REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije, slike i ostalo...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32  Next
AuthorMessage
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

Broj postova : 4134
Godina : 38
Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 18bdb020d2

Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 _
PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyThu 3 Mar 2011 - 1:10

nick315 wrote:
Jeste..^^
Ali i Gumus stvarno stalno ide na rucak, pa u setnju, pa na kafu sa Enginom...Oni nikad nisu u kancelariji :) Juce je bila mnogo lepa sa naocarima..A Nihan se vartila...Steta, nadam se da ce ponovo da ode brzo :)

u potponosti se slazem!!!
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyThu 3 Mar 2011 - 3:08

Engin me mnooogo nervira...od pocetka mi je tako nesto bzvz...
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

Broj postova : 2564
Fan-gif : FONDO_FLAMENCO:ASTOLA,ANTONIO,RAFA

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyThu 3 Mar 2011 - 6:48

Ma on ce da otme Gumus i to bas kada bude trudna.....a Nihan ce da namesti Mehmetu da ih Gumus vidi zajedno u krevetu...i onda ce se razvesti ali ce se odmah pomiriti..isto vece..msm... :D:
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyThu 3 Mar 2011 - 7:03

Ahahah,znam za to...jedva cekam :D:
Onur i Pinar su mi skroz ludi :jajaja: kad ih samo vidim,pocnem se cepati...
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyThu 3 Mar 2011 - 8:39

Onur i Pinar su mi skroz pozitivno ludiii.... Engina treba podhitno izbaciti iz serije kao i Nihan hahaha
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

Broj postova : 8045
Godina : 31

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyThu 3 Mar 2011 - 23:36

mimimimimimi wrote:
Onur i Pinar su mi skroz pozitivno ludiii.... Engina treba podhitno izbaciti iz serije kao i Nihan hahaha

Nazalost Nihan ce ostati.. A Engina uskoro vise nece biti :hoPhOp: :hoPhOp: :D:
A bas mi je glupo sto Mehmet ima sina, ja se svaku epizodu nadala da ce mu Nihan reci da to nije njegov sin. hahaha
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyFri 4 Mar 2011 - 1:17

~ Sarita_V ~ wrote:
mimimimimimi wrote:

A bas mi je glupo sto Mehmet ima sina, ja se svaku epizodu nadala da ce mu Nihan reci da to nije njegov sin. hahaha
Ozb? Ooo,pa super,on je meni skroz antipatican. Hoce brzo sad onaj deo kad ce oteti Gumus?
Ahahahah,i ja isto :super:
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyFri 4 Mar 2011 - 1:49

brzo ce....
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyFri 4 Mar 2011 - 6:29

tatjana94 wrote:
~ Sarita_V ~ wrote:
mimimimimimi wrote:

Ozb? Ooo,pa super,on je meni skroz antipatican. Hoce brzo sad onaj deo kad ce oteti Gumus?
Ahahahah,i ja isto :super:

I meni, bas je odvratan.
Daa, kad bude oteo Gumus, i ona ce pucati u njega, nece odmah umreti.. tek kad bude u bolnici.
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyFri 4 Mar 2011 - 6:46

a i Mehmet ce biti ranjen... :(((
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptySat 5 Mar 2011 - 2:23

Auuu :O:
A Lara ce onda ostati sa majkom...meni bas zao te zene,jel zna neko sta je uradila pa joj Engin ne da da vidja cerku?
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptySat 5 Mar 2011 - 2:37

tatjana94 wrote:
A Lara ce onda ostati sa majkom...meni bas zao te zene,jel zna neko sta je uradila pa joj Engin ne da da vidja cerku?

