REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
AuthorMessage
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 38 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

Komentari serije - Page 38 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 0:29

Ja sam se malo iznenadila,evo sad gledam prvu epizodu.Ocekivala sam pravi krs od serije.Izgleda odlicno,mada mi je zao sto su klonirali nesto kao O CLONE,jer je neminovno uporedjivanje likova.
Gledam sad,dok imam vremena,pa ako mi se svidi-skidam.
Lepa muzika,Zade je prelepa,mada moram da priznam da mi je zao sto ulogu Zade nije igrala Genezis.Ne svidja mi se Lukas,grozan glumac.
Back to top Go down
JaCkI
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
JaCkI

Broj postova : 3694
Godina : 36
Fan-gif : Fan

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 1:50

jer ste gledali?? Konacno neka normalna serija ali u uzasnom terminu :’(:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 38 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 1:52

Nemate pojma koliko zalim zbog termina, verovatno bih ponovo gledala sve...
Back to top Go down
MStefan
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
MStefan

Broj postova : 18883

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 1:53

Odlična serija!!!
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari serije - Page 38 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 2:06

Ezel ♥ Lady wrote:
Nemate pojma koliko zalim zbog termina, verovatno bih ponovo gledala sve...
a tek meni :((( tako mi se ponovo gledaju scene sa kristinom i nazirom :((((( ali sta je tu je... samo mogu da se zadovoljim raspustom a kasnije nista :((( mada serija ko zna do kada ce da trajeee ::DDD obicno ovi na pinku secu epizodu :((( a ponekad i toliko produzeeeee tako da mi to samo uliva nadu da opet gledam komicne scene iz ove serijeee.... ko kaze da je ova serija KRS onda stvarno nije bas bas...
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 2:13

Po rejtingu znamo da nije krs... Tako da o ukusima pojedinaca ne treba raspravljati.

Ja se iskreno nadam da ce je premestiti u drugi termin, ali opet u sebi znam da nece, jer kad nisu MSED onda nece ni ovo, a tako je lepa serija, uhhhh evo tı ga na
Back to top Go down
discobaby
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
discobaby

Broj postova : 842
Fan-gif : Komentari serije - Page 38 Tumblr_mmqvpbesZP1qcb516o1_250

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 2:23

Meni rejting neke serije ne znaci nista.Ne znam koliki je O clone,ali kad se setim rejtinga Alquien te mira...sta reci.
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 3:07

Ja ne znam ATM koliki je rejting, ali ova se serija bas dugo zadrazala na vrhu, i zanimljiva je, ja sam je odgledala preko neta i savetujem svima da odgledaju, mada je Original mnogo bolji, ali meni je opet ta prica prelepa!
Back to top Go down
JaCkI
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
JaCkI

Broj postova : 3694
Godina : 36
Fan-gif : Fan

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 4:00

serija je fenomenalna a rejting nije bitan i ja vam predlazem d aje pogledate i ja sam kao lady gl.preko neta serija je extra ponavljam.
Back to top Go down
L-Descarado
TVNovele Dizajner
TVNovele Dizajner
L-Descarado

Broj postova : 589
Fan-gif : *No tengas miedo dime lo que sientes no puedo esperar mas..... *

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 4:04

Samo mi je zao sto je u 12h :(
da je bar umesto Valentine u 17h Serija bi bila mnogo gledanijaa :)
ali videcemo, sigurno ce i ovako biti gledana :)
mozda oni promene termin sad posle farme u januaru.. :)
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 4:23

cisto sumnjam zato sto uskoroo pocinje veliki brat... iz tvojih usta u Bozije usi :)
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 4:25

hajde ljudi da pravimo neku peticiju da promene termin znam da nema bas mnogo svrhe al ipak da probamo...
Back to top Go down
L-Descarado
TVNovele Dizajner
TVNovele Dizajner
L-Descarado

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 4:46

-MILOS- wrote:
cisto sumnjam zato sto uskoroo pocinje veliki brat... iz tvojih usta u Bozije usi :)
Ma kad prodje Mar de amor, neka je stave bar umesto nje! :D
Back to top Go down
M@rko
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
M@rko

Broj postova : 671
Fan-gif : Hunger Games Fan

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 6:39

stvarno je debilan termin
evo promoa malopre sam nasao na youtubeu
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 6:58

Kako je glup Pinkov promo, ranije su im bili 100 puta bolji. Ala su nam je pripremili, u terminu od 12, strašno! -.-
Back to top Go down
Diablita
TV Novele Zlatni član
TV Novele Zlatni član
Diablita

