REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next
AuthorMessage
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 14 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

Komentari serije - Page 14 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyWed 8 Dec 2010 - 11:22

dervisevic fata wrote:
e da kazem NINI da Meija ima oficijalnu stranicu TDA i ima TWITER
ja sam mislila sa je DOMINIKA lijepa barem sam tako vidjela na slikama ali sad mi se cini kao da je hodajuca rugoba pogotavo na onoj pisti :jajaja: :jajaja: :jajaja: u onoj crvenoj haljini nije mi se svidjela a svaka cast LINDI nikad nisam pomislila da cu je pohvaliti Ijo ali drago mi je sto je ucinila Himeni zasluzila ....nije Marija lose prosla znate kako kazu u nesreci ima srece ...pasti u narucje onakvog muskarca nije lose :D:
E,hvala,potrazicu te stranice...
Nego,nije mi jasno sto nismo videli kako Max nosi Mariju i gde,nego smo odmah videli kako sede kod kuce...
Ta vecera je bila bas super.Ima u opisu sledece epizode da nazdravljaju,izgleda da opet nece biti mnogo scena sa njima...Viktorija mi je uzasna,sve je vise mrzim. bije
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

Broj postova : 5558
Godina : 37
Fan-gif : Eysan&Ezel
Lokacija : U ljubavi, kao i u osveti, žena je moćnija od muškarca!

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyWed 8 Dec 2010 - 11:29

e ja se pitam s kojim pravom ona odlucuje koju ce Max djevojku ozeniti stvarno mi podize tlak i ja imam zelju da je dobro bije bije bije bijem

i meni smeta to sto Marijine i Maxsove scene kratko traju ...kada su oni u pitanju jako sam nezasitna i uvijek bi jos....
Back to top Go down
*Maya*
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
*Maya*

Broj postova : 8607
Fan-gif : Komentari serije - Page 14 Tumblrmc8ac31qop1rcrw1uo

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyWed 8 Dec 2010 - 12:53

discobaby wrote:
*Maya* wrote:

Quote :
Neka slavi Photoshop!Kakvi su joj zubi,covece.... o.O

Da :da: A sta je sa zubima?
Ne znam,samo pogledaj kad progovori,izgledaju kao one proteze sto babe nose,one sto se skidaju i stavljaju u casu :da:
Hahaha,nisam obratila pasnju na njene zube,ali cu sutra :)

Quote :
i meni smeta to sto Marijine i Maxsove scene kratko traju ...kada su oni u pitanju jako sam nezasitna i uvijek bi jos....

Slazem se :da:

Tacno sam znala da ce da se pojavi Maria Magdalena [You must be registered and logged in to see this link.]
Dominika je za nju lepotica :da: Ma digla mi se kosa na glavi kada sam je videla na slikama :Out:
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Godina : 28
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyWed 8 Dec 2010 - 20:33

Lady_X_ wrote:
Nista priredio je Max Mariji iznenadjenje, prvo je kao nestao, nije joj se javljao, i sve to da bi je iynenadio i na krov njene zgrade postavio stolove i sta znam ja, romantika sem takva.. :D
Sutra dan u firmi ih je video Oskar da se ljube, pa ga je zamolio Max da ne prica nikom.
Linda je pokusala da je prime u kucu kao model, ali je Pepino odbio jer je vec video da se ljubi sa Osvaldom i nije je hteo, odbio je da bude model uz obrazlozenje da previse razvlaci haljine na prsa i na dupe, hehe :D
Medjutim Viktoria je ipak prima kao kozmeticara. Na sta Pepito puca... :)

Pojavljuje se Himena, devojka sa kojom je najduze bio Max, ljubi ga pred Marijom i Viktorijom, Viktorija joj se razleti, kao obradovala se njenom dolasku i predstavlja je Mariji, govori kako je ona njen najbolji model (Himeni) i kako je Marija menjala na prezenatacijama i pokazazala se kao odlican model jer su osvajali prva mesta.

Max posle pojave Himene odlucuje da zaprosi Mariju i trazi pomoc od Nati i Fabiana da mu pomognu u nekom planu koji hoce, da um budu kumovi.
Nati i Fabijan prstiju. Serija se zavrsava kad joj ovaj pokaze prstenje.. :D Eto ukratko.

Hvala Lady koja je sledeca epika nemam vremena da gledam :/ ne radi mi glupi comp !!! :’(: :’(: :’(: :’(: :’(: :’(:
Moze neko da mi preprica?
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyWed 8 Dec 2010 - 21:28

Fernanda je napala Mariju i ova je plakala u kupatilu,dosao Max i tesio je da ce se vencati,cak i ako je cela familija protiv.Himena gurnula Mariju sa piste i ona pala na Maxa,uganula nogu,on je podigao pred svima i odneo,dosli kuci,njoj zavijena noga,on joj spremao veceru,tako se zavrsilo.
Linda se uvukla Osvaldu u krevet i to kuci!Namazala je Himeni na lice neku masku od koje se ova sva upalila.
Ja sam juce gledala samo Maxa i mariju,jer nisam imala vremena.sorry,ostalo ne znam.
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyWed 8 Dec 2010 - 21:55

discobaby wrote:
Fernanda je napala Mariju i ova je plakala u kupatilu,dosao Max i tesio je da ce se vencati,cak i ako je cela familija protiv.Himena gurnula Mariju sa piste i ona pala na Maxa,uganula nogu,on je podigao pred svima i odneo,dosli kuci,njoj zavijena noga,on joj spremao veceru,tako se zavrsilo.
Linda se uvukla Osvaldu u krevet i to kuci!Namazala je Himeni na lice neku masku od koje se ova sva upalila.
Ja sam juce gledala samo Maxa i mariju,jer nisam imala vremena.sorry,ostalo ne znam.
JAo hvala i na ovom....nmg da verujem da mi bas sad ne radi...moracu da nastavim na zimskom raspustu ove sto sam propustila joj kasnicu :$ nmg da verujem :/
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyWed 8 Dec 2010 - 22:12

Pa nije frka,prepricavacemo. :da: Ja sad skidam 33 epizodu,pa cu da pogledam.
Meni je jednom pao sistem i izgubila sam sve iz kopma,ali sve :o.O:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyWed 8 Dec 2010 - 22:28

Ma ta ce Marija Magdelena sigurno glumiti da je kcerka od Victorije .sta li je taj Meija zamislio kako ce samo tu cijelu pricu raspetljati....
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyWed 8 Dec 2010 - 22:47

cini mi se da je Linda pokvarila planove Maxu a imali su one poglede bilo bi nesto da nije dosla L....
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyWed 8 Dec 2010 - 22:56

Evo sta je bilo-Max i Marija se spremaju da jedu,Himena prica sa majkom,kako mora da se uda za Maxa jer su izgubile svo bogatstvo,posle smrti njenog oca.
Ofelija dolazi da preti Himeni da ce je otkriti,ako se ne udalji od Giljerma.
Max i Marija jedu.
Linda maltretira Osvalda,leze mu u krevet,ali bezi pre Viktorije,onda se dovlaci kuci i uvaljuje se da jede sa Maxom i Marijom!!
Osvaldo se zaljubljuje u Lindu.
Fabijan i Nati jedu kolace u poslasticarnici,on joj sutradan donosi film i cvece.
Giljermo i Himena zavrsavaju u krevetu...
Marija i Nati se ljute na Lindu zbog Osvalda.
Viktorija se uvlaci u d'pe Himeni i njenoj majci.
Max se prepire sa Viktorijom i kaze da ce otici iz kuce i firme,ako ona nastavi da mu se mesa,zatim zove Mariju i drzi predavanje i njoj,da bi na kraju shvatila da su njih dvoje zajedno.
Bastovan ljubi Fernandu na silu,zatim joj ostavlja cvece na krevet,ona misli na njega.
Bernanda nalazi Mariju Magdalenu ubedjena da joj je to unuka.Ona neka k'rva,radi u baru,sacuvaj boze na sta lici!!
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Godina : 33
Fan-gif : Komentari serije - Page 14 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyWed 8 Dec 2010 - 23:39

pa ova epka je onako.. malo dosadna :/ ali ok.. mogu malo duze scene da budu izmedju Maxa y Marije.. a i nervira me ona prostituka sto ce da izigrava Viktorijinu cerku. smor! :/
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyThu 9 Dec 2010 - 22:55

34.najgora epizoda do sada.Max i Marija,polako,dobijaju sve manje i manje prostora.Uopste ih nema u avanceu,a sledi nam sexy scena izmedju Giljerma i Himene evo tı ga na
Vredi pogledati epizodu,samo da vidite u cemu Linda ide na posao.Neka slobodno unajmi placenog ubicu za plasticnog hirurga koji joj je radio grudi :jajaja:
Da vidite kako prica Marija Magdalena
:o.O: :o.O: :o.O:
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 10 Dec 2010 - 1:25

discobaby wrote:
34.najgora epizoda do sada.Max i Marija,polako,dobijaju sve manje i manje prostora.Uopste ih nema u avanceu,a sledi nam sexy scena izmedju Giljerma i Himene evo tı ga na
Vredi pogledati epizodu,samo da vidite u cemu Linda ide na posao.Neka slobodno unajmi placenog ubicu za plasticnog hirurga koji joj je radio grudi :jajaja:
Da vidite kako prica Marija Magdalena
:o.O: :o.O: :o.O:
nazalost tako je ,ta njihova prica ne dolazi do izrazaja a ni oni sami ....vjerujem da je neko drugi producira seriju da bi tu njihovu kemiju sto imaju znali iskoristiti a ovako smo osuđeni da nam ih prezentira na kapaljku ...jako zalosno,
Meija,Meija crni Meija da sam na njegovom mjestu skrila bi se se od srama Ijo Ijo Ijo
Back to top Go down
laki12
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član

Broj postova : 199

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 10 Dec 2010 - 1:40

Maite i Levy sjajan par, ali opet snimaju za pogrešnog producenta. Ijo
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 10 Dec 2010 - 2:15

laki12 wrote:
Maite i Levy sjajan par, ali opet snimaju za pogrešnog producenta. Ijo
stvarno imaju nesto zbog cega bi svaka serija bila uspjesna ...
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 10 Dec 2010 - 2:31

Ako se serija ovako nastavi,a ja se nadam da nece i da ce ta budala od producenta citati sta ljudi komentarisu,bice to prilicno velika mrlja u njihovim karijerama.Posle onakvog uspeha CCEA(koliko god ta serija bila nelogicna,bila je uspesna svuda) da spadnu na ovakav uzas.
Ona Linda danas u epizodi u tangama i brusu...To deluje toliko degutantno i grozno.
Mehija tim jeftinim scenama pokusava da privuce publiku i stalno ubacuje jos likova i razradjuje i petlja sve vise...Kako budala ne kapira sta treba da se radi.Meni je prosto nezgodno da gledam Osvalda i Giljerma u onim scenama.Nisam ja nesto mnogo fina,pa boze moj ne gledam to,nego imam utisak kao da gledam neke komsije srednjih godina... :da:
Vidim da su devojke na univisionu posebnu paznju dale famoznoj minutazi M&M u ovoj seriji.
Back to top Go down
vesna levy
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
vesna levy

Broj postova : 654
Godina : 33
Fan-gif : Komentari serije - Page 14 Tumblr_inline_n2rqbg6lJT1r34pr7

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 10 Dec 2010 - 2:52

discobaby wrote:
Ako se serija ovako nastavi,a ja se nadam da nece i da ce ta budala od producenta citati sta ljudi komentarisu,bice to prilicno velika mrlja u njihovim karijerama.Posle onakvog uspeha CCEA(koliko god ta serija bila nelogicna,bila je uspesna svuda) da spadnu na ovakav uzas.
Ona Linda danas u epizodi u tangama i brusu...To deluje toliko degutantno i grozno.
Mehija tim jeftinim scenama pokusava da privuce publiku i stalno ubacuje jos likova i razradjuje i petlja sve vise...Kako budala ne kapira sta treba da se radi.Meni je prosto nezgodno da gledam Osvalda i Giljerma u onim scenama.Nisam ja nesto mnogo fina,pa boze moj ne gledam to,nego imam utisak kao da gledam neke komsije srednjih godina... :da:
Vidim da su devojke na univisionu posebnu paznju dale famoznoj minutazi M&M u ovoj seriji.

:super: slazem se u potpunosti!
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 10 Dec 2010 - 3:02

Sad sam opet bila na univisionu :da: i stavili su ovaj video [You must be registered and logged in to see this link.] (izvinjavam se za spam) Marija je obucena kao u 34. epizodi,sto znaci da nas sutra cekaju ove scene.Ako ih ovaj mentol nije obrisao.I slusajte sta kaze William-do sada se nista nije desavalo izmedju Marije i Maxa i sad pocinju lepe stvari!!
Mozda ipak ima malo nade da cemo videti nesto...
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari serije - Page 14 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 10 Dec 2010 - 3:18

Procitala sam na univesionu da su mng malo scene sa M&M vec vise sa ovim matorcima..xD
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 14 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 10 Dec 2010 - 3:47

Nije malo scena, nego su mi te scene nekako nepotpune... Ovaj William kaze IDEMO NA VECERU, SAD CU ZVATI KUCI, Linda kaze koga, i William zabravi da je trebao ici na veceru i j aviti se kuci, nego samo ode...
Kakav propust.
Oni dvoje su mi generalno prelepi, ali stvarno jesu, ali mislm da mi je nelogicno da Maria nikako ne pita ya Himenu, a videla je kad ga je poljubila... ne znam...
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari serije - Page 14 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 10 Dec 2010 - 4:11

Pff, msm da su oni malo zabrkali scene neke, tj zaboravili na njih..xD
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 10 Dec 2010 - 4:31

znate sta je jos bilo smesno-kad je Ofelija dosla kod Himene kuci da joj preti,posto joj je Linda stavila masku,njoj je lice bilo u redu.Posle kad dolazi Viktorija,ova sedi sva upaljena od maske!Tu je isto bila greska,jer mislim da su obrnuli scene...

Meni smeta i konstantno seckanje scena izmedju M&M.Kao veceraju,onda gledamo Osvalda i Lindu,pa se vratimo na scene vecere,bas tamo gde su stali..

Kog mog djavola snimaju ceo dan,kad imamo scene od 5 minuta.Mislim,oni ceo dan na snimanju,pa trajace serija do januara 2012!!
Back to top Go down
dervisevic fata
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
dervisevic fata

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 10 Dec 2010 - 10:27

jesam li dobro razumijela kao da se fanovi zale da se nerazumije sta govori William i ako ima koja dobra dusa da mi to pojasni sve u vezi ovih novosti
Back to top Go down
**ApA**
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
**ApA**

Broj postova : 5818
Godina : 32
Fan-gif : Komentari serije - Page 14 34809347

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 10 Dec 2010 - 11:27

Spremna da pogledam 34 epku :)
Back to top Go down
http://genesisrodriguezsrb.fforum.biz/forum.htm
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 EmptyFri 10 Dec 2010 - 11:42

dervisevic fata wrote:
jesam li dobro razumijela kao da se fanovi zale da se nerazumije sta govori William i ako ima koja dobra dusa da mi to pojasni sve u vezi ovih novosti
Ne,koliko sam ja procitala na univisionu,navodno je to rekao Mehija,da postoje delovi,gde njih dvoje pricaju,gde se Will ne cuje kako treba,pa su to morali da izbace..Mislim,to je totalno nenormalno,ako se covek ne cuje,primakni mu mikrofon!!

I rekao je kao da je dobio neke kritike na twiteru i da radi na tome da to ispravi.Stavljen je i neki video gde Maite govori da je novela na pocetku prica o Viktoriji i njenoj cerki,a da Max i Marija kasnije dolaze do izrazaja.

Da li je Mehija to stavio da stisa strasti,ne znam,ali ljudi se bas bune,zbog male minutaze M&M.

Videcemo koliko pameti ima taj covek...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 14 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 14 of 40Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next