Da, Lara ce ostati sa mamom. :)
Napustila ga je je zato sto ju je tukao. :o.O: Bolestan covek.
:o.O: :o.O:
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptySat 5 Mar 2011 - 2:41

~ Sarita_V ~ wrote:
tatjana94 wrote:

Da, Lara ce ostati sa mamom. :)
Napustila ga je je zato sto ju je tukao. :o.O: Bolestan covek.
:o.O: :o.O:
O budale :o.O: a Lari kao kaze da ih je ona sama napustila...jadna zena :O:
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptySat 5 Mar 2011 - 5:13

Citala sam da ce Gumus biti ljubomorna zato sto ce Mehmet zaprositi a Nihan u firmi...msm uzas.....nadam se da nece pristati....!!!!!! Ljut
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptySat 5 Mar 2011 - 6:24

sara miranda wrote:
Citala sam da ce Gumus biti ljubomorna zato sto ce Mehmet zaprositi a Nihan u firmi...msm uzas.....nadam se da nece pristati....!!!!!! Ljut

Pristace, uskoro ce Gumus da ode, zato sto ce Mehmet da pomisli da ce Gumus oterati Nihan sa posla. :o.O:
Aaa, Mehmet vise smaraa sa tom Nihan, od kad je dosla samo je sa njom. Ljut Ljut
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptySat 5 Mar 2011 - 7:01

~ Sarita_V ~ wrote:
sara miranda wrote:

Pristace, uskoro ce Gumus da ode, zato sto ce Mehmet da pomisli da ce Gumus oterati Nihan sa posla. :o.O:
Aaa, Mehmet vise smaraa sa tom Nihan, od kad je dosla samo je sa njom. Ljut Ljut
Slazem se :super: rasplakala sam se kad je isla na one terapije :(:
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptySun 6 Mar 2011 - 6:49

Imate u ''TV NOVELAMA'' sadrzaj epizoda za ovaj mesec!
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyMon 7 Mar 2011 - 3:00

Onaj Engin me tako nervira.....zar ne vidi da ga Gumus ne voli...vec da voli Mehmeta... :Out:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyTue 8 Mar 2011 - 22:07

Sadzaj epizoda imate i ovde na forumu u Sadrzaje.

A sto se tice ove serije strasno mi je dosadna, vise je ne gledam, i sugrno necu nastaviti.
Gumus je mnogo dosadna MEMET MEMET, ko svrakica neka ... On nesto tamo-vamo, nista mi nije posebno u zadnje vreme i to me nervira strasno! Nisam gledala mozda zadnjih 10epizoda, i vise :)
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyWed 9 Mar 2011 - 0:41

Tek sad ce poceti da se desavaju svakakve stvari...Gumus je trudna....A Engin ce je oteti..i onda ce je Mehmet jedva spasiti od njega...!!
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyWed 9 Mar 2011 - 1:47

Videla sam na najavi, ali nista posebno, nema emocija nikakvih kad gledam ovu seriju, zato i je i ne volim nis posebno, nema dok se ne zaplaces na seriju, to je znak da serija vredi :)
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyWed 9 Mar 2011 - 8:20

Slazem se sa tobom Lady.
Naprimer Yapak Domaku je mnogo dobra serija i scene su im fantasticne.
Mada ni ova nije losa...nervira me Engin.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyThu 10 Mar 2011 - 19:46

Engin je odvratan... ja ne odgledam celu epizodu... ali sam odgledala sve vezano vezano za Mehmeta i Gumuš do kraja, i nije mi losa serija skroz ok... ali sada sam nasla na netu, nisam videla da je ima ovde, serija Menekse ile Halil... serija ima 36 epizoda i na kraju serije je Halil tj glavni lik mrtav... i njega glumi Kivanc Tatlitug, trenutno to gledam sa engleskim titlom i odusevljena sam, samo ima jedna mana po meni, gledam 21 epizodu od 36 i njih dvoje se jos nisu ni poljubili... :((( ali su mnogo slatki s tim sto necu odgledati kraj, jer ne zelim da gledam kad njega ubijaju :(((
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyFri 11 Mar 2011 - 1:32

Aaaaaaaaaa?? Mehmeta ubijaju? nijee valjda..
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 EmptyFri 11 Mar 2011 - 3:25

necu gledati kraj...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 22 Empty

Back to top Go down

Komentari serije, slike i ostalo...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 22 of 32Go to page : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32  Next