Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 0:29
Ja sam se malo iznenadila,evo sad gledam prvu epizodu.Ocekivala sam pravi krs od serije.Izgleda odlicno,mada mi je zao sto su klonirali nesto kao O CLONE,jer je neminovno uporedjivanje likova. Gledam sad,dok imam vremena,pa ako mi se svidi-skidam. Lepa muzika,Zade je prelepa,mada moram da priznam da mi je zao sto ulogu Zade nije igrala Genezis.Ne svidja mi se Lukas,grozan glumac.
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 1:50
jer ste gledali?? Konacno neka normalna serija ali u uzasnom terminu :’(:
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 1:52
Nemate pojma koliko zalim zbog termina, verovatno bih ponovo gledala sve...
MStefan TVNovele Administrator
Broj postova : 18883 Lokacija : Mexico
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 1:53
Odlična serija!!!
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 2:06
Ezel ♥ Lady wrote:
Nemate pojma koliko zalim zbog termina, verovatno bih ponovo gledala sve...
a tek meni :((( tako mi se ponovo gledaju scene sa kristinom i nazirom :((((( ali sta je tu je... samo mogu da se zadovoljim raspustom a kasnije nista :((( mada serija ko zna do kada ce da trajeee ::DDD obicno ovi na pinku secu epizodu :((( a ponekad i toliko produzeeeee tako da mi to samo uliva nadu da opet gledam komicne scene iz ove serijeee.... ko kaze da je ova serija KRS onda stvarno nije bas bas...
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 2:13
Po rejtingu znamo da nije krs... Tako da o ukusima pojedinaca ne treba raspravljati.
Ja se iskreno nadam da ce je premestiti u drugi termin, ali opet u sebi znam da nece, jer kad nisu MSED onda nece ni ovo, a tako je lepa serija, uhhhh
discobaby TVNovele Zavisnik
Broj postova : 842 Fan-gif :
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 2:23
Meni rejting neke serije ne znaci nista.Ne znam koliki je O clone,ali kad se setim rejtinga Alquien te mira...sta reci.
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 3:07
Ja ne znam ATM koliki je rejting, ali ova se serija bas dugo zadrazala na vrhu, i zanimljiva je, ja sam je odgledala preko neta i savetujem svima da odgledaju, mada je Original mnogo bolji, ali meni je opet ta prica prelepa!
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 4:00
serija je fenomenalna a rejting nije bitan i ja vam predlazem d aje pogledate i ja sam kao lady gl.preko neta serija je extra ponavljam.
L-Descarado TVNovele Dizajner
Broj postova : 589 Godina : 31 Fan-gif : *No tengas miedo dime lo que sientes no puedo esperar mas..... *Lokacija : Germany - Munich
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 4:04
Samo mi je zao sto je u 12h da je bar umesto Valentine u 17h Serija bi bila mnogo gledanijaa ali videcemo, sigurno ce i ovako biti gledana mozda oni promene termin sad posle farme u januaru..
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 4:23
cisto sumnjam zato sto uskoroo pocinje veliki brat... iz tvojih usta u Bozije usi
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 4:25
hajde ljudi da pravimo neku peticiju da promene termin znam da nema bas mnogo svrhe al ipak da probamo...
Broj postova : 589 Godina : 31 Fan-gif : *No tengas miedo dime lo que sientes no puedo esperar mas..... *Lokacija : Germany - Munich
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 4:46
-MILOS- wrote:
cisto sumnjam zato sto uskoroo pocinje veliki brat... iz tvojih usta u Bozije usi
Ma kad prodje Mar de amor, neka je stave bar umesto nje!
M@rko TVNovele Zavisnik
Broj postova : 671 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 6:39
stvarno je debilan termin evo promoa malopre sam nasao na youtubeu
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 6:58
Kako je glup Pinkov promo, ranije su im bili 100 puta bolji. Ala su nam je pripremili, u terminu od 12, strašno! -.-
Diablita TV Novele Zlatni član
Broj postova : 8503 Godina : 26 Lokacija : she took a midnight train, going anywhere.
