|
|
Author | Message |
---|
Lucky_08 TVNovele Novi član
Broj postova : 92 Godina : 35 Lokacija : VENERA
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 11:38 | |
| Na stranu sve, Fato vidim da si gledala klip iz Hoy. Jesi li ti cula kad je Mejia rekao da je bila situacija kad je on rekao rez a se oni jos ljubili tj nastavili ljubiti???????? [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 13:00 | |
| - Lucky_08 wrote:
- Jesi li ti cula kad je Mejia rekao da je bila situacija kad je on rekao rez a se oni jos ljubili tj nastavili ljubiti????????
[You must be registered and logged in to see this link.] Gde je to?Hocu da vidim |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 13:26 | |
| Eto ti link u mom postu :Ok: Gdje su svi ne mogu vjerovati da se to jos nije komentiralo, pa gdje ste svi Levyrroni nestali : |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 13:43 | |
| - Lucky_08 wrote:
- Na stranu sve, Fato vidim da si gledala klip iz Hoy. Jesi li ti cula kad je Mejia rekao da je bila situacija kad je on rekao rez a se oni jos ljubili tj nastavili ljubiti????????
[You must be registered and logged in to see this link.] Ja sam sad gotova!!!!!!!!!!! :hoPhOp: :hoPhOp: :hoPhOp: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 14:29 | |
| Ja isto ne znam sta bi rekla a Mejia je isto zadovoljan jer kaze radi onda jos scena : Fanovi su izrazili ne zadovoljstvo vezano za scene Maxa i Marie da ih je premalo kao i poljubaca a on veli da se previse ljube. Nek ludak bude svjestan da mi hocemo jos i da je nama ovoga premalo i da mi zelimo i zesce stvari izmedu njih osim besosa zar ne |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 19:24 | |
| xaxa pa zar oni nisu to culi da je rekao rez...xDD |
|
| |
ANCHY !!! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8298 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenanom ♥♥♥
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 22:38 | |
| |
|
| |
*NadjA LoVe WiiLy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 574 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 23:18 | |
| xaxaxaxxaxa jadan Mehija previse je pricao.. kad vide William i Maite ovaj video.. :jajaja: |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 23:22 | |
| Extraa stvarno...xD ma bice zadivljeni kada vide...xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 23:32 | |
| xDDDDDDDD
~~~~~~~~~~~ Odgledala sam 20 epiku....(jedva cekam 21) Meni glupo ono kad je Osvaldo uleteo sa pistoljem kod onih ...pa msm poznat glumac cenjen xD a barata sa oruzjem nes mi se en uklapa...Fernanda me izludjuje mala glupacica....meni su scene glupe kao sto su jedna epika smw se 2. ona sazna da je slago 3 pomirenje 4 opet slago 5. pomirenje ....itd.....nadam se da ce prestati sa tim :& |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 23:51 | |
| Jeste videli avance za 21. epizodu!!Cale u akciji(sa Lindom),a sin nista Inace,scene su bas na granici vulgarnosti.Bas me zanima kako ce biti izmedju M&M.... |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Nov 2010 - 0:05 | |
| - discobaby wrote:
- Jeste videli avance za 21. epizodu!!Cale u akciji(sa Lindom),a sin nista Inace,scene su bas na granici vulgarnosti.Bas me zanima kako ce biti izmedju M&M....
