|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 21 Sep 2010 - 8:04 | |
| upravo odgledao 153 epizodu... veoma dobra epizoda... alisija je definitvno pobedila eskobara... uzela mu je stan ali skroz lukas, marica i mama rosa su saznali da je natalija trudna rekla im je andrea... na kraju epizode je saznao i alehandro za natalijinu trudnocu... hade se srela sa danijelom ali slucajno.... svidelo mi se to sto je odmah pobegla.... mohamed je saznao da je samira postala zena i poceo da trazi najbolji veo za nju.. naravno ona je to odbila i resila da ne nosi veo pa makar ne izlazila iz kuce... naravno mohamed ne bi bio mohamed da ne bi okrivio sve za to latifu... latifa opet je u strasnim mukama kao i uvek nazirina verizija o pepeljuzi mi se veoma svidela... veoma je smesna prica... crkavao sam od smeha dok sam gledao... nazira carica... a da u ovoj epizodi Kristina i Leonardo su bili u zlataru jedva cekam da se vencaju |
|
| |
JaCkI TVNovele Redovan član
Broj postova : 3694 Godina : 36 Fan-gif : Lokacija : Kragujevac,Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Tue 21 Sep 2010 - 8:05 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 21 Sep 2010 - 8:15 | |
| avance mi je extra..ne svidja mi se to sto ce jade kao i uvek poslusati srce :( |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Tue 21 Sep 2010 - 8:27 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 21 Sep 2010 - 8:33 | |
| samo napred... moras da odgledas nazirinu pricu... bas je originalna :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 21 Sep 2010 - 10:09 | |
| Odgledao sam 154. epizodu. Da, Nazirina priča je stvarno extra, kako su mi smešne Hade i Latifa u priči. xD Kako me nervira Samira, smorila je više, a ova Latifa samo plače kako će Muhamed da je vrati. Smešna mi je Glorija kada kaže Ramonsitu "Moviendo las patas", znači uvek to kaže. Karla i Ilda su mi bile extra, mnogo volim Karlu. Kako mi je bilo drago kada su oni policajci šutnuli Eskobara ispred one zgrade, tako mu i treba kad se kači sa Alisijom. Kako je tužno kada Lukas viče. |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Tue 21 Sep 2010 - 10:30 | |
| ja zaboravi da pomenem Naziru i njenu pricu znaci svaka nova prica je bolja nego prosla...xD |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Sep 2010 - 3:17 | |
| jade glupaca... moraala je da se spandja sa klonom.. ples je bio uzasan... najgori do sada... jadna maritza...milion puta bolje glumi zabrinutog roditelja nego lukas... kako su se samo pobili paula i fernando... kakav boks mu je zveknula... avance je dosadan... jade i klon... blajk... kako je glupa nmg da verujem... jos kaze lukasu cu okrenuti ledja, da li treba uraditi to i klonu... da li je moguce voleti kopiju kao original.. uzas.. rekli su ULTIMA SEMANA nmg da verujem ko da sam juce poceo da gledam seriju... ne znam sta cu da radim bez nje :( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Sep 2010 - 8:29 | |
| ja nmg da nadjem 154 epku,gde ste vi gledali? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Sep 2010 - 8:45 | |
| Odgledao sam 155. epizodu. Ples je bio očajan, uopšte mi se ne dopada. Iznervirala me je Hade kada je poljubila Danijela. Lukas stvarno nije normalan, ćerka mu je trudina i + se drogira, a on hoće u Maroko, dobro da nije otišao. Ranija me je iznervirala u ovoj epizodi, kako smara. Kako je dobra Paula kada je klepila Fernanda, baš sam se nasmejao. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Sep 2010 - 9:09 | |
| bas ga je zveknula... a glupaca od natalije vide drogu i uze a ovi dvoje se ubise.. Ejpril ovde imas sve epizode serije EL CLON [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Sep 2010 - 10:05 | |
| hvala puno...
154 je bas super meni je drago sto Sandra konacno ima neku scenu sa Ochmanom bilo da je Lukas/Danijel...a Natalija ce valjda sad da ostavi droge...Bio je ok onaj ples samo sto je ono stavila na glavu neku lampu ili sta vec xD jos malo pa kraj serije,bas ce mi faliti.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Sep 2010 - 11:35 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Sep 2010 - 19:22 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Wed 22 Sep 2010 - 20:11 | |
| ISto tako... jedva cekam... onaj ples mi je bio bzv.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Sep 2010 - 2:56 | |
| Odgledao sam 156. epizodu. Baš je super epizoda. Hade je stvarno preterala, super što je Ali rekao Saidu da ne želi da se Hade uda za njega. Alisija mi je bila prelepa, mnogo je volim, super što će Rohelio sa njom da ode u Pariz. Iznervirala me je Marisa kada je oterala Andreu i Alehandra, ali mi se više sviđa ovako zla, nego kao normalna osoba. Kristina je takođe prelepa u onoj haljini, jedva čekam venčanje. Hvala Bogu nema Dore u epizodi da smara. Nervira me Roberto zato što sve što mu treba, radi Enrike. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Sep 2010 - 4:07 | |
| odgledao 155 epizodu... svidela mi se... nije bila losa... jedva cekam sutra... mrzim kada kazu ULTIMA SEMANA :( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Sep 2010 - 5:03 | |
| Što ja volim Alisiju.. <33 Je l' zna neko kako će ona da završi? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Sep 2010 - 5:38 | |
| ja znam.. ja mislim da ce eskobar da uzme stan.... ostace sama na ulici... bez ikoga na ovome svetu... ali ce se zaposliti u nekoj firmi sluzice kafe i naravno ulizivace se vlasniku... kao nekada eskobaru i mnogim drugima... tako zavrsava alisija... |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Sep 2010 - 5:47 | |
| Kako užasan ples, šta će joj ona krila. Giovanna je za nju profesor plesa |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Sep 2010 - 6:57 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Sep 2010 - 7:20 | |
| - -MILOS- wrote:
- ja znam.. ja mislim da ce eskobar da uzme stan.... ostace sama na ulici... bez ikoga na ovome svetu... ali ce se zaposliti u nekoj firmi sluzice kafe i naravno ulizivace se vlasniku... kao nekada eskobaru i mnogim drugima... tako zavrsava alisija...
Nije fer. :’(: |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Sep 2010 - 8:41 | |
| nema linka da ti pokazem kako je zavrsila alisija... suntavi telemundo je obrisao sve linkove brazilske verzije... nmg da verujem... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Sep 2010 - 9:48 | |
| odgledala 155,toliko mi zao Lukasa,jadnik :’(: a i Klare,Rohelijo ode sa Alisijom a Fernando joj pravi probleme opet...sta ce biti s njom na kraju? a Marisa nikako da prihvati Alehandra...iskreno nervira me.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 23 Sep 2010 - 10:00 | |
| slazem se sa tobom... malo je bezveze sto je maritza onako odreagovala kada je alejandro dosao sa andreom |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|