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 7:37
Žao mi je što nisam gledala danas, 1. epizodu, ali zbog škole sigurno neću moći da gledam ni sutra. Najverovatnije tek u četvrtak :(
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 8:37
I ja ću moći u četvrtak, imam skraćene časove. Ali džaba kad nema moje Alisite, dosadno mi je bez nje. :(
boomerang TVNovele Novi član
Broj postova : 388 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Espanol
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 8:56
Ja seriju do petka necu moci da gledam zato sto je na pinku ima od 12.00 a ja sam tad u skolu...pa ako je neko gledao prvu epizodu moze li da mi kaze o cemu se radi....... :
*NadjA LoVe WiiLy* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 574 Godina : 31 Fan-gif : Lokacija : Beograd
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 10:21
serija je odlicna! vec sam pocinjala da je gledam preko neta, ali sad sa prevodom je mnoooooooogoo bolje!
boomerang wrote:
Ja seriju do petka necu moci da gledam zato sto je na pinku ima od 12.00 a ja sam tad u skolu...pa ako je neko gledao prvu epizodu moze li da mi kaze o cemu se radi....... :
pa u prvoj epizodi glavnoj glumici - Zade umire majka i ona je primorana da se vrati u Maroko odakle poticu. Sa druge strane Lukas i Diego blizanci krecu na put sa svojim ocem i naucnikom Albijerijem. Diego i Lukas su jako razliciti, Lukas(glavni glumac) je stidljiv i romantican, a njegov brat je za razliku od njega avanturista i zenskaros. Na kraju ove epizode Zade oblaci odelo u kom se igra samo za muskarca koji ce joj biti muz, da bi pokazala svojim drugaricama kako igra. U tom momentu dolazi Lukas i posmatra je i ona videvsi ga ispusta veo na zemlju.. kraaaj! nadam se da si razumela ista od ovoga.. evo ti link pa pogledaj [You must be registered and logged in to see this link.] sa prevodom je!
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 10:51
Mogu da kažem da mi je prva epizoda omiljena, baš je extra. Sviđa mi se kraj epizode, kao i početak cele priče. Sve epizode do nove etape su super jer se sve vrti oko ljubavi Hade i Lukasa i o njenoj veri, a posle su svi likovi jednako istaknuti i svako ima svoju priču.
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 12:01
Stefy wrote:
I ja ću moći u četvrtak, imam skraćene časove. Ali džaba kad nema moje Alisite, dosadno mi je bez nje. :(
hhaha... opet si poceo... priznajem da mi je ovo nedostajalo... alisijamanija :D
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 16:59
Stefy wrote:
Mogu da kažem da mi je prva epizoda omiljena, baš je extra. Sviđa mi se kraj epizode, kao i početak cele priče. Sve epizode do nove etape su super jer se sve vrti oko ljubavi Hade i Lukasa i o njenoj veri, a posle su svi likovi jednako istaknuti i svako ima svoju priču.
Tacno tako! :Good:
Subject: Re: Komentari serije Tue 28 Dec 2010 - 20:35
Prva epizoda i prvi ples je bio najbolji moram da priznam. Meni bas zao sto je uzasan termin, Luka ocekujem epizode na FB :D
AnGel_Perroni TVNovele VIP član
Broj postova : 33379 Godina : 28 Fan-gif : Lokacija : I LOVE YOU,ELENA and it because I love you I can't be selfish with you. I promise you,I WILL NEVER LEAVE YOU AGAIN.If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this! Ian <3
Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Dec 2010 - 1:18
Ima an Fb?? mozes Mirela link da mi das, jer ja gledam samo dok je raspust a posle nista.
Subject: Re: Komentari serije Wed 29 Dec 2010 - 1:40
LukaSerije na facebook ce postavljati od januara tamo.
Hoces da ti nadjem prvu epizodu ako nisi gledala na net sa prevodom ?