti,ali kazu na univisionu da je Mehija rekao na twiteru da razmislja da ovo bude Maxov rival
Spoiler:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 15 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySat 11 Dec 2010 - 1:34

Pa dobro nije fora da se sve crti oko njih, ima tu jos likova koji treba da su izrazeni, bez obzira sto mi ne volimo, ima tu dosta glavnih likova, koji hteli mi ili ne moraju da se pojave u svakoj epizodi ...
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySat 11 Dec 2010 - 1:59

Lady_X_ wrote:
Pa dobro nije fora da se sve crti oko njih, ima tu jos likova koji treba da su izrazeni, bez obzira sto mi ne volimo, ima tu dosta glavnih likova, koji hteli mi ili ne moraju da se pojave u svakoj epizodi ...
Pa,to je istina,ali onda nije ni trebao da ih navodi kao glavne likove.Svuda gledamo najave -TRIUNFO DEL AMOR con Mayte Perroni y William Levy,a to nije istina.Klasicna prevara,da se narod navuce.
Mislim da mi sto vise gledamo serija,sve vise i kritikujemo,ali zaista mislim da je prica na pogresnoj strani.Pola epizode gledati Viktoriju kako se prenemaze i prica o svojim greskama.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySat 11 Dec 2010 - 2:44

ALi isto tako je bilo u CCEA, znaci navodi se uvek serija sa protogonistima, ali ne znaci da nema niceg drugogo u seriji ... Kad bi ih gledali 30minuta od mogucih 40 dosadili bi nam :)))

Mislim jeste kritika, ja bih ih gledala 24h, ali mora da ima granica...
Back to top Go down
Lucky_08
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Lucky_08

Broj postova : 92

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySat 11 Dec 2010 - 5:31

Slazem se s tobom Lady da treba da bude i dr likova ali ovdje bas pretjerano sporednih likova.Npr ne vidim svrhu onih likova iz sirotista jer nisu bili povezani sa MD od prije niti ne vidim u cemu je fora da onaj mali vice MD mama mislim wtf.

Takoder se slazem da je ona Jimena ljepsa na slikama.
Razumijem je da oni raspolazu sa malo glumica koje super izgledaju a da znaju glumiti ali mi je naprosto smijesno sto suparnica od Mai izgleda kao da joj mama maltene moze biti mada je ova premija nakon one Viviane i Estefanije.Tesko da neko moze i zamislit da bi W u seriji bio i sa jednom od njih.Shvacam ja da Mai ima premadolik izgled ali mogli su joj kao konkurenciju staviti Anu Brendu npr

Najvreci promasaj karaktera su oni od Bernarde i od Maxa,mislim on kao zenskaros nijedna zena mu ne moze odoljeti a po krevetu se valja tata sa onom prostakusom kao i njegov prijatelj Gilermo dok Max nista hahaha ne on je se zaljubio na prvi pogled zeli se zeniti a i razmislja o djeci nije on ni z od zenskarosa jos kako se oblaci kad se samo sjetim onih glupih salova Ijo
Ne smeta meni sto je se on zaljubio tako brzo ali mi smeta ta nagla promijena karaktera

Sto se tice pojavljivanja M y M apsolutno se slazem da ih treba biti vise i ne mislim da bi nam dosadili kao sto meni nisu bili dosadni Alex y MJ iz Sortija
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySat 11 Dec 2010 - 10:24

discobaby wrote:
dervisevic fata wrote:
jesam li dobro razumijela kao da se fanovi zale da se nerazumije sta govori William i ako ima koja dobra dusa da mi to pojasni sve u vezi ovih novosti
Ne,koliko sam ja procitala na univisionu,navodno je to rekao Mehija,da postoje delovi,gde njih dvoje pricaju,gde se Will ne cuje kako treba,pa su to morali da izbace..Mislim,to je totalno nenormalno,ako se covek ne cuje,primakni mu mikrofon!!

I rekao je kao da je dobio neke kritike na twiteru i da radi na tome da to ispravi.Stavljen je i neki video gde Maite govori da je novela na pocetku prica o Viktoriji i njenoj cerki,a da Max i Marija kasnije dolaze do izrazaja.

