REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari o seriji

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 30  Next
AuthorMessage
~Blair&Chuck~
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
~Blair&Chuck~

Broj postova : 786
Godina : 28
Fan-gif : MAITE

Komentari o seriji - Page 20 _
PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptySat 30 Oct 2010 - 6:40

Kako sam zavoljela serijuuu...
Nmg da vjerujem...prekrasna je!
Back to top Go down
http://www.girls-corner.org
Alejandro
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Alejandro

Broj postova : 946
Godina : 26
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 20 Silvianavarro1

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptySat 30 Oct 2010 - 6:40

sam malo.....jes oni to prevli VALENTINA....hahahaha nevjerujem :P
Back to top Go down
Marija RBD
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Marija RBD

Broj postova : 145
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 20 Tumblr_m516smTnGm1r3z715

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptySat 30 Oct 2010 - 22:54

Ok je ,gledam je ......
Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

Broj postova : 82
Godina : 39
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 20 2502967b

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptySun 31 Oct 2010 - 11:15

afrodita wrote:
Ja sam negde pročitala da će imati 160 epika,ali videćemo još

serija ce imati 147 ep ove nedelje se std zavrsava u meksiku

promo za poslednje ep

Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 20 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyTue 2 Nov 2010 - 6:33

koliko epizoda ima ova serija?
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

Broj postova : 6865
Godina : 37
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 20 2uellas

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyTue 2 Nov 2010 - 6:41

Her Zika rece da ima 147,imas u prethodnom postu promo za poslednju epku...
Back to top Go down
Danijela94
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Danijela94

Broj postova : 2039
Godina : 30
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 20 Teen-wolf-teen-wolf-3539

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyTue 2 Nov 2010 - 9:56

zar nije bilo reci da treba da je produze zbog gledanosti..?
Back to top Go down
http://danijelafairytale.tumblr.com
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyTue 2 Nov 2010 - 9:58

Ma gde ce duze od ovoga,i ovo je previse sto se mene tice,previse su ga otegli Ijo
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 20 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyTue 2 Nov 2010 - 10:01

A koliko ukupno ima epizoda?
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Danijela94
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Danijela94

Broj postova : 2039
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 20 Teen-wolf-teen-wolf-3539

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyTue 2 Nov 2010 - 10:02

Andjelak wrote:
Ma gde ce duze od ovoga,i ovo je previse sto se mene tice,previse su ga otegli Ijo
pa da upravu si
Back to top Go down
http://danijelafairytale.tumblr.com
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyTue 2 Nov 2010 - 10:03

Ja sam ovde procitala da ima 147,tako je Her Zika napisao...
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 20 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyTue 2 Nov 2010 - 10:04

A kod nas je oko 90-e...znaci ima jos punoo..xD
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
ღJacqueline Bracamontesღ
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
ღJacqueline Bracamontesღ

Broj postova : 55522
Godina : 32

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyTue 2 Nov 2010 - 10:40

Kod nas je danas tek Ivana pala sa konja, ono kad su dosli roditelji od H M :)
Back to top Go down
http://dulce-anahi.my-free-forum.com
**ApA**
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
**ApA**

Broj postova : 5818
Godina : 32
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 20 34809347

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyWed 3 Nov 2010 - 21:34

Meni je ova serija dosadna..svi glumci me nerviraju!
Back to top Go down
http://genesisrodriguezsrb.fforum.biz/forum.htm
todora
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
todora

Broj postova : 730
Godina : 27
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 20 Wgqiwx

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyThu 4 Nov 2010 - 7:50

kod mene je doslo tek ono kad je ivana pala s konja
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyThu 4 Nov 2010 - 7:57

Gledala sam danas posle duzeg vremena,i jako se razocarala,ona Valentina je bas gadura teska,sta su joj sad jadna deca i skola krivi sto je ona isfrustrirana,mislim narediti da se srusi skola....svasta!!
Back to top Go down
ANCHY !!!
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
ANCHY !!!

