|
|
Author | Message |
---|
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 2 May 2011 - 8:31 | |
| Ma znam za to,ali to je alternativni kraj serije nije pravi.Zato mi je i bilo cudno kad sam procitala da bi dete ostalo bez oca i majke... |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 2 May 2011 - 8:45 | |
| i mene je prvo zbunilo ali verovatno nije odgledala 3 sezonu a zakljucak izveden na osnovu srecnog kraja |
|
| |
yasmin TVNovele Novi član
Broj postova : 240
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 2 May 2011 - 11:02 | |
| ova serija je bila bezveze |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 2 May 2011 - 20:27 | |
| - yasmin wrote:
- ova serija je bila bezveze
Stvarno???Nisam znala...Hvala na obavestenju! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 2 May 2011 - 21:02 | |
| - Andjelak wrote:
- yasmin wrote:
- ova serija je bila bezveze
Stvarno???Nisam znala...Hvala na obavestenju! bas si me nasmejala!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Tue 3 May 2011 - 2:45 | |
| Aaaa mene bas nerviraju takvi postovi tj skupljanje postova na takav nacin!Ja sam gledala puno serija koje mi se nisu svidjale pa nisam isla po temama na forumu da to i pisem.Komentarisem iskljucivo u temama koje me interesuju i o serijama koje sam gledala a ne da dodjem u neku temu i napisem da je serija glupa ili bezveze a nisam je ni pogledala... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Tue 3 May 2011 - 4:25 | |
| to potpisujem! forum je dovoljno veliki i pokriva sve serije (ako neke nema uvek moze da se doda) i po meni su ovakvi komentari suvisni, ako joj se ne svidja serija a htela je da komentarise mogla je bar da navede sta joj se ne svidja...
Rafael Duke zakon! a sama serija bila dobra!!! i vise nego dobra! |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Wed 4 May 2011 - 5:08 | |
| - Quote :
- Aaaa mene bas nerviraju takvi postovi tj skupljanje postova na takav nacin!Ja sam gledala puno serija koje mi se nisu svidjale pa nisam isla po temama na forumu da to i pisem.Komentarisem iskljucivo u temama koje me interesuju i o serijama koje sam gledala a ne da dodjem u neku temu i napisem da je serija glupa ili bezveze a nisam je ni pogledala...
- Quote :
- to potpisujem!
forum je dovoljno veliki i pokriva sve serije (ako neke nema uvek moze da se doda) i po meni su ovakvi komentari suvisni, ako joj se ne svidja serija a htela je da komentarise mogla je bar da navede sta joj se ne svidja...
Rafael Duke zakon! a sama serija bila dobra!!! i vise nego dobra! skroz se slazem sa vama,serija je odlicna,ali kontam,nisu svi ukusi isti,ali sto rece Andja ne morate da pisete to...msm time samo nervirate nas koji je volimo : Ne znam samo kako ce da puste ponovo kad su svi pretrpani serijama... : : |
|
| |
Lex TVNovele Zavisnik
Broj postova : 561 Lokacija : Francuska
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sat 7 May 2011 - 8:33 | |
| Imate i na internetu sigurno ovu seriju! Nazalost, nisam pratio! |
|
| |
dragana89 TVNovele Novi član
Broj postova : 5 Godina : 35 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 9 May 2011 - 9:14 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Tue 7 Jun 2011 - 2:31 | |
| bas sam odgledala ovo malo epizoda sto imam na kompu... i mogu reci da to uopste nije zdravo raditi! Rafael Duke! a gledala sam samo zato sto sam na fejsu videla neke njegove nove slike od kojih te glava zaboli, pa reko da se podsetim malo ... |
|
| |
FanSerija TVNovele Novi član
Broj postova : 261 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Srbija:)
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Thu 21 Jul 2011 - 5:56 | |
| |
|
| |
Brunetta TVNovele Novi član
Broj postova : 17
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Fri 2 Sep 2011 - 13:11 | |
