REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije, slike i ostalo...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32  Next
AuthorMessage
-Marija-
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član

Broj postova : 6

Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 _
PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptySat 2 Apr 2011 - 6:06

Serija je extra...
Dja ju mi se Gumus,Mehmet,Defne,Pinar,Onur i Bahar...
:D: enamorado
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

Broj postova : 4134
Godina : 38
Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 18bdb020d2

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptySat 2 Apr 2011 - 6:25

bojle epke, pa po meni je zanimljiva 81, do tad ima jos nekoliko epki, pa onda opet smaraju, ja sam inace odgledala celu seriju samo delove sa njih dvoje i eventualno Pinar i Onur, Bahar i Gokan... po meni dobrih epizoda ima na pocetku serije... onda 51 ( to je ona kad je iznese iz kuce i odvede ) i 81 ( ta jos nije bila pa necu ovde reci sta ce biti)... i to je to po meni...
za glumicu se slazem sa vama ( Mirela i Marija ), a Kivanc mi je dobar zato sam odgledala jos jednu seriju sa njim... i mislim da su mnogo otegli seriju, pogotovo sada ovaj deo kad ga tupe oboje... :)
Back to top Go down
*Tv girl*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
*Tv girl*

Broj postova : 54
Godina : 27
Fan-gif : ^rbd^

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptySat 2 Apr 2011 - 8:30

I ja bih volela da mu je gumus oprostila..Ali da mu je odmah oprostila bilo bi glupo kako sam i pre rekla ne moze svai put da mu oprasta moraju jednom da se dobro posvadjaju... Iako je i gumus preterala i Mehmet je nije mi jasno zasto se ljuti to Nihan voli drugog kad je ne voli?? Ne znam (doduse posle sam shvatila ali ipak)...A Gumus se nije posvadjala samo zbog toga sto je mislio to to je mislio vec sto su se u posledenje vreme sve vise svadjali i misli da ce opet sve biti isto
Back to top Go down
***Amaia_Salamanca***
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
***Amaia_Salamanca***

Broj postova : 493
Fan-gif : obozavam Duqea

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptySun 3 Apr 2011 - 2:24

Gumus je stvarno tvrdoglava pa mehmed joj nije nista uradio ... Ljut Stvarno pocinje da me nervira..
Back to top Go down
Aldina Drexell
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Aldina Drexell

Broj postova : 19
Godina : 30
Lokacija : I want to hold you and touch you taste you and make you want no one but me! ♥

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptySun 3 Apr 2011 - 4:19

Ta se serija kod nas već davno završila.Kraj je bio prejak
Back to top Go down
https://www.facebook.com/sodifferentgirl
*Tv girl*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
*Tv girl*

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyMon 4 Apr 2011 - 5:57

Aldina Drexell wrote:
Ta se serija kod nas već davno završila.Kraj je bio prejak
Da.Bas su smesno izgledali Gumus sa kratkom kosom a mehmet sa brkovima xDD
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyMon 4 Apr 2011 - 7:11

haha nije valjda..xD
Znam da je bila vec jednom kod nas, ali tad je nisam gledala...lepa je serija, malo je postala losija sada ali i dalje je gledam i dopada mi se. Pogotovo ona pesma kada pocne, aa extra pesma <33
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

Broj postova : 2564
Fan-gif : FONDO_FLAMENCO:ASTOLA,ANTONIO,RAFA

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyTue 5 Apr 2011 - 1:29

Od moje mame prijateljica je bila u Turskoj i videla je tu kucu gde se snimala Gumus(kuca pored Bosfora)...u toj kuci zive sami bogatasi..i pogodite koliko kosta.....150 miliona evra...ja kad sam cula nisam mogla da verujem...
Back to top Go down
*Tv girl*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
*Tv girl*

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyTue 5 Apr 2011 - 1:41

Nmg da verujem xDDD Ja sam cula da se tamo prodaju proizvodi sa njihovim likovima..Jao da je meni to......:D
Back to top Go down
***Amaia_Salamanca***
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
***Amaia_Salamanca***

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyTue 5 Apr 2011 - 1:47

Oce li gumus vec jednom oprostiti mehmedu prodje cela serija dok se ona smiluje...
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyTue 5 Apr 2011 - 2:10

Ja mislim da ce se oni pomiriti..kada se budu valjda slupali negde kolima...i Mehmet ce nekako da izvuce Gumus iz auta pre nego sto eksplodira i tu ce se valjda poljubiti i pomiriti i otici kod nje kuci...
Back to top Go down
***Amaia_Salamanca***
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
***Amaia_Salamanca***

