REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
REGISTRUJTE SE NA: http://emdt.forumsr.com/

Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/ jer ovaj forum više ne radi.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  GalleryGallery  
Forum je zatvoren. Ukoliko volite telenovele, registrujte se na: http://emdt.forumsr.com/

Share | 

Komentari serije

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
AuthorMessage
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

Broj postova : 26813

Komentari serije - Page 6 _
PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 3 Aug 2010 - 2:27

Milos wrote:
Pa znam,alii ja se nerviram dok gledam kao da je sve to stvarno XDD!

dobro...to je samo serija...i mene ponekad nerviraju ali su mi kao likovi gotivni...
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

Broj postova : 7872
Godina : 27

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 3 Aug 2010 - 9:16

Miloše, nisam rekao da mrzim Sandru, štaviše, gotivim je sada, ali su mi omiljeni likovi Alicia, Cristina i Nazira.
Gledao sam početak 120. epizode, treba da je skinem.
Back to top Go down
Milos
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos

Broj postova : 504
Godina : 29

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 3 Aug 2010 - 9:40

Hehehe...pa nisam ja rekao da je mrzis...meni su naj likovi Jade,Cristina,Nazira i Lucas.....A vec znas koga mrzim xDD!!!

Ti skidas epke?Ja gledam na jutjubu imaju sve....vazno mi je da odgledam a posle cu valjda skidati..ja kreten obrisao Sandrin film iz kompa,mada,odgledao sam ga,ali....
Back to top Go down
Mirna
TVNovele Novi član
TVNovele Novi član
Mirna

Broj postova : 136
Fan-gif : Komentari serije - Page 6 33mv3ug

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 3 Aug 2010 - 9:42

Ja sam još pre šta ja znam koliko počela da gledam seriju i došla sam do otprilike 50. epke..
Dalje nisam stigla nešto mi bilo iskrslo i onda sam stalno odgađala ali sada mislim da ju ponovno počnem da pratim
Odlična je telenovela sa super pričom :D
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 3 Aug 2010 - 9:48

prati obavezno pa da komentarises s nama....
Back to top Go down
Milos
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 3 Aug 2010 - 9:57

Slazem se sa Ejpril!!!
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 3 Aug 2010 - 10:09

:LKI:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

Broj postova : 22318
Godina : 35
Fan-gif : Komentari serije - Page 6 28505204839610125311

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 3 Aug 2010 - 11:46

mvmixy wrote:
joj blago vama...sve ste odgledali..meni ovo deluje ko bas super serija i mnogo su mi lepsi glumci nego u originalu i entrada mi je jako lepa...valjda ce biti kod nas,.

Kako bre nisi gledala ? Aiii... odlicna je serija, ja je preporucujem svima...
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyTue 3 Aug 2010 - 11:49

Milos wrote:
Slazem se sa Ejpril!!!

Milose sto vise zapleta to bolje, ja volim likove koje ti ne volis, koliko sam shvatila ne volis Naziru, a ona mi je najjaca zaova koja postoji, hehehe ;) Budala jedna teska.
A sto se tice ostalih Said, njega mi je mnogo zao, ova Zade ga zivog pojede, jos on sad nece sa njom, sad ce ona njega da zavodi i opet da ga odbije... Que Malla es ! :D
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 4 Aug 2010 - 0:13

nije lepo da ga tako muci...kazes da ce ga opet zavoditi kad hoce li napustiti Seina...

gledala 120 dobra je...Sad je vec krajnje vreme da Kristina sve sazna...A Ranija jel ceka musko dete
Back to top Go down
Milos
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 4 Aug 2010 - 0:16

Heheh zasto jadan Said?On je zao...kako moze da kaze nesto Jade a on se vucara sa onom Marisom...pa onda nije imao milosti na jadnu Jadillu kada je bila bolesna i trazila mu da vidi svoju majku i tebi je njega zao??No,no,no..el es el peor,que horror mon dieu xDD!!!
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 4 Aug 2010 - 0:25

meni ga opet zao...AL I ZASLUZIO JE....
Back to top Go down
Milos
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 4 Aug 2010 - 0:27

S tim da ti ga je zao se ne slazem,a sa tim da je zasluzio se slazem xD! :super:
Back to top Go down
Lady_X_
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Lady_X_

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 4 Aug 2010 - 1:40

Vala Jade je zasluzila ako cemo tako starno onih 80 udaraca... Kao prvo udala se jeste na silu, ali je Said nikad nije varao, i bio uvek uz nju, nije zasluzio onakvo ponasanje od nje.. Kao prvo ni Jade nije mislila na Kadiju kad je spavala sa Lukasom pa idemo dalje .. :)

Said FOREVER !
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 4 Aug 2010 - 1:45

moze neko da mi odgovori na moje predhodno pitanje....
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 4 Aug 2010 - 1:56

Milos wrote:
Hehehe...pa nisam ja rekao da je mrzis...meni su naj likovi Jade,Cristina,Nazira i Lucas.....A vec znas koga mrzim xDD!!!

