|
|
Author | Message |
---|
EJPRIL TVNovele Kralj/ica
Broj postova : 26813
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 Aug 2010 - 2:27 | |
| - Milos wrote:
- Pa znam,alii ja se nerviram dok gledam kao da je sve to stvarno XDD!
dobro...to je samo serija...i mene ponekad nerviraju ali su mi kao likovi gotivni... |
|
| |
Stefy TVNovele Administrator
Broj postova : 7872 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 Aug 2010 - 9:16 | |
| Miloše, nisam rekao da mrzim Sandru, štaviše, gotivim je sada, ali su mi omiljeni likovi Alicia, Cristina i Nazira. Gledao sam početak 120. epizode, treba da je skinem. |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
Broj postova : 504 Godina : 29 Lokacija : Sa Sandrom zauvek!!!
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 Aug 2010 - 9:40 | |
| Hehehe...pa nisam ja rekao da je mrzis...meni su naj likovi Jade,Cristina,Nazira i Lucas.....A vec znas koga mrzim xDD!!!
Ti skidas epke?Ja gledam na jutjubu imaju sve....vazno mi je da odgledam a posle cu valjda skidati..ja kreten obrisao Sandrin film iz kompa,mada,odgledao sam ga,ali.... |
|
| |
Mirna TVNovele Novi član
Broj postova : 136 Godina : 29 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 Aug 2010 - 9:42 | |
| Ja sam još pre šta ja znam koliko počela da gledam seriju i došla sam do otprilike 50. epke.. Dalje nisam stigla nešto mi bilo iskrslo i onda sam stalno odgađala ali sada mislim da ju ponovno počnem da pratim Odlična je telenovela sa super pričom :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 Aug 2010 - 9:48 | |
| prati obavezno pa da komentarises s nama.... |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 Aug 2010 - 9:57 | |
| |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 Aug 2010 - 10:09 | |
| |
|
| |
Lady_X_ TVNovele Administrator
Broj postova : 22318 Godina : 35 Fan-gif : Lokacija : Sa Kenan Imirzalioglu :D
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 Aug 2010 - 11:46 | |
| - mvmixy wrote:
- joj blago vama...sve ste odgledali..meni ovo deluje ko bas super serija i mnogo su mi lepsi glumci nego u originalu i entrada mi je jako lepa...valjda ce biti kod nas,.
Kako bre nisi gledala ? Aiii... odlicna je serija, ja je preporucujem svima... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Tue 3 Aug 2010 - 11:49 | |
| - Milos wrote:
- Slazem se sa Ejpril!!!
Milose sto vise zapleta to bolje, ja volim likove koje ti ne volis, koliko sam shvatila ne volis Naziru, a ona mi je najjaca zaova koja postoji, hehehe ;) Budala jedna teska. A sto se tice ostalih Said, njega mi je mnogo zao, ova Zade ga zivog pojede, jos on sad nece sa njom, sad ce ona njega da zavodi i opet da ga odbije... Que Malla es ! :D |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 0:13 | |
| nije lepo da ga tako muci...kazes da ce ga opet zavoditi kad hoce li napustiti Seina...
gledala 120 dobra je...Sad je vec krajnje vreme da Kristina sve sazna...A Ranija jel ceka musko dete |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 0:16 | |
| Heheh zasto jadan Said?On je zao...kako moze da kaze nesto Jade a on se vucara sa onom Marisom...pa onda nije imao milosti na jadnu Jadillu kada je bila bolesna i trazila mu da vidi svoju majku i tebi je njega zao??No,no,no..el es el peor,que horror mon dieu xDD!!! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 0:25 | |
| meni ga opet zao...AL I ZASLUZIO JE.... |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 0:27 | |
| S tim da ti ga je zao se ne slazem,a sa tim da je zasluzio se slazem ! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 1:40 | |
| Vala Jade je zasluzila ako cemo tako starno onih 80 udaraca... Kao prvo udala se jeste na silu, ali je Said nikad nije varao, i bio uvek uz nju, nije zasluzio onakvo ponasanje od nje.. Kao prvo ni Jade nije mislila na Kadiju kad je spavala sa Lukasom pa idemo dalje .. :)
Said FOREVER ! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 1:45 | |
| moze neko da mi odgovori na moje predhodno pitanje.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 1:56 | |
| - Milos wrote:
- Hehehe...pa nisam ja rekao da je mrzis...meni su naj likovi Jade,Cristina,Nazira i Lucas.....A vec znas koga mrzim xDD!!!
