|
|
Author | Message |
---|
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 0:08 | |
| Ja sada koliko vidim TDA ima vecu gledanost od Terese i ostale serije. Sigurno nece da propadne, nego tek je pocela i to...a trebali su da stave jos neke dobre glumce msm. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 1:50 | |
| sad sam procitala da ce da izmene seriju,sad da li to znaci da ce biti nesto zanimljivije?ili je skracuju? |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 2:43 | |
| videla sam i ja...mozda je produze, nzm, valjda nesto dobro. Ma uspece oni sigurna sam. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 2:56 | |
| To znaci da ce da ubace vise scena izmedju Marije i Maksa.To ce da podigne gledanost. :Ok: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 3:01 | |
| jel bilo vec izmedju MIM? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 3:11 | |
| HAha jaoo bwe,,xDD ma sigurno ce da povece gledanost...kao u Sortilegio aa..xDD Ja msm da nije jos uvek, pogledaj u mom potpisu ove slatkeeee gifove yaaap. |
|
| |
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 3:13 | |
| Naravno da nije bilo!!Kad su sve fine i postene...Cekamo kao ozebao sunce : : |
|
| |
El Diablo TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1042 Godina : 31 Lokacija : Skoplje
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 3:29 | |
| Boze,sta sam se sve ja iznacitao : : Kakve li sve netacne informacije,kakve neinformiranosti : Neko je pomenuo da Sortilegio najuspesnija verzija,cak i uspesnija od druge verzije Acapulco cuerpo y alma,sto svakako nije tacno,s obzirom da je gledanost Sortilegio bila prosecna ili ispod prosecna.Meni je licno serija sasvim pristojno uradjena (kao i sve serije Karle Estrade),ali jedno je ukus,a sasvim drugo cinjenica.Neko drugi je pomenuo da gledanost serije i nije tako losa,s obzirom da ima veci rejting od Terese : Pa Terese se emituje u najglupijeg,ili da se malo blaze izrazim ''detskog'' termina,i ipak uvek ima odlicnu gledanost,dok serija kao Triunfo del amor koje se emituje u prajm tajm terminom treba imati od barem 25 (najmanje) pa nadalje,a ova vadi bednih 18-20,i jos mi tu uporedjujete sa Teresom koja ima isto toliko a ipak se emituje u pet puta losijeg termina...Nadam se da ce serija biti skracena na manje od sto epizoda,jer ovo zaista vredja ljudsku intelegenciju...A cak i da ne pominjem da niko ne pase sa ulogama koje tolkovaju.Maite-model? :jajaja: Ma je,ako sam ja pevac opere : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 3:31 | |
| hihihi extraa siii ti...xDDD Ma kakvi postena, uskoro ce ja msm..xD Samo kada bi se drugacije oblacila bilo bi sooper. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 4:05 | |
| - El Diablo wrote:
- Boze,sta sam se sve ja iznacitao :: Kakve li sve netacne informacije,kakve neinformiranosti :
Neko je pomenuo da Sortilegio najuspesnija verzija,cak i uspesnija od druge verzije Acapulco cuerpo y alma,sto svakako nije tacno,s obzirom da je gledanost Sortilegio bila prosecna ili ispod prosecna.Meni je licno serija sasvim pristojno uradjena (kao i sve serije Karle Estrade),ali jedno je ukus,a sasvim drugo cinjenica.Neko drugi je pomenuo da gledanost serije i nije tako losa,s obzirom da ima veci rejting od Terese : Pa Terese se emituje u najglupijeg,ili da se malo blaze izrazim ''detskog'' termina,i ipak uvek ima odlicnu gledanost,dok serija kao Triunfo del amor koje se emituje u prajm tajm terminom treba imati od barem 25 (najmanje) pa nadalje,a ova vadi bednih 18-20,i jos mi tu uporedjujete sa Teresom koja ima isto toliko a ipak se emituje u pet puta losijeg termina...Nadam se da ce serija biti skracena na manje od sto epizoda,jer ovo zaista vredja ljudsku intelegenciju...A cak i da ne pominjem da niko ne pase sa ulogama koje tolkovaju.Maite-model? :jajaja: Ma je,ako sam ja pevac opere : Svaka ti je na mestu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 4:23 | |
| - Don Pio wrote:
- El Diablo wrote:
- Boze,sta sam se sve ja iznacitao :: Kakve li sve netacne informacije,kakve neinformiranosti :
Neko je pomenuo da Sortilegio najuspesnija verzija,cak i uspesnija od druge verzije Acapulco cuerpo y alma,sto svakako nije tacno,s obzirom da je gledanost Sortilegio bila prosecna ili ispod prosecna.Meni je licno serija sasvim pristojno uradjena (kao i sve serije Karle Estrade),ali jedno je ukus,a sasvim drugo cinjenica.Neko drugi je pomenuo da gledanost serije i nije tako losa,s obzirom da ima veci rejting od Terese : Pa Terese se emituje u najglupijeg,ili da se malo blaze izrazim ''detskog'' termina,i ipak uvek ima odlicnu gledanost,dok serija kao Triunfo del amor koje se emituje u prajm tajm terminom treba imati od barem 25 (najmanje) pa nadalje,a ova vadi bednih 18-20,i jos mi tu uporedjujete sa Teresom koja ima isto toliko a ipak se emituje u pet puta losijeg termina...Nadam se da ce serija biti skracena na manje od sto epizoda,jer ovo zaista vredja ljudsku intelegenciju...A cak i da ne pominjem da niko ne pase sa ulogama koje tolkovaju.Maite-model? :jajaja: Ma je,ako sam ja pevac opere : Svaka ti je na mestu slazem se... :Good: - Quote :
- pogledaj u mom potpisu ove slatkeeee gifove yaaap.
