|
|
Author | Message |
---|
jowana94 TVNovele Novi član
Broj postova : 497 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : Mac.Mitrovica
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sun 3 Apr 2011 - 2:05 | |
| - ***Amaia_Salamanca*** wrote:
- U ovom slucaju kopija je bolja od originala...A mimimimimimi hvala sto me podrzavas
MNOGO JE BOLJA OD ORIGINALA,serija je vrh vrhova. <3 Duque je mmmmmmmmmmmmmmmmmmm :p |
|
| |
mimimimimimi TVNovele Redovan član
Broj postova : 4134 Godina : 38 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Wed 6 Apr 2011 - 5:12 | |
| ja i dalje pokusavam naci epizode, mozda i nadjem ... do tad gledam ove koje imam... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Wed 6 Apr 2011 - 5:18 | |
| pa trebalo bi da imas u okviru teme stnhp sve epizode.. |
|
| |
***Amaia_Salamanca*** TVNovele Novi član
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sat 9 Apr 2011 - 21:30 | |
| Ja kako bi volela da se ova serija ponovo pusti ...Duke prelep... |
|
| |
anahi 4ever! TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8597 Fan-gif : Lokacija : Love can touch us one time And last for a lifetime And never let go till we`re gone
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sat 9 Apr 2011 - 23:16 | |
| zao mi je sto ovu seriju nisam partila redovno : gledala sam ponekad, i ono sto sam videla bilo je suuper :Good: duke je koomaaa, presavrseen i amaya je jako lepa, super su par :Good: |
|
| |
Broj postova : 493 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Sa Migel Anhel Silvestrom na plazi
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sun 10 Apr 2011 - 20:20 | |
| Ah steta sto Duke vise nece da snjima vec se vraca filmu... jako bivolela da snjimi barem jos neku seriju da mogu da je gledam ..Amaia savrsena preprelepa... |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 11 Apr 2011 - 1:00 | |
| Oni dvoje su kao izmisljeni jedno za drugo .. Ta serija je predobra. Ja nisam gledala posle smrti Dukea sta je bilo, oni dvoje su mi prelepi zajedno... posle sam videla kad ona umire u zadnjoj, bas je tuzna serija... Prelep par ponavljam :Good: |
|
| |
ღJacqueline Bracamontesღ TVNovele Moderator
Broj postova : 55522 Godina : 32 Lokacija : New Delhi, India ❤ !
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 11 Apr 2011 - 4:54 | |
| Nisam gledala seriju i neznam kako glumi on. Nju sam gledala u SMS i odlicna je. A po slikama su mi super skupa :Good: |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 11 Apr 2011 - 4:59 | |
| Najbolja serija ikada snimljena...A njega i sad kad vidim na slikama ili negde drugde nije mi uopste dobro |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 11 Apr 2011 - 5:00 | |
| on je tako dobar da to nije normalno koliko je dobar!!!!! i to se odnosi i na glumu... )) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 11 Apr 2011 - 20:20 | |
| Aaaa moj Duke je predobar mica moja lepa .....Obozavam ga .. |
|
| |
dragana89 TVNovele Novi član
Broj postova : 5 Godina : 35 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Tue 19 Apr 2011 - 8:55 | |
| 1 i 2 sezona mi trebaju sa prevodom.... ovde sam pokusala da skinem one sto je neko postavio ali linkovi ne rade.... moze li neko da mi kaze u cemu je problem |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Tue 19 Apr 2011 - 10:03 | |
| |
|
| |
dragana89 TVNovele Novi član
Broj postova : 5 Godina : 35 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Wed 20 Apr 2011 - 11:51 | |
| dobrooo... to jeste )) a sto linkovi ne rade |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sun 24 Apr 2011 - 0:22 | |
| Glasala sam da se serija ne nastavi zato sto ne bi mogla da podnesem da Duke umre :’(: ...I da Kata bude sa drugim pa zato da ne bi svaku epiku plakala bolje je ovako ..Bilo bi supre da pocnu da se repriziraju opet ispocetka ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sun 24 Apr 2011 - 8:39 | |
| i ja glasam za reprizu ... tako bih nabavila epizode koje mi fale! |
|
| |
tatjana94 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 25 Apr 2011 - 10:56 | |
| I ja hocu ponovooo |
|
| |
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 25 Apr 2011 - 21:50 | |
| Aaa ja bij najvise volela, pogotovo da puste i sezonu 3 Mada je serija jakoo tuzna, ja sam gledala i 3 malo na kraju.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Wed 27 Apr 2011 - 4:13 | |
| ja glasam za reprizu ali bez 3 sezone... ma nema sanse da gledam kako ga ubijaju... eee kad bi pustili... taman da nabavim sve epizode... ufff onda bi samo to gledala tj njega!!! |
|
| |
Broj postova : 13336 Godina : 30 Fan-gif : Lokacija : I believe that two people are connected at the heart, and it doesn't matter what you do, or who you are or where you live; there are no boundaries or barriers if two people are destined to be together; -Julia Roberts
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Wed 27 Apr 2011 - 5:15 | |
| Ja bih da puste i 3 sezonu...msm ko nece da gleda,ne mora,niko ga ne tera : |
|
| |
andreadanijel TVNovele Novi član
Broj postova : 80 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Thu 28 Apr 2011 - 6:09 | |
| aaaa Rafael Duke! jedan jedini!!! najlepsi! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Sun 1 May 2011 - 22:49 | |
| - mimimimimimi wrote:
- ja glasam za reprizu ali bez 3 sezone... ma nema sanse da gledam kako ga ubijaju... eee kad bi pustili... taman da nabavim sve epizode... ufff onda bi samo to gledala tj njega!!!
Slazem se ni ja ne bi mogla da podnesem kako ubujaju Duqea ,a posle i Katu,jadno ono njihovo dete onda ostace i bez oca ,a i bez majke... : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 2 May 2011 - 0:34 | |
| A vi onda nemojte gledati : : |
|
| |
Andjelak TVNovele Pričalica
Broj postova : 6865 Godina : 37 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 2 May 2011 - 3:41 | |
| - ***Amaia_Salamanca*** wrote:
- mimimimimimi wrote:
- ja glasam za reprizu ali bez 3 sezone... ma nema sanse da gledam kako ga ubijaju... eee kad bi pustili... taman da nabavim sve epizode... ufff onda bi samo to gledala tj njega!!!
Slazem se ni ja ne bi mogla da podnesem kako ubujaju Duqea ,a posle i Katu,jadno ono njihovo dete onda ostace i bez oca ,a i bez majke... : Kakvo dete???Oni nisu imali dete u seriji... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari na seriju ? Mon 2 May 2011 - 4:55 | |
| - Andjelak wrote:
- ***Amaia_Salamanca*** wrote:
- mimimimimimi wrote:
Slazem se ni ja ne bi mogla da podnesem kako ubujaju Duqea ,a posle i Katu,jadno ono njihovo dete onda ostace i bez oca ,a i bez majke... : Kakvo dete???Oni nisu imali dete u seriji... serija ima dva kraja... srecan kraj je kad on prezivi i prikazuju njega Katu i dete... i on prica da je sad opet Rafael... ja sam gledala srecan kraj i imali su dete... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari na seriju ? | |
| |
|
| |
|