REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari na seriju ?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next
AuthorMessage
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

Broj postova : 6865
Godina : 37
Fan-gif : Komentari na seriju ? - Page 8 2uellas

Komentari na seriju ? - Page 8 _
PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyTue 14 Dec 2010 - 21:29

Joj Stefane meni se ta treca sezona uopste nije dopala,al pokusacu ti u par recenica ispricati sta se sve izdesavalo...
Posle ubista Dukea,Katalina odlazi u zatvor,tamo provede 4 godine,maltretirala je jedna zatvorenica(koja je sestra narko dilera koji nasledjuje Dukea u trecoj sezoni),i posle 4 godine sklapa dogovor sa nekim inspektorom da pod jednim uslovom izadje iz zatvora a to je da u stopu prati Dzesiku i otkrije njene mutne radnje.Na izlasku je cekaju drugarice i ona odlazi sa Dzesikom.Dzesi sada vodi jedan nocni klub,diskoteku koja je prepuna droge i prostitucije.Katalina tu pocinje da radi i u medjuvremenu saradjuje sa policijom.U tom baru upoznaje detektiva Martina de la Roku koji se zaljubljuje u nju,takodje se pojavljuje i novi narko diler kojeg glumi Huan Alfonso Baptista i on je meni najgori lik tu.I on se takodje zaljubljuje u Katu.Ona svo vreme tuguje za Dukeom i stalno odlazi na vidikovac.Pojavljuje se i Martinez koji pomaze Kati da dodje do novog indentiteta i pobegne iz zemlje,ali nazalost u spletu okolnosti to neuspeva,ona ubija narkodilerovu sestru on to saznaje i hoce da joj se osveti.I na kraju se nalaze na krovu jedne zgrade gde pucaju jedno u drugo,Baptista ubija Katu,i tada dolazi
detektiv i ubija njega.Kraj je jako tuzan,Kata izgovara svoje poslednje reci da konacno ide kod svog Rafe,da nije bitno dali je on u paklu ili raju,naci se ga gde god da jeste i sa njim ce joj svuda biti raj....
Neznam kako vama al meni je puno bolji onaj srecan karj,gde su oni srecni zajedno,mada je to nerealan kraj za jednog dilera al meni je puno bolji od ovog stvarnog :D:
Back to top Go down
FanSte Pall Mall
TVNovele Moderator
TVNovele Moderator
FanSte Pall Mall

Broj postova : 5429
Godina : 29

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyWed 15 Dec 2010 - 3:38

Jaoo..jaoo ..jaoo....HOCU DA GLEDAAMMM!!! Znc uaa pinkk!!! Meni je ovo bas zanimljivo,cak mi deluje zanimljivije od 1. sezone(naravno,s 2. se ne moze uporediti,s"robovlasnistvom" Kortesa,te su mi epke vrhunskee i najuzbudljivije!!)...S tim krajem deca od 8-9 godina koja gledaju mogu samo izvuci pouku da narko-dileri,mafijasi itd uvek u svemu uspevaju.....BTW,hvala puno ;)
Back to top Go down
paula&rafa
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
paula&rafa

Broj postova : 197
Godina : 33
Fan-gif : Komentari na seriju ? - Page 8 Cap3810

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyThu 30 Dec 2010 - 0:55

Nikad nije zaboravila , Rafu.
Nije volila Martina
Najgori , Lik , u seriji , Pertur && Mejia

I treba srediti , Danijelu , Cata se samo branila.

