REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari o seriji

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 30  Next
AuthorMessage
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

Komentari o seriji - Page 21 _
PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 10 Nov 2010 - 12:46

yo soy rebelde wrote:
ne znam koja ti je fora da pricas da gabi nema telenta ???? ona je ekstra odglumela svoju ulogu bas onako kako treba !!!nego ti preuvelicavas....sto se tice lutke obucene kao valentina to nije bilo ni malo smesno....

meni je smesno sto je desni(levy) silovatelj uvek bio i ostao....i besmislena nije ne bi bila u top 5 najjgledanijih serija u srbiji.... eto prc onoj dosadnoj mas sable el diablo (boze pomozi)...a sto se tice rosendovog upadanja u crkvu i pucanja u starne logicno je da nece pucati na njih dvoje jer on voli valentinu a jm mu je sin pazi da bi ih ranio ....
i idi gledaj teletabise to je za tebe...mozda ti tu nece biti patetike i vesanja....

Her Zika Pavlovic wrote:
gaby nema talenta??? MA DAJ IDI GLEDAJ TELETABISE

kog talenta ima? da pravi bolesne face i da ispusta neke krike koji treba da nam pokazu kolko je ona zla jelte? ja sam rekao svoje misljenje, ja sam nju gotivio ranije kad je bila prirodna i kad je bolje glumila (Por tu amor, La Venganza)...sad mi se ne svidja. Ni izgled ni gluma. Ona i Ana Martin su mi najgore iz ove serije a i cela serija mi nije bila nista specijalno. Glupo mi je i kad Rosendo dolazi u zatvor sa nečim što bi trebalo da mu zameni nogu. I on tako bogalj jel zadavi lika u invalidskim kolicima, a niko nije uradio ništa da ga spreči. Hmmm... Iz ne znam kog razloga. Naravno, stražari su došli, ali kao i obično - 2 late. Leonor mi se smučila, ali bukvalno smučila. Aloooo, 130+ epizoda zagorčavaš život svima i prava si gamad i onda u poslednjoj postaneš med i mleko! Yo brindo por Valentina... Ajde mrš, idi ubij se!

Gledam teletabise odlicni su, preporucujem vam ih u pauzi balavljena na Colungu, Spanicku i Rosenda.

Last edited by sava on Wed 10 Nov 2010 - 12:53; edited 1 time in total
Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

Broj postova : 82
Godina : 39
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 21 2502967b

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 10 Nov 2010 - 12:52

ok sine da gaby nema talenta nebi imala toliko silnih nagrada
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 10 Nov 2010 - 12:54

sine ne znam koliko ima nagrada, niti me zanima. Rekao sam svoje misljenje, pre mi je bila solidna, od Tierre de Pasiones mi je prelosa. Pogotovu u STD. Jedina svetla tacka lika je sto je ubila iritantnu Anu Martin.
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

Broj postova : 1188
Godina : 30
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 21 Tumblr_inline_mgtoovHGKj1rdbmmk

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 10 Nov 2010 - 12:57

ana martin je zlato za tebe koji ti je đavo ona iritantna????tebe svi irtiraju o boze

slazem se sa zikom i ne bi dobijala uloge u najgledanijim serijama-.-

ma brate ti dok teletabisi ulaze u kucu prebaci na pink pa pogledaj lucero i vidi sta je lepota =)) sa 41godinu pa malo balavi za njom msm nije realno da balavis za dipsijem ....mi balavimo za normalnim i stavrnim ljudima a ti za crtanim likovima ....
Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 10 Nov 2010 - 12:58

hahaha savo bravo ja ti se divim ajde nemoj vise da se blamiras hahaha hahaha
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 10 Nov 2010 - 13:03

dete ajde se saberi molim te. Odakle ti da ne gotivim Lucero? Nauci da citas pa onda postuj. Njen lik mi je ovde onako, ali mi je Lucero odlicna (svidja mi se njena gluma a i prelepa je, opet nigde nisam rekao ista o tome). Ana Martin me iritira jako. Da ona je zlato za mene, posto je ti poznajes jer da. Idi spavaj jer ne znas ni sta buncas. Necemo da se prepiremo, tema je STD, ja rekoh svoje misljenje. A ti idi bali za Colungom i Rosendom. E a dipsija mi ne diraj, nisu mu ni do kolena.

