|
|
Author | Message |
---|
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 5:41 | |
| Meni nestala struja, pa nisam uspeo da je skidam. Sada sve ispočetka. :/ Senooor Mooooohameeeeed. |
|
| |
camaleones TVNovele Zavisnik
Broj postova : 1313 Godina : 28 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 6:41 | |
| |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 9:59 | |
| - Stefy wrote:
- Meni nestala struja, pa nisam uspeo da je skidam. Sada sve ispočetka. :/
Senooor Mooooohameeeeed. auu... ali dobro.. kad pogledas dodji sa komentarima... nema ni lady... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 11:35 | |
| Odgledao sam 128. Odlična epizoda, nije mnogo smorna. Najjače su mi Marisina i Lukasova reakcija na priču o reinkarnaciji. Natalija je stvarno smorila više sa tim njenim drogama, neka je Alehandro ostavi već jednom. Kristina je super, jedva čekam da shvati da joj Dora nije ništa uradila. Dobro je kada Viki vidi Danijela. Hade smara više. Nazira je bila extra kad je masirala Saida i kada priča o odaliscama. Avance je WOW, odgledaću uživo, ne mogu do sutra da čekam, serija je sada najinteresantnija. E, da, jedva čekam da Alisija oduzme sve Eskobaru, vidim da polako počinje. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 14:07 | |
| Odgledao sam 129. epizodu uživo, malopre se završila. Odlična epizoda, u nijednom trenutku ne smara. Leonardo nije normalan kada hoće da usvoji Danijela. o_O Latifa smara više da će Muhamed da je vrati. Dobro je da se konačno pojavio Ali, pa će pomoći Hade oko Hadilje da ne smara više. Žao mi je Danijela, Luisa nije bila fer prema njemu, nije htela ni da ga zagrli. Jedva čekam sledeću epizodu da Kristina krene u napad na Albijerija. Alisija je extra bila, daj Bože da zavede Pabla. Konačno epizode bez Alehandra i Natalije, ali ne sumnjam da će ih biti u sledećoj. I to je to, preostaje nam da čekamo Este Lunes a las 8pm/7c. :) |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 21:21 | |
| Kako je Karla trudna moye li neko da mi objasni ? Sa Robertom ? :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 23:56 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Kako je Karla trudna moye li neko da mi objasni ? Sa Robertom ? :D
E i meni to nije jasno. Šta je uzimala ona Konsuelo iz kuće pa je Karla trudna? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 13 Aug 2010 - 23:56 | |
| - Stefy wrote:
E, da, jedva čekam da Alisija oduzme sve Eskobaru, vidim da polako počinje. lud si nema sta... ja se spremam da odgledam ovu 128 epizodu (129)... ni meni Lady nije jasno... ona je samo spavala sa Danijelom... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 0:02 | |
| - -MILOS- wrote:
- Stefy wrote:
E, da, jedva čekam da Alisija oduzme sve Eskobaru, vidim da polako počinje. lud si nema sta... ja se spremam da odgledam ovu 128 epizodu (129)... ni meni Lady nije jasno... ona je samo spavala sa Danijelom... Ma njena majka je izmislila neki plan, i onda je naterala onu Konsuelo da uzima nešto iz kuće, sećate se kada je izašla sa kovertom? E da, Dora i Lukas su se sreli još jednom u životu. Kada je Dora otišla na kliniku kod Silvije, srela je Lukasa i tako se završila 15. epizoda, i ne znam kako posle 20 godina nije primetila da je Danijela videla negde. :S 15. epizoda:[You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 0:14 | |
| Hmmmm, ja se ne secam sta radila pre 2 meseca, a ne koga sam slucajno srela pre 20 godina :)))
A za Karlu ne znam, to mi nije bilo jasno ni u orginalu, samo mislim u originalu da je spavala sa robertom pa nisam mlatila glavom posebno, ali sad mi nije jasno uopste... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 0:28 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Hmmmm, ja se ne secam sta radila pre 2 meseca, a ne koga sam slucajno srela pre 20 godina :)))
