REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari na seriju ?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next
AuthorMessage
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

Broj postova : 6865
Godina : 37
Fan-gif : Komentari na seriju ? - Page 13 2uellas

Komentari na seriju ? - Page 13 _
PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyMon 2 May 2011 - 8:31

Ma znam za to,ali to je alternativni kraj serije nije pravi.Zato mi je i bilo cudno kad sam procitala da bi dete ostalo bez oca i majke...
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

Broj postova : 4134
Godina : 38
Fan-gif : Komentari na seriju ? - Page 13 18bdb020d2

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyMon 2 May 2011 - 8:45

i mene je prvo zbunilo ali verovatno nije odgledala 3 sezonu a zakljucak izveden na osnovu srecnog kraja :)
Back to top Go down
yasmin
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
yasmin

Broj postova : 240

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyMon 2 May 2011 - 11:02

ova serija je bila bezveze
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyMon 2 May 2011 - 20:27

yasmin wrote:

Stvarno???Nisam znala...Hvala na obavestenju!
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyMon 2 May 2011 - 21:02

Andjelak wrote:
yasmin wrote:

Stvarno???Nisam znala...Hvala na obavestenju!

bas si me nasmejala!!! :)
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyTue 3 May 2011 - 2:45

Aaaa mene bas nerviraju takvi postovi tj skupljanje postova na takav nacin!Ja sam gledala puno serija koje mi se nisu svidjale pa nisam isla po temama na forumu da to i pisem.Komentarisem iskljucivo u temama koje me interesuju i o serijama koje sam gledala a ne da dodjem u neku temu i napisem da je serija glupa ili bezveze a nisam je ni pogledala...[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyTue 3 May 2011 - 4:25

to potpisujem!
forum je dovoljno veliki i pokriva sve serije (ako neke nema uvek moze da se doda) i po meni su ovakvi komentari suvisni, ako joj se ne svidja serija a htela je da komentarise mogla je bar da navede sta joj se ne svidja...

Rafael Duke zakon! a sama serija bila dobra!!! i vise nego dobra!
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Godina : 30
Fan-gif : Komentari na seriju ? - Page 13 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyWed 4 May 2011 - 5:08

Quote :
Aaaa mene bas nerviraju takvi postovi tj skupljanje postova na takav nacin!Ja sam gledala puno serija koje mi se nisu svidjale pa nisam isla po temama na forumu da to i pisem.Komentarisem iskljucivo u temama koje me interesuju i o serijama koje sam gledala a ne da dodjem u neku temu i napisem da je serija glupa ili bezveze a nisam je ni pogledala...
Quote :
to potpisujem!
forum je dovoljno veliki i pokriva sve serije (ako neke nema uvek moze da se doda) i po meni su ovakvi komentari suvisni, ako joj se ne svidja serija a htela je da komentarise mogla je bar da navede sta joj se ne svidja...

Rafael Duke zakon! a sama serija bila dobra!!! i vise nego dobra!

skroz se slazem sa vama,serija je odlicna,ali kontam,nisu svi ukusi isti,ali sto rece Andja ne morate da pisete to...msm time samo nervirate nas koji je volimo :P:

Ne znam samo kako ce da puste ponovo kad su svi pretrpani serijama... :o.O:
Back to top Go down
Lex
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Lex

Broj postova : 561

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptySat 7 May 2011 - 8:33

Imate i na internetu sigurno ovu seriju! Nazalost, nisam pratio!
Back to top Go down
dragana89
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
dragana89

Broj postova : 5
Godina : 35

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyMon 9 May 2011 - 9:14

Hoce li mi iko reci zasto neki linkovi za skidanje serije ne radeeeeeee Please Please Please
Back to top Go down
mimimimimimi
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
mimimimimimi

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyTue 7 Jun 2011 - 2:31

bas sam odgledala ovo malo epizoda sto imam na kompu... i mogu reci da to uopste nije zdravo raditi! hahaha
Rafael Duke!
a gledala sam samo zato sto sam na fejsu videla neke njegove nove slike od kojih te glava zaboli, pa reko da se podsetim malo ...
Back to top Go down
FanSerija
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
FanSerija

Broj postova : 261
Godina : 27
Fan-gif : Komentari na seriju ? - Page 13 4d9-29z614

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyThu 21 Jul 2011 - 5:56

Seriju je bila extraaa
Back to top Go down
Brunetta
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Brunetta

