Broj postova : 47 Fan-gif : https://2img.net/h/oi43.tinypic.com/2ah8b5t.gif
Subject: Re: Komentari Tue 14 Jun 2011 - 22:33
SERIJA JE TOLIKO GLUPA I ZASTO NEMAMO RUBRIKU ZA CUANDO enamoro?
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
Subject: Re: Komentari Tue 14 Jun 2011 - 23:19
Ne treba da pitas to ovde vec u Sve o forumu-Pitanja. Jel i dalje nema reprize ujutru?
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: Komentari Wed 15 Jun 2011 - 1:35
Alejandro wrote:
Quote :
Ona Nina voli rođenog brata
Nisi u pravu! Martin je iz 1. Lorenzovog braka, a Nina iz 1. braka Natalije!
Znam, ali opet nije u redu, bolesno. -.-' Užasna je serija, ma pričali šta pričali, previše je maloumna i glupa za gledanje, čisto gubljenje vremena. -.-
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari Wed 15 Jun 2011 - 1:38
gaca wrote:
SERIJA JE TOLIKO GLUPA I ZASTO NEMAMO RUBRIKU ZA CUANDO enamoro?
imas u arhivi od sutra ce biti ovde
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari Wed 15 Jun 2011 - 2:08
Bas je glupa serija..xD Ja sam mislila da ce biti odlicna ali sam se prevarila.
verara TVNovele Novi član
Broj postova : 94
Subject: Re: Komentari Wed 15 Jun 2011 - 2:18
Ja sam presrala da je gledam.
Alejandro TVNovele Zavisnik
Broj postova : 946 Godina : 26 Fan-gif : Lokacija : Hrvatska u ♥
Subject: Re: Komentari Wed 15 Jun 2011 - 3:57
Quote :
Znam, ali opet nije u redu, bolesno. -.-' Užasna je serija, ma pričali šta pričali, previše je maloumna i glupa za gledanje, čisto gubljenje vremena. -.-
Ajme, a kak je tek onda hrv. 'Zabranjena ljubav' ak se glavna glumica svjesno poševi sa bratom blizancem :O
nela-dulrbd TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1392
Subject: Re: Komentari Thu 16 Jun 2011 - 4:23
meni je ok vecinu stvari ne razumem ali likovi su zanimljivi i to je jedini razlog zasto je gledam...
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
Subject: Re: Komentari Thu 16 Jun 2011 - 8:18
Gledao sam prve 4 epizode,pa zbog obaveza nisam gledao do danas. Danas konacno uhvatio i nista ne razumem :/ Serija mi ne privlaci paznju zbog preterane zamrsenosti,tako da je ne planiram gledati na raspustu. Nema serije po mom ukusu trenutno na tv-u(osim Alguien te mira,koja vise nema nocno-jutarnju reprizu,zbog cega sam prestao da je gledam) :'((( Nadam se da ce pink u skorije vreme pustiti Elisu,koja kupi prasinu u arhivi. x/
gaca TVNovele Novi član
Broj postova : 47 Fan-gif : https://2img.net/h/oi43.tinypic.com/2ah8b5t.gif
Subject: Re: Komentari Thu 16 Jun 2011 - 9:05
ja pratim samo jednu seriju na tv alguiente mira.na netu pratim triunfo del amor,mi corazon insiste i sad kad izadje dos hogares i nju cu da pratim.dto se tice aurore znam kraj iz ciste gluposti serija me nervira
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: Komentari Thu 16 Jun 2011 - 23:32
Meni je ta prica malo previse fantasticna... :P ALi glumci mi se svidjaju, i mislim da kad bih se ukljucila zarazila bih se i gledala, zato ne pocinjem :D
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
Subject: Re: Komentari Fri 17 Jun 2011 - 8:48
Serija mi se uopšte ne dopada. Razočarala sam se. Mnogo više sam očekivala, pre svega jer je Telemundova telenovela, a posle jer je glumačka ekipa veoma 'jaka' i dobra. Gledala sam prethodne nedelje neke epizode, i stvarno sam mislila da je to bolje urađeno. Slažem se sa Lady, da je malo previše fantastična.