Da li je Mehija to stavio da stisa strasti,ne znam,ali ljudi se bas bune,zbog male minutaze M&M.

Videcemo koliko pameti ima taj covek...
kao prvo hvala ti na objasnjenju
kao drugo koji je ovaj Meija idiot Ijo koji glup razlog navodi i kad samo pomislim da je on imao uspjesni serija i to koji sam ja voljela gledati sram me je Ijo :Ok:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySat 11 Dec 2010 - 10:34

procitla sam vase postove dobri su mi :Good: ,mogu reci da se slazem s mnogim stvarima ....
-meni William je super obucen ali ne za lika koji glumi mislim zar zenskarosi se neoblace vise nekako trendi...DA SE TAKO IZRAZIM,Maitina odjevna kombinacija bila mi je uzasna ali vidim da ce biti bolja...
stvarno premalo scena Marije i Maxa...
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySat 11 Dec 2010 - 10:51

u u soku sam kako nitko nije komentirao Mariju i Ximnu njihovu diskusiju
Marija mi je bila odlicna :hoPhOp: dobro je spustila X i jos kako joj je zalupila vratima :jajaja: ,bilo mi je drago sto je onako branila svoju ljubav prema Maxu enamorado
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySat 11 Dec 2010 - 12:13

I meni je bilo drago, tek sam sam odgledala tu epizodu, pa zato nisam komenatisala enamorado

Ja sam videla za avence 35 da Maria prima onu anonimnu poruku, ono prebacili sad to u 36 avance... nigde logike...
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySat 11 Dec 2010 - 21:07

Lady_X_ wrote:
I meni je bilo drago, tek sam sam odgledala tu epizodu, pa zato nisam komenatisala enamorado

Ja sam videla za avence 35 da Maria prima onu anonimnu poruku, ono prebacili sad to u 36 avance... nigde logike...
cijela ti se serija sastoji od nelogicnosti hahaha a ipak je pratimo :Ok: zbog naseg omiljenog para sve cemo izdrzati.... enamorado
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySat 11 Dec 2010 - 23:26

Da,ovo je prvi put da glavna glumica,koja je fina i dobra,ne drami i ne roni suze,sto joj je suparnica rekla onakve stvari,vec joj je zalupila vrata ispred nosa! :D:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySun 12 Dec 2010 - 2:06

discobaby wrote:
Da,ovo je prvi put da glavna glumica,koja je fina i dobra,ne drami i ne roni suze,sto joj je suparnica rekla onakve stvari,vec joj je zalupila vrata ispred nosa! :D:
:super: ni ja nebi bolje rekla...
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySun 12 Dec 2010 - 2:45

danas sam slucajno pogledala "HISTORIA MARICHUY I JUAN MIGUEL" osjetila sam nekakvu nostalgiju,tek sad vidim da Marija i Max nisu dostigli vrhunac kemije mislim ima je ali jos nije dosla do izrazaja kao MC&JM ,glupi Meija stvarno me ljuti bije ...jos kada sam cula pjesmu Digale suze sam ronila :’(: ,pjesme u CCA su bile zakon MAITINE pjesme pa CARICIA DE MI ALMA ,pjesama entrade ...stvarno je imala dobar soundtrack preodlican :da:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari serije - Page 15 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySun 12 Dec 2010 - 3:11

Ja kada malo bolje razmislim ovoj seriji hvali nesto, Marichy i Juan Miguel su u CCEA bili The best, a to je zbog toga sto u TDA nema takve scene kao u CCEA.
To znaci da kada se sada razdvoje, treba da uvedu malo vise pesme, kao naprimer digale sto je bila u CCEA, ili bilo kakvu dobru...i da budu posle malo vise emocije. Valjda ce biti malo bolje :D:
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySun 12 Dec 2010 - 5:01