Ti skidas epke?Ja gledam na jutjubu imaju sve....vazno mi je da odgledam a posle cu valjda skidati..ja kreten obrisao Sandrin film iz kompa,mada,odgledao sam ga,ali....
Sviđa mi se telenovela, pa je zato skidam, a pošto Telemundo briše linkove, teško da se može skinuti kasnije.
Back to top Go down
Milos
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Milos

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 4 Aug 2010 - 2:02

Ne znam Ejpril,nisam stigao do te epke....Lady....Jade nije ni znala da je Jadilla bolesna dok joj Zoraida nije rekla!!!!!
Back to top Go down
-MILOS-
TVNovele Redovan član
TVNovele Redovan član
-MILOS-

Broj postova : 4188
Godina : 31
Fan-gif : Komentari serije - Page 6 Aewnyr

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 4 Aug 2010 - 4:04

extra je bila ova epka... kako mi je bila smensna Kristina kada je pala u nesvest... extra je odglumela tu scenu... Natalia me uzasno nerivira... koja vestica... a ona nova Paula je drugarica sa kojom ce da se drogira... avance za sledecu epku je predobar... jedva cekam sutra... kakvu je samo zbunjenu facu slozila Kristina kada je saznala da je Daniel Dorin sin....
Back to top Go down
http://www.analiasrb.tk
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

Broj postova : 633
Fan-gif : Komentari serije - Page 6 3015239313_1_5_oelYNxbK
Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 4 Aug 2010 - 4:31

Lady_X_ wrote:
Vala Jade je zasluzila ako cemo tako starno onih 80 udaraca... Kao prvo udala se jeste na silu, ali je Said nikad nije varao, i bio uvek uz nju, nije zasluzio onakvo ponasanje od nje.. Kao prvo ni Jade nije mislila na Kadiju kad je spavala sa Lukasom pa idemo dalje .. :)

Said FOREVER !
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 4 Aug 2010 - 9:37

Milos wrote:
Ne znam Ejpril,nisam stigao do te epke....Lady....Jade nije ni znala da je Jadilla bolesna dok joj Zoraida nije rekla!!!!!
I da joj je rekla i ne, nije trebala da spava sa Lucasom dok je odvojena od kćerke i da traži da je otme. Nema opravdanja za sve to.
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 4 Aug 2010 - 11:03

Stefy wrote:
Milos wrote:
I da joj je rekla i ne, nije trebala da spava sa Lucasom dok je odvojena od kćerke i da traži da je otme. Nema opravdanja za sve to.

to se slazem..mogla je malo sacekati....
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 4 Aug 2010 - 11:43

Nisam još odgledao 121., joj, moraću tek sutra. :/
Back to top Go down
EJPRIL
TVNovele Kralj/ica
TVNovele Kralj/ica
EJPRIL

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyWed 4 Aug 2010 - 23:19

pa danas je tek i izdata 121 nisi je mogao gledati juce jer juce nije ni bila...

u 121 nije bilo nista posebno....jadan Alehandro on se bas trudi oko Nati... ::(: Samira ista Hade,priznala je Latifi da se zaljubila u Karlosa... :srce:
Back to top Go down
Nia
TVNovele Zavisnik
TVNovele Zavisnik
Nia

Broj postova : 633
Fan-gif : Komentari serije - Page 6 3015239313_1_5_oelYNxbK
Lokacija : You mark my words. Small-town boy, small-town life, it won't be enough for you. Klauss

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyThu 5 Aug 2010 - 0:42

Baš je postalo dosadno, ništa se ne dešava :(
Back to top Go down
Stefy
TVNovele Administrator
TVNovele Administrator
Stefy

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 EmptyThu 5 Aug 2010 - 0:56

Ejpril wrote:
pa danas je tek i izdata 121 nisi je mogao gledati juce jer juce nije ni bila...

u 121 nije bilo nista posebno....jadan Alehandro on se bas trudi oko Nati... ::(: Samira ista Hade,priznala je Latifi da se zaljubila u Karlosa... :srce:
Ma ne razumeš me ti, znaju Miloš i Lady o čemu pričam, na YouTube-u nisu dobro numerisane epizode.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Komentari serije   Komentari serije - Page 6 Empty

Back to top Go down

Komentari serije

View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 40Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next