Maura TVNovele Novi član
Broj postova : 129 Godina : 30 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari Sat 18 Jun 2011 - 3:43
serija je super meni se mnogo swidja samo mi je zao sto aurora umeire u 107 ep. mogla je jos 23 ep. odglumeti i karaj a mogli su i da skrate seriju ali i sonja je super
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
Subject: Re: Komentari Tue 21 Jun 2011 - 18:38
Ma u ovoj seriji se ne zna ni ko je kome rod, toliko je zamrseno da nije vredno paznje
~ Sarita_V ~ TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8045 Godina : 31 Lokacija : Cydonia & Battery City
Subject: Re: Komentari Mon 27 Jun 2011 - 7:20
Sestra mi je rekla o cemu se radi u seriji, i cini mi se da je jako zanimljiva! I odgledala sam par epizoda al nista ne kontam! : : Jel zna neko gde na netu ima da se gleda?
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari Mon 27 Jun 2011 - 22:53
Neznam gde ima da se gleda na net, mozda ima kod nas na forumu.. Aurora voli i Lorensa i Martina : Ma komplikovano je previse, mnogo vise sam ocekivala.
Anahi_Angel TVNovele Zavisnik
Broj postova : 548 Fan-gif : Anahi...Dulce Maria...NoleLokacija : Belgrade...
Subject: Re: Komentari Wed 29 Jun 2011 - 23:52
Serija je glupa, msm nrzmm o cemu se radi...nmg da ukapiram..bzwz, bolje da su pustili neku drugu...
Mundonovelas TVNovele Novi član
Broj postova : 81
Subject: Re: Komentari Fri 1 Jul 2011 - 4:20
Dios mioo, como amo a este cancioooon
Princess TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1168 Lokacija : Storybrooke
Subject: Re: Komentari Sun 3 Jul 2011 - 1:57
Ne shvatam koja je Vanesina namera...
Glupo mi je sto ponovo slagali Blanku i sto sad Ines ubedjuje Lorensa da su bili u vezi. Mislim u Blankinim ocima to izgleda ovako: Lorenso je bio sa njenom sestorm, pa sa njenom majkom, a sada je zaljubljen u njenu sestricinu (Auroru)
Mica Voli Lucero TVNovele Zavisnik
Broj postova : 553
Subject: Re: Komentari Sun 3 Jul 2011 - 23:40
Dok nije pocela da se prikazuje Aurora mislila sam da ce biti extra serija jer glumi Sara,ali sada...Ne kapiram nista,sve je tako zapetljano..Uzas -.-'
Guest Guest
Subject: Re: Komentari Mon 4 Jul 2011 - 8:45
Pa kad su vam mali mozgovi : Salim se, stvarno jeste komplikovano, zato mi se i svidja xDD
Subject: Re: Komentari Mon 4 Jul 2011 - 9:30
serija nije komplikovana nego je glupa dovoljno je da pogledas par klipova i procitas radnju +sadrzaj epizoda u tvnovelama i vidis da je krs
Eugenio je ovde odvratan bas se bio pokazao kao dobar glumac sa Mi pecado..sad se srozao :Out:
MAITE-JOVANA TVNovele Redovan član
Broj postova : 2717 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Con Maite Perroni
Subject: Re: Komentari Mon 4 Jul 2011 - 13:44
U pocetku mi je serija bila dobra,ali sada sve vise i vise smaraju.Sve vise i vise zapetljavaju.Nezna se ko je kome sta.Aurora mi je bas bzvz lik.Samo neke lazi izmislj,i sve mi je nelogicno.Cas je cerka Aurora,pa ce sad biti majka.Ma bezveze mi je serija.
Guest Guest
Subject: Re: Komentari Mon 4 Jul 2011 - 22:44
Pa vi samo volite tamo neke obicne serije. Samo o nekoj tamo ljubavi... :
Subject: Re: Komentari Mon 4 Jul 2011 - 23:44
bolje klasika nego ovaj uzas
mada po meni ni telemundo ni televisa nemaju dobre serije u poslednje vreme kakve su nekad bile serije ovo sad je sramota