|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 7:45 | |
| idi :D 141 epizoda je onako 140 super... ali zato u 141 imas scenu koju neces da zaboravis a to je poljubac izmedju jade i saida |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 7:47 | |
| Jedina scena do sada koja je bolja nego u originalu |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 8:45 | |
| 140 epka je super.Poljubac izmedju Jade i Saida je bio ok,mada,meni se najvise svidelo kada je Jade srela Daniela....:-)!!! |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 8:59 | |
| |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 9:43 | |
| Odgledao sam epizode 140-141. Odlične epizode. Konačno, posle toliko čekanja je Alisija oduzela Eskobaru sve, kako mi je samo drago. Fernando mi je bio baš super kada je Klari vratio onaj novac. Ne mogu da verujem da je Kris poverovala Alisiji, stvarno je glupa. :/ Žao mi je Danijela, kroz šta sve prolazi, ali milo mi je što više ne voli Albijerija, to i zaslužuje. Onaj poljubac Hade i Saida je extra, još sam pod utiskom. Kako su se samo poljubili i još ona pesma "Laily, laily, lail... Laily, laily, lail...", stvarno extra scena. Kako je samo smešno kada se Samira sakrije od Karlosa, ala je Latifa opalila, samo tako. Sviđa mi se i scena kada Hade vidi Danijela i kada Zoraida kaže da ga stave u flašu. xD Leonardo je totalno lud, a Enrike me nervira sa njegovom agresivnošću. Karla mi je super, volim kada pokaže na stomak i zviždi. Avance je super, jedva čekam da Albijeri kaže Hade da je Danijel klon. Stvarno nije fer da Leonardo oduzme Dori Danijela. :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 9:45 | |
| ene, stefy normalno prokomentarisao epizode... nije vise smor :D salim se... slazem se sa tobom kris je bila malo vise naivna nisam je zamisljao takvu i da ce tako lako da poveruje vestici Alisiji... ko o cemu Stefy o Alisiji :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 9:52 | |
| - -MILOS- wrote:
- ene, stefy normalno prokomentarisao epizode... nije vise smor :D salim se... slazem se sa tobom kris je bila malo vise naivna nisam je zamisljao takvu i da ce tako lako da poveruje vestici Alisiji... ko o cemu Stefy o Alisiji :D
Pa naravno, ali nije veštica. :/ Kako misliš da ih ne bi prokomentarisao? Nego, počela je škola, pa sam ispao iz kondicije. xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 9:57 | |
| jok nije... meni jeste... ali mi je drago sto je ispalila na onakav nacin eskobara... zad za sve ispasta klara ni kriva ni duzna... jedva cekam da je kris nauci pameti... kako laze alisija |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 9:58 | |
| - -MILOS- wrote:
- jok nije... meni jeste... ali mi je drago sto je ispalila na onakav nacin eskobara... zad za sve ispasta klara ni kriva ni duzna... jedva cekam da je kris nauci pameti... kako laze alisija
I meni se svidelo, konačno Eskobar uništen. Šteta što ova serija nija tipična, pa da se ubijaju, inače bih voleo da neko ubije onu glupaču Nataliju. -.- |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 10:06 | |
| nasmeja me i to slatko... vala natalija smara.. ja nisam znao da se andrea i pablo tako druze da zajedno izlaze... nazire nije bilo u ovoj epizodi.. nedostajale su mi njene kletve :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 10:09 | |
| - -MILOS- wrote:
- nasmeja me i to slatko... vala natalija smara.. ja nisam znao da se andrea i pablo tako druze da zajedno izlaze... nazire nije bilo u ovoj epizodi.. nedostajale su mi njene kletve :D
Pa da, uvek tako u jednoj epizodi su svi likovi, a u sledećoj polovine nema. :/ U svakom slučaju, čekamo sutra da gledamo, idem ja sada da spavam. xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 10:13 | |
| samo ti spavaj.. moras da ides u skolicu :D ja ne znam mozda sacekam uzivo.. salim se.. jedva cekam da vidim sutrasnju epizodu.. leonardo je pobudalio a tek mama rosa.. |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Thu 2 Sep 2010 - 20:54 | |
| Ja jedva cekam sad da gledam, evo sad cu da odgledam 141... A zbog onog poljubca izmedju Jade i Saida jos uvek osecam leptirice u stomaku :D Hehehe :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Sep 2010 - 0:39 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Sep 2010 - 1:32 | |
| E moj ti, pa ja sam sebe zamislila na mesto Sandre |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Sep 2010 - 2:10 | |
| pa zavidimo joj,jer ima prelepe partnere... |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Sep 2010 - 3:41 | |
| 141 epka je cool...jedva cekam sledecu epku!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Sep 2010 - 5:42 | |
| pa i nije neka epizoda bila.. sve vreme dora-danijel-leonardo ali zato jedva cekam sledecu epizodu extra je avance a i bice kristine u sledecoj epizodi |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Sep 2010 - 7:57 | |
| - Lady_X_ wrote:
- E moj ti, pa ja sam sebe zamislila na mesto Sandre
Aha. Ja ću posle da gledam 142. |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Sep 2010 - 9:07 | |
| - -MILOS- wrote:
- pa i nije neka epizoda bila.. sve vreme dora-danijel-leonardo ali zato jedva cekam sledecu epizodu extra je avance a i bice kristine u sledecoj epizodi
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Sep 2010 - 19:26 | |
| Spremna za 142 valjda :D tako cini mi se pada danas... A i meni je juce bilo dosadno... ali danas valjda bude konacno zanimljiviije, da zavrse vise pricu Klon i Natalija... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 3 Sep 2010 - 23:42 | |
| ok je bila epka...onako...al u sledecoj opet Natalija i isto kao i drugi nadam se da ce cela ta prica sa Klonom i Natalijom sto pre zavrsiti...da se malo vise posvete Hade,Lukasu,Saidu..a i da stave malo Zeina bio je danas nes malo na pocetku al mogli bi malo vise da mu posvete paznju... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Sep 2010 - 0:29 | |
| Odgledao sam 142. Nije ništa posebno, smarala je. U epizodi su uglavnom bili Leonardo, Dora i Roberto. -.- Paula mi je baš antipatična, odvratna mi je. Kako mi je bilo smešno kada je Rosa rekla "Mi-ce-ri-cordia" i kako je napravila "pastel de chocolate que tanto te gusta", smorila je više. Hade konačno saznala za klona. Avance za 143. je odličan, konačno scena koju čekam od početka serije! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Sep 2010 - 1:17 | |
| Koja scena Stefy ? Meni je ocajna ova danas epizoda, 142... smorila me ... nista posebno se nije desilo sa Jade, Saidom i tim mojim likovima, kad mi njih nemam dosadno je ... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 4 Sep 2010 - 1:44 | |
| ja ne mogu da se pozalim... u ovoj epizodi se pojavila nazira i kris... nazirina scena je bila bas smesna kada se svadja sa latifom... i kada se rania i jadilla svadjaju i to mi je isto bilo smesno... avance mi kaze natalia je glavna u sledecoj epizodi... smor... secam se epizode kad je decko od mel bio u ono skloniste narkomana |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|