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyWed 6 Apr 2011 - 3:59

Joj jedva cekam
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

Broj postova : 8045
Godina : 31

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyWed 6 Apr 2011 - 4:32

Nemojte postavljati samo "slazem se", "jedva cekam"...
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyThu 7 Apr 2011 - 1:30

Kako sam se iznervirala kad sam videla da su promenili Berka..onaj novi je ruzan kao pas...Prvi Berk je 100 puta bio lepsi..
Back to top Go down
***Amaia_Salamanca***
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
***Amaia_Salamanca***

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyThu 7 Apr 2011 - 1:34

Aha milion puta je bio lepsi stari berek...A kako se Gumus uplasila kad je videla da Melek ima veliku temperaturu samo je ponavljala pa ti goris... :)
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyThu 7 Apr 2011 - 1:44

~Sara_Miranda~ wrote:
Kako sam se iznervirala kad sam videla da su promenili Berka..onaj novi je ruzan kao pas...Prvi Berk je 100 puta bio lepsi..

I mene ovaj Berk strasno nervira, uopste nije zanimljiv kao onaj. Onaj prvi Berk mi je bio tako smesan, bas je bio duhovit... :D:
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

Broj postova : 4134
Godina : 38
Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 18bdb020d2

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyThu 7 Apr 2011 - 2:09

i ja sam se razocarala u ovog Berka, onaj je bio bas bas simpatican i pozitivno lud! velika greska je promena glumca...mene to nervira...bolje da tog lika vise nema u seriji nego da promene glumca...
Back to top Go down
~ Sarita_V ~
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
~ Sarita_V ~

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyThu 7 Apr 2011 - 3:15

2-3 epizode pred kraj, ce Bahar da promene glas mislim vise se nece cuti njen glas neko nekog drugog, mislim da je to glas od Nihan. Uzaaaaaaaaas!! :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out:
Back to top Go down
*Tv girl*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
*Tv girl*

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyThu 7 Apr 2011 - 6:18

mimimimimimi wrote:
i ja sam se razocarala u ovog Berka, onaj je bio bas bas simpatican i pozitivno lud! velika greska je promena glumca...mene to nervira...bolje da tog lika vise nema u seriji nego da promene glumca...
Sazem se on ce sad hteti da smakne Megmeta i Onura iz firme i da on postane direktor :Out:
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyThu 7 Apr 2011 - 7:20

Haha kako ce da promene glas Bahar, bozeee.
Ovaj novi Berek nije los, ali stari je bolji. :Good:
Jaoo kako je sada Gumus lepa, videla sam na promo Namig
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Godina : 30
Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyThu 7 Apr 2011 - 8:10

Ni meni ovaj novi Berk nije los,mislim sto se tice izgleda,a ovako me bas nervira,sav je neki bzvz,naduren nesto...stari Berk mi je bio bas simpa,bas sam ga gotivila :Good:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyThu 7 Apr 2011 - 23:30

~ Sarita_V ~ wrote:
2-3 epizode pred kraj, ce Bahar da promene glas mislim vise se nece cuti njen glas neko nekog drugog, mislim da je to glas od Nihan. Uzaaaaaaaaas!! :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out: :Out:

Sto ? Boze svasta, to je bas glupo...
Back to top Go down
***Amaia_Salamanca***
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
***Amaia_Salamanca***

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyFri 8 Apr 2011 - 1:28

Bas je glupo sto Berah menja glas....Ipo meni je isto bolji stari Berek!
Back to top Go down
~Sara_Miranda~
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
~Sara_Miranda~

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptyFri 8 Apr 2011 - 4:13

I sto je sada postao kvaran i on i Didem...i oni hoce pare...sto bih volela da ga Mehmet Fikri povuce za usi..kao sto je vec jednom to uradio..A Didem je rekla kako se prema Gumus ukucani mnogo bolje ophode nego prema njoj..joj kako me je iznervirala..odvratna je...
Back to top Go down
***Amaia_Salamanca***
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
***Amaia_Salamanca***

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 EmptySun 10 Apr 2011 - 7:28

Razocarala sam se u Didem i njega Zinula mi guza Hihi za pare..
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije, slike i ostalo...   Komentari serije, slike i ostalo... - Page 27 Empty

Back to top Go down

Komentari serije, slike i ostalo...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 27 of 32Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32  Next