| Komentari serije, slike i ostalo... | |
|
|
Author | Message |
---|
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 24 Mar 2011 - 1:46 | |
| - ~Sara_Miranda~ wrote:
- Da..i meni nije jasno..i samim tim sto on radi tako povredjuje Gumus...njemu je krivo jer ako Nihan bude bila u vezi sa tim covekom onda ce on da provodi vise vremena sa negovim sinom nego on..ja mislim da je to..
pa moze kad hoce da poseti sina boze stvarno mi je zao sto to radi Gumus ona njega voli ..I da jos nesto nervirame ona baba sto se deda ozenio njom dosla u kucu i pocela sve da menja!! |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 24 Mar 2011 - 5:07 | |
| Jao ona baba od fikri me mnogo nervira, vidi se da je opasna. ja nikako nemogu da shvatim Mehmeta, izgleda da je ljubomoran sto je onaj covek poljubio Nihan. |
|
| |
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 24 Mar 2011 - 6:00 | |
| Ajoj ta baba ce im uzeti sve pare ! A Mehmeda ja stvarno ne razumem... |
|
| |
*Tv girl* TVNovele Novi član
Broj postova : 54 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Podgorica
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 25 Mar 2011 - 2:59 | |
| NI ja..Ali posle ce da objasni da je to jer ne zeli drugog oca za Mehmeta :D |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 25 Mar 2011 - 19:11 | |
| - ***Amaia_Salamanca*** wrote:
- Ajoj ta baba ce im uzeti sve pare ! A Mehmeda ja stvarno ne razumem...
|
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 28 Mar 2011 - 0:17 | |
| Pa i neka mu uzme novac, kad je resio sa 90god da se zeni i treba, tako, videla sam mu tu nevestu na blic, i ima doista strasan pogled :Good: |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 28 Mar 2011 - 0:37 | |
| Jadna Rukije sto mora da trpi onog... Defne mi je jako smesna! Cepala sam se kad je pricala Gumus kako se zaljubila! :jajaja: |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Mon 28 Mar 2011 - 7:17 | |
| Omg Mehmet se stvarno pokazao kao idiot. Sada ga Gumus napusta, tako i treba. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 29 Mar 2011 - 1:11 | |
| Jeste ispao je idiot ali i Gumus je malo tvrdoglava..A u stvari ne moze ona njemu stalno na 2-3 izvinjena da oprosti bilo bi glupo :DD Ali ovo mi je najsmesnija scena:Mehmet sedi sa prijateljima i nailazi Gumus sa Melek,Mehmet im prilazi ali ih ne predstavlja prijatiljima onda Gumus iznervirana odlazi kod Pinar i govori joj kako ga nije sramota ovo ono a Pinar je ubedjuje da ne moze das je predstavi kao zenu sa kojo uskoro namerava da se razvede XDD :PP |
|
| |
Anna-Maria^^ TVNovele Novi član
Broj postova : 38 Godina : 29 Lokacija : Dreams ^^ :D
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 29 Mar 2011 - 1:49 | |
| hmmm.. ja nisam bas nesto odusevljena serijom :/ msm. oke je ali u nekim djelovima, kako da to kazem, preromanticno ili tako nestoo :P |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Tue 29 Mar 2011 - 21:53 | |
| I mehmed budala jos moli gumus za oprostaj koji je to idiot pored svega sto joj je uradio on trazi oprostaj ..! |
|
| |
~Sara_Miranda~ TVNovele Redovan član
Broj postova : 2564 Fan-gif : Lokacija : Espana...
