|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 Aug 2010 - 2:49 | |
| - Stefy wrote:
- Sinoć je u 3 sata, sat vremena posle emitovanja, bila postavljena i biće stalno postavljana na YouTube. :)
pre dva dana nisu postavili epizodu... pa je juce bio postavljen samo prvi deo a ksenije sva tri... zato sam rekao hvala bogu pa ima ove epizode na youtube. |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 Aug 2010 - 7:33 | |
| Super su epke...clon je extra....Ona Alicia je odvratna,kao i Ranya i njena sestra,Said i ostali...Jade i Nazira definitivno naj likovi....kako je super sto se Jade poigrava sa Saidom,tako se radujem.....:D....GO,GO JADE!!XD! |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 Aug 2010 - 8:41 | |
| Gledao sam 133. Baš mi je drago što je Said oterao Hade, tako joj i treba, definitvno je najgori lik u seriji. Alisija je bila extra u ovoj epizodi, volim jer se poigrava sa Eskobarom. Žao mi je Danijela, baš je odvratno kada ne znaš odakle potičeš. Dobra je Nazira kada priča sa Abdulom o odaliscama. Natalija je sve gora i gora, ne razumem Alehandra, ja bih je šutnuo do sad. Luisa je počela da me nervira jer brani Albijerija. |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 Aug 2010 - 8:48 | |
| A ne,ne...Said je patetican i odvratan kao i Ranya i Alicia....Jadee je najj...a i ne kazem to zato sto mi je Sandra omiljena glumica,vec zato sto je istina xD...Mada,svako ima svoje misljenje....Cristina je takodje extra!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 Aug 2010 - 9:15 | |
| Pa možeš šta hoćeš da kažeš, ali svi znamo da je ove jedina osoba koja je pogrešila, Hade. Ona je imala srećan život sa Saidom, i kada ju je on odveo kod Lukasa ona je odmah odletela u njegov krevet. |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 Aug 2010 - 9:32 | |
| Ne zelim da se svadja s tobom,svako ima svoje misljenje.Kao prva Jade NIKAD nije volela Saida,naterali su je da se venca s njim....i moze da ulece u ciji god hoce krevet tako da...Uostalom,Said nije nikakva cvecka.Imala srecan zivot sa Saidom???Mon Dieu...to sto je nju Said voleo ne znaci da je morala da bude vezana za njega ceo zivot,que demage...uostalom,ja sam sa Jade,para siempreeee <3 :) |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
Broj postova : 2118 Lokacija : Dark side of the moon
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 Aug 2010 - 12:12 | |
| bas me zanima kako ce odraditi scenu kada Mel dobije napad jer nema drogu pa polomi celu sobu i onda doju bolnicari i odvedu je.. ta scena u O Clone je bila fantasticna i bas tuzna |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 Aug 2010 - 19:09 | |
| - sava wrote:
- bas me zanima kako ce odraditi scenu kada Mel dobije napad jer nema drogu pa polomi celu sobu i onda doju bolnicari i odvedu je.. ta scena u O Clone je bila fantasticna i bas tuzna
Mislim da će to uskoro biti, jer je već počela da luduje. :B: |
|
| |
charmend TVNovele Novi član
Broj postova : 462 Godina : 27
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 Aug 2010 - 21:14 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 Aug 2010 - 21:41 | |
| - Milos wrote:
- Ne zelim da se svadja s tobom,svako ima svoje misljenje.Kao prva Jade NIKAD nije volela Saida,naterali su je da se venca s njim....i moze da ulece u ciji god hoce krevet tako da...Uostalom,Said nije nikakva cvecka.Imala srecan zivot sa Saidom???Mon Dieu...to sto je nju Said voleo ne znaci da je morala da bude vezana za njega ceo zivot,que demage...uostalom,ja sam sa Jade,para siempreeee <3 :)
Vala potpisujem da je branis zato sto je Sandra glumi. Ja isto mnogo volim Sandru, ali me lik Jade nervira i u Originalu, zato sto je sve ona zakuvala jer hoce da bude srecna... Nelogicno! Ostavi cerku da bi bila srecna... CCC, kako je to moguce ? A Lukas naravno ne zeli da ostavi svoju cerku, nije lud :) I tako to. A sad ces ti da vidis kad krene ona njega da zavodi ponovo, samo da bi je ovaj vratio i da bi mogla da ima zivot kao pre.. Nazalost zivu nece biti tako :) A mnogo su mi lepsi par Said i Jade, nego Jade i Lukas, mozda se zato i nerviram, i zao mi je coveka brate... kako je voli, a ona zapela za Lukasa koji je hiljadu puta ostavio sa koferima u ruke... :( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 20 Aug 2010 - 23:20 | |
