|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sun 5 Sep 2010 - 10:09 | |
| - Stefy wrote:
- -MILOS- wrote:
- Stefy wrote:
- Odgledao sam 143. na YT-u, nažalost. Nije ništa posebno epizoda, baš sam se razočarao što se Danijel i Lukas nisu sreli. Drago mi je da su se pojavile Kristina, Karla i Nazira. Dobro je kada se Latifa i Nazira svađaju, pa kad Nazira počne da vrišti. Kako je samo dirljivo kada je Kris zagrlila Doru. Karla mi je bila extra ovde, pogotovo kada je čestitala rođendan Gloriji. Jedva čekam da Hade i Danijel razgovaraju u Maroku. Estela je baš smešna kada vidi Lukasa.
Avance nije ništa posebno, glupača Natalija. -.- hahha... nazalost odgledao na YT... sta ti je kad te nevolja natera : Ma da, a toliko mi bilo mučno. E je l' ste provalili da nam u epizode nema Rose? Jadnaa :'( nisam provalio... hvala bogu... vise je dosadna... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Sun 5 Sep 2010 - 10:36 | |
| - -MILOS- wrote:
- Stefy wrote:
- -MILOS- wrote:
- Stefy wrote:
- Odgledao sam 143. na YT-u, nažalost. Nije ništa posebno epizoda, baš sam se razočarao što se Danijel i Lukas nisu sreli. Drago mi je da su se pojavile Kristina, Karla i Nazira. Dobro je kada se Latifa i Nazira svađaju, pa kad Nazira počne da vrišti. Kako je samo dirljivo kada je Kris zagrlila Doru. Karla mi je bila extra ovde, pogotovo kada je čestitala rođendan Gloriji. Jedva čekam da Hade i Danijel razgovaraju u Maroku. Estela je baš smešna kada vidi Lukasa.
Avance nije ništa posebno, glupača Natalija. -.- hahha... nazalost odgledao na YT... sta ti je kad te nevolja natera : Ma da, a toliko mi bilo mučno. E je l' ste provalili da nam u epizode nema Rose? Jadnaa :'( nisam provalio... hvala bogu... vise je dosadna... Sandra je na svom TwitCam-u rekla da će najverovatnije, po završetku serije, izaći CD sa pesmama. |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Komentari serije Sun 5 Sep 2010 - 20:54 | |
| Jedva cekam njen cd...a sto se tice Rose haha,nisam primetio,msm,jos bolje..u svakoj epki mora da kaze "MISERICORDIA DIVINA" XDD! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Mon 6 Sep 2010 - 10:28 | |
| Sada bih gledao uživo, ali moram u školu! :@ |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Sep 2010 - 2:23 | |
| ja cu veceras pogledati ovu poslednju sa Nati |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Sep 2010 - 6:09 | |
| Epka 144 je super.Jade se malo pojavljuje :(
Leonardo pocinje uzasno da smara,kao i ona kretenka Alicia -.-'
Nathalia mi isto ide na zivce!
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Sep 2010 - 6:32 | |
| Nisam gledao, Telemundo je obrisao linkove za download. pogledaću kasnije na YouTube-u najverovatnije. :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Sep 2010 - 9:15 | |
| gledala ok,malo dosadna epka...avance je uglavnom o Raniji i rodjenju deteta,i svi iscekuju dal je musko ili zensko...posto ja nisam gledala original moze neko da mi kaze dal je musko ili zensko i sta ce biti s njim/s njom |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Tue 7 Sep 2010 - 20:51 | |
| Dečak je. Ma sada će Said da bude presrećan, Kadija je da histeriše i tako. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Sep 2010 - 2:26 | |
| - Nia wrote:
- Dečak je. Ma sada će Said da bude presrećan, Kadija je da histeriše i tako.