Po cemu se blamiram? Po tome sto govorim svoje misljenje a vas dvoje me napadate kao u obdanistu jer pobogu kako iko moze ista negativno da kaze o vasoj seriji? Pre se blamirate vas dvoje kojima su komentari na nivou obdanista.
Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 10 Nov 2010 - 13:06

bravo pobedio si mislim sto nisi prekino gledanje kad si vido da je bilo puno patetike
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 10 Nov 2010 - 13:10

da i ti nas iritiras...a ti nisi do kolena colungi...!!!jbg ne znam da citam naucice me zika....
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 10 Nov 2010 - 13:10

Prestanite da se svađate, svako ima pravo da iznese svoje mišljenje!
Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 10 Nov 2010 - 13:12

ooooo pardon
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 10 Nov 2010 - 13:16

Nismo znali! Ljut Ljut
Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 10 Nov 2010 - 13:19

da ja sam nov i nzm pravila foruma :Aleee:
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyThu 11 Nov 2010 - 2:28

yo soy rebelde wrote:

meni je smesno sto je desni(levy) silovatelj uvek bio i ostao....i besmislena nije ne bi bila u top 5 najjgledanijih serija u srbiji.... eto prc onoj dosadnoj mas sable el diablo (boze pomozi)...
Ne znam sta dokazuje da je on silovatelj - izjava neke pateticne klinke (kao fora on ju je silovao dok je njena majka bila u sobi, kako da ne, njih 2 nisu mogle da se odbrane od njega 1 - nego setile se prostakuse kako da uzmu pare od coveka), a drugo Valentina jeste mozda gledana samo zato jer ima jedan od udarnih termina, pa narod ne zna sta ce drugo, a Pali andjeo je EXTRA serija,relativno drugacija od ostalih i bila bi sigurno gledanija od svih ostalih zajedno da je u popodnevnom terminu!!! :cao:
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

Broj postova : 6865
Godina : 37
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 21 2uellas

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyThu 11 Nov 2010 - 3:06

Ovo je tema o komentarima serije Soy tu Duena a ne o Leviju,Palom Andjelu i slicno,prema tome prestanite da spamujete molim vas!
Back to top Go down
«EnChY»
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
«EnChY»

Broj postova : 305
Godina : 28
Fan-gif : ^^♥
Lokacija : U svijetu gdje nitko nema pristup, u svom vlastitom svijetu.

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyThu 11 Nov 2010 - 11:15

ovo kod nas ide poslje MDA valjda?! koliko sam cula...
mozda budem gledala. cini se zanimljivo
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyFri 12 Nov 2010 - 4:40

Nikako ne mogu skinuti zadnju epizodu a baš bih gledao... :(
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyFri 12 Nov 2010 - 11:20

imaas na mom forumu preko meguploada?? jel to
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyFri 12 Nov 2010 - 12:54

Quote :
gaby nema talenta
niko nije rekao da nema talenta,samo joj ova uloga nije legla,Ivanin lik previse iritira,izgleda kao neki psiho :o.O:

a ja i dalje pratim seriju
i naj lik je ubedljivo Rosendo :Aleee:
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyFri 12 Nov 2010 - 14:59

pa jeste joj lik baziran na psiho i vrh je odglmela stavrno joj svaka cast ....a on reko da nema talenta O.O
Back to top Go down
*KeKaKeXy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*KeKaKeXy*

Broj postova : 1519
Godina : 35

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptySat 13 Nov 2010 - 0:24

kikY. wrote:
ejjj...pitanje...gde moze,ili gde pravite vi tako dobre slike????ima neka adresa???!por favor kazite mii
!!!!!!!!!!!!!!!!¨hocu i jaaaaa............porfa`!!! Please
kikY. wrote:
hee?! gde je odgovoor na mojeeeeeee pitaaaaaaaaaaaanjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

kikY u galeriji je komentarisanje strogo zabranjeno! Ubit ce te admini ako nastavis tamo komentarisat. :D
Prebacila sam tvoje postove ovamo.

Sad nznm koje slike tacno mislis.Ali odgovorit cu ti svejedno.One slike sto ja stavljam su mojih ruku delo.Ja dok
gledam seriju (preko tv kartice na pc) pravim slike tj.capture/screenshotove.

Pozz :)
Back to top Go down
http://www.misel-gvozdenovic.com
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptySat 13 Nov 2010 - 0:45

nastavi da postavljas te slike,super su :Good:
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 17 Nov 2010 - 0:01

fol intro hahaha dobra je fora

Soy tu dueña (Gospodarica srca)

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 17 Nov 2010 - 3:57

Dali mi moze tko reci sta je to bilo Hose Miguelu u Meksiku :/
Pa stalno prica da oce da zaboravi
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
InHate
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
InHate

Broj postova : 6

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 17 Nov 2010 - 3:59

Pratim i snimam,serija je odlichna,bash mi se swidja :Good:
Back to top Go down
*KeKaKeXy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*KeKaKeXy*

Broj postova : 1519
Godina : 35

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 EmptyWed 17 Nov 2010 - 9:25

Ejpril wrote:
nastavi da postavljas te slike,super su :Good:

Hvala hocu bez brige kad god budem stigla gledat...slikavat cu i stavljat.
Neki dan je bas bio maratonac te serije,skoro citav dan je bila na pink extra al sam izslikala hehe...evo samo odaberem koje slike valjaju i stavljam.

Inace slazem se sa vama serija je super. I mene interesuje to sto je @Jacqueline pitala. Sta se to desilo tamo?
Back to top Go down
http://www.misel-gvozdenovic.com
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 21 Empty

Back to top Go down

Komentari o seriji

View previous topic View next topic Back to top 
Page 21 of 30Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 30  Next