|
|
Author | Message |
---|
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Wed 28 Jul 2010 - 2:31 | |
| Uskoro cu vam postaviti njen ples sa zmijom. Mix plesova napravicu sutra, tj sutra cu postaviti, mix je vec gotov :) |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 28 Jul 2010 - 2:42 | |
| superr jedva cekam... svi plesovi iz serije su u mix-u... evo i verzija sa zmijom [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Wed 28 Jul 2010 - 2:54 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 28 Jul 2010 - 4:59 | |
| evo ovde se mnogo bolje vidi kako plese Jade(original) [You must be registered and logged in to see this link.]ovaj ples sa zmijom je mnogo bolji ali sta je tu je... |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Wed 28 Jul 2010 - 5:23 | |
| ma originalan ples je mnogo bolji. Giovanna je se baš uklopila u taj lik, dok je Sandri ples slaba tačka, zato je i izbegavan u seriji. Inače je ples redak. A i ovaj Zein nije ništa posebno, ali zato je Said odličan :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 28 Jul 2010 - 7:57 | |
| ovaj zein je mnogo lepsi nego u originalu... skoro svi glumci su ovde lepsi.. sandra se trudi i to se bas vidi... bas se vidi da se trudila oko plesa sa zmijom |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 28 Jul 2010 - 8:06 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 28 Jul 2010 - 21:06 | |
| Meni je Zain sladak u ovoj seriji, ali u Bellu Calamidades nista ne valja :) Said je ubistvo lep !!!
Sandra se trudi, i nije posebno bolji ples u originalu sa zmijom, trudila se Sandra, i lepo je odigrala... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 28 Jul 2010 - 21:14 | |
| Said se opet zakleo kako vise nece Hade... : : po koji put... Samira je ista Hade..nju najvise gotivim od dece.. p.s.zavrseno je snimanje serije... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 1:31 | |
| E posle ovoga ce Lukas da ispali Zade pa ce ona da se udvara Saidu, da mu plese... Pa ce on opet da je ozeni... heheheheh.... :) |
|
| |
*Tasa* TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2456 Godina : 28
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 4:03 | |
| Da i o5
Last edited by *Tasa* on Thu 29 Jul 2010 - 4:11; edited 1 time in total |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 4:06 | |
| Sada će više pažnje da se posveti Natalijinom drogiranju i onom dosadnom klonu nego glavnim junacima. Šteta što su sve junake ostavili trebali su da izbace neke i ovako ima manje epizoda nego original, kao da nekoga zanima doktorova priča o klonu i njegovo beskonačno kajanje |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 6:16 | |
| nazira luda kao i uvek... svidela mi se scena kad pocne da histerise... danasnja epka mi se mnogo svidela zato sto je bila uglavnom posvecena Naziri... avance za sledecu epizodu je onako nije los... bas me zanima sta ce Ali reci Albieriu kada vidi Daniela |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 6:19 | |
| - Lady_X_ wrote:
- E posle ovoga ce Lukas da ispali Zade pa ce ona da se udvara Saidu, da mu plese... Pa ce on opet da je ozeni... heheheheh.... :)
a sta ce biti sa Zeinom... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 22:54 | |
| Aiiii promenili su nesto, kad vidi Ali prvi put Klona vidi ga kuci, i tad ga vidi i Jade... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 23:40 | |
| danas je bila ok epka....jao Lukas ce sutra da otkaci Hade.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 23:43 | |
| Vise volim nego sve !!! Kako me nerviraju... niko nije bitan osim njih, e pa ne more to tako... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 29 Jul 2010 - 23:58 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Jul 2010 - 1:00 | |
| Ipak su deca bitnija, ovo je dokaz, ima stvari koje se postavljaju iznad ljubavi ... I Zade ce jos da se naljuti sto je otkacio, pa ima problem... mada iskreno do sad je Lukas nju otkacio mnogo puta, a ona se izbori sa svima da pobegne, on ako ima jedan kiks odustane od svega... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Jul 2010 - 1:08 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Jul 2010 - 4:53 | |
| polako pocinje da se otkriva Albieriova tajna o klonu... Natalija i ne glumi bas dobru ludu narkomanku... Enrike mnogo bolje tumaci lik narkomana nego Natalia ili Fernando... Zasto je Roberto toliko uporan da odvede Andreu u neki centar kad ona jadna ne konzumira drogu... jeste samo jednom u seriji i vse nije.. ne kapiram... ali u originalu se secam da je Mel imala druga i drugaricu koji su bili narkomani... jadna Jade Lukas ju je opet otkacio.... - Quote :
- Aiiii promenili su nesto, kad vidi Ali prvi put Klona vidi ga kuci, i tad ga vidi i Jade...
ne razumem... kako ce Jade da ga vidi? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Jul 2010 - 5:34 | |
| Sad kad je razocarana, ja mislim dace to biti sledece nedelje, ona sva razzocarana sedi sa Zorajdom na mesto gde je prvi put videla Lukasa i kaze da je odavde sve krenulo... i da zeli poslednji put da igra za njega, pusti muziku, igra... umedjuvremenu je Albijeri vec bio u kucu sa Danijelom, Danijela privuce muzika i nekako im se iskrade, vidi Jade na isti nacin kao Lukas, njoj padne marama i tako ;)))))
Natalia samo dobro glumi nervozu, narkomanku ne:) Fernando mi je solidan narkoman. A otac od Andree zeli da ona cuje da nikad i ne pomisli da proba.
Zada je glupkasta... :) Zao mi je Marisu, mnogo mi je nekako zalosno ovo oko Natalije, oni dvoje se ne svadjaju... Bas nekako fino... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Jul 2010 - 6:37 | |
| meni je Fernando najbolji narkoman..Lukas se tek sad setio daa ima cerku... - Quote :
- Sad kad je razocarana, ja mislim dace to biti sledece nedelje, ona sva razzocarana sedi sa Zorajdom na mesto gde je prvi put videla Lukasa i kaze da je odavde sve krenulo... i da zeli poslednji put da igra za njega, pusti muziku, igra... umedjuvremenu je Albijeri vec bio u kucu sa Danijelom, Danijela privuce muzika i nekako im se iskrade, vidi Jade na isti nacin kao Lukas, njoj padne marama i tako ;)))))
bice to dobro..koliko ima epki do toga otprilike.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Jul 2010 - 10:02 | |
| ja mislim da ce to ubrzo... ejpril samo malo baci pogled na originalnu verziju... ima jos dosta toga uzbudljivog da se desi... ali necu da otkrivam :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 30 Jul 2010 - 10:14 | |
| bice mi zanimljivije da gledam ako nzm... :jupi: da vidimo sutra kako ce Lukas da otkaci Hade..meni zao... : : |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|