| Komentari serije, slike i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| |
| |
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sun 27 Feb 2011 - 10:32 | |
| - mimimimimimi wrote:
- da, serija se dugo snimala, bas se vidi razlika... ali meni je ona sladak u celoj seriji hihihi...ali jedna od sladjih scena mi je ta kad je prebacio Gumuš preko ramena, bas je bio sladak! a Gumuš se bas prolepsala, mada je ona meni kako kad, ali jeste simpaticna!!! ))
Joooj, i ja obozavam tu scenu. Najbolja je, nema sta. :Ok: Uzivala sam dok sam je gledala, haha. Tako su mi bili slatki. A Gumus je onako simpaticna, ali nije nista ona specialno lepa kao sto mi je na primer Nihan. |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sun 27 Feb 2011 - 20:28 | |
| - ~ Sarita_V ~ wrote:
- mimimimimimi wrote:
- da, serija se dugo snimala, bas se vidi razlika... ali meni je ona sladak u celoj seriji hihihi...ali jedna od sladjih scena mi je ta kad je prebacio Gumuš preko ramena, bas je bio sladak! a Gumuš se bas prolepsala, mada je ona meni kako kad, ali jeste simpaticna!!! ))
Dve godine je snimana, al oni su se dosta promenili.. Jooj ima dosta slatkih scena, kad su njih dvoje u pitanju. Dosta ih je samo videti zajedno. : zar nije 3? 2005-2008...ja sam tako negde procitala... ali da se vidi promena vidi se... i jesu scene su bas slatke...obozavam ih, iako mi ona nije neka lepota, bas sam je nekako zavolela!!! )) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sun 27 Feb 2011 - 23:34 | |
| - mimimimimimi wrote:
- ~ Sarita_V ~ wrote:
- mimimimimimi wrote:
Dve godine je snimana, al oni su se dosta promenili.. Jooj ima dosta slatkih scena, kad su njih dvoje u pitanju. Dosta ih je samo videti zajedno. : zar nije 3? 2005-2008...ja sam tako negde procitala... ali da se vidi promena vidi se... i jesu scene su bas slatke...obozavam ih, iako mi ona nije neka lepota, bas sam je nekako zavolela!!! )) Od 2005-2007 je snimana. Jooj ne znam, ona je meni tako lepa. Nije mi bila lepa na pocetku serije, al zato se vremenom BAS BAS prolepsala. [You must be registered and logged in to see this link.]Ovde mi je preslatka. : Ova je slika iz tog videa [You must be registered and logged in to see this link.]I ovde [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 28 Feb 2011 - 0:29 | |
| da i meni se bas prolepsala!!! ali mi je Pinar sladja od nje... ali Gumuš volim zato sto je Gumuš, a i simpaticna je... |
|
| |
nick315 TVNovele Novi član
Broj postova : 213
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 28 Feb 2011 - 1:04 | |
| i meni je Pinar lepsa od Gumus..Ali dobro i Gumus je lepa na svoj nacin i zgodna je.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 28 Feb 2011 - 2:34 | |
| i Pinar ima skroz nekako dobru ulogu, sva je nekako simpaticna i lepa je...
|
|
| |
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 28 Feb 2011 - 10:54 | |
| Meni je sve lepsa i lepsa Gumus, ali Pinar mi je uvek bila lepsa. Nesto nju posebno volim. Aaaa bas je ljubomorna na Onura, uff. Smesna je... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 28 Feb 2011 - 20:32 | |
| da,da sa tom ljubomorom je najjaca, ali sada ima razloga... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 1 Mar 2011 - 0:58 | |
| Jeste..Ali juce mi je bilo bas zao...Kakav kreten je Onur sto je rekao da je spavao sa onom.....Bas mi je bilo zao Pinar kad je plakala :(( |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 1 Mar 2011 - 3:22 | |
| joj jeste, meni je bilo i zao a i krivo... ali u neku ruku Onur je pukao...jer ga je nerviralo to sto je ona toliko ljubomorna a po njemu nema razloga, ali on ne shvata da je to zenska glava )) a Pinar mi je jedan od omiljenih likova u seriji!!! |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 1 Mar 2011 - 3:38 | |
| Nisam mogla da gledam juce,zasto je Mehmet udario Onura? Videla sam u najavi... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 1 Mar 2011 - 5:00 | |
| - tatjana94 wrote:
- Nisam mogla da gledam juce,zasto je Mehmet udario Onura? Videla sam u najavi...
Zato sto je Onur rekao Pinar da je spavao sa Nilufer, i onda je Pinar rekla da je trudna. |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 1 Mar 2011 - 7:20 | |
| - ~ Sarita_V ~ wrote:
- tatjana94 wrote:
- Nisam mogla da gledam juce,zasto je Mehmet udario Onura? Videla sam u najavi...
Zato sto je Onur rekao Pinar da je spavao sa Nilufer, i onda je Pinar rekla da je trudna. Juuu : A cek,jel ona stvarno trudna ili je to rekla samo tako? : : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 1 Mar 2011 - 8:31 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 1 Mar 2011 - 22:13 | |
| : Hvala Kako je ona Nilufer pokvarena...e,sto bih je nalupala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 1 Mar 2011 - 22:59 | |
| sva mi je nekako antipaticna... dobro je sto je vise nece biti u seriji!!! |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Wed 2 Mar 2011 - 6:04 | |
| Toliko je lagala i jos glumi pred bratom...ali na kraju se sve saznalo...znam da ce Pinar roditi decaka..a Bahar devojcicu.....nisam bas sigurna... : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Wed 2 Mar 2011 - 6:13 | |
| Serija mi se svidja, zato sto se sve resi u jednoj epizodi. Juce je Nilufer optuzila Onura da je silovao i u istoj epizodi se razresilo...Verujem da bi se u nekoj drugoj seriji to razvlacilo sledecih 14 epizoda. |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Wed 2 Mar 2011 - 6:56 | |
| Da...bas su brzo sve resili..ali ih Nilufer sada ucenjuje to je problem... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Wed 2 Mar 2011 - 7:05 | |
| Ma gotovo sad je deda saznao, hoce da se vrati u firmu.Nema cime da ucenjuje...Mada videcemo do kraja epizode |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| |
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Wed 2 Mar 2011 - 20:29 | |
| I Bahar ce roditi decaka samo ce Gumuš roditi devojcicu... najlepsi deo sinocne epizode mi je bio kad su krenuli da se svadjaju zbog setnje sa Enginom i on onda kaze za firmu, ona njemu da li moze nekako da mu pomogne a on: mozes, nemoj vise setati sa Enginom!!! hahhahah |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 3 Mar 2011 - 0:12 | |
| Jeste..^^ Ali i Gumus stvarno stalno ide na rucak, pa u setnju, pa na kafu sa Enginom...Oni nikad nisu u kancelariji Juce je bila mnogo lepa sa naocarima..A Nihan se vartila...Steta, nadam se da ce ponovo da ode brzo |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... | |
| |
|
| |
| Komentari serije, slike i ostalo... | |
|