Broj postova : 8298
Fan-gif : ♥♥♥

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyFri 5 Nov 2010 - 6:21

Andjelak wrote:
Gledala sam danas posle duzeg vremena,i jako se razocarala,ona Valentina je bas gadura teska,sta su joj sad jadna deca i skola krivi sto je ona isfrustrirana,mislim narediti da se srusi skola....svasta!!
:super: :super: :super: :super: :super:
Back to top Go down
*PrincesS*
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
*PrincesS*

Broj postova : 1
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyMon 8 Nov 2010 - 5:18

Super serija..:D Samo me nerviraju, nikako da pocne...Ova carolija ... :o.O:
Back to top Go down
Neelaalikhan
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Neelaalikhan

Broj postova : 226

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyMon 8 Nov 2010 - 6:27

zadnja epka je dobra
Back to top Go down
sava
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
sava

Broj postova : 2118

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyMon 8 Nov 2010 - 12:20

Ova je serija toliko dosadna i besmislena da je to strašno. Možda da je snimljena kao mini-serija od desetak epizoda bi bila pristojna, al ovako...

Gabriela Spanic se samo izložila javnoj blamaži. Al verovatno je baš briga za to, ionako u Televisi uvek ima posla za ''talente''.

Gledao sam ove njene zadnje scene dok je proganja duh a ona sva neartikulisana. Pravi nemoguće bolesne face i dere se. Na kraju se obesi. I dok je svi gledaju sa zaprepaštenjem kako visi, Colunga prokomentariše kako je šteta, bla bla bla... Lucero se dere da joj oprosti što nije došla pre... i tako, sve vrvi od umobolne patetike a Spanic i dalje visi. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Onda na kraju venčanje Colunge i Lucero... sve teče po planu, sve pršti od patetike... Lucero čak zapeva neki meksički narodnjak u po crkve... I odjednom se stvori jednonogi unakaženi Sergio Goyri koji ipak nije poginuo u eksploziji rudnika.

A da, usput da spomenem scenu kad se Colunga i on tuku do iznemoglosti a oko njih skakuće Colungina mama i dere se ''no'' ''omg'' i sl... Bilo je bar 10 šansi da jedan drugog ubiju na razne načine (pištolj, davljenje, kamenje, vile...), i već je postalo izuzetno dosadno i toliko nebitno da nije bilo važno i da obojica umru na najbrutalniji način. I tek kad svaka besmislenost postane besmislena stara se seti viknuti da je Goyri Colungin tata.

E sad da se vratim na ono u crkvi... Sveukupan loš utisak samo pokvari ovo sa vaskrslim Goyrijem koji uđe u crkvu i puca na sve strane (bezveze troši metke, nije mu palo na pamet odmah pucati u ovo dvoje ), a Colunga se dere ''no te cansa fastidiarnos la vida''. On siroma' uvek ima tako neke dubokoumne komentare koji su na mestu. Nakon manje borbe srede Goyrija i nastave kao da ničeg nije bilo uz još jedan Colungin dubokoumni komentar preplašenoj Lucero da će ''sve biti dobro''.

Dalje je samo još gora patetika, prebacio sam na zadnju scenu koja me je samo šokirala činjenicom da Lucero nije rekla Colungi ''soy tu duena''.

I tako... teška debilana. Čak ni na trenutak smešno, već pravi primer predmeta za sprdnju.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 20 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyMon 8 Nov 2010 - 13:10

Joj savo... ti unakazio :D
Mislim ja sam gledala na pocetku, sad menjam kanal kad vidim, dosadno mi. ALi ne znam da je toliko pateticna, ja sam gledala kad su pokusali da ismejavaju Valentinu, pa napravili neku lutku, nesto zmija ovo ono... pocepala sam se od smeha... demek haos nastane zbog te lutke, nigde veze.
Ali menis e svidjala postava glumaca, ali ne znam neku dalju radnju.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyTue 9 Nov 2010 - 4:53

sava wrote:
Ova je serija toliko dosadna i besmislena da je to strašno. Možda da je snimljena kao mini-serija od desetak epizoda bi bila pristojna, al ovako...

