| Komentari serije, slike i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
-Marija- TVNovele Novi član
Broj postova : 6
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 2 Apr 2011 - 6:06 | |
| Serija je extra... Dja ju mi se Gumus,Mehmet,Defne,Pinar,Onur i Bahar... : |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 2 Apr 2011 - 6:25 | |
| bojle epke, pa po meni je zanimljiva 81, do tad ima jos nekoliko epki, pa onda opet smaraju, ja sam inace odgledala celu seriju samo delove sa njih dvoje i eventualno Pinar i Onur, Bahar i Gokan... po meni dobrih epizoda ima na pocetku serije... onda 51 ( to je ona kad je iznese iz kuce i odvede ) i 81 ( ta jos nije bila pa necu ovde reci sta ce biti)... i to je to po meni... za glumicu se slazem sa vama ( Mirela i Marija ), a Kivanc mi je dobar zato sam odgledala jos jednu seriju sa njim... i mislim da su mnogo otegli seriju, pogotovo sada ovaj deo kad ga tupe oboje... |
|
| |
*Tv girl* TVNovele Novi član
Broj postova : 54 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Podgorica
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 2 Apr 2011 - 8:30 | |
| I ja bih volela da mu je gumus oprostila..Ali da mu je odmah oprostila bilo bi glupo kako sam i pre rekla ne moze svai put da mu oprasta moraju jednom da se dobro posvadjaju... Iako je i gumus preterala i Mehmet je nije mi jasno zasto se ljuti to Nihan voli drugog kad je ne voli?? (doduse posle sam shvatila ali ipak)...A Gumus se nije posvadjala samo zbog toga sto je mislio to to je mislio vec sto su se u posledenje vreme sve vise svadjali i misli da ce opet sve biti isto |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sun 3 Apr 2011 - 2:24 | |
| Gumus je stvarno tvrdoglava pa mehmed joj nije nista uradio ... Stvarno pocinje da me nervira.. |
|
| |
Aldina Drexell TVNovele Novi član
Broj postova : 19 Godina : 30 Lokacija : I want to hold you and touch you taste you and make you want no one but me! ♥
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sun 3 Apr 2011 - 4:19 | |
| Ta se serija kod nas već davno završila.Kraj je bio prejak |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 4 Apr 2011 - 5:57 | |
| - Aldina Drexell wrote:
- Ta se serija kod nas već davno završila.Kraj je bio prejak
Da.Bas su smesno izgledali Gumus sa kratkom kosom a mehmet sa brkovima xDD |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 4 Apr 2011 - 7:11 | |
| haha nije valjda..xD Znam da je bila vec jednom kod nas, ali tad je nisam gledala...lepa je serija, malo je postala losija sada ali i dalje je gledam i dopada mi se. Pogotovo ona pesma kada pocne, aa extra pesma <33 |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 5 Apr 2011 - 1:29 | |
| Od moje mame prijateljica je bila u Turskoj i videla je tu kucu gde se snimala Gumus(kuca pored Bosfora)...u toj kuci zive sami bogatasi..i pogodite koliko kosta.....150 miliona evra...ja kad sam cula nisam mogla da verujem... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 5 Apr 2011 - 1:41 | |
| Nmg da verujem xDDD Ja sam cula da se tamo prodaju proizvodi sa njihovim likovima..Jao da je meni to......:D |
|
| |
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 5 Apr 2011 - 1:47 | |
| Oce li gumus vec jednom oprostiti mehmedu prodje cela serija dok se ona smiluje... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 5 Apr 2011 - 2:10 | |
| Ja mislim da ce se oni pomiriti..kada se budu valjda slupali negde kolima...i Mehmet ce nekako da izvuce Gumus iz auta pre nego sto eksplodira i tu ce se valjda poljubiti i pomiriti i otici kod nje kuci... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Wed 6 Apr 2011 - 3:59 | |
| |
|
| |
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Wed 6 Apr 2011 - 4:32 | |
| Nemojte postavljati samo "slazem se", "jedva cekam"... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 7 Apr 2011 - 1:30 | |
| Kako sam se iznervirala kad sam videla da su promenili Berka..onaj novi je ruzan kao pas...Prvi Berk je 100 puta bio lepsi.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 7 Apr 2011 - 1:34 | |
| Aha milion puta je bio lepsi stari berek...A kako se Gumus uplasila kad je videla da Melek ima veliku temperaturu samo je ponavljala pa ti goris... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 7 Apr 2011 - 1:44 | |
| - ~Sara_Miranda~ wrote:
- Kako sam se iznervirala kad sam videla da su promenili Berka..onaj novi je ruzan kao pas...Prvi Berk je 100 puta bio lepsi..
I mene ovaj Berk strasno nervira, uopste nije zanimljiv kao onaj. Onaj prvi Berk mi je bio tako smesan, bas je bio duhovit... : |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 7 Apr 2011 - 2:09 | |
| i ja sam se razocarala u ovog Berka, onaj je bio bas bas simpatican i pozitivno lud! velika greska je promena glumca...mene to nervira...bolje da tog lika vise nema u seriji nego da promene glumca... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 7 Apr 2011 - 3:15 | |
| 2-3 epizode pred kraj, ce Bahar da promene glas mislim vise se nece cuti njen glas neko nekog drugog, mislim da je to glas od Nihan. Uzaaaaaaaaas!! :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 7 Apr 2011 - 6:18 | |
| - mimimimimimi wrote:
- i ja sam se razocarala u ovog Berka, onaj je bio bas bas simpatican i pozitivno lud! velika greska je promena glumca...mene to nervira...bolje da tog lika vise nema u seriji nego da promene glumca...
Sazem se on ce sad hteti da smakne Megmeta i Onura iz firme i da on postane direktor :Out: |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 7 Apr 2011 - 7:20 | |
| Haha kako ce da promene glas Bahar, bozeee. Ovaj novi Berek nije los, ali stari je bolji. :Good: Jaoo kako je sada Gumus lepa, videla sam na promo |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 7 Apr 2011 - 8:10 | |
| Ni meni ovaj novi Berk nije los,mislim sto se tice izgleda,a ovako me bas nervira,sav je neki bzvz,naduren nesto...stari Berk mi je bio bas simpa,bas sam ga gotivila :Good: |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 7 Apr 2011 - 23:30 | |
| - ~ Sarita_V ~ wrote:
- 2-3 epizode pred kraj, ce Bahar da promene glas mislim vise se nece cuti njen glas neko nekog drugog, mislim da je to glas od Nihan. Uzaaaaaaaaas!! :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out:
Sto ? Boze svasta, to je bas glupo... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 8 Apr 2011 - 1:28 | |
| Bas je glupo sto Berah menja glas....Ipo meni je isto bolji stari Berek! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 8 Apr 2011 - 4:13 | |
| I sto je sada postao kvaran i on i Didem...i oni hoce pare...sto bih volela da ga Mehmet Fikri povuce za usi..kao sto je vec jednom to uradio..A Didem je rekla kako se prema Gumus ukucani mnogo bolje ophode nego prema njoj..joj kako me je iznervirala..odvratna je... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sun 10 Apr 2011 - 7:28 | |
| Razocarala sam se u Didem i njega Zinula mi guza za pare.. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... | |
| |
|
| |
| Komentari serije, slike i ostalo... | |
|