REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije, slike i ostalo...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32  Next
AuthorMessage
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

Broj postova : 8045
Godina : 31

Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 _
PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptySun 27 Feb 2011 - 9:02

mimimimimimi wrote:
da, serija se dugo snimala, bas se vidi razlika... ali meni je ona sladak u celoj seriji hihihi...ali jedna od sladjih scena mi je ta kad je prebacio Gumuš preko ramena, bas je bio sladak! a Gumuš se bas prolepsala, mada je ona meni kako kad, ali jeste simpaticna!!! :)))

Dve godine je snimana, al oni su se dosta promenili.. Jooj ima dosta slatkih scena, kad su njih dvoje u pitanju. Dosta ih je samo videti zajedno. :D: enamorado
Back to top Go down
andrejajelesijevic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
andrejajelesijevic

Broj postova : 217

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptySun 27 Feb 2011 - 10:32

mimimimimimi wrote:
da, serija se dugo snimala, bas se vidi razlika... ali meni je ona sladak u celoj seriji hihihi...ali jedna od sladjih scena mi je ta kad je prebacio Gumuš preko ramena, bas je bio sladak! a Gumuš se bas prolepsala, mada je ona meni kako kad, ali jeste simpaticna!!! :)))

Joooj, i ja obozavam tu scenu. Najbolja je, nema sta. :Ok: Uzivala sam dok sam je gledala, haha. Tako su mi bili slatki. A Gumus je onako simpaticna, ali nije nista ona specialno lepa kao sto mi je na primer Nihan.
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

Broj postova : 4134
Godina : 38
Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 18bdb020d2

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptySun 27 Feb 2011 - 20:28

~ Sarita_V ~ wrote:
mimimimimimi wrote:

Dve godine je snimana, al oni su se dosta promenili.. Jooj ima dosta slatkih scena, kad su njih dvoje u pitanju. Dosta ih je samo videti zajedno. :D: enamorado

zar nije 3? 2005-2008...ja sam tako negde procitala...
ali da se vidi promena vidi se... i jesu scene su bas slatke...obozavam ih, iako mi ona nije neka lepota, bas sam je nekako zavolela!!! :)))
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptySun 27 Feb 2011 - 23:34

mimimimimimi wrote:
~ Sarita_V ~ wrote:
mimimimimimi wrote:

zar nije 3? 2005-2008...ja sam tako negde procitala...
ali da se vidi promena vidi se... i jesu scene su bas slatke...obozavam ih, iako mi ona nije neka lepota, bas sam je nekako zavolela!!! :)))

Od 2005-2007 je snimana. Jooj ne znam, ona je meni tako lepa.
Nije mi bila lepa na pocetku serije, al zato se vremenom BAS BAS prolepsala.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Ovde mi je preslatka. :D:

Ova je slika iz tog videa

I ovde
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyMon 28 Feb 2011 - 0:29

da i meni se bas prolepsala!!! ali mi je Pinar sladja od nje... ali Gumuš volim zato sto je Gumuš, a i simpaticna je...
Back to top Go down
nick315
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
nick315

Broj postova : 213

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyMon 28 Feb 2011 - 1:04

i meni je Pinar lepsa od Gumus..Ali dobro i Gumus je lepa na svoj nacin i zgodna je..
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyMon 28 Feb 2011 - 2:34

i Pinar ima skroz nekako dobru ulogu, sva je nekako simpaticna i lepa je...
Back to top Go down
andrejajelesijevic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
andrejajelesijevic

Broj postova : 217

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyMon 28 Feb 2011 - 10:54

Meni je sve lepsa i lepsa Gumus, ali Pinar mi je uvek bila lepsa. Nesto nju posebno volim. :) Aaaa bas je ljubomorna na Onura, uff. Smesna je...
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyMon 28 Feb 2011 - 20:32

da,da sa tom ljubomorom je najjaca, ali sada ima razloga...
Back to top Go down
nick315
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
nick315

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyTue 1 Mar 2011 - 0:58

Jeste..Ali juce mi je bilo bas zao...Kakav kreten je Onur sto je rekao da je spavao sa onom.....Bas mi je bilo zao Pinar kad je plakala :((
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyTue 1 Mar 2011 - 1:04

nick315 wrote:
Jeste..Ali juce mi je bilo bas zao...Kakav kreten je Onur sto je rekao da je spavao sa onom.....Bas mi je bilo zao Pinar kad je plakala :((

