|
|
Author | Message |
---|
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 2:34 | |
| pa nije bila losa epizoda... svidelo mi se to sto je Kris saznala da joj je Daniel kum... smesna mi je bila scena sa Latifom i Nazirom... veoma smesna.... hoce brak ili nista : : Latifa malo preteruje oko Samire... pa sta ako se zaljubila.... malo otrcano za moj ukus... ali sta je tu je... eskobar kako je samo spustio aniti kad joj je rekao da je pogresio sto joj prica svoje privatne probleme... klara mi je simpa, bas dobro glumi majku koja je veoma zabrinuta... enrike me svakim danom sve vise iznenadjuje svojim glumackim sposobnostima... veoma dobro glumi... natalia me sve vise iz dana u dan smara.... hvala bogu pa joj se alejandro po prvi put razdrao... iako je bas volim mada nju to uopste ne dotice.. koja vestica... avance za sledecu epizodu i nije nesto... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 2:47 | |
| Jao, ja sam u minusu već dve epizode. :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 2:56 | |
| ma stici ces.. nista ne brini.. pa iako si u minusu :D tu je vikend pa ces da gledas... el clon se zavrsava krajem septembra meseca... |
|
| |
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 3:00 | |
| cekaj ljudi kako to na youtube nisu dobro numerisane epizode |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 3:34 | |
| - Ejpril wrote:
- cekaj ljudi kako to na youtube nisu dobro numerisane epizode
Objasnio sam sto puta na prošlim stranicama i evo opet ću. Kada je bila ona especial epizoda, kada nije bila emitovana epizoda Perro Amor, na YouTube-u su prava epizoda i ta especial spojene, što nije trebalo da bude urađeno jer su to dve različite epizode. E ja skidam, a svi uploaderi serije su tu epizodu odvojili, tako da ako je na YouTube-u 100. epizoda, to je onda 101. Eto to je to. Miloše, idem sada da gledam 121. (120 YouTube). |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 4:04 | |
| aham dobro meni svejedno... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 9:31 | |
| Odgledao sam 121. (120 youtube). Interesantna je epizoda, super je bilo kada je Cristina srela Daniela. xD Jedva čekam susret Luise i Daniela. Stvarno se završava krajem septembra!? Ne znam kako ću bez ove serije, od februara je gledam, tj. cele godine, biće mi teško kad se završi. Nekako mi je postala navika da je gledam. Nadajmo se da će je neka naša televizija otkupiti.
|
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 9:38 | |
| meni je serija isto postala bas draga.volim da je gledam....volela bi da je fox otkupi.. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 9:43 | |
| I ja, ali da bude u 19.05h, a ne u zoru. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 9:53 | |
| da...taj termin je super kao sto sad daju perro amor |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 9:59 | |
| ja sam racunao... ispada da se zavrsava krajem septembra... slazem se sa vama da bih voleo da je otkupi neka nasa televizija... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 10:57 | |
| Šteta, ja sam mislio da će tek u decembru. Mada, skratiće sigurno poslednje epizode na 20min, uvek to rade. Posle ću da gledam 122., pa ću uživo 123. :) |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 11:01 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 11:03 | |
| - Ejpril wrote:
- u koliko sati je uzivo
U 2. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 11:06 | |
| |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 19:20 | |
| Kako mi je drago što Žade sada pati, sada je se setila da ima ćerku kada ju je izgubila, što nije o tome mislila na vreme.
|
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 21:30 | |
| Jaoo Nazirin san je zakonski, hahha, jos uvek mi je smesno :) A Zade vise ne zna sta hoce uopste... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 21:49 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Jaoo Nazirin san je zakonski, hahha, jos uvek mi je smesno
A Zade vise ne zna sta hoce uopste... Znaci Nazira je carcica!kako je ovo sve zamislila....zasluzila je dobrog muza,princa Pabla : : a i drago mi je sto je utesila Hadilju koja je sad jako tuzna : : |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 23:08 | |
| E meni je jako zao Saida... Ja jos ne mogu da se povratim od onog dela kad on zaplace :((( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 23:13 | |
| pa ono stalno place za Hade....a jest bas je bio sladak u toj sceni.... :srce: |
|
| |
hari_95 TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 16562 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 1:23 | |
| Gledao sam sinoc uzivo pred kraj..Ona Nazira jel sanja da leti po onom cilimu? |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 1:40 | |
| prica pricu Hadilji onoj maloj devojcici...i nravno zamislja sebe u toj prici... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 1:44 | |
| ne sanja... ona prica pricu Hadilji o princezi Naziri... odgledaj... prica je smesna :D znas Naziru uvek ima neke odvale ova joj je bila najveca... da bih utesila Hadilju koja je tuzna zato sto joj je Said rekao za Jade da se vise nikada nece vratiti... bas tuzna i dirljiva scena.. oboje placu i Said i Hadilja... bas tuzno... kako me je Raina iznervirala kad je pocela da se dere na jadnu Hadilju... ova epizoda mi je bila jedna od najboljih od kako gledam ovu seriju... uf ona Alisija vestica jedna kako me nerviara uvek zove Pabla.... iinace Hari ako nisi znao princ u Nazirinoj prici je Pablo :D odgledaj pricu obavezno |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 1:49 | |
| - -MILOS- wrote:
- ne sanja... ona prica pricu Hadilji o princezi Naziri... odgledaj... prica je smesna :D znas Naziru uvek ima neke odvale ova joj je bila najveca... da bih utesila Hadilju koja je tuzna zato sto joj je Said rekao za Jade da se vise nikada nece vratiti... bas tuzna i dirljiva scena.. oboje placu i Said i Hadilja... bas tuzno... kako me je Raina iznervirala kad je pocela da se dere na jadnu Hadilju... ova epizoda mi je bila jedna od najboljih od kako gledam ovu seriju... uf ona Alisija vestica jedna kako me nerviara uvek zove Pabla.... iinace Hari ako nisi znao princ u Nazirinoj prici je Pablo :D odgledaj pricu obavezno
s kim je Pablo na kraju u originalu |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Fri 6 Aug 2010 - 1:57 | |
| ja mislim da je sa Nazirom.... nazira na kraju serije seta kroz gradic u Maroku nailazi ja mislm da je pablo obucen kao musliman na konju... govori naziri da je voli i da li hoce da se uda za njega... ona naravno pristaje... ona se popne na konja i odjednom konj dobiva krila i pocne da leti... za njom pocnu da trce Latifa, Samira, Amin, Abdul, Muhamed i SAid i govore joj da se vrati da ne cini tu ludost ali ona je nasla muza koji je voli i oni je vise ne interesuju... naravno Latiifa presrecna i kaze o Boze hvala ti i neka bude srecna :D tako zavrsava luda Nazira |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|