Gabriela Spanic se samo izložila javnoj blamaži. Al verovatno je baš briga za to, ionako u Televisi uvek ima posla za ''talente''.

Gledao sam ove njene zadnje scene dok je proganja duh a ona sva neartikulisana. Pravi nemoguće bolesne face i dere se. Na kraju se obesi. I dok je svi gledaju sa zaprepaštenjem kako visi, Colunga prokomentariše kako je šteta, bla bla bla... Lucero se dere da joj oprosti što nije došla pre... i tako, sve vrvi od umobolne patetike a Spanic i dalje visi. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Onda na kraju venčanje Colunge i Lucero... sve teče po planu, sve pršti od patetike... Lucero čak zapeva neki meksički narodnjak u po crkve... I odjednom se stvori jednonogi unakaženi Sergio Goyri koji ipak nije poginuo u eksploziji rudnika.

A da, usput da spomenem scenu kad se Colunga i on tuku do iznemoglosti a oko njih skakuće Colungina mama i dere se ''no'' ''omg'' i sl... Bilo je bar 10 šansi da jedan drugog ubiju na razne načine (pištolj, davljenje, kamenje, vile...), i već je postalo izuzetno dosadno i toliko nebitno da nije bilo važno i da obojica umru na najbrutalniji način. I tek kad svaka besmislenost postane besmislena stara se seti viknuti da je Goyri Colungin tata.

E sad da se vratim na ono u crkvi... Sveukupan loš utisak samo pokvari ovo sa vaskrslim Goyrijem koji uđe u crkvu i puca na sve strane (bezveze troši metke, nije mu palo na pamet odmah pucati u ovo dvoje ), a Colunga se dere ''no te cansa fastidiarnos la vida''. On siroma' uvek ima tako neke dubokoumne komentare koji su na mestu. Nakon manje borbe srede Goyrija i nastave kao da ničeg nije bilo uz još jedan Colungin dubokoumni komentar preplašenoj Lucero da će ''sve biti dobro''.

Dalje je samo još gora patetika, prebacio sam na zadnju scenu koja me je samo šokirala činjenicom da Lucero nije rekla Colungi ''soy tu duena''.

I tako... teška debilana. Čak ni na trenutak smešno, već pravi primer predmeta za sprdnju.

al si me nasmejao... :Good: hahaha moram pogledati to na netu
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyTue 9 Nov 2010 - 11:11

Ne gledam seriju, a posle ovoga tek je necu pogledati!
Back to top Go down
yo soy rebelde
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
yo soy rebelde

Broj postova : 1188
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 20 Tumblr_inline_mgtoovHGKj1rdbmmk

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyWed 10 Nov 2010 - 12:33

ma da savo... sad bi ti rekla nesto al necu da se svadjam -.-

ne znam koja ti je fora da pricas da gabi nema telenta ???? ona je ekstra odglumela svoju ulogu bas onako kako treba !!!nego ti preuvelicavas....
sto se tice lutke obucene kao valentina to nije bilo ni malo smesno....

meni je smesno sto je desni(levy) silovatelj uvek bio i ostao....i besmislena nije ne bi bila u top 5 najjgledanijih serija u srbiji.... eto prc onoj dosadnoj mas sable el diablo (boze pomozi)...a sto se tice rosendovog upadanja u crkvu i pucanja u starne logicno je da nece pucati na njih dvoje jer on voli valentinu a jm mu je sin pazi da bi ih ranio ....
i idi gledaj teletabise to je za tebe...mozda ti tu nece biti patetike i vesanja....

Back to top Go down
Her Zika Pavlovic
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Her Zika Pavlovic

Broj postova : 82
Godina : 39
Fan-gif : Komentari o seriji - Page 20 2502967b

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 EmptyWed 10 Nov 2010 - 12:40

gaby nema talenta??? MA DAJ IDI GLEDAJ TELETABISE
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari o seriji   Komentari o seriji - Page 20 Empty

Back to top Go down

Komentari o seriji

View previous topic View next topic Back to top 
Page 20 of 30Go to page : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 30  Next