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Wed 30 Mar 2011 - 3:20 | |
| Kako je bio smesan u onoj konobarskoj odeci..i jos ona kapa...ja sam se smejala kao luda...cak se i Gumus malo nasmejala... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Wed 30 Mar 2011 - 4:44 | |
| Jeste najsmesniji je tad XDDDD Ja sam tad govorila Gumus da mu oprosti ali sad je shvatam :DDA najace ce biti Kad Seref pokusava da ih pomiri,namerno iskljuci struju i laze da je lopov da bi Mehmet dosao XDDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 31 Mar 2011 - 0:02 | |
| Znaci zadnjih nekoliko dana sve je promo GUMUS NAPUSTA MEHMEDA, A ON JE U DEPRIESIJI ... sve isto odkad je pocela serija. |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 31 Mar 2011 - 1:35 | |
| Meni to ide na zivce,stalno isto...sad bas smara serija. |
|
| |
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Thu 31 Mar 2011 - 2:15 | |
| njim aje čitava serija prošla u tome što je on nju molio da mu oprosti a ona se pravila pametna i dizala nos u nebesa jer je zaboga ljuta na njegovom mjestu ja bi ja davno otkantala |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 1 Apr 2011 - 1:25 | |
| Bash mi je zao mehmeta, trebala je Gumsu da mu oprosti a ne tolik oda ga obruka. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 1 Apr 2011 - 5:23 | |
| Kao da joj je uradio ne znam ni ja sta..pogresio je sto je otisao kod Nihan ali nije uradioono sto je ona mislila..preterala je..on se bas trudi a ona sve vise i vise dize most izmedju njih..i na kraju ce joj se to obiti o glavu..i patice sto mu na vreme nije oprostila...tako joj i treba...dok se ne opameti.. :Ok: |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 1 Apr 2011 - 6:37 | |
| Postavila sam vam neke banere ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 1 Apr 2011 - 6:51 | |
| prelepi su Viki ) aaayy sto me nervira ona baba od Fikria : bash je opasna, samo da iskoristi neku priliku i odmah u akciju.. |
|
| |
*Flippy* TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13400 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Sa Robertom & Kiki....
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 1 Apr 2011 - 11:30 | |
| ma gumus je glupaca jedna..jadan onaj mehmet s njom..on dobar kao hjeb a ona glupa kao stub..samo se nesto ljuti a kad se sve sabere ona bi njega trebala da moli da joj oprosti.. |
|
| |
tutankamon85 TVNovele Novi član
Broj postova : 295
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Fri 1 Apr 2011 - 22:21 | |
| odgledala sam na jutubu i mnogo mi se svidja. Ima je na sajtu natabanu.com |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 2 Apr 2011 - 2:03 | |
| Da, tamo ima cela serija. Mada mene ona ne privlaci od momenta kad je gumus izgubila bebu prvu i otisla od kuce, i pocela polako s koferima tamo vamo, to je ono sto najvise mrzim kad cujem da neko radi, kad cujem da se neko cas kupi i ide negde, cas se vraca... I ne volim to gledati, niti cu.
U pocetku je serija zanimljiva jer ona nekako utucena, on ne zeli sa njom, vremenom se zavole, ali kako je on nju zavoleo ona je pobesnela, i brate po mom misljenju ona nije neka glumica, niti ume da prenese emocije na gledaoce, ni jednom mi je nije bilo zao ... nemam pojma, ne ume da glumi, to ja zakljucak, bar ne u ovoj seriji, samo sam je tu i gledala.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 2 Apr 2011 - 2:46 | |
| - Ezel ♥ Lady wrote:
- Da, tamo ima cela serija.
Mada mene ona ne privlaci od momenta kad je gumus izgubila bebu prvu i otisla od kuce, i pocela polako s koferima tamo vamo, to je ono sto najvise mrzim kad cujem da neko radi, kad cujem da se neko cas kupi i ide negde, cas se vraca... I ne volim to gledati, niti cu.
U pocetku je serija zanimljiva jer ona nekako utucena, on ne zeli sa njom, vremenom se zavole, ali kako je on nju zavoleo ona je pobesnela, i brate po mom misljenju ona nije neka glumica, niti ume da prenese emocije na gledaoce, ni jednom mi je nije bilo zao ... nemam pojma, ne ume da glumi, to ja zakljucak, bar ne u ovoj seriji, samo sam je tu i gledala.
Slazem se mislim da su mogli naci 100 puta bolju glumicu neznam ,ali po meni ova uloga nije za nju..I serija je bila bolja na pocetku nego sad ,ali ko zna mozda kasnije krecu bolje epike... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... Sat 2 Apr 2011 - 2:54 | |
| Mnogo mi je zao Mehmeta...bas pati zbog Gumus...ali sad on njoj udara kontru i bas mi je drago zbog toga...mada se vidi da mu je tesko... : |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije, slike i ostalo... | |
| |
|
| |
| Komentari serije, slike i ostalo... | |
|