|
|
Author | Message |
---|
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
| Subject: Re: Komentari o seriji Wed 14 Dec 2011 - 6:27 | |
| Meni je ''Soy tu duena'' i dalje jedna od omiljenih telenovela (treca na mojoj listi). Nìje samo zbog ekipe,vec mi se i radnja dopala. |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari o seriji Wed 14 Dec 2011 - 11:09 | |
| Don Pio, ja poštujem tvoje mišljenje, ali mislim da će ti VELIKA VEĆINA gledalaca reći da je upravo uloga u seriji LAZOS DE AMOR bila najbolja u karijeri Lucero.Dobra serija, dobra gluma - ZAGARANTOVAN USPEH. Osim toga, ja nisam rekao da je ona loše odigrala u SOY TU DUENA, naprotiv, bila je sjajna, ali postoji milijardu drugih razloga zašto ova serija ne može da priđe ni blizu jednoj USURPADORI,ESMERALDI,LAZOS DE AMOR,RUBI. To je moje mišljenje. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari o seriji Wed 14 Dec 2011 - 12:18 | |
| Poštujem i ja tvoje mišljenje.
Ako postoji milijardu drugih razloga, navedi mi bar tri. |
|
| |
dpdragan TVNovele Zavisnik
Broj postova : 673
| Subject: Re: Komentari o seriji Wed 14 Dec 2011 - 12:35 | |
| Pa dobro, navešću ti ih iako se ti sa time sigurno nećeš složiti. Kao prvo,malo mi je nerealno da ljudi koji su blizu 40 - te igraju ljude od 25-30 godina ( Pogotovu Fernando Kolunga koji ima 45 godina zaista je prestareo za takve uloge ). To je jedna od stvari zbog kojih radnja nekako gubi na uverljivosti. Kao drugo, iako svi vrlo dobro znamo da su negatvni likovi - POKRETAČI RADNJE, mislim da je lik Ivane MAKSIMALNO NEREALAN: Kad je njena rođaka sa jednim momkom - ona se baš zaljubi u njega, kad ona raskine sa njime i počne vezu sa drugim - Ivana je opet LUDO ZALJUBLJENA U NJEGA. Pored toga, svi znaju kakva je ona, ali niko ništa ne preduzima i NIKON NIKADA ne sumnja u nju.Šta god ona da kaže - NJOJ SE UVEK AUTOMATSKI VERUJE, a drugi ispadnu sumnjivi. Dobro, znam da je u svim telenovelama slična stvar, ali ovo je baš malo previše. I na kraju, sama radnja serije...... Ne mogu da kažem da je loša, ali nema ONO NEŠTO što izaziva neko veliko interesovanje, znaš ono - kad se završi epizoda, a ti jedva čekaš da vidiš nastavak.U ovoj seriji je vrlo malo tako INTERESANTNIH trenutaka.Ima ih, ali su vrlo retki. Naravno, ukusi su različiti i sasvim je normalno da ima i ljudi koji ne misle kao ja. |
|
| |
Guest Guest
| Subject: Re: Komentari o seriji Wed 14 Dec 2011 - 12:37 | |
| E tako volim objašnjenje. I apsolutno se slažem sa tobom u tom smislu. Mada moraš priznati da je ova verzija bolja od La duene sa Angelicom Riverom.
Ovih dana planiram i da pogledam brazilsku verziju, pa da uporedim. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari o seriji Wed 14 Dec 2011 - 21:44 | |
| naravno da je najbolja uloga od Lucero u LDA to je potvrdio i rejting,kritika i nagrade koje je osvojila
a meni je radnja bila bas okej..volim price na rancu meni su pojedini glumci upropastili seriju na primer Colunga i Spanic
|
|
| |
.::.PeRrOnItA.::. TVNovele Novi član
Broj postova : 208 Godina : 27 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari o seriji Sun 18 Dec 2011 - 5:44 | |
| Bezveze mi je serija,ne svidjaju mi se te serije kao selo i to.. |
|
| |
marcoamelista TVNovele Novi član
Broj postova : 245 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : sa Fernandom Colungom i na kraj sveta
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 17 Jul 2012 - 2:17 | |
| jedina dobra stvar u ovoj seriji je moja ljubav FERNANDO COLUNGA ..inace je serija skroz pateticna,realno napravili su od Lucero/Valentine budalu i corav bi izvalio sta Ivana radi msm upropastili su ulogu.. inace obozavam ljude koji su glumili Hose Migelovog oca i Valentininu nanu !!! jedna os meni najlosijih Luceinih serija (inace gotivim zenu mnogo)
|
|
| |
Alice ^_^ TVNovele Novi član
Broj postova : 254 Godina : 29 Lokacija : Wonderland
| Subject: Re: Komentari o seriji Sun 7 Oct 2012 - 2:46 | |
| Okej serija.. meni nije bila ništa posebnoo |
|
| |
latinac TVNovele Zavisnik
Broj postova : 901 Fan-gif : Lokacija : emdt.forumsr.com
| Subject: Re: Komentari o seriji Thu 18 Apr 2013 - 23:29 | |
| |
|
| |
Chris Halliwell TVNovele Novi član
Broj postova : 32
| Subject: Re: Komentari o seriji Tue 24 Sep 2013 - 10:13 | |
| Volim Gabrielu i Lucero a ovu seriju baš i ne preterano i ovde je bio kOLUNGA kojeg ne gotivim... a i nije mi se nešto baš svidela serija sama po sebi |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari o seriji | |
| |
|
| |
|