hvala : |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Sep 2010 - 2:28 | |
| - Stefy wrote:
- Nisam gledao, Telemundo je obrisao linkove za download. pogledaću kasnije na YouTube-u najverovatnije. :/
haha... youtube je zakon : idem da gledam narednu epku... svidjala mi se ova epka 143... idem da gledam 144 |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Sep 2010 - 3:01 | |
| Ipak nisam gledao ništa na YouTube-u, skidam dve poslednje emitovane epizode. :P |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Sep 2010 - 3:37 | |
| Epka 144 je cool...sad sam je odgledao!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Sep 2010 - 3:45 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Sep 2010 - 4:12 | |
| Ja idem sada da gledam 143., a 144 ću skinuti kasnije. |
|
| |
Neelaalikhan TVNovele Novi član
Broj postova : 226 Lokacija : Europa
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Sep 2010 - 7:08 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Sep 2010 - 7:19 | |
| Odgledao sam 144. epizodu. Nije ništa posebno, baš me smorila. Natalija me nervira mnogo, gadi mi se koliko je odvratna. Smešno mi je bilo kada je Muhamed jurio Naziru i kada su se ona deca smejali Raniji jer im je dala curenos de gazela. Hade se vratila u Maroko, baš su mi nedostajali predeli Fesa. Alisija se konačno suprostavila Eskobaru, kako ga samo zavitlava. Pablo i Andrea mi izgledaju kao odličan par. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Sep 2010 - 8:37 | |
| jaoj leonsito i kristina ponovo zajedno... hvala bogu... posle 100 godina... prelepa scena.... po prvi put da gledam najsmesniji porodjaj... NAzira je carica... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Sep 2010 - 9:22 | |
| - -MILOS- wrote:
- jaoj leonsito i kristina ponovo zajedno... hvala bogu... posle 100 godina... prelepa scena.... po prvi put da gledam najsmesniji porodjaj... NAzira je carica...
slazem se... prvo nisam mogla da verujem da su Leonardo i Kristina konacno zajedno.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 8 Sep 2010 - 9:41 | |
| Odgledao sam 145. epizodu. Puna ljubavi, emocija, osećanja... Baš super epizoda. Baš mi je drago što su Kris i Leonsito opet zajedno, mnogo dirljiva scena. Ranija i Said konačno dočekali svoje dete, Nazira mi je smešna kada krešti tokom porođaja. Marisa je konačno poverovala Alehandru, vidim da je bolja prema njemu. Alehandro spašava Nataliju koja je preterala. Pablo i Andrea su mi mnogo slatki, mnogo su lep par. Volim kada Ali iskaže svoje mudrosti, mnogo lepo zvuči na španskom. Hade stiže zaslužena kazna, neka sedi sada sa Zoraidom. Avance nije ništa posebno. :/ |
|
| |
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Sep 2010 - 1:09 | |
| Jer ce Hade sad sa bude sa Danjelom?? |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Sep 2010 - 7:06 | |
| Upravo sam odgledao 145 epku\...super je...Albieri i Luisa mi idu na zivce,uzas!!!Ne razumem Jade,sada kao ne voli Lukasa?!Nathalia je katastrofa i bas super sto ju je Alehandro ostavio!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Sep 2010 - 7:46 | |
| Pogledaću posle 146. epizodu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Sep 2010 - 8:53 | |
| ja nemam vremena da gledam veceras a bas sam mislila da cu stici,tako da mi za sutra ostaju 2 epke |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 9 Sep 2010 - 9:22 | |
| Meni ostaje ATM da skinem i gledam. :/ Odgledao sam 146. epizodu. Smorna je epizoda, baš mi je drago što je ALehandro konačno ostavio Nataliju. Marisa mi je baš extra bila u ovoj epizodi. Luisa mi je ranije bila najsimpatičniji lik, sada me baš nervira zato što hoće Albijerija da spasi, a nije je poljubio u životu. Kristine opet nema, kao ni Nazire. :( Avance nije ništa posebno. :/ |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|