|
|
Author | Message |
---|
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Tue 14 Dec 2010 - 21:29 | |
| Joj Stefane meni se ta treca sezona uopste nije dopala,al pokusacu ti u par recenica ispricati sta se sve izdesavalo... Posle ubista Dukea,Katalina odlazi u zatvor,tamo provede 4 godine,maltretirala je jedna zatvorenica(koja je sestra narko dilera koji nasledjuje Dukea u trecoj sezoni),i posle 4 godine sklapa dogovor sa nekim inspektorom da pod jednim uslovom izadje iz zatvora a to je da u stopu prati Dzesiku i otkrije njene mutne radnje.Na izlasku je cekaju drugarice i ona odlazi sa Dzesikom.Dzesi sada vodi jedan nocni klub,diskoteku koja je prepuna droge i prostitucije.Katalina tu pocinje da radi i u medjuvremenu saradjuje sa policijom.U tom baru upoznaje detektiva Martina de la Roku koji se zaljubljuje u nju,takodje se pojavljuje i novi narko diler kojeg glumi Huan Alfonso Baptista i on je meni najgori lik tu.I on se takodje zaljubljuje u Katu.Ona svo vreme tuguje za Dukeom i stalno odlazi na vidikovac.Pojavljuje se i Martinez koji pomaze Kati da dodje do novog indentiteta i pobegne iz zemlje,ali nazalost u spletu okolnosti to neuspeva,ona ubija narkodilerovu sestru on to saznaje i hoce da joj se osveti.I na kraju se nalaze na krovu jedne zgrade gde pucaju jedno u drugo,Baptista ubija Katu,i tada dolazi detektiv i ubija njega.Kraj je jako tuzan,Kata izgovara svoje poslednje reci da konacno ide kod svog Rafe,da nije bitno dali je on u paklu ili raju,naci se ga gde god da jeste i sa njim ce joj svuda biti raj.... Neznam kako vama al meni je puno bolji onaj srecan karj,gde su oni srecni zajedno,mada je to nerealan kraj za jednog dilera al meni je puno bolji od ovog stvarnog : |
|
| |
FanSte Pall Mall TVNovele Moderator
Broj postova : 5429 Godina : 29
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Wed 15 Dec 2010 - 3:38 | |
| Jaoo..jaoo ..jaoo....HOCU DA GLEDAAMMM!!! Znc uaa pinkk!!! Meni je ovo bas zanimljivo,cak mi deluje zanimljivije od 1. sezone(naravno,s 2. se ne moze uporediti,s"robovlasnistvom" Kortesa,te su mi epke vrhunskee i najuzbudljivije!!)...S tim krajem deca od 8-9 godina koja gledaju mogu samo izvuci pouku da narko-dileri,mafijasi itd uvek u svemu uspevaju.....BTW,hvala puno ;) |
|
| |
paula&rafa TVNovele Novi član
Broj postova : 197 Godina : 33 Fan-gif : Lokacija : Dans les bras de Miguel A.Silvestre & William Levy
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Thu 30 Dec 2010 - 0:55 | |
| Nikad nije zaboravila , Rafu. Nije volila Martina Najgori , Lik , u seriji , Pertur && Mejia
I treba srediti , Danijelu , Cata se samo branila.
DUQUE & CATA 4EVER |
|
| |
majcegu TVNovele Novi član
Broj postova : 265
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sun 16 Jan 2011 - 20:30 | |
| to je ljubav uvek su se voleli bez obzira da li su bili zajedno ili ne |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Tue 18 Jan 2011 - 11:33 | |
| bas tako,najbolja serija ikada snimljena i prikazana :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Tue 18 Jan 2011 - 21:49 | |
| uff i jos uvek zalim za njom..nekako mi je mnogo kratko trajala hahaha |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Wed 19 Jan 2011 - 17:56 | |
| Ja zalim sto vise negledam mog Rafu :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Wed 19 Jan 2011 - 21:46 | |
| i ja isto to Andjelak :da: |
|
| |
bato85 TVNovele Novi član
Broj postova : 205
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Wed 19 Jan 2011 - 22:51 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Thu 20 Jan 2011 - 0:30 | |
| ma serija je extra..mada svako ima pravo i da mu se svidja i ne svidja |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Thu 20 Jan 2011 - 9:49 | |
| Neznam kako ova serija nekome moze da bude smor,kad nije nimalo monotona i uvek se nesto desavalo,u svakoj epizodi.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Thu 20 Jan 2011 - 23:36 | |
| ja mislim da te osobe nisu ni gledale seriju uopste, vec im mozda treba odredjeni broj postova pa pisu svasta haha...pozzz Andjelak, i vazno da se nama svidja serija haha |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Fri 21 Jan 2011 - 7:48 | |
| Potpisujem :Good: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Fri 21 Jan 2011 - 8:15 | |
| |
|
| |
BiLJaNa:) TVNovele Novi član
Broj postova : 53 Lokacija : Bg
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Tue 25 Jan 2011 - 23:03 | |
| Jaoo ovu seriju,isto obozavam.. Odgledalam sam i 3 serijal na netu.. Migel Anhel Silvestre jao obozavam ga.. |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sat 29 Jan 2011 - 6:52 | |
| Hocu opeet! : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sat 29 Jan 2011 - 10:51 | |
| I ja : |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sat 29 Jan 2011 - 10:57 | |
| Ahahaha,jaoo,Andjelak,kad se setim kako smo ti i ja stalno pricale o seriji,jedva smo cekale novu epizodu :da: bas mi nedostaje! Extra je! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sat 29 Jan 2011 - 11:05 | |
| Hehehe garant mi neces verovati,al ja i dan danas nekad pogledam po neku epizodu jer imam sve u kompu,nemogu da zivim bez mog Rafe :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sat 29 Jan 2011 - 11:08 | |
| Ma verujem tii,i ja ponekad odem na yt da vidim onu zadnju epizodu i isplacem se! :jajaja: Ahahahah,a budala...ali obavezno mora biti ona zadnja,kad ga ubiju,nzm zasto :da: : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sat 29 Jan 2011 - 11:16 | |
| Uh ja tu bas nevolim,ja volim one gde su on i Kata u pvom planu,po mogucnosti u kadi,krevetu i slicno :jajaja: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sat 29 Jan 2011 - 11:20 | |
| Ahahahah :jajaja: znam sve...valjda ce opet negde pustati : a mogli bi,secam se da su Sin senos no hay paraiso na kosavi pustali jedno dva,tri puta |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sat 29 Jan 2011 - 11:23 | |
| hehe ja sam se na vreme obezbedila,skinula sve epke pa kad god hocu gledam i uzivam : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sat 29 Jan 2011 - 11:24 | |
| Pa da,ali to nije isto...znas onaj osecaj kad ne mozes da docekas sledeci dan,e to ja hocu : |
|
| |
Nadina TVNovele Novi član
Broj postova : 208
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 31 Jan 2011 - 22:44 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju ? | |
| |
|