| slazem se da je lepsi par Said i Jade... ova 133 epizoda je bila extra... svideo mi se deo kada je Amin uhvatio Sumaju i Samiru u trznom centru.. kako su samo smesni... veoma mi je zao Jade sada stvarno nema nikog, skroz je ostala sama... ovo je bio sok za mene kada sam video avance za sledecu epizodu... svi ce saznati da je danijel klon... jadna Dora kroz sve nije prosla, stvarno mi je grota.. jedva cekam utorak... necu mocu da docekam... sledece epizode su najbolje... Natalia je pocela da krade... gledao sam u originalu kada Mel pocinje da histerise i kada je kasnije bolnicari odvedu... bas me zanima kako ce sve to odraditi Natalia... |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 0:45 | |
| Heheh,pa dobro,svako ima svoje misljenje...e da,Jade ne planira da ostavi Jadillu,hoce da pobegnu ona,Jadilla i Lucas i da zive srecno do kraja zivota xD!Nadam se da ce uspeti!!! |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 0:51 | |
| Nece... Na kraju ce da ostane Jade sa Lukasom, ali Kadija ostaje sa Saidom, i Said ce dozvoljavati da je Jade posecuje s vremena na vreme. To ti je kraj :))))
Ada sta je ona mislila bre, da Lukas kidnapuje Kadiju, ima stvarno bujnu mastu. Pa vidi kako se sve zavrsilo, nazalost.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 1:14 | |
| Da, i meni je to totalno glupo, i posle plače na telefonu jer neće da joj kidnapuje ćerku, WOW, pa treba da ode u zatvor i onda, "hvala što si mi vratio ćerku, idem sa Saidom, ti si me uvek izdao, ćao". |
|
| |
~Lili~ TVNovele Novi član
Broj postova : 116 Godina : 27 Fan-gif : Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 1:17 | |
| - Stefy wrote:
- Da, i meni je to totalno glupo, i posle plače na telefonu jer neće da joj kidnapuje ćerku, WOW, pa treba da ode u zatvor i onda, "hvala što si mi vratio ćerku, idem sa Saidom, ti si me uvek izdao, ćao".
xD bas tako! Slazem se... |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 1:24 | |
| a ko je ovde Odette? nju nisam zapazio... ona Alicia me bas nervira a Escobar glup ko top |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 1:34 | |
| - sava wrote:
- a ko je ovde Odette? nju nisam zapazio... ona Alicia me bas nervira a Escobar glup ko top
A šta je Odette? Opiši s kim ima veze? |
|
| |
sava TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 1:38 | |
| tako se zvao lik u O Clone. Pa mislim da je ona imala neku cerku koju je htela da uvali bilo kom muskarcu...
jer imaju epizode za skidanje, ja nisam uspeo da pronadjem |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 2:03 | |
| to ti je karlina mama :D senor Moohamed :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 4:15 | |
| - sava wrote:
- tako se zvao lik u O Clone. Pa mislim da je ona imala neku cerku koju je htela da uvali bilo kom muskarcu...
jer imaju epizode za skidanje, ja nisam uspeo da pronadjem Haha, da, senior Moohamed. Ne znam kako se ovde zove, mislim da je Estela, ali nisam siguran. |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 7:18 | |
| Sada priznajem da Jade nije u pravu.Kako misli da Lukas ostavi svoju cerku zbog nje....a cerka mu se drogira itd...ovaj put ne podrzavam Jade....ali opet...JADE JE JADE HEHEH!!! |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 8:08 | |
| Aaa da,u onoj epizodi kada Jade udaraju kola,vidi se da je malo vise namontirano sve xD...mislim mnogo je odletela kad su je udarila kolaa...:(!Jadna Jadee! |
|
| |
SaraLoveWill<3 TVNovele Zavisnik
Broj postova : 502 Godina : 30 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 8:32 | |
| kad sam bila na moru propustila sam jedno 19 epizoda moram da nadoknadim to serija je pre predbra |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 8:43 | |
| serija je predobra... jedva cekam utorak... ko ce da ceka utorak :( ... |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Sat 21 Aug 2010 - 10:12 | |
| Rania je stvarno ZLA...Jadna Jadilla....uhh,sto joj Jade ne da nekoliko samara i njoj i onoj njenoj sestri :@@@ |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|