A za Karlu ne znam, to mi nije bilo jasno ni u orginalu, samo mislim u originalu da je spavala sa robertom pa nisam mlatila glavom posebno, ali sad mi nije jasno uopste... Možda si u pravu, u svakom slučaju, sreli su se još jednom. ;) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 0:35 | |
| Ja se toga nisam setila... Koji si ti MOZAK... :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 0:39 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Ja se toga nisam setila... Koji si ti MOZAK... :)
Otkad su se tad sreli u toj 15. epizodi, uvek sam se pitao zašto se baš tad epizoda završila, kao kad bi se sreli Luisa i Albijeri, npr. I od tada mi to nije izašlo iz glave, i čudno mi je bilo da Dora nije videla nešto poznato u Danijelu. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 3:33 | |
| secam se dobro te epizode kada su se lukas i dora sreli... danasnja epizoda uopste nija bila smor.. svidela mi se zabava tj. to kako se hadilja zagledala u onog decaka i kad je pocela da igra sa njim... samira i amin su mi bili smesni kad su poceli ponovo da se svadjaju... karla je bila smesna kad je pocela da mlati sa njenom majkom o trudnoci mada mi nije jasno samo kako je zatrudnela sa robertom kad ona nije ni spavala sa njim... ali dobro to je serija a u serijama je sve moguce... videli smo da mrtvi postaju zivi, da imamo i ljudskog klona tj klonove(analia) pa zasto i ne bi karla zatrudnela iako nije imala odnos sa robertom... kristina nam se malo smirila dok je alisija kao i uvek bacila oko na drugog muskarca odnosno pabla kojeg laze kao i eskobara... hvala bogu pa se u ovoj epizodi nije pojavljivala natalija... roberto je opet pod nadzorom svoje zene koja ga nije zvala jos pre pola sata... smesna je... jadna dora kroz sta prolazi... stvarno treba preziveti ono sto ona prezivljava... da vidi coveka koji je isti kao njen sin samo 20 godina stariji... luisa ko da je duha videla... najbolja reakcija od svih njih koji su videli klona je ova drugarica od kristine (ne mogu da se setim kako se zove podsetite me)... avance za sledecu epizodu je super... ja mislim da ce svi u sledecoj epizodi saznati za danijela... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 3:37 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 14 Aug 2010 - 3:46 | |
| - Stefy wrote:
- Viki se zove. :)
e hvala stefy... znao sam da je na slovo v pa sad da li je vico ili viki nisam bio siguran... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Aug 2010 - 0:40 | |
| Nema na čemu, ja sada skidam epizode koje mi fale. :) Obožavam ovu seriju, jedva čekam Lunes 8pm/7c. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Aug 2010 - 2:16 | |
| - Stefy wrote:
- jedva čekam Lunes 8pm/7c.
opet ces da gledas uzivo... divim ti se kako mozes da cekas kad sutra dan imas epizodu na youtube... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Aug 2010 - 2:32 | |
| - -MILOS- wrote:
- Stefy wrote:
- jedva čekam Lunes 8pm/7c.
opet ces da gledas uzivo... divim ti se kako mozes da cekas kad sutra dan imas epizodu na youtube... Pa ti imaš YouTube, ja čekam da skinem i gledam tek posle podne ili uveče, a ove epizode su extra pa ne mogu da izdržim. :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Aug 2010 - 2:46 | |
| pa i ti imas youtube :jupi: super su ove epizode... jedva cekam da se vide lukas i danijel... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Aug 2010 - 2:50 | |
| - -MILOS- wrote:
- pa i ti imas youtube :jupi: super su ove epizode... jedva cekam da se vide lukas i danijel...
Ja tu scenu čekam od početka serije. Nedostaje mi Dijego, bilo je super gledati kako pričaju dva Mauricia. Pa imam, ali mrzim da gledam na YT-u, a ja gledam EC i idem na spavanje, EFDE me mrzi da gledam. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Aug 2010 - 21:58 | |
| Večeras nova epizoda! :D Jedva čekam! :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sun 15 Aug 2010 - 22:40 | |
| ja boga mi ne mogu da cekam uzivo... tako da ja jedva cekam sutra :D |