Broj postova : 17

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyFri 2 Sep 2011 - 13:11

Pozdrav svima...Nedavno sam postala clan ovog sajta upravo zbog ove serije jer mi je apsolutno fascinantna...Po mom misljenju serija je prosto van konkurecije i jedna od retkih koja sadrzi ovakvu pricu...Dok se emitovala na Pinku odgledala sam slucajno par epizoda...nepunih.Nazalost nisam mogla da pratim emitovanje,jer sam bila sprecena zbog raznih obaveza.Skoro sam na internetu odgledala sve tri sezone bez prevoda(iako ne znam spanski perfektno),jer ovde nisam nasla epizode sa prevodom...linkovi su zastareli... nazalost...:( Drago mi je da vidim da jos uvek postoje ljudi koji prepoznaju i cene kvalitetan projekat...:))) Pozzz
Back to top Go down
***Amaia_Salamanca***
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
***Amaia_Salamanca***

Broj postova : 493
Fan-gif : obozavam Duqea

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyMon 12 Sep 2011 - 0:20

Ma likovi su genijalni kakvi zastareli XD
Back to top Go down
sneks
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
sneks

Broj postova : 244
Godina : 40
Fan-gif : Komentari na seriju ? - Page 13 2585ff6

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyThu 29 Sep 2011 - 6:10

ja sam pocela pratiti i bas mi se dopala,onda je nesto pink promenio termin pa sam prestala pratiti,nemam poima ni kako se zavrsila.
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari na seriju ? - Page 13 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyFri 30 Sep 2011 - 9:46

nije se na pinku ni zavrsila ja msm...
Back to top Go down
Brunetta
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Brunetta

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptySun 2 Oct 2011 - 1:54

Na Pinku su pustili alternativni kraj serije...tako da se nije zavrsila kako bi trebalo...Jos jednu celu sezonu nisu emitovali...Prekinuli su seriju posle druge sezone i pustili alternativni zavrsetak serije...I koliko sam mogla da primetim i pored toga sto nisu pustili jos epizoda skratili su dosta i ove epizode koje su emitovali...Bas bzv
Back to top Go down
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

Broj postova : 633
Fan-gif : Komentari na seriju ? - Page 13 3015239313_1_5_oelYNxbK
Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptySun 20 Nov 2011 - 5:31

Verovatno i najbolja serija, bez glupih krajeva, slepih koji progledaju, Maricuj i ostalih glupisti.
Cata y Duque divni, Catina promena je bila tako velika da mi je se cinilo da u trecoj sezoni bila nova glumica. Isto tako su se super snasli Gato i La Roca
Back to top Go down
Brunetta
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Brunetta

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptySun 20 Nov 2011 - 13:57

Slazem se sa tobom...Serija je fenomenalna i taj realan kraj jos vise naglasava njenu pricu i posebno ljubav izmedju glavnih protogonista...:) I takodje se izdvaja od ostalih bajkovitih meksickih serija...Uostalom stvar ukusa...Sto se mene tice van konkurencije je...:)
Back to top Go down
Anairena
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Anairena

Broj postova : 77

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyMon 9 Jan 2012 - 21:48

Necu je ni gledati cula sam da je dosta losa serija
Back to top Go down
Levy's girl
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
Levy's girl

Broj postova : 12407
Godina : 32
Fan-gif : Komentari na seriju ? - Page 13 Tumblr_m1zo78llxh1qgime3o2_250

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyTue 10 Jan 2012 - 11:42

taj ko ti je to rekao,zestoko se zeznuo...:))
Back to top Go down
tutankamon85
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
tutankamon85

Broj postova : 295

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptySat 31 Mar 2012 - 23:04

steta sto nisu prikazivali i treci sezonu, odlicno odradjena serija
Back to top Go down
arija*
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član

Broj postova : 2770
Godina : 30

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptySun 1 Apr 2012 - 4:39

tutankamon85 wrote:
steta sto nisu prikazivali i treci sezonu, odlicno odradjena serija

slazem se thumbup ja sam gledala samo prve 2.sezone...3.sezonu sam samo kraj pogledala i razocarala se Plac sve u svemu odlicna serija :)
Back to top Go down
gaconi
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
gaconi

Broj postova : 632
Godina : 28

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyTue 3 Apr 2012 - 2:29

odlicna serija
Back to top Go down
saricica
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
saricica

Broj postova : 696
Fan-gif : Komentari na seriju ? - Page 13 23kw2a8

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 EmptyWed 13 Jun 2012 - 0:29

Obozavam ovu seriju.Duque je presladak,obozavam ga sa Catom.Fenomenalna serija enamorado
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 13 Empty

Back to top Go down

Komentari na seriju ?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 13 of 14Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next