Ne spominjite HM & MJ :’(: :’(: :’(: :’(: :’(: Zaista me nista,ali nista vise nece ubediti da njih dvoje u to vreme nisu bili u vezi.
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySun 12 Dec 2010 - 5:12

meni je odlicna A PARTIR DE HOY,prici M&M odgovara i kada je cujem po cijeli dan je pjevusim :P: i nemogu reci da nema scena u TDA od koji se topim, ali scene sto su bile u CCA to je nesto nezaboravno....
kao sto sam jednom rekla i svjesna sam toga da su to sad razliciti likovi i razlicita prica uglavnom meni je bitno da W i M znaju prenijeti emocije i to uspjevaju :da:
P.S odlicni su vam ovi gifovi M&M gırın mrak
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySun 12 Dec 2010 - 5:14

discobaby wrote:
Ne spominjite HM & MJ :’(: :’(: :’(: :’(: :’(: Zaista me nista,ali nista vise nece ubediti da njih dvoje u to vreme nisu bili u vezi.
ZNAM KAKO TI JE SUOSJECAM SE S TOBOM :’(: :’(: :’(: :’(: :’(: :’(: :’(:
I JA NEKAD TO POMISLIM DA SU BILI SKUPA ALI ONI TO NEGIRAJU
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySun 12 Dec 2010 - 5:32

dervisevic fata wrote:
discobaby wrote:
Mogu da negiraju koliko hoce.Ono sto se vidi-vidi se.I situacija u kojoj su sada,cini samo da budu jos sumljiviji i dobijaju sasvim suprotan efekat od onog sto zele.
Posle svake njihove malo "energicnije" scene u medijima se pojavi ili Maite sa Manetom ili Elizabeth i njena prica kako su srecni.Zaista mislim da ljude vise boli uvo za to,ko je srecan i ko je,uopste,sa kim.Onaj ko stalno drobi kako je srecan,samo cini da ljudi misle kako nije.Kazes jednom kad te neko pita i gotovo,ne pricas stalno.Samim tim prave kontraefekad.

Neka cute i rade svoj posao kako treba. :Ok:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySun 12 Dec 2010 - 6:06

discobaby wrote:
dervisevic fata wrote:
discobaby wrote:
Mogu da negiraju koliko hoce.Ono sto se vidi-vidi se.I situacija u kojoj su sada,cini samo da budu jos sumljiviji i dobijaju sasvim suprotan efekat od onog sto zele.
Posle svake njihove malo "energicnije" scene u medijima se pojavi ili Maite sa Manetom ili Elizabeth i njena prica kako su srecni.Zaista mislim da ljude vise boli uvo za to,ko je srecan i ko je,uopste,sa kim.Onaj ko stalno drobi kako je srecan,samo cini da ljudi misle kako nije.Kazes jednom kad te neko pita i gotovo,ne pricas stalno.Samim tim prave kontraefekad.

Neka cute i rade svoj posao kako treba. :Ok:
:super: :super: :super: :super: :super:
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySun 12 Dec 2010 - 6:32

Ljudi sta se dogadja u seriji :'''''''((((((((
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySun 12 Dec 2010 - 9:27

Anci,ja sam preskakala..nije bilo scena sa Maxom i Marijom.Himena je dosla kod Marije da joj preti,a ova joj skresala za OSKARA!!!Osvaldo se zaljubio u Lindu,Viktorija i dalje cmizdri,Fernanda se zaljubljuje u bastovana...

Ucestvujte!!!Zbog zadnjeg pitanja!!! [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptySun 12 Dec 2010 - 21:43

Nije ovo ista prica, u CCEA je bilo samo pogleda, dodira koji su bili nezni, ovde je to malo ozbiljnije, i u CCEA nisu imali toliko zajednickih scena, pa smo svi gledali :D Heheh . :)
Ja nastavljam, i gledacu do kraja 100%, ako ne umrem ili se ne desi nesto sto ce me spreciti, ali licno zbog mene, ili zbog Mehije Ocu iz inata :P

I da dodam, za Gillerma su trebali da dodaju nekog normalnijeg koji bi bar izgledao sexi u onim scenama, on ko zivotinja... :Out:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptyMon 13 Dec 2010 - 1:57

slusala sam sad onaj video sto govori Meija o TDA ,koliko sam shvatila govore o Osvaldu i Lindi,Victoriji ali nisam shvatila onaj dio W i M kada Meju nerazumijes sta govori ako ima ko da sve pojasni :D: :D: jako bi to voljela...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 EmptyMon 13 Dec 2010 - 2:02

Koji video ? Daj da vidim ?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 15 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 15 of 40Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next