Broj postova : 8503
Godina : 26

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 7:37

Žao mi je što nisam gledala danas, 1. epizodu, ali zbog škole sigurno neću moći da gledam ni sutra. Najverovatnije tek u četvrtak :(
Back to top Go down
http://www.de-torres.tumblr.com
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 8:37

I ja ću moći u četvrtak, imam skraćene časove. Ali džaba kad nema moje Alisite, dosadno mi je bez nje. :(
Back to top Go down
boomerang
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
boomerang

Broj postova : 388
Fan-gif : https://2img.net/r/ihimizer/img291/183/32easd.gif

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 8:56

Ja seriju do petka necu moci da gledam zato sto je na pinku ima od 12.00 a ja sam tad u skolu...pa ako je neko gledao prvu epizodu moze li da mi kaze o cemu se radi....... :D:
Back to top Go down
*NadjA LoVe WiiLy*
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
*NadjA LoVe WiiLy*

Broj postova : 574
Fan-gif : Komentari serije - Page 38 Twilight-animation-14

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 10:21

serija je odlicna! vec sam pocinjala da je gledam preko neta, ali sad sa prevodom je mnoooooooogoo bolje! :D
boomerang wrote:
Ja seriju do petka necu moci da gledam zato sto je na pinku ima od 12.00 a ja sam tad u skolu...pa ako je neko gledao prvu epizodu moze li da mi kaze o cemu se radi....... :D:
pa u prvoj epizodi glavnoj glumici - Zade :D umire majka i ona je primorana da se vrati u Maroko odakle poticu. Sa druge strane Lukas i Diego blizanci krecu na put sa svojim ocem i naucnikom Albijerijem. Diego i Lukas su jako razliciti, Lukas(glavni glumac) je stidljiv i romantican, a njegov brat je za razliku od njega avanturista i zenskaros. Na kraju ove epizode Zade oblaci odelo u kom se igra samo za muskarca koji ce joj biti muz, da bi pokazala svojim drugaricama kako igra. U tom momentu dolazi Lukas i posmatra je i ona videvsi ga ispusta veo na zemlju.. kraaaj! nadam se da si razumela ista od ovoga.. xD evo ti link pa pogledaj :D [You must be registered and logged in to see this link.] sa prevodom je! :)
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 10:51

Mogu da kažem da mi je prva epizoda omiljena, baš je extra. Sviđa mi se kraj epizode, kao i početak cele priče. Sve epizode do nove etape su super jer se sve vrti oko ljubavi Hade i Lukasa i o njenoj veri, a posle su svi likovi jednako istaknuti i svako ima svoju priču.
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 12:01

Stefy wrote:
I ja ću moći u četvrtak, imam skraćene časove. Ali džaba kad nema moje Alisite, dosadno mi je bez nje. :(
hhaha... opet si poceo... priznajem da mi je ovo nedostajalo... alisijamanija :D
Back to top Go down
L-Descarado
TVNovele Dizajner
TVNovele Dizajner
L-Descarado

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 16:59

Stefy wrote:
Mogu da kažem da mi je prva epizoda omiljena, baš je extra. Sviđa mi se kraj epizode, kao i početak cele priče. Sve epizode do nove etape su super jer se sve vrti oko ljubavi Hade i Lukasa i o njenoj veri, a posle su svi likovi jednako istaknuti i svako ima svoju priču.
Tacno tako! :D :Good:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyTue 28 Dec 2010 - 20:35

Prva epizoda i prvi ples je bio najbolji moram da priznam.
Meni bas zao sto je uzasan termin, Luka ocekujem epizode na FB :D
Back to top Go down
AnGel_Perroni
TVNovele VIP član
TVNovele VIP član
AnGel_Perroni

Broj postova : 33379
Godina : 28
Fan-gif : Komentari serije - Page 38 Tumblr_mguoni2S0d1rbbxnpo3_r1_250
Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyWed 29 Dec 2010 - 1:18

Ima an Fb?? mozes Mirela link da mi das, jer ja gledam samo dok je raspust a posle nista.
Back to top Go down
http://maite-perroni.serbianforum.info/forum.htm
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 EmptyWed 29 Dec 2010 - 1:40

LukaSerije na facebook ce postavljati od januara tamo.

Hoces da ti nadjem prvu epizodu ako nisi gledala na net sa prevodom ?
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 38 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 38 of 40Go to page : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next