Uzas... STa me briga za njih, sto nisi stavili M&M... :’(: :’(: A izgleda ce oni biti ponovo zajedno u sledecoj... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Nov 2010 - 1:12 | |
| Pa,da i to izgldea da se ljube na ulazu firme! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Nov 2010 - 4:50 | |
| - Quote :
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Auuuu covece...cetri puta sam pogledala i najzad cula xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Nov 2010 - 6:57 | |
| ja sam odmah cula negde na sredini videa je ;) <333 |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Nov 2010 - 7:05 | |
| - Jelen@007 wrote:
- Girl Swan wrote:
- Po citanju sinopsisa,zakljucila sam da je Victoria ostala trudna sa sinom o.O Sad,nek mi neko objasni taj deo,jer ne razumem... :/
Ne kapiram bas najbolje sta ti nije jasno, ali evo... Victoria je ostala trudna sa onim svestenikom, pre nego sto je on postao svestenik... Rodila je Mariu, ali je posle izgubila... I sad ne zna da joj je ona cerka, niti ova da joj je Victoria majka... Nadam se da me razumes... Ok,to da...Ali pominje se Juan Pablo,i neko njegovo dete,i taj deo,ko je on,ko je njegovo dete, ne kontam. |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Nov 2010 - 7:45 | |
| Neka novinarka je napisala na tw da Maite Willa svaku noć posjećuje u sobi. - Quote :
- @Letty_Rivera de una reportera, disque, que puso que Maite visita a William por las noches jajaja
Letty_Rivera Hi Letty, de la reportera de Univision que dice que Maite se queda todas las noches con William
Mira Letty, la reportera que lo dijo, a ella se lo contaron Sta sve Mejiha nece smisliti za rejting |
|
| |
~Blair&Chuck~ TVNovele Zavisnik
Broj postova : 786 Godina : 28 Fan-gif : MAITE Lokacija : Con mi Maite:)
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Nov 2010 - 8:47 | |
| - hari_95 wrote:
- Neka novinarka je napisala na tw da Maite Willa svaku noć posjećuje u sobi.
- Quote :
- @Letty_Rivera de una reportera, disque, que puso que Maite visita a William por las noches jajaja
Letty_Rivera Hi Letty, de la reportera de Univision que dice que Maite se queda todas las noches con William
Mira Letty, la reportera que lo dijo, a ella se lo contaron Sta sve Mejiha nece smisliti za rejting Haha...ima istine! Ja sam fan Levyrroni ali slažem se sa ovim! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Nov 2010 - 9:09 | |
| Jel' se raspravlja na Univisionu o tome sto je Mehia rekao?
Mozda ima scena koje oni moraju da uvezbaju,pa zato provode vreme van snimanja.
Ne verujem da Mehija radi nesto iz interesa,mislim da je on glup covek i da izvaljuje i ono sto ne bi trebalo. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Nov 2010 - 9:20 | |
| |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Nov 2010 - 9:28 | |
| - Girl Swan wrote:
- Jelen@007 wrote:
- Girl Swan wrote:
- Po citanju sinopsisa,zakljucila sam da je Victoria ostala trudna sa sinom o.O Sad,nek mi neko objasni taj deo,jer ne razumem... :/
Ne kapiram bas najbolje sta ti nije jasno, ali evo... Victoria je ostala trudna sa onim svestenikom, pre nego sto je on postao svestenik... Rodila je Mariu, ali je posle izgubila... I sad ne zna da joj je ona cerka, niti ova da joj je Victoria majka... Nadam se da me razumes... Ok,to da...Ali pominje se Juan Pablo,i neko njegovo dete,i taj deo,ko je on,ko je njegovo dete, ne kontam. To je Maria Desamparada, ali to ni Juan Pablo, ni Victoria ne znaju... Jer je Victoria imala kao neku nesrecu i izgubila ja to dete, tj. Mariu Desamparadu... A Juan Pablo je spavao sa Victoriom noc pre nego sto je otisao u to za svestenike, a ona je posle saznala da je trudna... Nju je Juan Pablova majka, Bernarda, psihicki mucila... Ona je uverila Victoriju da JP zna za dete, ali da ga nije briga, sto nije tacno... Jer mu nista nije rekla... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Nov 2010 - 10:26 | |
| - ANCHY !!! wrote:
- ja sam odmah cula negde na sredini videa je <333
Eeee,ja sam gluva i to bas.Dzaba sto sam isla da mi otpuse kada sam i dalje gluva :jajaja: |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Nov 2010 - 10:47 | |
| serija je vec pocela da smara.. mozda cu je i prekinuti sa gledanjem |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Nov 2010 - 10:50 | |
| Neemoj Flippy, postace bolja >P |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sat 20 Nov 2010 - 11:35 | |
| Ja sam stao kod 15. epizode, nadam se da ću večeras ili sutra nadoknaditi. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |