| Komentari serije, slike i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 3 Mar 2011 - 1:10 | |
| - nick315 wrote:
- Jeste..^^
Ali i Gumus stvarno stalno ide na rucak, pa u setnju, pa na kafu sa Enginom...Oni nikad nisu u kancelariji Juce je bila mnogo lepa sa naocarima..A Nihan se vartila...Steta, nadam se da ce ponovo da ode brzo u potponosti se slazem!!! |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 3 Mar 2011 - 3:08 | |
| Engin me mnooogo nervira...od pocetka mi je tako nesto bzvz... |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 3 Mar 2011 - 6:48 | |
| Ma on ce da otme Gumus i to bas kada bude trudna.....a Nihan ce da namesti Mehmetu da ih Gumus vidi zajedno u krevetu...i onda ce se razvesti ali ce se odmah pomiriti..isto vece..msm... : |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 3 Mar 2011 - 7:03 | |
| Ahahah,znam za to...jedva cekam : Onur i Pinar su mi skroz ludi :jajaja: kad ih samo vidim,pocnem se cepati... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 3 Mar 2011 - 8:39 | |
| Onur i Pinar su mi skroz pozitivno ludiii.... Engina treba podhitno izbaciti iz serije kao i Nihan |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| |
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 4 Mar 2011 - 1:17 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 4 Mar 2011 - 1:49 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 4 Mar 2011 - 6:29 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 4 Mar 2011 - 6:46 | |
| a i Mehmet ce biti ranjen... :((( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 5 Mar 2011 - 2:23 | |
| Auuu : A Lara ce onda ostati sa majkom...meni bas zao te zene,jel zna neko sta je uradila pa joj Engin ne da da vidja cerku? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 5 Mar 2011 - 2:37 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 5 Mar 2011 - 2:41 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 5 Mar 2011 - 5:13 | |
| Citala sam da ce Gumus biti ljubomorna zato sto ce Mehmet zaprositi a Nihan u firmi...msm uzas.....nadam se da nece pristati....!!!!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 5 Mar 2011 - 6:24 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 5 Mar 2011 - 7:01 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sun 6 Mar 2011 - 6:49 | |
| Imate u ''TV NOVELAMA'' sadrzaj epizoda za ovaj mesec! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 7 Mar 2011 - 3:00 | |
| Onaj Engin me tako nervira.....zar ne vidi da ga Gumus ne voli...vec da voli Mehmeta... :Out: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 8 Mar 2011 - 22:07 | |
| Sadzaj epizoda imate i ovde na forumu u Sadrzaje. A sto se tice ove serije strasno mi je dosadna, vise je ne gledam, i sugrno necu nastaviti. Gumus je mnogo dosadna MEMET MEMET, ko svrakica neka ... On nesto tamo-vamo, nista mi nije posebno u zadnje vreme i to me nervira strasno! Nisam gledala mozda zadnjih 10epizoda, i vise |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Wed 9 Mar 2011 - 0:41 | |
| Tek sad ce poceti da se desavaju svakakve stvari...Gumus je trudna....A Engin ce je oteti..i onda ce je Mehmet jedva spasiti od njega...!! |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Wed 9 Mar 2011 - 1:47 | |
| Videla sam na najavi, ali nista posebno, nema emocija nikakvih kad gledam ovu seriju, zato i je i ne volim nis posebno, nema dok se ne zaplaces na seriju, to je znak da serija vredi |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Wed 9 Mar 2011 - 8:20 | |
| Slazem se sa tobom Lady. Naprimer Yapak Domaku je mnogo dobra serija i scene su im fantasticne. Mada ni ova nije losa...nervira me Engin. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 10 Mar 2011 - 19:46 | |
| Engin je odvratan... ja ne odgledam celu epizodu... ali sam odgledala sve vezano vezano za Mehmeta i Gumuš do kraja, i nije mi losa serija skroz ok... ali sada sam nasla na netu, nisam videla da je ima ovde, serija Menekse ile Halil... serija ima 36 epizoda i na kraju serije je Halil tj glavni lik mrtav... i njega glumi Kivanc Tatlitug, trenutno to gledam sa engleskim titlom i odusevljena sam, samo ima jedna mana po meni, gledam 21 epizodu od 36 i njih dvoje se jos nisu ni poljubili... :((( ali su mnogo slatki s tim sto necu odgledati kraj, jer ne zelim da gledam kad njega ubijaju :((( |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 11 Mar 2011 - 1:32 | |
| Aaaaaaaaaa?? Mehmeta ubijaju? nijee valjda.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 11 Mar 2011 - 3:25 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... | |