Ja mislim da o nije ni shvatio sta je rekao dok ga Mehmet nije udario. :D: Al sto jest jest bilo mi je zao Pinar, ona mi je tako slatka. enamorado
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyTue 1 Mar 2011 - 3:22

joj jeste, meni je bilo i zao a i krivo... ali u neku ruku Onur je pukao...jer ga je nerviralo to sto je ona toliko ljubomorna a po njemu nema razloga, ali on ne shvata da je to zenska glava :)))
a Pinar mi je jedan od omiljenih likova u seriji!!! emocije
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyTue 1 Mar 2011 - 3:38

Nisam mogla da gledam juce,zasto je Mehmet udario Onura? Videla sam u najavi...
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyTue 1 Mar 2011 - 5:00

tatjana94 wrote:

Zato sto je Onur rekao Pinar da je spavao sa Nilufer, i onda je Pinar rekla da je trudna.
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyTue 1 Mar 2011 - 7:20

~ Sarita_V ~ wrote:
tatjana94 wrote:

Zato sto je Onur rekao Pinar da je spavao sa Nilufer, i onda je Pinar rekla da je trudna.
Juuu :O:
A cek,jel ona stvarno trudna ili je to rekla samo tako? :o.O:
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyTue 1 Mar 2011 - 8:31

trudna je...
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyTue 1 Mar 2011 - 22:13

:D: Hvala
Kako je ona Nilufer pokvarena...e,sto bih je nalupala bije
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyTue 1 Mar 2011 - 22:59

sva mi je nekako antipaticna... dobro je sto je vise nece biti u seriji!!!
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

Broj postova : 2564
Fan-gif : FONDO_FLAMENCO:ASTOLA,ANTONIO,RAFA

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyWed 2 Mar 2011 - 6:04

Toliko je lagala i jos glumi pred bratom...ali na kraju se sve saznalo...znam da ce Pinar roditi decaka..a Bahar devojcicu.....nisam bas sigurna... :D:
Back to top Go down
nick315
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
nick315

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyWed 2 Mar 2011 - 6:13

Serija mi se svidja, zato sto se sve resi u jednoj epizodi. Juce je Nilufer optuzila Onura da je silovao i u istoj epizodi se razresilo...Verujem da bi se u nekoj drugoj seriji to razvlacilo sledecih 14 epizoda.
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

Broj postova : 2564
Fan-gif : FONDO_FLAMENCO:ASTOLA,ANTONIO,RAFA

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyWed 2 Mar 2011 - 6:56

Da...bas su brzo sve resili..ali ih Nilufer sada ucenjuje to je problem...
Back to top Go down
nick315
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
nick315

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyWed 2 Mar 2011 - 7:05

Ma gotovo sad je deda saznao, hoce da se vrati u firmu.Nema cime da ucenjuje...Mada videcemo do kraja epizode :)
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyWed 2 Mar 2011 - 7:17

nick315 wrote:
Ma gotovo sad je deda saznao, hoce da se vrati u firmu.Nema cime da ucenjuje...Mada videcemo do kraja epizode :)

:super:
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyWed 2 Mar 2011 - 20:29

I Bahar ce roditi decaka samo ce Gumuš roditi devojcicu...
najlepsi deo sinocne epizode mi je bio kad su krenuli da se svadjaju zbog setnje sa Enginom i on onda kaze za firmu, ona njemu da li moze nekako da mu pomogne a on: mozes, nemoj vise setati sa Enginom!!! hahhahah
Back to top Go down
nick315
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
nick315

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 EmptyThu 3 Mar 2011 - 0:12

Jeste..^^
Ali i Gumus stvarno stalno ide na rucak, pa u setnju, pa na kafu sa Enginom...Oni nikad nisu u kancelariji :) Juce je bila mnogo lepa sa naocarima..A Nihan se vartila...Steta, nadam se da ce ponovo da ode brzo :)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 21 Empty

Back to top Go down

Komentari serije, slike i ostalo...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 21 of 32Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32  Next