| Pozdrav svima...Nedavno sam postala clan ovog sajta upravo zbog ove serije jer mi je apsolutno fascinantna...Po mom misljenju serija je prosto van konkurecije i jedna od retkih koja sadrzi ovakvu pricu...Dok se emitovala na Pinku odgledala sam slucajno par epizoda...nepunih.Nazalost nisam mogla da pratim emitovanje,jer sam bila sprecena zbog raznih obaveza.Skoro sam na internetu odgledala sve tri sezone bez prevoda(iako ne znam spanski perfektno),jer ovde nisam nasla epizode sa prevodom...linkovi su zastareli... nazalost... Drago mi je da vidim da jos uvek postoje ljudi koji prepoznaju i cene kvalitetan projekat... )) Pozzz |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 12 Sep 2011 - 0:20 | |
| Ma likovi su genijalni kakvi zastareli XD |
|
| |
sneks TVNovele Novi član
Broj postova : 244 Godina : 40 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Thu 29 Sep 2011 - 6:10 | |
| ja sam pocela pratiti i bas mi se dopala,onda je nesto pink promenio termin pa sam prestala pratiti,nemam poima ni kako se zavrsila. |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Fri 30 Sep 2011 - 9:46 | |
| nije se na pinku ni zavrsila ja msm... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sun 2 Oct 2011 - 1:54 | |
| Na Pinku su pustili alternativni kraj serije...tako da se nije zavrsila kako bi trebalo...Jos jednu celu sezonu nisu emitovali...Prekinuli su seriju posle druge sezone i pustili alternativni zavrsetak serije...I koliko sam mogla da primetim i pored toga sto nisu pustili jos epizoda skratili su dosta i ove epizode koje su emitovali...Bas bzv |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sun 20 Nov 2011 - 5:31 | |
| Verovatno i najbolja serija, bez glupih krajeva, slepih koji progledaju, Maricuj i ostalih glupisti. Cata y Duque divni, Catina promena je bila tako velika da mi je se cinilo da u trecoj sezoni bila nova glumica. Isto tako su se super snasli Gato i La Roca |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sun 20 Nov 2011 - 13:57 | |
| Slazem se sa tobom...Serija je fenomenalna i taj realan kraj jos vise naglasava njenu pricu i posebno ljubav izmedju glavnih protogonista... I takodje se izdvaja od ostalih bajkovitih meksickih serija...Uostalom stvar ukusa...Sto se mene tice van konkurencije je... |
|
| |
Anairena TVNovele Novi član
Broj postova : 77
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 9 Jan 2012 - 21:48 | |
| Necu je ni gledati cula sam da je dosta losa serija |
|
| |
Levy's girl TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 12407 Godina : 32 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Tue 10 Jan 2012 - 11:42 | |
| taj ko ti je to rekao,zestoko se zeznuo... ) |
|
| |
tutankamon85 TVNovele Novi član
Broj postova : 295
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sat 31 Mar 2012 - 23:04 | |
| steta sto nisu prikazivali i treci sezonu, odlicno odradjena serija |
|
| |
arija* TVNovele Redovan član
Broj postova : 2770 Godina : 30 Lokacija : Acapulco <3
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sun 1 Apr 2012 - 4:39 | |
| - tutankamon85 wrote:
- steta sto nisu prikazivali i treci sezonu, odlicno odradjena serija
slazem se ja sam gledala samo prve 2.sezone...3.sezonu sam samo kraj pogledala i razocarala se sve u svemu odlicna serija |
|
| |
gaconi TVNovele Zavisnik
Broj postova : 632 Godina : 28 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Tue 3 Apr 2012 - 2:29 | |
| |
|
| |
saricica TVNovele Zavisnik
Broj postova : 696 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Madrid <333
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Wed 13 Jun 2012 - 0:29 | |
| Obozavam ovu seriju.Duque je presladak,obozavam ga sa Catom.Fenomenalna serija |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju ? | |
| |
|
| |
|