DUQUE & CATA 4EVER
Back to top Go down
majcegu
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majcegu

Broj postova : 265

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptySun 16 Jan 2011 - 20:30

to je ljubav uvek su se voleli bez obzira da li su bili zajedno ili ne
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyTue 18 Jan 2011 - 11:33

bas tako,najbolja serija ikada snimljena i prikazana :Good:
Back to top Go down
majcegu
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majcegu

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyTue 18 Jan 2011 - 21:49

uff i jos uvek zalim za njom..nekako mi je mnogo kratko trajala hahaha
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyWed 19 Jan 2011 - 17:56

Ja zalim sto vise negledam mog Rafu :’(:
Back to top Go down
majcegu
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majcegu

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyWed 19 Jan 2011 - 21:46

i ja isto to Andjelak :da:
Back to top Go down
bato85
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
bato85

Broj postova : 205

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyWed 19 Jan 2011 - 22:51

smor od serije
Back to top Go down
majcegu
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majcegu

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyThu 20 Jan 2011 - 0:30

ma serija je extra..mada svako ima pravo i da mu se svidja i ne svidja
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyThu 20 Jan 2011 - 9:49

Neznam kako ova serija nekome moze da bude smor,kad nije nimalo monotona i uvek se nesto desavalo,u svakoj epizodi....
Back to top Go down
majcegu
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majcegu

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyThu 20 Jan 2011 - 23:36

ja mislim da te osobe nisu ni gledale seriju uopste, vec im mozda treba odredjeni broj postova pa pisu svasta haha...pozzz Andjelak, i vazno da se nama svidja serija haha
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyFri 21 Jan 2011 - 7:48

:super: :super:
Potpisujem :Good:
Back to top Go down
majcegu
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
majcegu

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyFri 21 Jan 2011 - 8:15

Andjelak wrote:
:super: :super:
Potpisujem :Good:
i ja isto haha
Hvala
:super: :super: :super:
Back to top Go down
BiLJaNa:)
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
BiLJaNa:)

Broj postova : 53

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyTue 25 Jan 2011 - 23:03

Jaoo ovu seriju,isto obozavam..
Odgledalam sam i 3 serijal na netu..
Migel Anhel Silvestre enamorado jao obozavam ga..
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Broj postova : 13336
Godina : 30
Fan-gif : Komentari na seriju ? - Page 8 Tumblr_m5kzg85Tw71qii7i0o2_250
Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptySat 29 Jan 2011 - 6:52

Hocu opeet! :(:
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptySat 29 Jan 2011 - 10:51

I ja :D: :super:
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptySat 29 Jan 2011 - 10:57

Ahahaha,jaoo,Andjelak,kad se setim kako smo ti i ja stalno pricale o seriji,jedva smo cekale novu epizodu :da: bas mi nedostaje! Extra je! enamorado
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptySat 29 Jan 2011 - 11:05

Hehehe garant mi neces verovati,al ja i dan danas nekad pogledam po neku epizodu jer imam sve u kompu,nemogu da zivim bez mog Rafe Ijo :jajaja:
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptySat 29 Jan 2011 - 11:08

Ma verujem tii,i ja ponekad odem na yt da vidim onu zadnju epizodu i isplacem se! :jajaja: Ahahahah,a budala...ali obavezno mora biti ona zadnja,kad ga ubiju,nzm zasto :da: :(:
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptySat 29 Jan 2011 - 11:16

Uh ja tu bas nevolim,ja volim one gde su on i Kata u pvom planu,po mogucnosti u kadi,krevetu i slicno :jajaja:
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptySat 29 Jan 2011 - 11:20

Ahahahah :jajaja: znam sve...valjda ce opet negde pustati :(: a mogli bi,secam se da su Sin senos no hay paraiso na kosavi pustali jedno dva,tri puta Ljut
Back to top Go down
Andjelak
TVNovele Pričalica
TVNovele Pričalica
Andjelak

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptySat 29 Jan 2011 - 11:23

hehe ja sam se na vreme obezbedila,skinula sve epke pa kad god hocu gledam i uzivam :D:
Back to top Go down
tatjana94
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
tatjana94

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptySat 29 Jan 2011 - 11:24

Pa da,ali to nije isto...znas onaj osecaj kad ne mozes da docekas sledeci dan,e to ja hocu :(:
Back to top Go down
Nadina
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Nadina

Broj postova : 208

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 EmptyMon 31 Jan 2011 - 22:44

Nije losa
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari na seriju ?   Komentari na seriju ? - Page 8 Empty

Back to top Go down

Komentari na seriju ?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 8 of 14Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next