Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
Subject: Re: Komentari Mon 11 Apr 2011 - 5:42
sta se sve do sad dogodilo ja sam gl samo do nzm 15 ep :da:
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari Thu 14 Apr 2011 - 0:41
meni je najveca glupost u ovoj seriji..to sto ubiju glavnu i na njeno mesto dodje neka sasvim deseta..iako je Smit super glumica..glupa mi ta promena....
Rose ♥ TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 11354 Godina : 28 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari Fri 15 Apr 2011 - 9:55
Ejpril wrote:
meni je najveca glupost u ovoj seriji..to sto ubiju glavnu i na njeno mesto dodje neka sasvim deseta..iako je Smit super glumica..glupa mi ta promena....
ja msm da su to uradili jer Sara zeli otici iz serije jer ima privatnih problema
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari Fri 15 Apr 2011 - 23:24
da,vec je otisla na telemundu se vec uveliko prikazuju epizode sa Sonjom
.Jelena. TVNovele Novi član
Broj postova : 41
Subject: Re: Komentari Sun 17 Apr 2011 - 0:07
pratim na telemundovom sajtu serija je extra
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
Ja sam to nažalost prestala gledati prije mjesec dana.. Jer nekad pogledam soy tu duena, a u isto je vrijeme u Hrvatskoj, tak da ne mogu...
Neelaalikhan TVNovele Novi član
Broj postova : 226 Lokacija : Europa
Subject: Re: Komentari Thu 21 Apr 2011 - 6:57
da bi serija duze trajala bas su je zamrsili i to bez potrebe
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
Subject: Re: Komentari Sun 1 May 2011 - 10:02
mene nešto ne privlači ova serija
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
Subject: Re: Komentari Sat 7 May 2011 - 3:59
Glumacka postava je super, ali radnja bizarna!
andrejajelesijevic TVNovele Novi član
Broj postova : 217
Subject: Re: Komentari Mon 9 May 2011 - 22:08
Izgleda kao dobra serija, nadam se da ce biti tako dobra kako izgleda. I dobri su glumci. A mozeli mi neko reci o cemu ce se raditi ova telenovela?
Subject: Re: Komentari Tue 10 May 2011 - 6:00
Quote :
Izgleda kao dobra serija, nadam se da ce biti tako dobra kako izgleda. I dobri su glumci. A mozeli mi neko reci o cemu ce se raditi ova telenovela?
Na pocetku je,ali su je poslije cijelu ukvarili. Procitaj sinopsis,za to sluzi :P
Ajme sad ispada da Martin nije sin od Lorenza,vec njegova brata blizanca..ala su ga glupo smislisli [You must be registered and logged in to see this image.] Kaze Vicki onom Martinu da mu je kao Lorenzo otac,jer ga je odgojio,ijako nema njegovu krv. Pa kako nema njegovu krv,pa dundo mu je,brat od njegovog tate ! O boze [You must be registered and logged in to see this image.]
Subject: Re: Komentari Tue 10 May 2011 - 6:18
Rose ♥ wrote:
Quote :
Na pocetku je,ali su je poslije cijelu ukvarili. Procitaj sinopsis,za to sluzi :P
Ajme sad ispada da Martin nije sin od Lorenza,vec njegova brata blizanca..ala su ga glupo smislisli [You must be registered and logged in to see this image.] Kaze Vicki onom Martinu da mu je kao Lorenzo otac,jer ga je odgojio,ijako nema njegovu krv. Pa kako nema njegovu krv,pa dundo mu je,brat od njegovog tate ! O boze [You must be registered and logged in to see this image.]
Zvuci komlikovano. :-) A sto ce je kasnije pokvariti?
Subject: Re: Komentari Tue 10 May 2011 - 6:19
andrejajelesijevic wrote:
Rose ♥ wrote:
Quote :
Zvuci komlikovano. :-) A sto ce je kasnije pokvariti?
Kad kazes da je bila dobra na pocetku...
Subject: Re: Komentari Wed 11 May 2011 - 8:42
E ta sama komplicirana prica po meni. Svi nekako ubijeni,(ne bukavlno xD),onda svi u kapsule one,te se vracaju... Ne znam,trebas šratiti da mi shvatila o cemu ja pricam
Mundonovelas TVNovele Novi član
Broj postova : 81
Subject: Re: Komentari Tue 17 May 2011 - 5:33
Novela Comenza en Georgia, desde 25 Mayo, 18:45!!
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: Komentari Tue 17 May 2011 - 5:36
Nisam znao da će Sara umreti u telenoveli. Nije valjda da će Sonia imati istu ulogu? o.O Je l' je ista osoba, a druga glumica ili su dve totalno drugačije osobe?
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
Subject: Re: Komentari Tue 17 May 2011 - 5:50
Quote :
Nisam znao da će Sara umreti u telenoveli. Nije valjda da će Sonia imati istu ulogu? o.O Je l' je ista osoba, a druga glumica ili su dve totalno drugačije osobe?
Ma neeeeee. To su dvije razlicite osobe-.-''
Subject: Re: Komentari Tue 17 May 2011 - 6:56
Stefy wrote:
Nene,aurora ce umrijeti,a u tu osobu koju ce usaditi njezine organe ce biti Sonya Simth (nek me neko ispravi ako krivo govorim,tako mi je ispricano [You must be registered and logged in to see this image.] )
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari Tue 17 May 2011 - 8:02
Da srce od Aurore(Maldonado) se presadjuje njoj
Subject: Re: Komentari Tue 17 May 2011 - 8:23
O, Bože. :( I verovatno zbog toga Sonia gaji određena osećanja prema Lorencu i Eugeniu Silleru, i ima čudan osećaj kada je u blizini Aurorine kćerke, a kasnije provaljuje da je voli i da je smatra kćerkom. Neka me neko ispravi, pretpostavljam da je tako. xD
Subject: Re: Komentari Wed 18 May 2011 - 9:45
Samo znam da ce nesto osjecati Lorenzo osjecati prema njemu,a i ona prema njemu i on ce shvatiti da ona i Aurora imaju mnogo vise zajednickog osim srca
Subject: Re: Komentari Wed 18 May 2011 - 10:19
Rose ♥ wrote:
Samo znam da ce nesto osjecati Lorenzo osjecati prema njemu,a i ona prema njemu i on ce shvatiti da ona i Aurora imaju mnogo vise zajednickog osim srca
Znači tipična sapunjara. -.- Neću je gledati redovno sigurno, možda u trenucima smaranja.
zvjezdica TVNovele Pričalica
Broj postova : 7403 Fan-gif : Lokacija : Under the stars
Subject: Re: Komentari Mon 23 May 2011 - 23:41
to ja radim u trenucima dosade bacim pogled kao npr. sada