|
|
Author | Message |
---|
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Mon 4 Jul 2011 - 23:48 | |
| SRAMOTA?! Ne razumem zasto?! Dobro, za Televisu razumem, ali Telemundo... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari Mon 4 Jul 2011 - 23:53 | |
| mi corazon insiste-rimek pakite
herederosi uzas
onda samo rade kopije cilenskih serija
ostavite nam cile!
televisa pravi rimejk svojih starijih serija...misle da ce tako vratiti stari sjaj |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 0:00 | |
| Pa sta?! Kakve to ima veze?! Nije bitno da li je rimejk neke stare tvnovele ili rimejk cileanske serije, vec kvalitet! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 0:47 | |
| pa to-kvalitet jadan kad se uporedi sa originalom |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 0:51 | |
| Svako vidi na svoj nacin... Takodje, i glumci su jadni (msm kad se rimejk uporedi sa originalom) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 1:04 | |
| - Quote :
- Svako vidi na svoj nacin...
tacno vise je stvar navike kod nas je malo ko gledao cilenske glumce te ni ne moze da uporedi a sto se tice tog nazovi kvaliteta novih telemundovih serija izuzev lrds dovoljno govori ocajna gledanost EDIT:VEC SMO DALEKO OTISLI OFF TOPIC zavrseno " longdesc="22" />
Last edited by Ejpril on Tue 5 Jul 2011 - 1:07; edited 1 time in total |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 1:58 | |
| Kao sto si rekla Katarina, Eugenio se mnogo dobro pokazao u MP, i u ADCLG tu je bio naj. Aa u Auroru nistaa posebno. :Out: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 1:59 | |
| Pa kad ne pratite Auroru... |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 2:02 | |
| Ma zakomplikovali su jako |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 2:09 | |
| - AnGel_Perroni wrote:
- Kao sto si rekla Katarina, Eugenio se mnogo dobro pokazao u MP, i u ADCLG tu je bio naj. Aa u Auroru nistaa posebno. :Out:
:Good: slazem se |
|
| |
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 2:11 | |
| Ko kaze da ne pratimo, mozda pratimo, ali nam se ne svidja. Definitivno ovo je uzas od serije, ja sam mislila da ce biti dobra serija. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 2:16 | |
| ja nisam nijednu celu epku odgledala pocnem,zadrzim se 3 minuta..jednostavno glupa je serija a vidim da se i ostali slazu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 2:19 | |
| Pa naravno, gledala sam na pocetku, sve dok nije pocela CME. Pa sam i pocela da gledam CME a kad su reklame pustim Auroru, ali ono uzas, nmg da gledam uopste. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 4:22 | |
| - Ejpril wrote:
- vidim da se i ostali slazu
Ko kaze da se i ostali slazu?! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 5:05 | |
| ja pominjem vecinu ne pojedince
a da jos nesto ne moras da vredjas clanove da im je mali mozak ukoliko ne gledaju seriju koju ti gledas :Ok: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 5:13 | |
| Ne vredjam, sam sam napisao da sam se salio... : |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 16:12 | |
| *KONACNO* sam skapirao ko je kome ko,kome se Aurora predstavlja kao original Aurora,a kome kao njena izmisljena cerka koja se isto zove Aurora..(auu covece xDD) i mogu reci da mi se pocela svidjati serija,ma vise od toga EXTRA MI JE :D Svaka epka ima neku radnju,zavrsi se tako da te bas zanima sta ce biti u sledecoj epki(sto su retke pojava u novijim telenovelama). Ukoliko sudite da je losa na osnovu toga sto je serija mnogo zamrsena i ne kapirate je,varate se grdno xD Ja sam se pokajao sto sam svasta rek'o za nju dok nisam kapirao radnju xDD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 21:36 | |
| ja se nisam pokajala
kolko sam tvnovela videla i odgledala i filmova-ovo mi nije nista zanimljivo
desava se svasta,pa sta?nabacano je,glumci lose glume ne znaju da iznesu likove..sve izgleda kao lose uradjen americki film...u poslednje vreme TSM sve tako pravi,cast izuzecima
vise izgleda ko da su deca snimala
ja znam kome se svidja serija-svidja se mom rodjaku koji ima 9 godina,pa vi vidite koji je ovo nivo :jajaja: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Tue 5 Jul 2011 - 22:09 | |
| - FanSte Pall Mall wrote:
- *KONACNO* sam skapirao ko je kome ko,kome se Aurora predstavlja kao original Aurora,a kome kao njena izmisljena cerka koja se isto zove Aurora..(auu covece xDD) i mogu reci da mi se pocela svidjati serija,ma vise od toga EXTRA MI JE Svaka epka ima neku radnju,zavrsi se tako da te bas zanima sta ce biti u sledecoj epki(sto su retke pojava u novijim telenovelama). Ukoliko sudite da je losa na osnovu toga sto je serija mnogo zamrsena i ne kapirate je,varate se grdno Ja sam se pokajao sto sam svasta rek'o za nju dok nisam kapirao radnju xDD
:Good: :Good: :Good: |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Wed 6 Jul 2011 - 4:06 | |
| NOVI TERMIN AURORE! RADNIM DANIMA OD 11:30!
|
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Wed 6 Jul 2011 - 4:26 | |
| |
|
| |
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari Wed 6 Jul 2011 - 4:30 | |
| |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Wed 6 Jul 2011 - 4:36 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari Wed 6 Jul 2011 - 21:44 | |
| ni ne zasluzuje bolji termin
mada ovo smatram stvarno losim potezom po nas sto volim latino serije..uskoro ce polako ako se ovako nastavi,potpuno nestati sa nasih ekrana
ostace nam samo turci :Out: |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari Wed 6 Jul 2011 - 22:13 | |
| Meni je ovo, ustvari, bolji termin. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari | |
| |
|