ti pravila? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 9:00 | |
| NSm ja pravila, nasla sam na univesionu. |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 11:11 | |
| pogledala sam 18 epku moram reci da sam bila ganuta pogotovo cinom Maxsa i ono pred kraj kako gleda skriveno a i Marijna briga za ono dijete nesto predivno lijepo mi je to sto misle i na druge njihovi su mi likovi odlicni :Good: mislim da je ova epka vezan za onaj skup sto su prikupljali novac za bolasnu djecu ili se mozda varam ??? |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 12:26 | |
| ova epka u parku,koja je? |
|
| |
ilce TVNovele VIP član
Broj postova : 2665 Godina : 39 Fan-gif : Lokacija : Makedonija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 21:50 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Thu 18 Nov 2010 - 23:33 | |
| - Levy's girl wrote:
- ova epka u parku,koja je?
17 epizoda duso ... Nije valjda da zaostajes >D hehehe... Epizodu od danas nisam videla, sacekacu da mi se malo nakupi, dosadno kad gledam samo jednu epku ... Meni je super serija sad za sad, scena u parku su mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Ali me nervira Maria uvek glumi devojke koje ne oprastaju i cararara.... super mi je sve u svemu ... pazi poljubac u mom potpisu nije mi dobro |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 0:10 | |
| shvatam zasto ti nije dobro...pustila sam da se ucitava...zaostajem bre,do te sam i stigla...ali sam bolesna,nemam snage da buljim u ovu masinu... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 0:12 | |
| a kad ce vise ?? :jajaja: |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 0:39 | |
| Mene je ova epizoda smorila... Skoro da samo gledam scene M&M, ostalo je dosadno, plus ih u ovoj epizodi nije bilo, pa su me ubili... Nadam se da ce biti bolje... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 1:49 | |
| Hahaha, Nevena aktiviraj se, posle ovih scena ima da budes zdrava kao dren .. >D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 2:04 | |
| Aa Lady potpis ti je vrh |
|
| |
Girl Swan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1016 Godina : 29 Fan-gif : Lokacija : Harper's Island
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 5:05 | |
| Po citanju sinopsisa,zakljucila sam da je Victoria ostala trudna sa sinom o.O Sad,nek mi neko objasni taj deo,jer ne razumem... :/ |
|
| |
*Maya* TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8607 Fan-gif : Lokacija : na jupiteru ^▽^
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 5:34 | |
| Jucerasnji rejting je bio 19.9 |
|
| |
Jelen@007 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 10491 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 7:19 | |
| - Girl Swan wrote:
- Po citanju sinopsisa,zakljucila sam da je Victoria ostala trudna sa sinom o.O Sad,nek mi neko objasni taj deo,jer ne razumem... :/
Ne kapiram bas najbolje sta ti nije jasno, ali evo... Victoria je ostala trudna sa onim svestenikom, pre nego sto je on postao svestenik... Rodila je Mariu, ali je posle izgubila... I sad ne zna da joj je ona cerka, niti ova da joj je Victoria majka... Nadam se da me razumes... |
|
| |
dervisevic fata TVNovele VIP član
Broj postova : 5558 Godina : 37 Fan-gif : Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!
| Subject: Re: Komentari serije Fri 19 Nov 2010 - 10:37 | |
| gledala sam klip iz emisije HOY gdje nam Salvador Meija obecava da ce biti PASION vise strasti između M&M,koliko sam razumijela fanovi W i M zale se na premalo scena i da poljubci između M&M kratko traju i traze vise od toga kao npr pa vidjecemo sta nas ceka |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|