Ti skidas epke?Ja gledam na jutjubu imaju sve....vazno mi je da odgledam a posle cu valjda skidati..ja kreten obrisao Sandrin film iz kompa,mada,odgledao sam ga,ali.... Sviđa mi se telenovela, pa je zato skidam, a pošto Telemundo briše linkove, teško da se može skinuti kasnije. |
|
| |
Milos TVNovele Zavisnik
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 2:02 | |
| Ne znam Ejpril,nisam stigao do te epke....Lady....Jade nije ni znala da je Jadilla bolesna dok joj Zoraida nije rekla!!!!! |
|
| |
-MILOS- TVNovele Redovan član
Broj postova : 4188 Godina : 31 Fan-gif :
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 4:04 | |
| extra je bila ova epka... kako mi je bila smensna Kristina kada je pala u nesvest... extra je odglumela tu scenu... Natalia me uzasno nerivira... koja vestica... a ona nova Paula je drugarica sa kojom ce da se drogira... avance za sledecu epku je predobar... jedva cekam sutra... kakvu je samo zbunjenu facu slozila Kristina kada je saznala da je Daniel Dorin sin.... |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 4:31 | |
| - Lady_X_ wrote:
- Vala Jade je zasluzila ako cemo tako starno onih 80 udaraca... Kao prvo udala se jeste na silu, ali je Said nikad nije varao, i bio uvek uz nju, nije zasluzio onakvo ponasanje od nje.. Kao prvo ni Jade nije mislila na Kadiju kad je spavala sa Lukasom pa idemo dalje .. :)
Said FOREVER ! |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 9:37 | |
| - Milos wrote:
- Ne znam Ejpril,nisam stigao do te epke....Lady....Jade nije ni znala da je Jadilla bolesna dok joj Zoraida nije rekla!!!!!
I da joj je rekla i ne, nije trebala da spava sa Lucasom dok je odvojena od kćerke i da traži da je otme. Nema opravdanja za sve to. |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 11:03 | |
| - Stefy wrote:
- Milos wrote:
- Ne znam Ejpril,nisam stigao do te epke....Lady....Jade nije ni znala da je Jadilla bolesna dok joj Zoraida nije rekla!!!!!
I da joj je rekla i ne, nije trebala da spava sa Lucasom dok je odvojena od kćerke i da traži da je otme. Nema opravdanja za sve to. to se slazem..mogla je malo sacekati.... |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 11:43 | |
| Nisam još odgledao 121., joj, moraću tek sutra. :/ |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Wed 4 Aug 2010 - 23:19 | |
| pa danas je tek i izdata 121 nisi je mogao gledati juce jer juce nije ni bila... u 121 nije bilo nista posebno....jadan Alehandro on se bas trudi oko Nati... : : Samira ista Hade,priznala je Latifi da se zaljubila u Karlosa... :srce: |
|
| |
Nia TVNovele Zavisnik
Broj postova : 633 Fan-gif : Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 0:42 | |
| Baš je postalo dosadno, ništa se ne dešava :( |
|
| |
| Subject: Re: Komentari serije Thu 5 Aug 2010 - 0:56 | |
| - Ejpril wrote:
- pa danas je tek i izdata 121 nisi je mogao gledati juce jer juce nije ni bila...
u 121 nije bilo nista posebno....jadan Alehandro on se bas trudi oko Nati... :: Samira ista Hade,priznala je Latifi da se zaljubila u Karlosa... :srce: Ma ne razumeš me ti, znaju Miloš i Lady o čemu pričam, na YouTube-u nisu dobro numerisane epizode. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komentari serije | |
| |
|
| |
|